• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birini hayatıma alırken çevresine bakmalı mıyım?

Zaten ilk buluşunca konuşacak hiç konu bulamadı benim şen şakraklığım sayesinde konu ilerledi ben susmadım. Bende dedim bildiği konulardan ilerleyelim bari genelde eğitimde yaşadıklarını ya da şimdi çalışırken yaşadıklarını anlattı durdu. Çokta meraklı değil yani evet soru soruyor ama beni tanımaya yönelik sorular pek sormadı. Zaten dün buluşmaua bile gitmeden önce düşündüm ne yapacaz ki şimdi buluşup hemen her şey tükenmiş gibi hissettim. Aslında daha bir sürü şey var konuşabileceğimiz ama ben mi konu açacam hep diye düşündüm. Dış görünüşünden aşırı etkilendim hala aklımda o el hareketleri yürüme tarzı Asaleti vs ama ne bileyim. Arkadaşlarıyla gittiği yere gidince direkt wp dan çekip arkadaşına attı gelecek misiniz buraya diye işte o zamanda arkadaşı kızlarlayım dedi. Birde önceden gitmiyordum fazla yanına ama bundan sonra giderim demesini garipsedim. Hiçbir insan şu devirde galiba hayatına birini alıp biraz çevremden soyutlanayım derdinde değil. Ben birsz daha çevresi geniş ama ben hayatına girince bunun ağırlığıyla sorumluluğuyla hareket eden biri olsun istiyorum. Bundan sonra takılırım ama onlarla ya diyen birine de takılma diyemem sonuçta.
Evet dış görünüş önemli ama yeterli değil malesef.
Muhtemelen arabadan dolayı giderim diye cevap verdi.
Hiç takılmayın baştan tanımak iyi olmuş bence vakit kaybı olmamış sizin için.

Evet dış görünüş önemli ama yeterli değil malesef.
Muhtemelen arabadan dolayı giderim diye cevap verdi.
Hiç takılmayın baştan tanımak iyi olmuş bence vakit kaybı olmamış sizin için.
İşte aklıma takıldı çocuk ya modum düştü bugün aşırı derece

Back