- 3 Aralık 2019
- 1.737
- 5.433
- 158
- 31
- Konu Sahibi Carinanebulasi
-
Nasıl yani? Ne oluyor da böyle bir hisse kapılıyorsunuz ki? Yalnız mı yaşıyorsunuz?Merhabalar. Son bir haftadır filan evin içinde sanki sürekli izleniyorum. Bazı geceler o his geldiğinde korkuyorum. Canım sıkılmaya başladı. Size de oluyor mu böyle ?
Yok öyle bir olay yaşamadım büyük birşey de olmadıBana olmuyor.
Altta yatan sebep nedir ? Yakin zamanda hirsizlik vs?
Eşim ve bebeğimle yaşıyorum. Bir odada bir şey yaparken kapıda biri varmış gibi geliyorNasıl yani? Ne oluyor da böyle bir hisse kapılıyorsunuz ki? Yalnız mı yaşıyorsunuz?
Eşim ve bebeğimleYanlızmı yaçıyorsunuz?
Ay korkutmayayimBugün ki konular hep destan gibiydi açar açmaz iyi bari bu kısaymış okurum dedim..
Evin içinde tribe girdim tövbe est. ya
Yedi aylık bebeğimBebek yeni mi doğdu?
Anladım ben kendimden örnek vereyim yanlız yaşarım bazen elektirikli süpürgeyi kullanırken korkarım falan ama çoğunlukla izlediğim şeylerin etkisinde kalırım okuyun bol bol allahın izniyle bişeycik olmaz.Eşim ve bebeğimle
yok ya, siz kendinizi korkutmuşsunuzdur...beklenti içinde olunca insan öyle şeyler hissediyor. Ben de gölgelere falan vücud veriyorum bazenEşim ve bebeğimle yaşıyorum. Bir odada bir şey yaparken kapıda biri varmış gibi geliyor
Tabi kimse izlemiyor da his işte tam açıklayamıyorumNasıl hissediyorsun ki onu tam olarak yani böyle bişe mümkün olacagını sanmıyorum da pek.
Yeni sayılır öyle şeyler olurYedi aylık bebeğim
Belki söylediğin gibi başka sebeplerden oluyor bilmiyorum.ben de evde her zaman tek başıma korkarım. çocukluktan gelen bir şey. belki psikolojik olarak güçsüz bir dönemdesinizdir.
yalnız yaşarken bazen acayip bir korkaklık gelirken, bazen de bunu aştığımı fark ederdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?