- 24 Aralık 2019
- 152
- 60
- 98
- 24
- Konu Sahibi derdimvarrr
-
Haklısın. Kendimi çok iyi tuttum bu süreç boyunca daha çok düştüğüm duruma üzülür oldumUnutulmaz ve aklına gelecek.
Alzehımer olman lazım.
Bıseyı unutmamak acıdan ölmek degıl ama
Hatırlarsın guler gecersın.
Nıcın, ne Duruma dustun?Haklısın. Kendimi çok iyi tuttum bu süreç boyunca daha çok düştüğüm duruma üzülür oldum
Sağol yazdığın için. Biraz saçma olacak ama sence ne kadar sonra bir insanın aklına gelince umursamazBaşta üzülüyosun, sonra arada bi aklına gelince üzülüyosun, daha sonra aklına gelse bile umrunda olmuyo.
Seviyorsan hala,onun sana yaptıgı haksızlıkları madde madde yazabilirsin, yumuşadığın an okursun.
Olan biteni kabul etmeye çalış, mutlu olma ihtimallerini de. Bir süre sonra geçecek illa ki geçmeyen bir şey yok.
Bu yapına göre, olayları kabulleniş zamanına göre ve dış etkenlere göre değişirSağol yazdığın için. Biraz saçma olacak ama sence ne kadar sonra bir insanın aklına gelince umursamaz
Slm arkadaşlar, merak ettiğim veya böyle bişey yaşayan biri varsa bi fikir almak istedim. Kısacası mecburen anlaştığım halde boşanıyorum, tabi en sonda anlaşamamazlık oldu ama orası uzun. Neyse birisini gerçekten unutabiliyor mu insan. Yani gün gelicek aklıma bile gelmicek mi? Onlar bana o kadar eziyet ettiler ki mutlu olabilecek lerini düşündükce kafayı yiyiyorum. Ne yapmalıyım unutmak için
Bizim ki berdel usulu oldu ama tabi severek. Abimle eşi (eşi benim eşimin kardeşi yani) 1 2 sene nişanlılık içinde olarak anlaşamadılar. Kız la annesi yani kayınvalidem hep yalanlar falan söylüyNıcın, ne Duruma dustun?
Biraz karışık berdel usulu gibi oldu. Ama severek zorla değil. Abim el eşi yani benim eşimin kardeşi olmuş oluyordu, anlaşamadılar onlardan böyle sorunlar çıktıkça kayınannem bana çok eziyet ederdi ama ben kimse söylemezdim sinirini benden çıkartığını. Neyse gün gelir abimin eşi evine geldi bende zaten kayınvalidemle beraber oturuyordum. Bana herkes git evine dedi ilk önce kandırdılae işte 1 2 gün git kafanı dinle biz bi ev bulalım sonra dediler bizim kızımız geldiyse sende gideceksin. Kocamın aklına da girdiler o da aynısını söyledi. Ben sadece zoruma giden benim kocamla 1 tana sorunum olmazdı yani o kadar anlaşıyorduk ama işte o annesi ne derse onu yapıyorNıcın, ne Duruma dustun?
