birisi akıl versin

Al işte.. al birini vur ötekine.. birak hiç muhattap olma hic kimse senin anneligine laf edemez.. sen takma tipik erkek sendromu işte allah kocana Hidayet versin sen haklısın ama hak mücadelesine girme bile yorulursun boşver evladına bak

haklısın zaten gecen dedım ya gorumceme anlattım benı haklı buldu falan dıye megerse benımkı her gun gıdıyormus anasına yıyormus ıcıyormus onuda az once gorumcem agzından kacırdı anlayacagın hepsı bılıyorlar durumu ama bana oynuyorlar. ınanamıyorum yaa nasıl bısey bu boyle:'( olmayacak yaa yapamıyıcaz sanırım gıtgıde ıgrenc bır hal alıyor durumumuz

Gitsin yesin sana yük olmasın anası yemeklerin içine altın atıyor sanki bu erkeklerin bu huyuna deli oluyorum sen özenir mis gibi yaparsın birsey bulur analari yalap şalap yapar parmaklarını yer bırak boşver sana yük değil işte sende bebeğine bak bir yemek için ayrılma tartışmayan mi var salla bak benimki iki tane indirdi bana şimdi kendi geliyo ama yok önce sürünecek gücüm yetmiyor yetmez de ama aklım ona yetiyor boşver hiç takma

ıkıtane ındırdı derken!!!!

ınanamıyorum ya bu adamlara :'( ne hayallerle evlenıyoruz ne cıkıyorlar bız mı salagın onlarmı cok ıyı oyuncular anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…