Birini unutmak zorunda olmak, bununla yüzleşmek :(

Ozaman ne dicem nasıl yapıcam diye düşünme geç karşısına içinden ne geliyosa söyle olur olur olmaz olmaz en azından senin içinde kalmaz.yoksa böyle arabalarla kendini yiyip bitircen belliki.konuş netleştir bunda gurur yapacak bişey Yok belki rahatlarsın

O kadar ilgilendiğini nasıl belli ettin adama da hayatinda biri var mi yok mu oğrenemedin?

Hayir yani gercekten biriyle ilgileniyorsan karsindaki kisinin CV'sini ezberlemiş olman gerekirdi ondan diyorum. Anladığım kadariyla sen uzaktan manali manali seyretmissin bol bol ama devir oldu M.S. 2017 bu manali bakismalar yeşilçam zamanlarında kaldi soyliyim.

Ortada baslayan bir iliski yok. Adamin bakislarini siz de yanlis anlamis olabililirsiniz.
Neyse ortada sadece kur olayi var. Birsey olmamis. O yuzden kendinizi cok da yipratmaya gerek yok. Bos yere uzulmeyin.

Sanırım düşündüklerime en yakın şeyleri söyleyen, hislerime tercüman olan sensin burada. :) Ben de bir şeyi yaşamamanın pişmanlığı daha kötüdür diye düşünüyorum hep. En doğru zamanı bulduğum vakit konuşmaya da kararlıyım bu arada. Seni haberdar ederim. Umarım güzel bir şeyler yazarım buraya. :)

Haklısınız teşekkür ederim. :)

Aramızda bir şey oldu diyebilmek için birbirimize aşkım diye hitap etmemiz, fiziksel bir yakınlık içinde olmamız, evlenme hayalleri kurmamız falan gerekmiyor. Hatta bu cümle bizim bir zamanlar aramızda geçen güzel, kaliteli vakitlere, anılarımıza hakaret oluyor bence.
Adamın benden haberi var ayrıca. Burada tanıdık çıkma ihtimaline karşı bariz ayrıntılar vermek istemedim ama benden haberi var. En yakın arkadaşımla bu konu konuşuldu aralarında ama benim o konuşmadan haberim olmadığını sanıyor kendisi. Benim hakkımda söylediklerini falan yazmak istemedim bir tanıyan çıkabilir diye.

Şimdi diyeceksiniz ki e bunu söylemedin ben nereden bilecektim. Bu söylediğim şey olmasa bile şu an nasıl bana mesafeli davrandığını hissedebiliyorsam daha önceleri ilgilendiğini de hissedebiliyordum. Çok şükür o kadar yerinde ayırt etme gücüm. Buraya gelip bir şeyler vardı, artık yok diyorsam o öyledir. Bana kendi kendine gelin güvey olan saçma bir tip muamelesi yapmakta haksızsınız.

Son cümlenize ne desem zaten bilemedim. Bence siz hassas dönemlerden geçen insanlara tavsiyede bulunmayın çünkü çok kötümsersiniz. Hatta lütfen benim konuma da cevap yazmayın. Teşekkür ederim.

Özellikle son cümlenize katılmadan edemedim. Aslında beni bu duruma düşürdüğü için kızgınım ona. Hem dikkatimi çekip, bu tarz sinyaller verip sonradan da beni peşten koşan her şeyi yanlış anlayan bir tip durumuna düşürdüğü için kızgınım ona. Kızgınlığım geçince ona verdiğim değer de bitecek umarım.

Ortada baslayan bir iliski yok. Adamin bakislarini siz de yanlis anlamis olabililirsiniz.
Neyse ortada sadece kur olayi var. Birsey olmamis. O yuzden kendinizi cok da yipratmaya gerek yok. Bos yere uzulmeyin.

Hayır yanlış anlamış olamam. Yalnızca bakış değildi çünkü. Ben 17 yaşımda değilim :) Bir çok şeyin farkındayım. Ki zaten onun için hiçbir farkım olmasaydı hayatına biri girdikten sonra aramıza mesafe girmezdi. Ama son söylediklerinize de katılıyorum. Kendimi yıpratmama gerek yok ama işte kolay da olmuyor çünkü onu her gün görüyorum.

+1
Miktiretmek bazen çoğu probleme çözüm

Bazen değil hemen her zaman çözüm aslında. :)

Türkiye'deki birçok kadının ve erkeğin çiğ olduğun göstergesi. Neden Ego devreye giriyor? İnsan gibi kıymet verilip duygular ifade ediliyor. Yani bu tür şeylerde bile hesap yapmak zorundayız. Çok üzücü. İnsan ilişkilerinin geldiği yer.

