Birisi var

Evet ben de o yüzden kararsız kalıyorum tekrar hata yapmak istemiyorum. Belki evlenecek gibi başlayacak sonra cinsellik bekleyip işte malesef kullanma tabirini sevmiyorum ama onu da yapıp ailem istemiyor diyecek.
Zaten öyle bir ilişki içine girdiğinizde cinsellik yaşamamızı tavsiye ediyorum. Böylelikle gerçek niyetini görürsünüz.

Aslında olamayacağını düşünüyor gibiyim ama içimdeki o boşluk aman buluşayım diyorum sonra da pişman oluyorum

Kızlar iyi geceler görev yaptığım şehirden, birisi var. Mali müşavirlik yapıyor , iş yeri burda ilçede. Merkeze taşınacak ileriki yıllarda. Bekar , ben evlenip ayrıldım bunları konuştuk. Ama işte benim görev yaptığım yer benim kültürümden farklı. Adam 31 yaşında olgun gibi. Ama inanın çok korkuyorum, çok reddettim. Çok ısrar etti işte iş yerime her gün çiçek ve hediye vs gönderdi. Bu akşam buluştuk, konuştuk. Ailem dışardan yani farklı bir kültürden tekrar evlenmeme olumlu bakmaz gibi, ilk evlendiğim kişi farklı bir kültürdendi. Ben kıyısı olan bir yerde yaşadım bu kişi Arap kökenli yani şehir ismi belirtemiyorum. İşte bir yanım görüş diyor bir yanım kültür farklılığı çok önemli. Artık tekrar üzülmek istemiyorum. Zaten şuan sadece arladaşız sevgili olmak istiyor bilmiyorum.
sevgiye mi açsın canım. biten bir evliliğin olmuş fakat yine benzer kişiye çekiliyorsun bunu görmeni isterim. hayatında benzer kişiye cekilmek cok önemli bir mesajdır. bu evlilik kesinlikle olmaz adam da sana lovebombing yapıyor. elde edene kadar yani. psikoterapi almanı öneriyorum

evlendikten sonra o kişi tamamen değişip bana kötü davranacak gibi geliyor. İlk evliliğim öyleydi,
bu kilit cümle. evet aynı bahsettiğiniz gibi olucak. tanıdık gelen bir insandan kaçmanız gerekiyor. çünkü insan bilinmeyen mutluluktansa tanıdık acıya gitmek istiyor. şemaları bi araştırın ve mutlaka psikoterapi alın.

sevgiye mi açsın canım. biten bir evliliğin olmuş fakat yine benzer kişiye çekiliyorsun bunu görmeni isterim. hayatında benzer kişiye cekilmek cok önemli bir mesajdır. bu evlilik kesinlikle olmaz adam da sana lovebombing yapıyor. elde edene kadar yani. psikoterapi almanı öneriyorum

Gerçekten mi neden böyle hatalar yapıyorum evlenmeden önce her şeye çok dikkat ederdim yani olamayacak birisi ise asla buluşmazdım ama ayrılınca tüm hayallerim yıkılınca o kadar masum hayallerle gittim sonu böyle oldu şimdi de salıyor gibiyim. Sonra kendimi eve gelince suçluyorum. Sen böyle birisi değilsin diyorum off özelden konuşabilir miyiz sizinle müsaitseniz

Gerçekten mi neden böyle hatalar yapıyorum evlenmeden önce her şeye çok dikkat ederdim yani olamayacak birisi ise asla buluşmazdım ama ayrılınca tüm hayallerim yıkılınca o kadar masum hayallerle gittim sonu böyle oldu şimdi de salıyor gibiyim. Sonra kendimi eve gelince suçluyorum. Sen böyle birisi değilsin diyorum off özelden konuşabilir miyiz sizinle müsaitseniz
tabiki canım konuşabiliriz. neden böyle hatalar yapıyorsun bilmiyorum cok cesitli sebepleri olabilir. ama bunun bi hata olduğunu anlamana çok sevindim. evet sen böyle biri değilsin ama dediğimi yanlış anlama böyle giderse cinsellik anlamında da kendini kullandırmaya başlarsın ve kendini daha çok suçlayacaksın bunun sonu gelmeyecek. Bu yüzden bu kişiden ve benzer kişilerden uzaklaşman gerekiyor içindeki sesi dinle ve kendine değer ver.

Peki böyle temasa hızlı geçiyorsa ya da öpme vs
Yapmayın hiçbir şekilde. Zaten daha tanıma aşamasındasınız. Ama siz biraz saf, aşırı hoşgörülü bir insana benziyorsunuz. Böyle insanlar için açık hedefsiniz, kolay manipüle edilebilirsiniz. Lütfen dikkatli olun.

