Birisi izliyormuş hissi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende 2010 da oldu. Baya da ilerlemişti. Asla evde yalniz kalamiyodum. Mesela mutfakta su icerken bile arkama dönüp bakardim. Banyo yalniz yapamazdim annem kapi da beklerdi. Odamin kapisi acik uyurdum, duvara donemezdim.. zamanla daha da ilerledi. Anksiyete ve depresyon tedavisi gordum. Hâla bazen atak geliyor baska sekilde ama geciyor. İhmal etmeyin

Merhabalar. Son bir haftadır filan evin içinde sanki sürekli izleniyorum. Bazı geceler o his geldiğinde korkuyorum. Canım sıkılmaya başladı. Size de oluyor mu böyle ?
Millet ne güzel cinli perili hikayeler anlatmış ben ne yaptım, 80lere gittim bi somebody's watching me dinledim geldim. Şöyle ciddiyetle, heyecanla anlatabilecegim bi tane adam gibi paranormal olay gelmedi ki başıma. Ufak tefekleri de ben ciddiye alamadım herhalde.

Tabi bu işin şakası. Hissettiğiniz şey normal degil ama alısılmamıs bi durum da degil. Farklı problemler sebebiyle bi sürü kişinin başına gelebilen, duruma göre geçici ya da kalıcı olabilecek bi durum. Yani hicbi sey olmayabilir ama ciddi bi sey de olabilir. Biraz takip etmek ve belirgin bi sebebi var mı diye düsünmek lazım. Hatta belirgin bi sebep ya da hissin arttığı bi yer bi durum olursa not alın bence. Eger devam ederse ve bi uzmanla görüsmeniz gerekirse en azından durumu net bi sekilde ifade edebilirsiniz.

Ben de gideyim fear of the dark falan dinleyeyim bari, biraz daha paranoid ve mistik bi moda gecelim bakalım

Anlatın lütfen, çok istiyoruz

Yatak sallamalı benim
Günlerce gece yatağım sallandı. Seslenmeler vs. Bir tek o yatak sallanıyordu. Sonra bazanın altında ayetler bulduk. Çantanın içinde kalmış, fark etmemişiz, bazanın altına koymuşuz.
Ama altında kaldığı süre boyunca sadece uyurken değil akşam hava karardıktan sonra ben ve ev arkadaşım korku dolu günlet geçirdik. Geceyi balkonda geçiriyorduk o zaman bile ses duyuyorduk. Ben psikiyatriste gitmek zorunda kaldım. O derece kabus doluydu. Ailelerimiz geldi ne oluyor diye. Sonra evi temizlerken annesi buldu arkadaşımın. Kaldırır kaldırmaz bir anda kesildi tüm korkular. Her şey gitti ama bir anda. İçimizdeki tüm korkular gitti. Dipdibe el ele evde gezen niz karanlık koridordan geçip odalara tek gidebilmeye başladık ve bunlar bir anda oldu. Birden rahatladık.

Çok detaylı olaylar yaşadık ama bu kadar anlatayım. Ban yemek istemem

Hadi hadi battı balık yan gider.
Az önce duşta gözlerimi kapatamadigim için yandım kavruldum zaten.
Madem korkmaya başladık değsin di mi?

Kız bide eşin varmış evde ben gibi adamı görevlere gönderip tek kalsan napcaktın, bazen ses geliyo bi yerlerden amaan bana bulaşma ne halin varsa gör diye geçiriyorum içimden vurup kafayı yatıyorum

Hanımlar sitede bu tip konular açmayın, insanları korkutan hikayelerde paylaşmayın hem yasak hem de tecrübeyle sabittir okuyup etkilenen çok fazla kişi oluyor.

3- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak, mesaj yazmak yasaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…