- 4 Mayıs 2018
- 1.995
- 4.067
- 133
- 30
- Konu Sahibi derdimvarrr
-
Kendine yeni bir yol çizip, o yolda azimle ilerlerken ne umursarsın, nede üzülürsün.Sağol yazdığın için. Biraz saçma olacak ama sence ne kadar sonra bir insanın aklına gelince umursamaz
Sağolun. Londra dan birkaç saat uzak dayımİngilterenin neresindesin?
Parasını falan istemiyorum. Ben zaten doğma büyüme ingilterdenim yani vize falan yokBosanirsan kac paraya konucaksin, nerde kalicaksin, vizen ne zaman bitiyor? Bosver simdi sumuklu oglanla anasini bunlari yaz ki insanlar daha iyi yardimci olsun.
öyle guzel unutursun ki sen bile şşırırsın bu unutmana ama biraz zaman alacakSlm arkadaşlar, merak ettiğim veya böyle bişey yaşayan biri varsa bi fikir almak istedim. Kısacası mecburen anlaştığım halde boşanıyorum, tabi en sonda anlaşamamazlık oldu ama orası uzun. Neyse birisini gerçekten unutabiliyor mu insan. Yani gün gelicek aklıma bile gelmicek mi? Onlar bana o kadar eziyet ettiler ki mutlu olabilecek lerini düşündükce kafayı yiyiyorum. Ne yapmalıyım unutmak için
Ben kendimi söylim unutamıyorum ben evliyim kendisi de evli ama hâlâ aklımda kalbimde o var eşim beni çok seviyor el üstünde tutuyor bir dediğimi ikiletmiyor ama yine de ne olursa o aklıma geliyor çünkü onunla hayal kurmuştuk evlilik onunla olacaktı bir başkasıyla değil ama olmadı önce o evlendi 7 ardından ben evlendim çok şükür eşim beni çok seviyor ama yinede aklımın ucunda o varSlm arkadaşlar, merak ettiğim veya böyle bişey yaşayan biri varsa bi fikir almak istedim. Kısacası mecburen anlaştığım halde boşanıyorum, tabi en sonda anlaşamamazlık oldu ama orası uzun. Neyse birisini gerçekten unutabiliyor mu insan. Yani gün gelicek aklıma bile gelmicek mi? Onlar bana o kadar eziyet ettiler ki mutlu olabilecek lerini düşündükce kafayı yiyiyorum. Ne yapmalıyım unutmak için
Anne kuzusuymuş öyle çok zor hiç yaşanmayacak hâle geliyor hayat öyle oluncaBizim ki berdel usulu oldu ama tabi severek. Abimle eşi (eşi benim eşimin kardeşi yani) 1 2 sene nişanlılık içinde olarak anlaşamadılar. Kız la annesi yani kayınvalidem hep yalanlar falan söylüy
Biraz karışık berdel usulu gibi oldu. Ama severek zorla değil. Abim el eşi yani benim eşimin kardeşi olmuş oluyordu, anlaşamadılar onlardan böyle sorunlar çıktıkça kayınannem bana çok eziyet ederdi ama ben kimse söylemezdim sinirini benden çıkartığını. Neyse gün gelir abimin eşi evine geldi bende zaten kayınvalidemle beraber oturuyordum. Bana herkes git evine dedi ilk önce kandırdılae işte 1 2 gün git kafanı dinle biz bi ev bulalım sonra dediler bizim kızımız geldiyse sende gideceksin. Kocamın aklına da girdiler o da aynısını söyledi. Ben sadece zoruma giden benim kocamla 1 tana sorunum olmazdı yani o kadar anlaşıyorduk ama işte o annesi ne derse onu yapıyor
Haklısın. Kendimi çok iyi tuttum bu süreç boyunca daha çok düştüğüm duruma üzülür oldum
unutmuyosun,ama eğer önceden eziyet çekmişsen hatırlayıp acı bi gülümsemeyle "geçti" diyerek teselli ediyosn kndini.Önceki kadr acıtmıyo,hatta hiç acıtmıyo ama o zamanlar için çabalamana iyi bişeyler yapmaya uğraştığına kötülkleri göz ardı ettiğine üzülüyosun.Keşke daha önceden ayrılsaydım diyip mutlu mesut yaşıyosuuuuunSlm arkadaşlar, merak ettiğim veya böyle bişey yaşayan biri varsa bi fikir almak istedim. Kısacası mecburen anlaştığım halde boşanıyorum, tabi en sonda anlaşamamazlık oldu ama orası uzun. Neyse birisini gerçekten unutabiliyor mu insan. Yani gün gelicek aklıma bile gelmicek mi? Onlar bana o kadar eziyet ettiler ki mutlu olabilecek lerini düşündükce kafayı yiyiyorum. Ne yapmalıyım unutmak için
Bende Chester’ı bilir misin? Oraya yakınım.Sağolun. Londra dan birkaç saat uzak dayım
Ben kendimi söylim unutamıyorum ben evliyim kendisi de evli ama hâlâ aklımda kalbimde o var eşim beni çok seviyor el üstünde tutuyor bir dediğimi ikiletmiyor ama yine de ne olursa o aklıma geliyor çünkü onunla hayal kurmuştuk evlilik onunla olacaktı bir başkasıyla değil ama olmadı önce o evlendi 7 ardından ben evlendim çok şükür eşim beni çok seviyor ama yinede aklımın ucunda o var
7 ay sonra ben evlendim ama o ayrıldıktan 1 ay sonra nişanlandı ve 2 ay içerisinde de evlendi benim bütün umudumu hayatımı hayallerimi aldı gittiYaa çok üzüldüm durumuna. Eşine de üzüldüm ama ne yapabilirsin ki unutmak için her yolu denemişsim sonuçta. Ne kadar zaman oldu? 7 dediğin 7 yıl mı 7 ay mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?