Birini beklemek

Peki ona nasıl davranmalıyım o zaman

Hep öyle oluyor ya neden böyle yapıyorlar anlamıyorum varsa gönlün hergün yaz
Benimki yazamaz... aramizda engeller var... iliskimiz yasak ask diyebilirim. Ama seninkinin imkani varken yazmamasi sacma

Siz bunu bilerek beklemeye razı mısınız?

Yani adam şu an takılıp hayatını yaşıyorsa kimbilir kimin koynunda. Ha beni hayatında ben yokken cinsel ilişki yaşaması rahatsız etmez ama "sen kenarda dur, ben yapacağımı yapıp geleyim" de diyemez kimse. Şu an hayatında siz varsınız aslında, sadece ilişkinin adını koymadan sizi bekletiyor ki yapacağını yapsın. Çok çirkin.

Peki ona nasıl davranmalıyım o zaman
Bunu siz bilirsiniz.

Sizi rahatsız etmiyorsa, hevesini alsın gelsin ben razıyım diyorsanız beklersiniz. Yok olmaz öyle şey diyorsanız restinizi çekersiniz.
Ama size dönüp geleceğine de %100 bel bağlamayın bence.

Ben istiyorum ki bekletmekten vazgeçsin tamam başlayalım desin bunun için onunla nasıl bir konuşma yapabilriiö ya şimdi ya hiç mi diyim yoksa başka birşey mi

Bide ben ona tamam beklerim gibi bir cevapta vermedim yani o da şüpede

Ben istiyorum ki bekletmekten vazgeçsin tamam başlayalım desin bunun için onunla nasıl bir konuşma yapabilriiö ya şimdi ya hiç mi diyim yoksa başka birşey mi
Böyle bir konuşma resti çekmek olur. Restinizi görüp "tamam bitsin o zaman, görüşmeyelim bundan sonra" demesi riskini göze alabilecek misiniz önce ona bir karar vermelisiniz bence.

Böyle bir konuşma resti çekmek olur. Restinizi görüp "tamam bitsin o zaman, görüşmeyelim bundan sonra" demesi riskini göze alabilecek misiniz önce ona bir karar vermelisiniz bence.
Hayır bu riski istemiyorum ama beklemek çok kötü birşey sürekli aklımda olup olmayacağını bilsem en azından şuan diyorum ki 8 ay bekleyim 8 ay sonra hala böyle olursak uzun uzun konuşayım ve ona göre yollarımıza devam edelim ama 8 ay nasıl bekleyeceğim acaba

Çok saçma bir düşünce.. Birini görmek tanımak istiyorsan bişeyi beklemezsin ki.. Görmek konuşmak istersin.. Onun aklında başkası olabilir.

Şunu bi netleştirelim. Sana karşı duygusu olsa bekletmez , bekletemez . Kaybetmekten korkar . Duygusu olmadığı için yedeğe almış. Bunu kabul etme yoluna bak.

8 ay bekleseniz de geleceği kesin değil, önce onu bir kabullenin bence.

İkincisi gelecekse de nasıl gelecek? Siz sabırla onun gelmesini, sevgili olmayı beklerken o gününü gün edecek, sizle iki üç günde bir yazışırken kimbilir kimlerle neler yapacak. Sonra bu döneme aklınızı takmadan, içiniz rahat şekilde kabul edebilecek misiniz adamı?

rest çeksen o da tamam başlayalım dese de bir yol olmaz bu çocuktan. kimbilir kaç kere aldatılırsın.

Tabi ki direk böyle demedi ama bekle diyor işin özeti

Oyalıyor,inanmayın.
İnsan hoşlandığı insana ''bekle ya azıcık'' demez ya da bunu ima etmez çünkü.Ya kafasında başka biri var olur mu diye düşünüyor ya da ''daha erken ciddi ilişki için'' kafasında,sizi de yedekte tutuyor gibi özür dileyerek söylüyorum ama.Her türlü durumda sizin için saçma bir durum.Bırakın ne hali varsa görsün.

Şuan biraz takılıyor ben bunun farkındayım kendide ima ediyor bunu ama gönül onu istiyor beklemek de saçma gelme ihtimali olan birine ki sevdiğin birine olmaz bekleyemem demek de kötü

Bencede gonlunu fazla kaptirmamalisin. Seni cok isteseydi saat basi yazardi birak her gunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…