Böyle tipler herkese yeşil ışık yakan tipler
Kaşı gözü ayrı oynar
Hiç güvenmeyin böyle erkeklere çok matah bişi değil siz gözünüzde çok fazla büyütmüşsünüz hiç umursamayın kiminle nerde ne yapar ne eder aldırış etmeyin
Bakın kendi hayatınıza yahu bu hödük anca gölge eder

Ay ne tatlısınız yahu teşekkür ederim tebessüm ettim. :)

Erkek ister girisken, ister cekingen olsun
Eni sonu.hoslaniyorsa birseyler hissediyorsa gelir konusur..
Sakin adim atmayin, ne hissettiginizi dile getirmeye kalkmayin inanin daha cok uzulursunuz.
O bahsettiginiz ayarda cok erkek var malesef.

Hayır yanlış anlamış olamam. Yalnızca bakış değildi çünkü. Ben 17 yaşımda değilim :) Bir çok şeyin farkındayım. Ki zaten onun için hiçbir farkım olmasaydı hayatına biri girdikten sonra aramıza mesafe girmezdi. Ama son söylediklerinize de katılıyorum. Kendimi yıpratmama gerek yok ama işte kolay da olmuyor çünkü onu her gün görüyorum.

Bazen değil hemen her zaman çözüm aslında. :)[/QUOTE]

Sunu soylemek istiyorum. Tamam adam hoslanmis olabilir, bakabilir ama sonra baska birisiyle tanisip kararini o yonde vermis olabilir. Artik yapacak bir sey var mi? Yok. Bunun icin kendini perisan etmenin bir anlami var mi? Yok. Duygular degisebilir. insanlar deli gibi sevip evleniyor sonra da iki sene dusman gibi olup bosanabiliyor. Duygular hep ayni olmuyor. Ben de gencken deli divane platonik takilip kendi kendime onu gormek icin firsat yarattiklarim aklima gelince bugun salakmisim diyoeim mesela guluyorum. o zaman oyle hissediyordum simdi ise hicbir sey.
Demem o ki kendinizi bosyere yipratmayin. Hayat sizin hayatiniz. Kendinizi bos yere heder etmenin luzumu yok. Kendinize yazik degil mi? Bu zulmu kendinize yapmayin. Azicik kendinizi sevin. Baskasina verdiginiz degerin azicigini kendinize verseydiniz olmayacak insanlar icin bosyere kendinizi uzmezdiniz. Daha kimler cikar karsiniza. O gonul daha kimleri sever. Uzulmeyin.

Sunu soylemek istiyorum. Tamam adam hoslanmis olabilir, bakabilir ama sonra baska birisiyle tanisip kararini o yonde vermis olabilir. Artik yapacak bir sey var mi? Yok. Bunun icin kendini perisan etmenin bir anlami var mi? Yok. Duygular degisebilir. insanlar deli gibi sevip evleniyor sonra da iki sene dusman gibi olup bosanabiliyor. Duygular hep ayni olmuyor. Ben de gencken deli divane platonik takilip kendi kendime onu gormek icin firsat yarattiklarim aklima gelince bugun salakmisim diyoeim mesela guluyorum. o zaman oyle hissediyordum simdi ise hicbir sey.
Demem o ki kendinizi bosyere yipratmayin. Hayat sizin hayatiniz. Kendinizi bos yere heder etmenin luzumu yok. Kendinize yazik degil mi? Bu zulmu kendinize yapmayin. Azicik kendinizi sevin. Baskasina verdiginiz degerin azicigini kendinize verseydiniz olmayacak insanlar icin bosyere kendinizi uzmezdiniz. Daha kimler cikar karsiniza. O gonul daha kimleri sever. Uzulmeyin.[/QUOTE]

Yoo yoo bu yazdıklarınız konusunda hemfikiriz size katılıyorum. Evet üzülmek çok anlamsız. Hele böylesi bir durumda... Bir de kadere inanan bir insanım üstelik. O kişi eğer benimle olmalıysa ben istemesem bile o beni bulur, ama olmayacaksa kendimi parçalasam olmaz. Bunların farkındayım, hatta sizin yıllar sonra dediğinizi ben kendime şimdi diyorum. Ama yine de farklı şeyler hissetmişken böyle olmak istemezdim. Aşktan sevgiden ziyade düş kırıklığı benimkisi. Ve kendime kızıyorum değmeyeceğini bildiğim halde üzülüyorum diye. Bir nevi kısırdöngü, üzüldükçe kızıyorum kızdıkça üzülüyorum :) Bir de hergün gördüğüm için de kolay olmuyor unutmak. Sürekli taze kalıyor.

Maalesef bazı erkekler böyle filörtleşmeyi çok seviyor ,sonra bir adım bekleme gibi durumlar oluştuğunda da hemen ortadan kayboluveriyorlar

Arkadas araciligiyla sordur sevgilisi var mi yok mu diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…