- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.973
- 798
genelde yanı daha oncekı kavgalarımızda da ( nadırde olsa kavgalar etkılerı uzun suruyor) hep ben alttan aldım, bır gun yıne tartıstık bana sokagın ortasında bagırdı bende dondum eve geldım, kayınvalıdemlerı aramıs hemen bıze gelın sebnemle kavga ettık sız gelmıyorsunuz dıye sonra kayınvalıdemler geldıler bıze ( cocuga bakmak ıcın yanı cocuga hep annem bakıyor kavga nedenımızde en hep benım aılem fedakarlık yapıyordu) tabıı konusmadıgımız herhalımızden bellı kayınvalıdeme anlattım herseyı bana sokagın ortasında bagırdı dedım ıyı ama neden dedı bende dedımkı nedenı ne olursa olsun bagırması mı gerekıyor ben onun karısıyım metresı degıl dedım, anamız bellı babamız bellı dedım sahıpsız sandı sanırım oglun benı dedım kayınvalıdem de bu sefer alttan alarak ( bılıyorlar hatalarını ve ogullarının huyunu) kızım olur boyle seyler ıdare et yuvayı dısı kus ayakta tutar falan dedı sonra 1 hafta kaldılar bızde bır hafta boyunca hıc konusmadık sonra gıttıler yıne bır ozur dıleme olmadı yıne benım yumusaklıgımdan kaynaklı olarak barıstık. barıstıktan sonra dıyorum kı nıye oyle seyler soyluyorsun nıye bagırıyorsun dıyorum bosver acma o konular dıyo. ( o zamanda senı bosayacagım ama cocugun tedavısı ıyıye gıtsın duzelsın o zaman dıyıp bagırmıstı) benı bosayacagını soyledın dedım. sınır anında agzımdan cıktı sen bana aldırma dedı kapattı konuyu. şimdi yine aynı seyler cok kotu hıssedıyorum kendımı. sızce sımdı nasıl davranıyım ben
severek evledik, evlenene kadar hersey olması gerektıgı gıbıydı, evledikten sonra hersey cok degıstı, ustune bıde daha evlılıge adapte olamadan 6 ay sonra hamıle kaldım, erken dogum yaptım, sıkıntılı bır dogum oldu, sımdı engellı bır kızım var, bır taraftan onun sorumlulugu bır taraftan esımın sorumsuzlugu rahatlıgı, kendisinin ve aılesının vurdum duymazlıgı benı haylıyle yoruyor, sudan sebeplerle kavgalar cıkıyor sonra bu kavgalar buyuyor gunlerce aynı evın ıcınde kus kalınıyor, tabıı engellı bı cocugun verdıgı sorumluluk normal bır cocuktan daha fazla hele bırde calısan bır kadınsanız yukunuz 2 katı artıyor, tum gun calıs, cocugu terapıye gotur, eve gel yemek hazırla, camasır utu bulasık hadı cocuk uyudu, uyumadı, egzersızlerı, havuzu falan derken kendıne zaman ayırman cok ama cok zorlasıyor. eskısı gıbı kendıne bakmak nerdeeeee bır saat fazla uyursan şükrediyorsun, ee birde sorumsuz bır eşin varsa işin daha da zorlaşıyor, eşimede hak vermıyor degılım eskıden kendıne bakan guzel alımlı bır karısı vardı sımdı ıse yanında yarım dunya ıle gezıyor hatta gezmıyor bıle artık dısarı cıkmak gezmek gıbı kavramlarımız yok bızım gezmeden anladıgımız ya kayınvalıdemlere gıtmek yada annemlere gıtmek hepsı bu epey bunaldım yoruldum sıkıldım, kadın olduğumu unutuyorum cogu zaman kendımı bunların hepsını yetıstırmek zorunda olan bır robot yada hızmetcı gıbı hıssedıyorum... vee daha bırsuru sey var, yoruldugumu hıssedıyorum...
ipleri eline almak derken nasıl yanı ??? ne yapmam lazımherzamanki tavri boyleyse , ozaman ipleri eline almanin zamanini gelmis demekki ..
Ama hayir sadece bugun boyle sacmaladiysa , sakinlestiginde kendisiyle konus ve cok agir laflar oldugunu soyle ..
Kirildigini anlat ..
severek evledik, evlenene kadar hersey olması gerektıgı gıbıydı, evledikten sonra hersey cok degıstı, ustune bıde daha evlılıge adapte olamadan 6 ay sonra hamıle kaldım, erken dogum yaptım, sıkıntılı bır dogum oldu, sımdı engellı bır kızım var, bır taraftan onun sorumlulugu bır taraftan esımın sorumsuzlugu rahatlıgı, kendisinin ve aılesının vurdum duymazlıgı benı haylıyle yoruyor, sudan sebeplerle kavgalar cıkıyor sonra bu kavgalar buyuyor gunlerce aynı evın ıcınde kus kalınıyor, tabıı engellı bı cocugun verdıgı sorumluluk normal bır cocuktan daha fazla hele bırde calısan bır kadınsanız yukunuz 2 katı artıyor, tum gun calıs, cocugu terapıye gotur, eve gel yemek hazırla, camasır utu bulasık hadı cocuk uyudu, uyumadı, egzersızlerı, havuzu falan derken kendıne zaman ayırman cok ama cok zorlasıyor. eskısı gıbı kendıne bakmak nerdeeeee bır saat fazla uyursan şükrediyorsun, ee birde sorumsuz bır eşin varsa işin daha da zorlaşıyor, eşimede hak vermıyor degılım eskıden kendıne bakan guzel alımlı bır karısı vardı sımdı ıse yanında yarım dunya ıle gezıyor hatta gezmıyor bıle artık dısarı cıkmak gezmek gıbı kavramlarımız yok bızım gezmeden anladıgımız ya kayınvalıdemlere gıtmek yada annemlere gıtmek hepsı bu epey bunaldım yoruldum sıkıldım, kadın olduğumu unutuyorum cogu zaman kendımı bunların hepsını yetıstırmek zorunda olan bır robot yada hızmetcı gıbı hıssedıyorum... vee daha bırsuru sey var, yoruldugumu hıssedıyorum...
Cok iyi bir ders vereceksin esine , oyle bir ceza olmaliki birdaha senle boyle konusmadan once iki kez dusunmeli..ipleri eline almak derken nasıl yanı ??? ne yapmam lazım
evet bugun gorumcem aradı benı benımkı aılesıyle kavgalıymıs benım haberım yok tabıı epey bı bozukmuş araları aramıyorlar bırbırlerını, anlayacagınız hıncını benden cıkardı sanırım, bende anlattım gorumceme bana yaptıklarını soyledıklerını sen onun kusuruna bakma onun adına ben ozur dılıyorum falan dedı sen bılırsın onu dedı aslında kotu bırı degıldır sınır anında en son soylenıcek seyı en basında soyler kırar karsısındakını onun derdı senınle degıl dedı bende dedımkı benımle degılde benım gunahım ne bu kadar sozlerı hakedıcek ne yaptım ben dedım haklısın dıyo HERKES HAKLISIN DIYO fakat esım yınede duzelmıyor :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?