Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ya neler gördü bu gözler burda :) daha yaratıcı olun lütfen sıkılıyoruz amaaa
Kuzum benim boyum uzun oturmuş bulundum yer değiştirebiliriz.ama film tırt çıktı..değmesOff arkalara kaldım, öndekiler biraz eğilebilir mi tam göremiyoruz buradan
153 boyumla nerelerde kaldım, değişelim belki 2. yarıda heyecanlanırKuzum benim boyum uzun oturmuş bulundum yer değiştirebiliriz.ama film tırt çıktı..değmes
Beni s.ken yok muuu diye bağır, elbet biri bulunur
Normal hayatta sessiz sakin bir tipim erkeklerle de çok uzağım. Fakat bir erkekle yatmak istiyorum. Ne yapabilirim?
İşte vari yoğu buysa ablasi... yazikEvet ya neler gördü bu gözler burda :) daha yaratıcı olun lütfen sıkılıyoruz amaaa
Bulunca haber et
Kapida kolonya pecete tutarim artik
Zayıf ne kelime amator otesi biraz daha calissa piyes bazinda bisey olabilir diye dusunuyorum
Şurada yerimi alıp bekleyeyim. Bakalım nasıl tavsiyeler gelecek. Çok eglenücükkkk![]()
He kiz hissediyorum kesin buralar karisak locaya kurulak bari eglenceden mahrum kalmayalimBen de yamacina geleyim.![]()
Kuzumm sende benim gibi miniksin zaten. Gel beraber oturalimOff arkalara kaldım, öndekiler biraz eğilebilir mi tam göremiyoruz buradan
Gel tabiiiiBen de yamacina geleyim.![]()
Bende geldim canlar benide alın ama hiç heycan aksiyon yok yafuuu..Kuzumm sende benim gibi miniksin zaten. Gel beraber oturalimAma film cıksss olmamış
![]()