Birisi gerçekten unutulur mu

Haklısın. O kocan olacak armut ana kuzusuymus. Sana çok kötü şeyler yaşamışlardır. Ailenle konuş psikolojik destek al. Allah in adaletine güven. Kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz. Mutlu olacaklar diyorsun kime göre neye göre mutlu. Onları düşünme. Sadece kendi hayatına odaklan. Elinden geleni yap.is bul, kurslara git, mutlaka birsey yap. Evlenmeyi düşünürsen de yaşlı göbekli torun torba sahibi birini layık görürlerse aman aman. Sakın evden gitmek için evlenme. Önce ekonomik bağımsızlığını al eline. İnşallah güzel hayırlı birini seversin evlenirsin

İyi anlasıyormus ama sevmiyormuş.mesela olaya cok ıyı anlasıyorduk nasıl kıydı bana diye bakmak yerine, sevmiyormuş benı diye bakmalısın.
Gerceklerı kabullenir ve olaylara dogru tarafından bakarsan azcık acı ceker sonunda mutlu mesut yoluna devam edersin.

Yani oturup iki gun edılmıs guzel sohbeti hatırlamak yerine gozden cıkarılıs anını hatırla.

20 yaşında hayatının başındasın, baharı bile değil. Hemen polise vs neredeyse sosyal kurumlara başvur ve destek al. Boşansan bile dönme, Türkiye’ye. Orada üniversite oku, geliştir kendini, sakın ama sakın orada tekrar Türk çevreyle takılma. Eğitimli insanlar haricinde, sosyal çevrende hep seni ileriye götürecek insanlar olsun. Üniversite bitirip mesleğin olursa, öğrencilikte sosyal çevren vs de değişir ve bambaşka bir hayatın olur. Sakın tekrar evlenmeye kalkma. Berdeli mi kaldı Allah aşkına.

O kadar yaşadıkların saçma gelecek ki, harcadığın zamana acıyacaksın. Böyle kalitesiz, cahil, orta çağda yaşayan insanlarla zaten ortak noktanız kalmasın. Üzülmeyin, hayırlısı olmuş. Kimseyi sallamayın. Gerekirse öğrenciyken çalışırsınız.

Tabi ki unutulur. Bu süreçte aklınıza gelirse kötü şeyleri düşünün kendi kendinizi ondan sogutursunuz. Ilerde keşke bu kadar beklemeseydim ayrılık icin de düşünebilirsiniz. Zararın neresinden dönülürse kardır. Kimse bu muameleyi hak etmez. "Abinin eşi eve döndü sende dönebilirsin" ne demek. Bu kadar çağ dışı olunur. Herkesin hayatı kendine. Kendinize değer verecek insanları hayatınızda tutarsaniz mutlu olursunuz ☺

O kadar doğrusun ki keşke senin bu konuya nasıl mantık la baktığın halde onlar da biraz kafalarını kullansalardı bu duruma gelmez di birşey ama allah kurtarmış diyebiliyorum tek. Aynen taksiyle gönderdiler beni. Evde 4 kişi birden bana kalk git, biri kızım geldi sen de git, biri kandırmaya çalışıyor ev tutacak sonra gel, neler neler

Boşanmadan önce zaman ve bosanmak travmatik bir şekilde geçiyorsa o zaman "evet unutursun" demek cok hafif kalır çünkü gerçekçi değil. Zamanla yaşadıklarınla daha iyi yaşamayı öğreniyorsun. Öfkeni, acılarını daha iyi yönetmeyi öğreniyorsun, ama ara sıra yine aklın oraya gider, küçük şeyler sana o insanları hatırlatır. Ben onun icin zor zamanlardan geçen herkese profesyonel destel almayı öneririm. Cünkü bu süreci daha iyi bir şekilde atlatmak için yardım almak daha faydali. Ben mesela babamı kaybettiğimde destek almadim. Faturası sonra daha ağır geldi. Onun icin imkanınız varsa destek alin. Sizi seven insanlarla daha çok görüşün ve diger tarafı stalklamayin internetten. Siz daha henüz olmayan şeyler için kendinizi üzüyorsunuz. Gerçi şunu eklemeden gecemem: kötü insanların mutlu olması kaç yazar? B* kadifeye sarsan hala b* sonuçta. Siz kendi hayatınızı yeniden kurmaya odaklanın.

