mesela 100 lira göndersem az mı olur çok mu olur? Yani bir işe yarasın istiyorum madem yardımcı olmak niyetindeyim o yüzden sordum.Durumunuz neye el veriyorsa o kadar destek olmalısınız.
o kadar imkanım yok şu anBence imkanının el verirse 500 veya 1000 iyi olabilir.
Sonuçta iyi niyetle bir şey yapmak istiyorsunuz. O zaman imkanınız neye el verirse öyle yardımcı olun.o kadar imkanım yok şu an
Herkes içinden geldiği kadar yardımcı olur bunun bir standarti olmaz ki. Ama kanser hastası birine 100 lira çok az gibi. Bildiğim kadarıyla bu hastaların ilaçları çok pahalı.mesela 100 lira göndersem az mı olur çok mu olur? Yani bir işe yarasın istiyorum madem yardımcı olmak niyetindeyim o yüzden sordum.
hayır ben tedaviye yardımcı olmayacağım. Annenin rahatsızlığından dolayı genç aileden maddi destek alamıyor, ben onun üniversite harcına destek olacağım.Herkes içinden geldiği kadar yardımcı olur bunun bir standarti olmaz ki. Ama kanser hastası birine 100 lira çok az gibi. Bildiğim kadarıyla bu hastaların ilaçları çok pahalı.
1 yıl boyunca ayda 100 tl gönderebilirseniz makbule geçer .ben de 8 yaşında bir çocuğa destek oluyorum ayda 50 tl .sizinki unıversitedeymiş 100 tl uygundur başkaları da yardım eder kıza .biz de 10 kişi var destek verenmesela 100 lira göndersem az mı olur çok mu olur? Yani bir işe yarasın istiyorum madem yardımcı olmak niyetindeyim o yüzden sordum.
o yerlerde kıyafet kitap giyim o kadar çok ki.onlara ders çalıştıracak ablalık annelik yapacak aklı başında eğitimli kişiler lazım.akıl verecek hayata hazırlayacak vs.Çevrenizde şehir dışında okuyan öğrenciler var mı?
En büyük yardımı onlara yaparsınız.
Ya da çocuk esirgeme kurumlarına kıyafet,kitap vesaire alıp bağışlayabilirsiniz.
Her yerde kitap giyim gibi şeyler mevcut değil. Alışveriş yapıp doğudaki illere kargolayabilir,tutup İstanbul'un göbeğine yardımda bulunsun demiyorum.o yerlerde kıyafet kitap giyim o kadar çok ki.onlara ders çalıştıracak ablalık annelik yapacak aklı başında eğitimli kişiler lazım.akıl verecek hayata hazırlayacak vs.
çocuk esirgeme yani şimdiki adlarıyla sevgi evlerinden bahsettim ben 6 ay önceye dek sık sık giderdim onların giyim kitap yiyecek türü maddi şeylere hiç ihtiyaçları yok.normal insanlardan fazla hatta bazen.ayrıca zengin değil konu sahibi .o yüzden her zaman temasta olacağı takip edebileceği eğitimini sadece 1 çocuğa katkıda bulunsun daha mantıklıHer yerde kitap giyim gibi şeyler mevcut değil. Alışveriş yapıp doğudaki illere kargolayabilir,tutup İstanbul'un göbeğine yardımda bulunsun demiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?