- 7 Ağustos 2018
- 851
- 709
- 23
- 42
öncelikle Allah seni muvaffak etsin işinde..ve yine Allah senin gibi duyarlı insanların sayısını arttirsin...konuna gelince gönlünden ne geçiyorsa ve gücün neye yetiyorsa onu ver miktar olarak ...Hanımlar iyi akşamlar,
2 yıldır hayalini kurduğum mesleği çok şükür kazandım. Şu an güvenlik soruşturmam devam ediyor. Bir aksilik çıkmazsa inşallah 1-2 aya başlayacağım.
Bu benim hayallerimdeki meslekti. O yüzden birine yardımcı olmak istiyorum. Böyle şeylerin usulü nasıldır pek bilmiyorum. Bugün güvenilir bir arkadaşımla konuştuk. Okulundan birisinin annesine kanser teşhisi konduğu için maddi sıkıntıdaymış ve okul harcını ödeyemiyormuş. İmkanın varsa yardımcı olur musun dedi tabi dedim. Sizce öğrenciye yardımcı olsam olur mu? En azından yardımım birine katkı sağlayacak onu biliyorum. Bir de ne kadar bir miktar destek olmak lazım bi yardımcı olur musunuz ? Teşekkür ederim.
2 farklı seçenek var,kendisi karar vermeli.çocuk esirgeme yani şimdiki adlarıyla sevgi evlerinden bahsettim ben 6 ay önceye dek sık sık giderdim onların giyim kitap yiyecek türü maddi şeylere hiç ihtiyaçları yok.normal insanlardan fazla hatta bazen.ayrıca zengin değil konu sahibi .o yüzden her zaman temasta olacağı takip edebileceği eğitimini sadece 1 çocuğa katkıda bulunsun daha mantıklı
buna katılmıyorum nedenini yazmayacağım amaaa2 farklı seçenek var,kendisi karar vermeli.
Bana doğudaki çocuklara mont,ayakkabı ve kırtasiye malzemeleri göndermek daha mantıklı geliyor.
Siz bilirsiniz.buna katılmıyorum nedenini yazmayacağım amaaa
gönlümden çok daha fazlası geçiyor. Ama ev almayı düşünüyorum dolayısıyla yüklü bir borcun altına gireceğim. O yüzden çok açılmak da istemiyorum. Böyle bir şey ilk defa yapacağım. Gerçekten hiçbir fikrim yok. 100 lira sadece fikir olsun diye yazdım. Tanıdığım insanlara sormak istemedim. Burada çoğunluk deseydi 100 lira yeterli ya da 100 lira çok az ona göre bi fikir edineyim diye. Adeti usulü nedir onu sormak için konu açtım. Örneğin aklımdan kurban kestirip dağıtmak da geçiyordu ama arkadaşım sorunca uygun tutar ne olabilir diye fikir almak istedim.Çok özür dileyerek söylemek istiyorum yapacağınız şey güzel birşey ama 100 lira altı üstü ihtiyacı olduğunu düşündüğünüz birisine verin gitsin. Ben de ilk maaşınızı falan verecekseniz de gerçek ihtiyaç sahibine nasıl ulaşırım diye soruyorsunuz sandım, düşünecek ne var ki bu kadar.
Bu da çok mantıklı bi fikir. Çok teşekkür ederim.eğer sağlığınız yerindeyse, ilik donörü olabilirsiniz, loseve 100 lira bağış yerine.
kan vermenizle aynı, acısız, hayatınıza aynı saat devam edebileceğiniz bir işlem sadece...
