- 3 Aralık 2019
- 1.737
- 5.433
- 158
- 31
- Konu Sahibi Carinanebulasi
-
Okurken gözümün önünde canlandı yazdiklarin nasıl 4 yıl kalabildin. Allah korumuş. Korktum şimdi. Film çıkar bu yazdıklarındanAynısını ben ilk çocuğum 2 haftalikken, büyük şehirden küçük bir köye, orman kenarında, giriş katta tuttuğumuz evde oldu. Esim çok zaman pazartesinden cuma gününe kadar başka şehirlerde çalıştığı için, 3 türlü kilit yaptırdık kapıya ve pencerelerin panjurlarina da, içersen bir emniyet kilitli yaptırdık ki, dışarıdan kimse panjurlari yukarıya itmesin diye. Ama ben gunduzleyin, kendimi sanki birileri gözetliyormus gibi gelirdi. Bir gün ögleden sonra kayinvalidem kahve içmeye geldi ve 4 - 5 tane kadın necmuasi getirdi, kendisi okumuş, canin sıkılırsa okursun dedi. Akşama o gitti, ben oğlumu doyurdum, banyo yaptırdım yatırdım. Kendim de sonra biraz ev işiyle oyalandim, saat 9 a doğru ben de yattım. Bütün pencereler kapalı, ve evin kapısı 3 kilitle kitliydi. Mecmualar, kayinvalidem in bıraktığı yerde, oturma odasında, yemek masasının üstünde duruyorlar. Gece yarısı, sanki bana birisi bir kuvvetli şamar atmış gibi, birden bir uyandım, ama kipirdamadim, sade uyandım ve duyduğuma inanamıyordum. Mecmualar sayfa sayfa açılıyor. Açma sesi geliyor oturma odasından. Kafamı üşütecektim korkumdan. Sonra dedim kendi kendime, panjurlar aşağıda ve emniyetli, pencereler kapalı, kapı kilitli, dışarıdan hiç bir kimse giremez. Hiç kıpırdamadan dinledim, sayfalar nasıl açılıyor. Sonra kalktım yataktan, cocuk odasına gitmek için ve hemen sesler kesildi. Gittim baktım oğlum yatağında uyuyor, oturma odası boş, bütün dolapları aradım, kimse yok. Sonra bana benzer şeyler birkaç defa daha oldu ve 4 sene sonra, kızım doğunca taşındık başka eve ve kurtuldum. Ama o eve bizden sonra girenler, en çok 2 yıl kalıp kaçıp gittiler. Bizden sonra giren bir çift tesadüfen gördüm bir gün alışveriş de ve sordum, aynı yaşadıklarımı, o da yaşamış ve o yüzden çıkmışlar. Bazı zaman köpeğimle gezmeye çıkınca, o köye yürüyorum ve bakıyorum zilin üstündeki isimlere, o eve taşınıp sonra çok çabuk çıkan çok. Durmadan değişiyor kiracılar.
Zor zamanlar geçirmiş ama yanına olmamışım. Benimde zor zamanlarım oldu ama konuşamadık. Ben çok kere konuşmak istedim o istemediNiçin konuşmak istemedi artık?
Sallayın gitsinZor zamanlar geçirmiş ama yanına olmamışım. Benimde zor zamanlarım oldu ama konuşamadık. Ben çok kere konuşmak istedim o istemedi
Daha da yazmam zatenSallayın gitsin
Çok gençtim, birde çok korkan birisi değilim. Gündüzleri oğlumla çok şeyler yapardım güzel havada dışarıda, kışın yüzmeye, hafta sonları, zaten eşim evde bulunurdu. Ama benim yanımda, geceleyin uyumaya hiç kimse kalmazdı. Bir defa kaldıktan sonra, ve bazi korku verici şeyleri yaşadıktan sonra, bir daha kimse kalmadı. Ne yapayım, hemen evden çıkmaya da para yüzünden gücümüz yoktu. Eşimin üniversitesi yeni bitmişti ve yeni işe başlamıştı, o yüzden, geliri daha çok fazla değildi. O kaldığımız evin de fiyatı çok ama çok uygundu.Okurken gözümün önünde canlandı yazdiklarin nasıl 4 yıl kalabildin. Allah korumuş. Korktum şimdi. Film çıkar bu yazdıklarından
Klasik korku filmlerin deki konuyu yasamissiniz ben onları kurgu zannediyordum ama. Iyi dayanmissin. Taşınınca geçti miÇok gençtim, birde çok korkan birisi değilim. Gündüzleri oğlumla çok şeyler yapardım güzel havada dışarıda, kışın yüzmeye, hafta sonları, zaten eşim evde bulunurdu. Ama benim yanımda, geceleyin uyumaya hiç kimse kalmazdı. Bir defa kaldıktan sonra, ve bazi korku verici şeyleri yaşadıktan sonra, bir daha kimse kalmadı. Ne yapayım, hemen evden çıkmaya da para yüzünden gücümüz yoktu. Eşimin üniversitesi yeni bitmişti ve yeni işe başlamıştı, o yüzden, geliri daha çok fazla değildi. O kaldığımız evin de fiyatı çok ama çok uygundu.
Yok. Mecmualar öyle duruyordu. Ama ben duydum, birkaç dakika, yatakta hiç kıpırdamadan yattım ve dinledim. Sayfa sayfa açıldı. Önce eşim birkaç gün önce geldi, sürpriz yaptı bana sandım, ama sonra aklıma geldi, kapının iki kilidi dışarıdan da açılır anahtarla ama üçüncü kilidi, sade içeriden açılıyor.Sayfalar gerçekten de açılmış mıydı?
