• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birisini sadece telefondan ve internetten konuşarak tanıyabilir misiniz?

karşındaki kendisini tanıtmak isterse evet tanıyabilirsin, huyu suyu herseyini belirtebilir ortam sanal da olsa, ama o istemedikten sonra kandırması çook kolay

Kandıracak olan sanalda değil her tür ortamda kandırmaya çalışır zaten..Önemli olan gözün açık olması,her denilene hemen kanmamak,yelkenleri suya çabuk indirmemek..Ve karşındakinin söylediklerinin doğruluk payı olup olmadığını araştırmak..

evet sese aşık olaan hatta aşırı bağlanan çoook kişi var...
ama yüzyüze gelince o kafanda kurduğun sevdiğin kişinin yüzü bambaşka olunca bu sevgi ya dahada artar ya da hemen biter böle karışık bir duygudur
velhasıl "evet sese aşık olunabilir"

Kandıracak olan sanalda değil her tür ortamda kandırmaya çalışır zaten..Önemli olan gözün açık olması,her denilene hemen kanmamak,yelkenleri suya çabuk indirmemek..Ve karşındakinin söylediklerinin doğruluk payı olup olmadığını araştırmak..

ama internetten daha kolaydır bence.

Asla ve de asla.

Kimse kimseyi kandirma cabasi icinde olmasa da ozunde oldugunden farkli davraniyo iki taraftan biri. Ayni zaman da her iki taraf da hayal ederek kendi beyninde taniyo karsisindakini bunun sonucunda da reelde hayal kirikligi yasaniyo.
Ben bu sekilde sonu husranla biten bi sey yasadim, yasamaz olaydim. Kac senemi caldi benden. Tabii dondum zarardan hayatimi ve hatalarimi telafi ettim. Cok sukur.:nazar:
Insan her gun gordugunu zor taniyo yeri geliyo o yuzden aman diyeyim.

Son düzenleme:
bence kesinlikle ve kesinlikle görmeden görüşmeden olmaz insanlar sanal alemde kendilerini çok güzel saklıyolar telefonda bile kendilerini istedikleri şekle sokuyolar arkadaşınıza çok sıkı nasihat edin lütfen tecrübeyle sabittir bu şekilde mutlu olunmaz...

evet sese aşık olaan hatta aşırı bağlanan çoook kişi var...
ama yüzyüze gelince o kafanda kurduğun sevdiğin kişinin yüzü bambaşka olunca bu sevgi ya dahada artar ya da hemen biter böle karışık bir duygudur
velhasıl "evet sese aşık olunabilir"

lise son ,üniversite 1 gibi zamanlardaydım..özel bir radyonun dj inin sesine aşık olmuştum..:9:
herneyse özetleyeyim..durakta buluşucaz kendisi ile..yarım saat yanyana bekledik..ben dergi kapaklarındaki gibi bir tip bekliyordum...sıradan bir tip çıktı..üstelik boyu da benden epey kısaydı...karakter olarak da çok itici gelmişti ..gerçi o zaman sadece nasıl biri olduğunu meraktan tanışmıştım..Flört ya da ileriye yönelik düşüncem de yoktu..oturduk çay içtik..ve birbirimizden hiç hoşlanmamıştık :9: :9: :9:

Asla ve de asla.

Kimse kimseyi kandirma cabasi icinde olmasa da ozunde oldugunden farkli davraniyo iki taraftan biri. Ayni zaman da her iki taraf da hayal ederek kendi beyninde taniyo karsisindakini bunun sonucunda da reelde hayal kirikligi yasaniyo.
Ben bu sekilde sonu husranla biten bi sey yasadim, yasamaz olaydim. Kac senemi caldi benden. Tabii dondum zarardan hayatimi ve hatalarimi telafi ettim. Cok sukur.:nazar:
Insan her gun gordugunu zor taniyo yeri geliyo o yuzden aman diyeyim.

Şans meselesi birazda..Sonuçta ben ve benim gibi internetten tanışıp, evlenip, çoluk çocuk sahibi olup gayet mutlu olan :nazar: insanlar da azımsanmayacak kadar fazla....

Son düzenleme:
Reel hayatta tanıştıklarımızdan oluşmuyor mu sanal hayattakilerde? Şimdi herkesin elinin antında internet, bir cep telefonu.. Hadi o da olmadı evlilik programları. Kim kimi tanıyarak bilerek karar verip evleniyor Allah aşkına? Fikirlerinin uyuşup uyuşmadığına bakıyor? Bakmıyoruz işte. Sonra da ay ben hata yaptım seni nasıl tanıyamadımlar, sen böyle değildindiler, çok değiştindiler... Yok efendim flört zamanında gözlerimiz tabiri caizse aşktan kör oluyor, görmezden geliyoruz olumsuzlukları. Bunun sanalla reelle de alakası yok. Sanalda tanışırsın, reelde görüşürsün, bir iki araştırırsın dedikleri anlattıkları doğru mu? Doğru ise yola devam. Yok yalan ise zaten orda bağlar kesilir. Bu aşamayı geçtin mi? Baktın elektrik devam ediyor söz, nişan, düğün.. Oldu bitti. Sonrasında kırk yıl geçse karşındakini tanıyamazsın. İnsanlar değişkendir, değişmek özünde vardır. Bu gün sana aşkla bakan adam yarın yemek pişirmedin diye sana bağırabilir. Doğru insanı bulabilmekten daha önemli bir şey var arkadaşlar... Doğru insan olabilmek.