100 lirayla da başka bir iyilik daha yaparsınız :)
benim ahmetim var .elimden azı geliyor ama her ay yazın da dahil yardım etmeye çalışıyorum arada eşim erzek alıyor annem yardım yapıyor.tanımak çocuğu o kadar güzel ki çocuk beni nerede görse yüzüne kocaman bir gülümseme yayılıyor halini hatrını soruyorum dersleriyle ılgılenıyorum.çocuğun kendine güveni geldi bir görseniz .benden başka yardım edenlerde var sağolsunlar.baba terk etti anne çalışamıyor .keşke fazlasını yapabilsem ama olmuyor işte offfFikirler için çok teşekkür ederim. 250 TL gönderdim bu kişi için. Atamam olup yerime yerleştikten sonra da yakın çevreden bir öğrenci/çocuk bulup ona her ay rutin bir miktar destek olmak aklıma yattı.
Bence okul dönemi boyunca her ay 100 tl gönderin büyük bir iyilik olur, bunun Allah katında da mükafatı büyük olur. O 100 tl size 1000 olarak geri döner ben buna çok inanıyorum . Öyle dindar bir tipde değilimdir buna rağmen ben bile size yorum yazdıysam vardır bir hikmeti. Temiz kalbinizin her zaman böyle kalmasını diliyorum inşallah yeni işinizde çok başarılı olursunuz , inşallah ta bu yaptığınız iyilikte kat ve kat size geri gelsingönlümden çok daha fazlası geçiyor. Ama ev almayı düşünüyorum dolayısıyla yüklü bir borcun altına gireceğim. O yüzden çok açılmak da istemiyorum. Böyle bir şey ilk defa yapacağım. Gerçekten hiçbir fikrim yok. 100 lira sadece fikir olsun diye yazdım. Tanıdığım insanlara sormak istemedim. Burada çoğunluk deseydi 100 lira yeterli ya da 100 lira çok az ona göre bi fikir edineyim diye. Adeti usulü nedir onu sormak için konu açtım. Örneğin aklımdan kurban kestirip dağıtmak da geçiyordu ama arkadaşım sorunca uygun tutar ne olabilir diye fikir almak istedim.
Hayvan barınaklarına mama gönderin, garibanlar çok kötü durumda çok ihtiyaç varHanımlar iyi akşamlar,
2 yıldır hayalini kurduğum mesleği çok şükür kazandım. Şu an güvenlik soruşturmam devam ediyor. Bir aksilik çıkmazsa inşallah 1-2 aya başlayacağım.
Bu benim hayallerimdeki meslekti. O yüzden birine yardımcı olmak istiyorum. Böyle şeylerin usulü nasıldır pek bilmiyorum. Bugün güvenilir bir arkadaşımla konuştuk. Okulundan birisinin annesine kanser teşhisi konduğu için maddi sıkıntıdaymış ve okul harcını ödeyemiyormuş. İmkanın varsa yardımcı olur musun dedi tabi dedim. Sizce öğrenciye yardımcı olsam olur mu? En azından yardımım birine katkı sağlayacak onu biliyorum. Bir de ne kadar bir miktar destek olmak lazım bi yardımcı olur musunuz ? Teşekkür ederim.
yanlış anlamayın yapacağınız şey çok güzel ve keşke herkesin sizin gibi güzel yüreği olsa sadece büyük bir meblağ olmadığından çok düşünmenize gerek olmadığını söylemek istemiştim. Yoksa herkes 50 100 yardım etse ihtiyaç sahibi insan kalmaz. Çok takdir ettim sizi.gönlümden çok daha fazlası geçiyor. Ama ev almayı düşünüyorum dolayısıyla yüklü bir borcun altına gireceğim. O yüzden çok açılmak da istemiyorum. Böyle bir şey ilk defa yapacağım. Gerçekten hiçbir fikrim yok. 100 lira sadece fikir olsun diye yazdım. Tanıdığım insanlara sormak istemedim. Burada çoğunluk deseydi 100 lira yeterli ya da 100 lira çok az ona göre bi fikir edineyim diye. Adeti usulü nedir onu sormak için konu açtım. Örneğin aklımdan kurban kestirip dağıtmak da geçiyordu ama arkadaşım sorunca uygun tutar ne olabilir diye fikir almak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?