Ayrıca bu adamla da ilgili belli ki içinize sinmeyen başka şeyler olmuş.

tabiki canım konuşabiliriz. neden böyle hatalar yapıyorsun bilmiyorum cok cesitli sebepleri olabilir. ama bunun bi hata olduğunu anlamana çok sevindim. evet sen böyle biri değilsin ama dediğimi yanlış anlama böyle giderse cinsellik anlamında da kendini kullandırmaya başlarsın ve kendini daha çok suçlayacaksın bunun sonu gelmeyecek. Bu yüzden bu kişiden ve benzer kişilerden uzaklaşman gerekiyor içindeki sesi dinle ve kendine değer ver.
Evet bu içimdeki boşluktan oluyor galiba

Yapmayın hiçbir şekilde. Zaten daha tanıma aşamasındasınız. Ama siz biraz saf, aşırı hoşgörülü bir insana benziyorsunuz. Böyle insanlar için açık hedefsiniz, kolay manipüle edilebilirsiniz. Lütfen dikkatli olun.

Ayrıca bu adamla da ilgili belli ki içinize sinmeyen başka şeyler olmuş.
İkinci buluşmamızda öpmek felan istedi reddettim sonra biz bayadır konuşmuyorduk kendimi yanlış ifade ettim tekrar şans verelim dedi ısrar etti. Sonra da buluştuk, güzel gidiyordu ama öptü beni çok kötü oldum eve gelince

Size mesaj atamıyorum

İkinci buluşmamızda öpmek felan istedi reddettim sonra biz bayadır konuşmuyorduk kendimi yanlış ifade ettim tekrar şans verelim dedi ısrar etti. Sonra da buluştuk, güzel gidiyordu ama öptü beni çok kötü oldum eve gelince
Bence dikkat edin kendinize, niyeti farklı da olabilir. Boşanmış kadınlara biraz farklı gözle de bakıyor oradaki insanlar.

Adamla sevgili olduktan sonra işler bozulursa yıkılacak gibi bi haliniz var, öyle sezdim mesajlarınızdan, bu yüzden bence hiç gerek yok. Daha hazır değilsiniz.
Ben de boşandım sonra da gene eski eşimle aynı kültürden biriyle sevgili oldum, hatta sevgilim eski eşimden daha geleneğine bağlı daha tutucu ama yürütüyoruz, şimdilik her şey güzel. İş evliliğe falan gelirse ne olur bilemem. Ama işler ters giderse de kısmet değilmiş der geçerim ne yapayım. Bütün ilişkiler belirsizlik içerir. İnsanların içini açıp göremeyiz. Bi şeyler bozulabilir anlaşmazlıklar çıkabilir, ilişkiler böyledir. Tüm bu riskleri göze alarak yola çıkmak lazım. Bunun için de kendi dayanıklılığımızı artırmamız lazım. Yoksa hepimiz birini hayatımıza alınca elimize sihirli küreyi alıp ilişkinin geleceğini görmek isteriz =) Ama ancak yaşayarak görebiliriz.

20 yaşında olsam olur derdim
ama 47 yaşından bildiriyorum kütür farkı her şeydir

İlaç kullanıyorum, terapi aldım ama içimdeki o hayal kırıklığı, üzüntü bitmiyor nerdeyse 1 buçuk yılı geçti.
Daha yeni ilişkiye hazır değilsiniz bence. Bende boşanıyorum. Çekişmeli dava sürecim var. Davam bitse bile eski eşime olan, evliliğime olan tüm duygularım nötr olmadan başka bir ilişkiye başlamayı düşünmüyorum. Özellikle olumsuz duyguların sizi çok etkilememesi lazım. Şu an etkileniyorsunuz.

Benimde 1 yıl geçti. Eski eşimi artık sevmiyorum. Ama ona olan olumsuz duygularım bitmedi. Eski eşime karşı nötr değilim. Buna daha en az birkaç yıl var gibi. Duygular hop diye bitmiyor. Süreç alıyor. İlla ki bir gün tamamen nötr olacaksınız. Kendinize zaman verin..Sakın tekrar evlenmem lazım diye acele etmeyin. Eğer tekrar evlenmek için acele ederseniz yanlış biriyle evlenirsiniz.

Bence dikkat edin kendinize, niyeti farklı da olabilir. Boşanmış kadınlara biraz farklı gözle de bakıyor oradaki insa

Daha yeni ilişkiye hazır değilsiniz bence. Bende boşanıyorum. Çekişmeli dava sürecim var. Davam bitse bile eski eşime olan, evliliğime olan tüm duygularım nötr olmadan başka bir ilişkiye başlamayı düşünmüyorum. Özellikle olumsuz duyguların sizi çok etkilememesi lazım. Şu an etkileniyorsunuz.

Benimde 1 yıl geçti. Eski eşimi artık sevmiyorum. Ama ona olan olumsuz duygularım bitmedi. Eski eşime karşı nötr değilim. Buna daha en az birkaç yıl var gibi. Duygular hop diye bitmiyor. Süreç alıyor. İlla ki bir gün tamamen nötr olacaksınız. Kendinize zaman verin..Sakın tekrar evlenmem lazım diye acele etmeyin. Eğer tekrar evlenmek için acele ederseniz yanlış biriyle evlenirsiniz.
Evet haklısınız ilişkiye hiç başlamamam gerekiyor

Peki böyle temasa hızlı geçiyorsa ya da öpme vs
Asla olmaz. Bu mesajınızı sonra gördüm..

Daha ilk buluşmada sizden yeşil ışık almadan öpmeye çalışıyorsa amaç sizi duygusal tanımak değildir. Fiziksel bir şeyler istiyordur. Bence şans vermeyin.

Back
X