Şu kafama çok takılıyor. Türk usulümüzü hepimiz biliyoruz. İstemiyorum kimse aaa bu kız boşanmış deyip de beni kötü zannetsinler çünkü hiç öyle değil keşke bi suçum olsaydı da bende şunu yaptım desem

Artık normal eskiden kaldı bu boşanmış diye düşünenler. Hala var bazı kesimlerde azinlikta. Tanıdığım bir erkek ilk evliliği, daha önce evlenip ayrılan bi kızla evlendi.
Sizi seven her halinizle kabul eder

Bugünü bir not edin önce :)
Çünkü seneye bu gün, içinizde sevgi, kızgınlık, kırgınlık, üzüntü zerresi bile kalmayacak.
Sanki hiç o günleri yaşamamış gibi hissedecek, sizi üzenlere karşı nötr duygular besleyeceksiniz. Hatta size gelseler 'hakkını helal et' diye, 'amaaan ediyim ederim ne varki' diye o kadar içten sallamayacaksınız ki, siz bile inanamayacaksınız.

Ama yapmanız gereken, üzüntünüzü, tutkunuzu saplantıya çevirmeyin. 7/24 düşünme süresi max. 3 ay. Tamam düşünün düşünün, kendi kendinize konuşun, aynaya bakın ağlayın kızın.. Amaaa 3 ay sonrası olaylara yada kişiye karşı saplantılaşıyorsun demek bence. Sonra aktivite bulun kendinize. Gerekirse minik flörtler edin. İmkanınız varsa küçük tatillere çıkın. Bol bol kitap okuyun. Özellikle, kur-an, incil, tevrat ve bilimum pozitif bilim konulu kitapları.
Evrenin, yaşamın, insanın nasıl birşey olduğuna, bu işlerin nasıl işlediğine dair bilgi seviyeniz arttığında, bilinciniz açılacak acınız azalacak, sonra yok olacak, çok daha olgunlaşacaksınız.

Benim fikrim:)
Denendi onaylandı

Allah razı olsun söylediğin doğru yani küçücük birley bile onu aklıma getirebiliyor. Bazı ları seni sevmemiş diyor ama bana her baktığında gözleri doluyordu bana çok değer verirdi benim adımı bile söylemeye kıyamazdı ama bunu anlatamıyorum. Ben herşeye evet diyen bir insanım biliyorum ki onun bi kez tersine gitseydim çok kötü olur su ama hiç olmadı. Annesi onu bırak dese hemen yapıyor işte

Allah razı olsun güzel yazdığın için. Bilmiyorum buraya bazen yazınca sizlerin yazdıkları içimi çok rahatlatıyor

Her insan yetiştiği ortamın ve ailesinin sonucu. Esiniz küçüklüğünden büyük ihtimalle annesi tarafından manipule edilmiş, küçük tutulmuş ve özgür bırakılmamis birisi. Böyle ebeveynleri cok görüyoruz etrafimizda. Çocuklarıni özgür yetişkinler olarak değilde, kendi uzantıları olarak yetiştiriyorlar. Esinizde belli ki öyle. Esiniz sizi sevmiştir zamanında ama bu sevgide özgür değildi. Size olan sevgisi, sadece annesinin/ailesi onayı ile devam edebilirdi. Aile içinde neler oldu bilmiyorum tabi, siz yaşadıklarınızı biliyorsunuz. Annesinin bir lafı ile eşini bırakan adam aslında bana göre yetişkin ve duygusal gelişen bir adam değildir. Bu büyük payla ailenin suçu,ama esinizin de suçu çünkü yeri geldiğinde hepimiz ailemize sınırlarımızi çizmişizdir, çünkü buda büyümenin bir parçası. Esiniz bunu hiç yapamamış. Sağlıksız bir aileye gelin gitmişsiniz maalesef.