Valla şu işsizlik döneminde o evi 1 haftalığına kiraya vermek güzel bir kazanç yolu olurdu, korku maceraperestleri vuhuuu.
Z kuşağı atlar böyle şeylere valla
Yok zaten üç harfli diye kendimi korkutmuyorum takarsam daha çok olur. His sadece ve çayımı sıkıyor. Ben dualarımı okuyorum yineGecende bende mutfagin kapisindan esimi gectigini gordum sandim esim yokken :) goz yanilsamasi yada kafa dolu olunca olabiliyor bazen boyle yanilgilar. Yanilgi da olmayabilir tabi. :) dusunmeyin felak nas ayetelkursi okuyun. boyle seylere kafa yormamak gerek diye biliyorum.
Yok zaten üç harfli diye kendimi korkutmuyorum takarsam daha çok olur. His sadece ve çayımı sıkıyor. Ben dualarımı okuyorum yine
Evet geçti. Hic düşünmedim de. Benim kizim oldu, ve çok istemiştim bir tane kızım olsun, o kadar mutluydum ki, ağzım yirtilcakti bütün gün mutluluktan siritmaktanKlasik korku filmlerin deki konuyu yasamissiniz ben onları kurgu zannediyordum ama. Iyi dayanmissin. Taşınınca geçti mi
Sizden sonra giren genç çift neler yaşamış acaba çok merak ettim.Yok. Mecmualar öyle duruyordu. Ama ben duydum, birkaç dakika, yatakta hiç kıpırdamadan yattım ve dinledim. Sayfa sayfa açıldı. Önce eşim birkaç gün önce geldi, sürpriz yaptı bana sandım, ama sonra aklıma geldi, kapının iki kilidi dışarıdan da açılır anahtarla ama üçüncü kilidi, sade içeriden açılıyor.
Daha çok şeyler oldu, o evde. Ama benden sonra giren genç çift, daha korkunç şeyler yaşamış. Bir sıra araştırmak istemiştim, o evde en başından kimler oturmuş, neler olmuş acaba diye ama sonra 2 cocukla, başımı kaşımaya zaman bulamadım ve o öyle kapandı. Ana bazı zaman arkadaşlar arasında öyle mystery şeylerden konuşurken, anlatıyorum.
Benim bir papaz arkadaşım var, o derdiki, bazı ruhlar vücudundan çıktıktan sonra, hangi sebeptense bilinmiyor, yaşadığı etrafi birakamiyormus. O ruhlar için, dua edilse, belki giderler dedi. Güney Amerikalıların, öyle ruhlar için, canı sıkılmasın diye, resim aşıp, vaso koyup, kultabagi ve kultabaginin içinde sigara, veya bir bardak kırmızı şarap, veya su, koyarmislar masanın üstüne.
Biz çıkıp gittik, bir daha hiç öyle eve rastlamadım çok şükür.
bebek ufak mı? aklıma gelen şey lohusa depresyonu, yorgunluk, uykusuzluk ve aşırı stres.Eşim ve bebeğimle yaşıyorum. Bir odada bir şey yaparken kapıda biri varmış gibi geliyor
Eşim nöbette olduğunda bende de oluyor. Korkuyorum ve birisi beni izliyor gibi geliyor. Ama bu bence psikolojik rahatsızlık. Bilmiyorum çaresi var mıMerhabalar. Son bir haftadır filan evin içinde sanki sürekli izleniyorum. Bazı geceler o his geldiğinde korkuyorum. Canım sıkılmaya başladı. Size de oluyor mu böyle ?
Deneyeceğim Teşekkür ederımİnanın korkacak bir şey yok siz başlayın bu akşam dan sonra 11 adet ayetel kürsi okuyun hiç ara vermeyin hergün okuyun inanın rüyalarınız bile değişecek
Bebeğim yedi aylık. Saydığın sebepler olması daha büyük ihtimalbebek ufak mı? aklıma gelen şey lohusa depresyonu, yorgunluk, uykusuzluk ve aşırı stres.
Ben dua okuyorum. Burda yazıldı müzik açmak olabilir Evde ses olsa daha iyi gibi.Eşim nöbette olduğunda bende de oluyor. Korkuyorum ve birisi beni izliyor gibi geliyor. Ama bu bence psikolojik rahatsızlık. Bilmiyorum çaresi var mı
Geçecektir kendime öyle söylüyorum. Dualarımı okuyorum. Zaten yalnız değilim Evde eşim ve kızım var illa ki ses oluyor.Hiç olmadı böyle bir his ama olabilir de insan psikolojisi enteresan.. Siz bolbol felak nas okuyun güzel müzikler açın evi sessiz bırakmayın kafanızı güzel şeylerle meşgul edin zaman zaman insan aklına herşey gelebilir her his gelebilir insanoğluyuz herşey gelir geçer
bir de bazen nörolojik sebepler, gözle ilgili rahatsızlıkların da kişilerde böyle hissiyata sebebiyet verdiğini bir yerde okumuştum. bulabilirsem link atarım size. her halükarda daha uzun sürerse ve sizi rahatsiz etmeye başlarsa bu durum bir doktor kontrolüne gidin daha sağlıklı olurBebeğim yedi aylık. Saydığın sebepler olması daha büyük ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?