Birini hayatıma alırken çevresine bakmalı mıyım?

Boşver dememen daha iyi olmuş helal olsun kız kestirip atan kadınlara bayılıyorum ben en temizi
"dün yan yanayken bir şey demek istemedim burdan diyeyim. Ben düşündüm dün gelince ben seninle cidden konuşmak iletişim kurmak istemiyorum. Önceki gibi zorlama ya da neden diye de sormanı istemiyorum açıklamicam sadece saygı duy ve yazma " Dedim ve hoşcakal dedi. Önceden 2 kere daha konuşmayi kesmek istedim de açıklama yapınca msntıklı geldi dedim tamam deneyeyim. Buluşmaya devam ettim işte öyle. Sonradan da dün gece o manzarayı görünce yanında saygısızlık yapmak istemedim ortam gerilmesin diye ama zaten anladım bundan olmaz dedim sonrası vakit geçirmek oldu eve gelene kadar. İnsan gerçekten kendini bilince toyken edindiğin saçma arkadaşları hayatından çıkarmak istiyor. Bu çocukla birde beraber büyümüşler hayatından çıkarma olasılığı çok az

Kesinlikle bakmalısınız. Neticede “bülbül güle, karga çöplüğe” diye bir söz var.

Kesinlikle bakmalısınız. Neticede “bülbül güle, karga çöplüğe” diye bir söz var.
Anlamadığım şey şuydu kendisi arkadaşını anlattı birden bir konu üstüne. Kendisi kötüledi ama sonuç olarak bir şekilde görüşüyor. Kimseye gardini alamayan bir tip saf mı anlamadım

Anlamadığım şey şuydu kendisi arkadaşını anlattı birden bir konu üstüne. Kendisi kötüledi ama sonuç olarak bir şekilde görüşüyor. Kimseye gardini alamayan bir tip saf mı anlamadım
Ya ne safı Allah aşkına. Fazlasıyla uyanık hatta kötü biri de denilebilir neticede iyi veya kötü niye arkadaşının özelini anlatıyor size? Çirkin bir hareket değil mi sizce de? Bugün onu size anlatan belki yarın da sizi ona almayacak ne malum? Ben böyle bir tipten şahsen korkardım bile.

Ben arkadaşlarıma anlatmadım mesela o çocuğu düşünün yani aşırı yakın arkadaşlarıma bile. Gezerken karşıms çıktı arkadaşlarım ve varlığından öyle haberdar oldular. Hatta neden söylemiyorsun diye kızdılar bile. Bu çocuk ise ilk buluşmada bile söylemiş. Biz ilk buluşunca anlamıştım. Cidden beğenmiştim ama uzamadan bitti işte. Ne kadar beğensemde olmuyor ya kafama göre birisini bulamadım asla.

Evet bağlandıktan sonra da bırakmak çok zor oluyor o yüzden en başında olmayacaksa direk yol vermek en güzeli hayat çok kısa gitsin eskisi gelir yenisi

Ben de diyecektim siz bitirmek isteyince çocuktan ısrar edecek bir vibe almıyorum diye ki öyle olmuş.
Çünkü size bir çok büyük bir düşkünlüğü yokmuş en başından beri.
Sanırım günümüz ilişkileri de buna evrildi.
Nasıl ki bir kitaba, bir filme vs odaklanmakta zorlandığı gibi tek bir kişiye de odaklanmakta zorlanıyor insanlar galiba.

Ya öncesinde 2 kere daha konuşmayi kesmek istemiştim ikisinde de sordu nedenini özür dileyip açıklama yapmıştı ama herhalde 3.kez dediğimde anlamıştır diye düşünüyorum. Daha neyin ısrarı ki zaten dün gece anlayınca nasıl biri olduğunu ilişki istemediğimle ilgili sürekli atıfta bulundum belki yazmaz da uğraşmam bidaha diye. Nedenini sorsa açıklasam da hadi arkadaşımla aramı bozayım mı dicekti sanki. Bir sürü saçmalığını görmüş arkadaşının bide. Kendi istemediği sürece o arkadaşlarını hayatından çıkarmaz bence o çocuk. Bide evet zaten şu devirde bence de insanlar kimseye bağlanmıyor bende dahil önceden bu günlere kıyasla daha kapalı bir toplumken şimdi seçenek çok. Ben çocuğun da yüzüne karşı demiştim ben takmıyorum böyle şeyleri olmayan biriyle zaman harcamaya gerek yok kimse 90 yaşına kadar yaşayacağını bilmiyor vs.

Eski bir söz var " bana arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim" diye. O kadar doğru ki ! Çünkü en çok kiminle vakit geçiriyorsak bazı huylarımız zamanla o kişiye benziyor.

Mesela sevgilinin içkisi , sigarası yok. Ama arkadaşın da bu ikisi de var diye senin sevgilin de içecek değil. Arkadaşı zampara diye seninki de öyle olacak değil ama gözünün önünde bunu normal görüp yaşayan biri varken kendisinin aynı şeyi yapma ihtimali düzgün arkadaşı olan birine göre oldukça yüksek. Haydi bu da hiç olmadı diyelim, zampara arkadaş zamparalık yaparken yalanına sevgilini mutlaka ortak eder, hatta şu an bile ediyor olabilir. Tek başına bu bile bu kişiyle sevgili olmamak için geçerli bir sebep.

Ya evet yukardaki kişilere de cevap vermiştim. Benimde yanlış arkadaşlarım oldu ben onlar gibi değildim kendimi bozmadım ama illaki ortak oluyorsun dinliyorsun yorum yapıyorsun. Zaten bu çocuğu kesin oda öyledir demedim. Ama düşününce önceden namaz kılan biriymiş sonra çocuk birden bozulmuş öyle dedi arkadaşı için yani. Düzeltmeye çalıştım akıl verdim karşı çıktım ama hala aynı dedi. Bende ağzını aradım arabada yanlarına gidecek misin beni bırakınca dedim oda hayır zaten ben pek gitmezdim yanlarına ama bundan sonra giderim herhalde dedi. Niye bundan sonraysa araba vs aldı ondan da olabilir. Ve yanımda o arkadaşı aradı kızlarla buluşcakmış vs dedi sonra da işte haberleştiler aralarında sonraki gece otururuz diye köye gidecem yarın dedi. Bende tabi yorum yapmadım. Başka ilde çalışıyor konuştuğum kişi ama sonuçta arkadaşıyla mesajlaşıyor konuşuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…