Birisi gerçekten unutulur mu

Sağol yazdığın için. Biraz saçma olacak ama sence ne kadar sonra bir insanın aklına gelince umursamaz
Kendine yeni bir yol çizip, o yolda azimle ilerlerken ne umursarsın, nede üzülürsün.
Aklına geldiğinde şöyle bir durup,aman be günlerdi be geçti gitti allahtan. Dersin yani.
genelde hep öyle oluyor.
siz sağlam durun. Evde oturup hayatın size gelmesine beklemeyin,siz yürüyün. Gerisi gelir.

Zamanla hissisleseceksin ve normal insanlar gibi aklina gelecek. Insan neleri unutmuyor ki..en agir travmalar bile unutuluyor. Sanirim cocuk yok.
Yurumuyorsa ittirmenin manasi yok. Cocuk olunca zor cünkü.

Son düzenleme:
Bosanirsan kac paraya konucaksin, nerde kalicaksin, vizen ne zaman bitiyor? Bosver simdi sumuklu oglanla anasini bunlari yaz ki insanlar daha iyi yardimci olsun.
Parasını falan istemiyorum. Ben zaten doğma büyüme ingilterdenim yani vize falan yok

Ben böyle çok sıkıldığımda birini özleyip unutamayacak gibi olduğumda , adını anmayacağım isimli şarkıyı söyleyip kendi kendime oynardım. İyi geliyor tavsiye ederim

öyle guzel unutursun ki sen bile şşırırsın bu unutmana ama biraz zaman alacak

Aklına gelir ama ayda yılda bir. Ben daha çocuk yaştayken birine çok aşık olduğumu zannediyordum, karşısında tir tir titrerdim yani ama adını görmedikçe aklıma gelmiyor şimdi. Birkaç defa karşılaştık da, hiçbir şey hissetmedim

Unutamazsın tabıkı hayatından gecmıs ınsanları ama alısırsın normal bırı gıbı gelır bosan hayatına bak kafaya takılacak kadar uzun bı omrumuz yokk gerekte yok. Yerıne guzel seyler yasa ve onları hatırla

Doğduğun andan beri İngiltere'desin berdelle değiş tokuş edildin.
Sevmediğin biri ile evlendin ama sonra anlaştınız.
Eski konularına baktım bu adam senden değişik şeyler de istemiş.Sonra konuyu kuzene bağlamışsın falan neyse..hatta daha neler neler...
İngiltere'nin bir artısı olmadı mı acaba diye düşündüm okurken insanın ufkunun genişlemesi gerekirdi normal şartlar altında

Ben kendimi söylim unutamıyorum ben evliyim kendisi de evli ama hâlâ aklımda kalbimde o var eşim beni çok seviyor el üstünde tutuyor bir dediğimi ikiletmiyor ama yine de ne olursa o aklıma geliyor çünkü onunla hayal kurmuştuk evlilik onunla olacaktı bir başkasıyla değil ama olmadı önce o evlendi 7 ardından ben evlendim çok şükür eşim beni çok seviyor ama yinede aklımın ucunda o var

Anne kuzusuymuş öyle çok zor hiç yaşanmayacak hâle geliyor hayat öyle olunca

unutmuyosun,ama eğer önceden eziyet çekmişsen hatırlayıp acı bi gülümsemeyle "geçti" diyerek teselli ediyosn kndini.Önceki kadr acıtmıyo,hatta hiç acıtmıyo ama o zamanlar için çabalamana iyi bişeyler yapmaya uğraştığına kötülkleri göz ardı ettiğine üzülüyosun.Keşke daha önceden ayrılsaydım diyip mutlu mesut yaşıyosuuuuun eğer istemediğin bi hayattan çıkış yapıyosan mutlu olucaksın yani canım hiiiiç şimdiden skntıya girme

Chester, liverpool a mı yakın. Bana orası 4 5 saat kadar var galiba

Canım çok güzel unutuluyor. Ben 2 ilişkimde yıkıldım ayrılınca. 3 ay yemek yiyememiştim ilkinde. Ağla zırla suan ayyy nasıl ağlamışım diyorum. Çoğu şeylerini unuttum.

Yaa çok üzüldüm durumuna. Eşine de üzüldüm ama ne yapabilirsin ki unutmak için her yolu denemişsim sonuçta. Ne kadar zaman oldu? 7 dediğin 7 yıl mı 7 ay mi?

Yaa çok üzüldüm durumuna. Eşine de üzüldüm ama ne yapabilirsin ki unutmak için her yolu denemişsim sonuçta. Ne kadar zaman oldu? 7 dediğin 7 yıl mı 7 ay mi?
7 ay sonra ben evlendim ama o ayrıldıktan 1 ay sonra nişanlandı ve 2 ay içerisinde de evlendi benim bütün umudumu hayatımı hayallerimi aldı gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…