Peki ona nasıl davranmalıyım o zamanYani sevgili olmak için insan niye aylarca bekler onu ben anlayamadım. İnsan hoşlandığı, ilgilendiği insanla görüşmek ister. "Sen bekle ben birkaç ay sonra gelirim sevgili oluruz" demek pek makul değil.
Size gelene kadar hayatını yaşamasını kabul ediyorsanız bekleyin. Gelirse tabii, o hayata veya başkasına kendini kaptırmazsa.
Benimki yazamaz... aramizda engeller var... iliskimiz yasak ask diyebilirim. Ama seninkinin imkani varken yazmamasi sacmaHep öyle oluyor ya neden böyle yapıyorlar anlamıyorum varsa gönlün hergün yaz
Siz bunu bilerek beklemeye razı mısınız?Bi işime başlayım düzenimi kurayım iyice birbirimizi tanırız olursa gelip isterim kafasında biraz çünkü şuan baya takılıyor ben şuan hayatında olsam yaptığı çoğu şeyi yapamaz bunu biliyor
Bunu siz bilirsiniz.Peki ona nasıl davranmalıyım o zaman
Ben istiyorum ki bekletmekten vazgeçsin tamam başlayalım desin bunun için onunla nasıl bir konuşma yapabilriiö ya şimdi ya hiç mi diyim yoksa başka birşey miBunu siz bilirsiniz.
Sizi rahatsız etmiyorsa, hevesini alsın gelsin ben razıyım diyorsanız beklersiniz. Yok olmaz öyle şey diyorsanız restinizi çekersiniz.
Ama size dönüp geleceğine de %100 bel bağlamayın bence.
Bide ben ona tamam beklerim gibi bir cevapta vermedim yani o da şüpedeSiz bunu bilerek beklemeye razı mısınız?
Yani adam şu an takılıp hayatını yaşıyorsa kimbilir kimin koynunda. Ha beni hayatında ben yokken cinsel ilişki yaşaması rahatsız etmez ama "sen kenarda dur, ben yapacağımı yapıp geleyim" de diyemez kimse. Şu an hayatında siz varsınız aslında, sadece ilişkinin adını koymadan sizi bekletiyor ki yapacağını yapsın. Çok çirkin.
Böyle bir konuşma resti çekmek olur. Restinizi görüp "tamam bitsin o zaman, görüşmeyelim bundan sonra" demesi riskini göze alabilecek misiniz önce ona bir karar vermelisiniz bence.Ben istiyorum ki bekletmekten vazgeçsin tamam başlayalım desin bunun için onunla nasıl bir konuşma yapabilriiö ya şimdi ya hiç mi diyim yoksa başka birşey mi
Hayır bu riski istemiyorum ama beklemek çok kötü birşey sürekli aklımda olup olmayacağını bilsem en azından şuan diyorum ki 8 ay bekleyim 8 ay sonra hala böyle olursak uzun uzun konuşayım ve ona göre yollarımıza devam edelim ama 8 ay nasıl bekleyeceğim acabaBöyle bir konuşma resti çekmek olur. Restinizi görüp "tamam bitsin o zaman, görüşmeyelim bundan sonra" demesi riskini göze alabilecek misiniz önce ona bir karar vermelisiniz bence.
Bir yaşıma daha girdim
8 ay bekleseniz de geleceği kesin değil, önce onu bir kabullenin bence.Hayır bu riski istemiyorum ama beklemek çok kötü birşey sürekli aklımda olup olmayacağını bilsem en azından şuan diyorum ki 8 ay bekleyim 8 ay sonra hala böyle olursak uzun uzun konuşayım ve ona göre yollarımıza devam edelim ama 8 ay nasıl bekleyeceğim acaba
Tabi ki direk böyle demedi ama bekle diyor işin özetiYani ''şimdi değil ya sonra sevgili olalım'' demek de nesi
Ben istiyorum ki bekletmekten vazgeçsin tamam başlayalım desin bunun için onunla nasıl bir konuşma yapabilriiö ya şimdi ya hiç mi diyim yoksa başka birşey mi
Tabi ki direk böyle demedi ama bekle diyor işin özeti
Şuan biraz takılıyor ben bunun farkındayım kendide ima ediyor bunu ama gönül onu istiyor beklemek de saçma gelme ihtimali olan birine ki sevdiğin birine olmaz bekleyemem demek de kötüOyalıyor,inanmayın.
İnsan hoşlandığı insana ''bekle ya azıcık'' demez ya da bunu ima etmez çünkü.Ya kafasında başka biri var olur mu diye düşünüyor ya da ''daha erken ciddi ilişki için'' kafasında,sizi de yedekte tutuyor gibi özür dileyerek söylüyorum ama.Her türlü durumda sizin için saçma bir durum.Bırakın ne hali varsa görsün.
Aklının 5 karışhavada olduğunu söyledi zaten ama seviyorum işterest çeksen o da tamam başlayalım dese de bir yol olmaz bu çocuktan. kimbilir kaç kere aldatılırsın.
Bencede gonlunu fazla kaptirmamalisin. Seni cok isteseydi saat basi yazardi birak her gunu.Konuştuğum biri var ve bana bana beklememi söylüyor sevgililikle evliliğin arasında ki süre kısa olmalı diye düşünüyor yani 2 yıl sevgili kalmak yerine direk evlenmek istiyor bazen 2 haftadır 1 bazen 2 günde 1 konuşuyoruz o şuan stajyer işini 6 aya eline alacak biraz bununda etkisi var bekletmek istemekte ama ya ben onu beklerken onu başkası kaparsa ? Yani benden hoşlansa hergün konuşmak istemez miydi ? Acaba gönlümü fazla kaptırmamalı mıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?