Biriyle birlikte olmak istiyorum?

Normal hayatta sessiz sakin bir tipim erkeklerle de çok uzağım. Fakat bir erkekle yatmak istiyorum. Ne yapabilirim?
yanlış yerde açtın konuyu. facebookta açsan çok gönüllü bulursun.

Normal hayatta sessiz sakin bir tipim erkeklerle de çok uzağım. Fakat bir erkekle yatmak istiyorum. Ne yapabilirim?
Akşam 8den sonra mini etekle dışarı bi çık, bi adres sor 50 kişi aynı anda gösterelim anam der sen de emeğine kat be kat ulaşmış olursun

Evlensene arkadasim ne diye elin adam larina kendini kullandirtacaksin ya evlen.

yatmak icin erkek aranacak en son yer kk.burasi kadinla dolu bacim.sen sokaga cik bagir veya sohbet sitelerinde tek gecelik kadin arayan cok.veya ilan ver.ama burada yok
Yooo aslında burası da kamuya açık bir platform.
Şimdi bunun fake olduğunu anlamayacak erkek üyeler mesaj kutusunu doldurmaya başlarlar. :KK53: Eh ergen mergen idare edecek artık. :deli:

Ayyy kaddr ortagim canim arkadasimi mune abla kodese tıkmis yoksa onunla beraver bizde burda kismetimizi arardik ne guzel:KK68:o vakit ben diraya girim @ipeqbojuqu de sonraki siraya uygun mudur:süslü:[/

Önce bir bu strateji bende işe yarıyor mu bir görelim sonra siz de sıraya girersiniz. Gerekirse "önerilen evlenilebilecek erkek havuzu" konusu oluştururuz. Merak etmeyin.

-Arkadaşlar yok öyle bir şey, mesajımı "kk'da neler oluyor tanrı aşkına!!!!!" diye şikayet ettiğinizi görebiliyorum asdfghjklş -(var var yok yok )

Peki neden? :KK53:
Yani bir insanın kız olsun, erkek olsun yegane amacı sevişmek olmamalı. Çünkü biz tavşan değiliz. :deli:
He illa yol yordam soruyorsan, git herhangi birine sor. Kolay kolay hiçbir erkek hayır demez. :KK53:
Tabi bunlar bir kız için geçerli. Sen erkek olduğun için, dayak yeme olasılığın yüksek.

Çünkü biz tavşan değiliz!

Bayılıyorum boyle sevimli cümlelere:KK49:

Burada biraz vakit geçirin, elde ettiğiniz networking ile burdaki arkadaşlar size birkaç kısmet bulabilirler. Ama tek gecelik kısmet için ne derler bilemiyorum. En sonra @prayforlosers hanım bana evlilik için birini bulmuştu ama olmadı evrimsel açıdan uygun değildi bana. Belki o kişiyi size yönlendirebilir.
:KK45:

Kizlarrrrr durun; Ben gereken cevabi veriyorum. Tirbiyisizzzzzzz....Burasi kadınlara ait bir platform taam mi?...
Beklediğin böyle bir şeydi sanırım. Hani Türk kızları Kezban bilmem ne ya...Şimdi git Türk kızları yeaaaa diye konuş. Eh yemin etsen başın agrimaz artik:işsiz::kusmuk:

Back
X