Aynen öyle tam söylediğin gibi o yani aynen öyle büyütmüşler onlar da kendileri söylüyor şar çok rahat büyüdüklerini. Benim imtihanım buymuş demem ki

Ablacim 20 yasindasin, berdelle degis tokus edilmissin ... yani bu evliligi hic olmamis gibi yapip, su anki firsatlardan guzel bir hayat kurmaya bakmalisin derim.

Bosanmak senin icin gayet pozitif olmus, 20 yasindasin, ne guzel universiteye gidebilirsin hayatini yeniden insa edebilirsin. Madem Ingiltere'desin, onunde en sahane universiteler var farkinda misin sen hala sumuklu bir herif, evilik KV KP diye tutturmussun gidiyorsun Bosver simdi onlari da onune bak.

Bosanmasaydin degis tokus mali olarak hayat surecektin farkinda misin? Zoraki bir evlilige kisilip kalmak, istedigin bu muydu? Su okulu bitir doktor ol, avukat ol, paran olur cakan olur Londra'da George Clooney bulursun yeminle. Sen ana kuzusu bir tip ve ruh hastasi anasi danasi icin konu acip burda zirildaniyorsun hala. Su konuyu actigin zaman yazik gercekten. Gencliginin, elindeki zamanin kiymetini bil.

Toptan bosver evliligi, sen univesiteye gitmenin yollarini ara. Siddet gorduysen mesela fiziksel ya da psikolojik git devlete basvur, asylum ara hatta, o sirada da allem et kallem et okula yazil.

Aynen öyle tam söylediğin gibi o yani aynen öyle büyütmüşler onlar da kendileri söylüyor şar çok rahat büyüdüklerini. Benim imtihanım buymuş demem ki

Sağlıksız bir aile ortamında mutlu olmanız zaten imkansizdi. Siz tek esinizle değil, onların sağlıksız aile bağları ile de evlenmişsiniz. Şu anda kendinizi yıkık hissetmeniz gayet normal çünkü kimse bosanmak için evlenmiyor. Ama bundan sonraki süreçte kendinize daha sağlıklı, daha huzurlu ve mutlu bir ortam yaratabilirsiniz. Şahsen sağlıksız davranışlarda bulunan insanları kendimden uzak tutuyorum. Engelliyorum, görüşmüyorum. Allaha yakın bana uzak olsunlar. Öyle insanların olduğu ortamda ne huzur olur, ne mutluluk, nede gelişmek. Ilerde belki tutup başka biri ile de evlendirirler oğullarını. Ama sağlıksız ortamlarinda gram değişiklik olmayacak. Resimlerde öyle insanlar çok güzel pozda verir, ama siz icerisin ne kadar pis olduğunu zaten gördünüz. Onun icin kendinizi uzak tutun, iletişime geçmeyin ve kendinize sağlıklı bir ortam yaratın. Bir süre böyle insanlarla muhatap olmak insani yıpratır. Ondan arınmak lazım

Ancak karşına seni seven senin sevdiğin biri çıkarsa unutursun.. umarım kalbine göre birini bulursun cnm...

Bosanirsan kac paraya konucaksin, nerde kalicaksin, vizen ne zaman bitiyor? Bosver simdi sumuklu oglanla anasini bunlari yaz ki insanlar daha iyi yardimci olsun.

Canım kaç aydır kendini harab ediyorsun. Neden bunu kendine layık görüyorsun? Boşanacaksın dünyanın sonu değil. Seviyor olabilirsin ama o seni sevmiyor. Istemiyor. Daha önceden sorununuz olmayabilir. Ama şu ana bak. Seni sevse yanında olmaz mıydı? Ayrıca berdel meselesi çok saçma. Keşke evlenirken bunları düşünseydin. Unutursun sadece kafanı topla . Bi işe gir yada okuluna devam et. Kendine bi uğraş bul ki unutman kolay olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…