bu sorunun yorumu bence göreceli...Bu şekilde tanışıp mutlu birliktelik yaşayan elbet vardır,onlar mutlu olduklarını belirtip olabileceğini söylüyorlar,bense öyle bişeyin mümkün olsa bile çok çok zor olacağını düşünüyorum...Herşey kader kısmet meselesi...Siz eğer böyle bişeye kalkıştıysanız şayet konuşup görüşün tabiki kendinize zarar vermeden,gözünüzü açık tutarak elbette..Gerçektede kandırılabilir insan elbette ama bu şekilde biraz daha farklı herşey....İnsan hep kendini mükemmel göstermek ister,sizde karşı tarafta tabiki..Temkinli olmkta fayda var ve benim fikrimse biraz politik olacak ama alın yazısında varsa herşey mümkündür:75:

Bende nişanlımla 2 sene önce internetteki bir oyunda tanıştım:9:O İstanbul'da yaşıyor ben Alanya'da yaşıyorum.Tanıştıktan 4 ay sonra babamı kaybettim ve cenaze sabahı bir telefon geldi ondan''ben Antalya'dayım hangi mezarlıktasın söyle geliyorum''dedi.Ve ben o gün acı ve sevinci aynı anda yaşadım.Sürekli geldi Alanya'ya ve en sonunda bu böyle olmayacak evlenelim dedi.Ocak 2010 da nişanlandık ve inşallah temmuzda düğünümüz var.Başıma gelene kadar asla internetten olmaz,nerden bileceğim doğru söylediğini,nasıl güveneceğim derdim ama demekki oluyormuş:69:Bence internet ve telefonda tanışılarak evlenmeler,görücü usulü ile evlenmenin teknolojik versiyonudur:9:Bu arada karşıdakini araştırmak gerekiyor,körü körüne beni seviyor deyipte mantıksız kararlar alamamak gerekiyor.Ben nişanlımı çok araştırdım,iş yerini söyledi öyle bir yer var mı die araştırdım,adresini söyledi uydudan bile baktım ve tabiiki gidip gördüm:9:Alnımıza yazılmışsa eğer,bir şekilde tanışılıyor:34:

Allah tamamına erdirsin canım :nazar::nazar::nazar: Darısı bizim de başımıza olsun inşallah :))

Son düzenleme:
insanlar senelerce sevgili oldukları ve her dakika beraber oldukları insanı evlenince hiç tanımamışım derken senin arkadaşın telefonla ve netle ne kadar tanıyabilir merak ediyorum..bence bu imkansız ötesi..

yıllarca da tanıyamıyormuş demek ki insanlar dediğinize göre :)) nette de tanıyamazlarmış :)) o zaman gerçek hayatta da kimseye güvenmemek gerekli nettekilere güvenmemek gerektiği gibi....... nasıl olsa her ikisinde de tanıyamıyoruz kimseyi :)) değil mi ama :)) kimse evlenmesin herkes bekar kalsın o zaman :)))))

yıllarca da tanıyamıyormuş demek ki insanlar dediğinize göre :)) nette de tanıyamazlarmış :)) o zaman gerçek hayatta da kimseye güvenmemek gerekli nettekilere güvenmemek gerektiği gibi....... nasıl olsa her ikisinde de tanıyamıyoruz kimseyi :)) değil mi ama :)) kimse evlenmesin herkes bekar kalsın o zaman :)))))

Boşver canım sen..Nette ,telefonla tanıyıp ilerki zamanlarda da yüzyüze tanışıp evlilik yapmak,kanmamak faklı bir zeka ve farkındalık gerektiriyor..Herkesin harcı değil elbette..Gerçek hayatta tanışılan kişiler de yalan söylüyor,alınlarında yazmıyor ben iyiyim,mükemmelim,tam sana göreyim diye ...:)) Değilse gerçek hayatta tanışılan her evlilik,her birliktelik mükemmel olurdu....

Bu şekilde kurulan mutlu evlilikler,huzurlu sağlıklı yaşamlar asla olmaz diyen zihniyetlere muhakkak kapak oluyordur ....:34: :nazar: :nazar:

Boşver canım sen..Nette ,telefonla tanıyıp ilerki zamanlarda da yüzyüze tanışıp evlilik yapmak,kanmamak faklı bir zeka ve farkındalık gerektiriyor..Herkesin harcı değil elbette..Gerçek hayatta tanışılan kişiler de yalan söylüyor,alınlarında yazmıyor ben iyiyim,mükemmelim,tam sana göreyim diye ...:)) Değilse gerçek hayatta tanışılan her evlilik,her birliktelik mükemmel olurdu....

Bu şekilde kurulan mutlu evlilikler,huzurlu sağlıklı yaşamlar asla olmaz diyen zihniyetlere muhakkak kapak oluyordur ....:34: :nazar: :nazar:

bence her iki koşulda da mutlu olabilir insan ama biraz gözüaçık olmak gerek dediğin gibi :))

Son düzenleme:
Back
X