• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birini Sevebilir mi ?

Ne bilim insan tabiki sevdiği insanla birseyler yaşamak ister ama ona yaşadığımız şeyler yetmiyor demekki ya onun aşktan falan beklentisi belliymis .insan sevdiğiyle yaşamak ister onun için farketmiyor demek ki kiminle yaşadığı

Güzel kardeşim bu adam seni aldattı mı aldattı. Gururunu kırdı yani. Bu hiç umurunda değil mi senin? Herif açık açık istemiş ya daha ne sevgisi. Umarım başınıza kötü bir şey gelmeden aklınız başınıza gelir.

Güzel kardeşim bu adam seni aldattı mı aldattı. Gururunu kırdı yani. Bu hiç umurunda değil mi senin? Herif açık açık istemiş ya daha ne sevgisi. Umarım başınıza kötü bir şey gelmeden aklınız başınıza gelir.
Bitti zaten benim için istemiyorum sevmiyorum artık

Bu adamda hiç bir şey yok aslında onu böyle büyüten benim hata bende

O da ailesi de tutucu diyorsun . ailesi beni bu şekilde istemiyor diyorsun . Aldattığı kızın ahını almış sözde sana yaptığı ne olmuş . Üstüne birde senden son isteği banlanmamak istediğim için yani yazmamaya çalışıcam söylemek istediklerimi . Bunu böyle çirkin bir şekilde söyleyenden her şeyi beklemelisin. Ondan uzak durmanı tekrar tekrar tavsiye ederim. Arasa bile açma konuşma onla .Adı üstünde sevgiliymişsiniz. Sevgililer benim bildiğim kadarıyla birbirlerini tanımaya işi resmiyete götürüp götüremeyeceklerini anlamaya çalışırlar . Direk karı koca ilişkisi yaşamazlar .

O da ailesi de tutucu diyorsun . ailesi beni bu şekilde istemiyor diyorsun . Aldattığı kızın ahını almış sözde sana yaptığı ne olmuş . Üstüne birde senden son isteği banlanmamak istediğim için yani yazmamaya çalışıcam söylemek istediklerimi . Bunu böyle çirkin bir şekilde söyleyenden her şeyi beklemelisin. Ondan uzak durmanı tekrar tekrar tavsiye ederim. Arasa bile açma konuşma onla .Adı üstünde sevgiliymişsiniz. Sevgililer benim bildiğim kadarıyla birbirlerini tanımaya işi resmiyete götürüp götüremeyeceklerini anlamaya çalışırlar . Direk karı koca ilişkisi yaşamazlar .
Lafa gelince bana kiyafetime yaptıklarıma dini yönden bir ton laf edip eleştirir bende peki ya senin bu isteklerin diyince sevgili olmamızda haram zaten tarzında salakca bir muhabbete girer .ilk tanıştığımizda seven insan böyle şeyler istemez derken simdide ihtiyaç madem kimseye gitmemi istemiyorsun her şeyi benimle yasa bana sahip çık demeye başlamıştı .seven ciddi düşünen insan böyle bir beklentide olur mu ki ? Onuda geçtim kalkıpta ciddi ilişki istemiyorum demesi sevilmek istemiyor bu yaşadıklarımiz ona sacma geliyor anlaşılan tek bir isteği var o da cinsellik ve bunun içinde gitti

anne duası almışsınız. bu kişinin ne mal olduğu belli. hem ilişki teklif ediyor, hem ah alamam, bana yetmiyor sevgilim filan.
gönderin gitsin geriye göz ucuyla bile bakmayın. temiz biri çıkar inşallah karşınıza.
o'nun sevdiği kıza da acırım Allah'ın hödüğü.
ayrıva o'nunla yatacak kıza da acırım. neler vaad eder sersefil bırakır bu bulaştığı kızı da.
aman deyim arkadaşım sakın ha sakın oyuna gelmeyesiniz.

sen yat kalkta dua et ucuz kurtulmuşun. evet o baskasını sever evlenir hatta mutlu da olur. basıma geldi ordan biliyorum:KK48:

sen yat kalkta dua et ucuz kurtulmuşun. evet o baskasını sever evlenir hatta mutlu da olur. basıma geldi ordan biliyorum:KK48:
Beni niye sevmedi o zaman böyle bir nedenden terketti başka birini nasıl Sevicek ki ben her şeyi yaptım onun için .ama o gitti çünkü yaşamak istediği şey başkaydı

anne duası almışsınız. bu kişinin ne mal olduğu belli. hem ilişki teklif ediyor, hem ah alamam, bana yetmiyor sevgilim filan.
gönderin gitsin geriye göz ucuyla bile bakmayın. temiz biri çıkar inşallah karşınıza.
o'nun sevdiği kıza da acırım Allah'ın hödüğü.
ayrıva o'nunla yatacak kıza da acırım. neler vaad eder sersefil bırakır bu bulaştığı kızı da.
aman deyim arkadaşım sakın ha sakın oyuna gelmeyesiniz.
Ayağı kırık evde yatıyor ve başına gelenleri önceden beni aldattığı kızla bana bağlıyor .ben onun isteklerini yapmadığım için bir daha aynı şeyleri yapıp başına bir şey gelmesini istemiyormus öyle diyip ayrıldı bugün aradı acmadim

Cinsi sapik iste migdem kaldirmiyor artik bu insanliktan nasibini almislari ! Gercek yuzunu gostermis gostermis pislik ! Allah islah etsin ne diyeyim

Kafatası da kırılmıs sanırım kazada.

Ruh hastası..

Sen niye bu sacma salak insan icin "baskasını sevebilir mi" diye tuhaf bir kaygı icindesin anlamadım orayı..

Hangi talihsizi severse sevsin..

Pipisinin derdine seni aldatan bir insanı tekrar nasıl hayatına aldın onu da anlamadım..

Baskasının degerinizi bilmesini istemekten önce siz kendi degerinizi bilin biraz.

Back
X