Kisi olarak da kardeslerim ogretmen,
onlarin cevrelerinde illa ihtiyaci olan birileri oluyor, onlarla ulastiriyorum.
Ornegin sinifca bir etkinlik yapilacak, bazi kisiler o etkinligi karsilayamiyorlar, o zaman kardesim el altindan yardim topluyor, o tarz durumlarda alamayacak kisilerinkini karsiliyoruz sadece gibi gibi
Ee o zaman huzur evleri var. Hediye alıp gitmek, onlara sarılmak.
Çocuk yuvaları da bir fikir!
Sokakta kalmış canlilara bi kulube yada mama ne bileyim bişey işte.
Kurban kestirmeyi düşündüm demişsiniz. Onun parasını o öğrenciye verin işte. Yetmiyorsa bütçeniz Hayrın azı çoğu olmaz. 100 lira kimine az gibi gelir ama eminim ki vereceğin kişiyi sevindirir.
Allah kabul etsin.
2 yıldır hayalini kurduğum mesleği çok şükür kazandım. Şu an güvenlik soruşturmam devam ediyor. Bir aksilik çıkmazsa inşallah 1-2 aya başlayacağım.
Bu benim hayallerimdeki meslekti. O yüzden birine yardımcı olmak istiyorum. Böyle şeylerin usulü nasıldır pek bilmiyorum. Bugün güvenilir bir arkadaşımla konuştuk. Okulundan birisinin annesine kanser teşhisi konduğu için maddi sıkıntıdaymış ve okul harcını ödeyemiyormuş. İmkanın varsa yardımcı olur musun dedi tabi dedim. Sizce öğrenciye yardımcı olsam olur mu? En azından yardımım birine katkı sağlayacak onu biliyorum. Bir de ne kadar bir miktar destek olmak lazım bi yardımcı olur musunuz ? Teşekkür ederim.