Unutursun. Üstüne onun üstüne sevdiklerini de unutsun. Bir kısmını da unutmazsın ancak her gün hatırlamazsın. Hatırlasan da canın yanmazSlm arkadaşlar, merak ettiğim veya böyle bişey yaşayan biri varsa bi fikir almak istedim. Kısacası mecburen anlaştığım halde boşanıyorum, tabi en sonda anlaşamamazlık oldu ama orası uzun. Neyse birisini gerçekten unutabiliyor mu insan. Yani gün gelicek aklıma bile gelmicek mi? Onlar bana o kadar eziyet ettiler ki mutlu olabilecek lerini düşündükce kafayı yiyiyorum. Ne yapmalıyım unutmak için
Doğrusun teşşeklürlertakıntılı bir yapınız var ise düşünüp düşünüp kendinizi üzersiniz ama biraz güçlü olmayı başarırsanız kısa sürede yeni hayatınıza odaklanırsınız. onun sizden sonra mutlu olacağına kafa yormayın mesela sizin ondan sonra mutlu olacağınıza inanın
Sen bu kişiyi insan olarak bile hatırlama.Bizim ki berdel usulu oldu ama tabi severek. Abimle eşi (eşi benim eşimin kardeşi yani) 1 2 sene nişanlılık içinde olarak anlaşamadılar. Kız la annesi yani kayınvalidem hep yalanlar falan söylüy
Biraz karışık berdel usulu gibi oldu. Ama severek zorla değil. Abim el eşi yani benim eşimin kardeşi olmuş oluyordu, anlaşamadılar onlardan böyle sorunlar çıktıkça kayınannem bana çok eziyet ederdi ama ben kimse söylemezdim sinirini benden çıkartığını. Neyse gün gelir abimin eşi evine geldi bende zaten kayınvalidemle beraber oturuyordum. Bana herkes git evine dedi ilk önce kandırdılae işte 1 2 gün git kafanı dinle biz bi ev bulalım sonra dediler bizim kızımız geldiyse sende gideceksin. Kocamın aklına da girdiler o da aynısını söyledi. Ben sadece zoruma giden benim kocamla 1 tana sorunum olmazdı yani o kadar anlaşıyorduk ama işte o annesi ne derse onu yapıyor
Anladım kocan adam degılmıs ana fikir buBizim ki berdel usulu oldu ama tabi severek. Abimle eşi (eşi benim eşimin kardeşi yani) 1 2 sene nişanlılık içinde olarak anlaşamadılar. Kız la annesi yani kayınvalidem hep yalanlar falan söylüy
Biraz karışık berdel usulu gibi oldu. Ama severek zorla değil. Abim el eşi yani benim eşimin kardeşi olmuş oluyordu, anlaşamadılar onlardan böyle sorunlar çıktıkça kayınannem bana çok eziyet ederdi ama ben kimse söylemezdim sinirini benden çıkartığını. Neyse gün gelir abimin eşi evine geldi bende zaten kayınvalidemle beraber oturuyordum. Bana herkes git evine dedi ilk önce kandırdılae işte 1 2 gün git kafanı dinle biz bi ev bulalım sonra dediler bizim kızımız geldiyse sende gideceksin. Kocamın aklına da girdiler o da aynısını söyledi. Ben sadece zoruma giden benim kocamla 1 tana sorunum olmazdı yani o kadar anlaşıyorduk ama işte o annesi ne derse onu yapıyor
Aynen inşallah aklıma geldiğin de her zaman canım yanmazUnutursun. Üstüne onun üstüne sevdiklerini de unutsun. Bir kısmını da unutmazsın ancak her gün hatırlamazsın. Hatırlasan da canın yanmaz
Öyle annesine beraber kızları gelince elimden telefonumu aldılar beni 5 gün bi odaya kapattılar ne iyimizin diyen var ne de gel aşağa bizle otur senin ne suçun var diyen. Ama çok sevdim.. canım pahasına yani suçum neydi bunu düşündükçe bunu yapan insanların arkamdan mutlu olduklarını düşünmek öldürüyorSen bu kişiyi insan olarak bile hatırlama.
Çok haklısın. Ama işte o kadar iyi anlatılar kendilerini sonra alltan neler çıkıyor insan şok oluyoringiltere desin dunyanın kultur beşiği yani, eski eş, berdel, kaynım, kaynatam diye diye harap ediyosun kendini.
şu virus bitsin bir geliştir kendini orda her turlu eğitimi al, seni bu karanlığa mahkum eden herkesten intikamını aydınlanarak al.
kendine guvenen, mesleği elinde, çok başarılı bir genç kadın ol. daha 20 yaşındaymışsın, 30 yaşına gelmeden, çok başarılı bir doktor, avukat, muhendis herşey olabilirsin, kendini neden avam olayların içine çekesin ki?
not:eski konularını okudum.
Doğru ama insanoğlu şimdi taze yani 5 ay falan oldu hala her zaman aklıma geliyor içim yanıyor sanki bir alev var nasıl böyle bir inanı sevdim. O kadar iyi anlaştığı birisiyle birini annesinin lafını dinleyip kovar mı onuda gördüm artıkAnladım kocan adam degılmıs ana fikir bu
Daha rahat unutursun. Boyle bırının unutmamak kendine yapacağın en buyuk saygısızlık olur cunku
Çok haklısın. Ama işte o kadar iyi anlatılar kendilerini sonra alltan neler çıkıyor insan şok oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?