Biriyle tanıştım ama ...

sun_shine

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2008
302
5
118
Kızlar geçen hafta biriyle tanıştım(yada tanıştırıldım) Ama konuşmalarımız hep sanki arkadaş olmak için tanıştırılmışız gibi. Gerçi her görüşmemizde bir sonrakini planlamadan ayrılmıyor. 1 Haftada 4 kere buluştuk ama dediğim gibi neden tanıştırıldığımız hakkında yada ilişkiler hakkında hiç konuşmadık. Konuyu o açsın istiyorum. Hiç bir şey söylemiyor bu konuda. Annesi çok istiyordu benimle görüşmesini. Acaba sırf annesi istediği için mi görüşüyor benimle yoksa kendisi de bir ilişki hatta anlaşabilirsek evlilik olsun diye düşünüyor mu çok merak ediyorum. Düşüncelerini nasıl anlayabilirim? Davranışlarından falan yakalayabileceğim ip uçları var mı?

Hiç kimse yok mu aranızda böyle birileri aracılığıyla tanışan bana ip uçları verebiliecek?

Canim senin isin biraz zor, hem 1 haftada 4 kere gorus ama bir turlu konuya gireme, dogrusu benim biraz garibime gitti belki o da gonulsuzdur o zaman hic dusunme derim, bence yeni tanistigin bir erkekle ilk gorustugunuz gunlerde zeki, durust,kibar,aciksozlu davraniyorsa ve de seni guldurebiliyorsa olaya cok akillica girmis demektir yoksa bu sekilde pek sansi olacagini sanmiyorum.(NOT: Boyle birini tabii ki ben de istiyorum!!!lülülülülülü)

Zeki, kibar ve beni güldürebiliyor. Birlikteyken zaman da çok güzel geçiyor. Dürüst olup olmadığını söylemek içinse çok erken daha. Benim anlayamadığım yada bilemediğim bir ilişki için genel olarak ne düşünüyor. tabi ki benim hakkımda karar vermesi için daha çok erken. Ben de onun hakkında karar verebilmiş değilim. Ama bir ilişki istiyor mu istemiyor mu bakış açısı nedir bunu anlayabilmek istiyorum. Bunları konuşmak için çok mu erken ? Ne kadar beklemem gerekiyor yok bu bişey düşünmüyor demek için? Bu noktada karasızım :uhm:

bence direkt konuya sen gir.bunda çekinilecek bişey yok.konuya onun girmesini bekliosun.sonuçta maksadının ne olduğunu öğrenmen lazım.benim eşimde ilk tanıstığımız gün düşünceleri hakkında tek kelime etmemişti.baktım olmuo dedim içimden ne için görüştüğümü bilmediğim biriyle zaman harcayamam.bi kaç gün sonra konuyu ben açtım.dedim benimle sen görüşmek istedin bende geldim ama bu konuda tek kelime etmiosun.bana düşüncelerini söyle beni uğraştırma dedim.sonradan döküldü ve evlendik :)

bence adam sabırlı davranıyor senı tanımak ıstıyor aceleye gerek yok ıyıce tanıyalım bırbırımızı dıyor kı eger ıstemese senı zaten bulusmada bır sonrakını planlamaz yanı kımse kımsenın zoruyla bırıyle gorusmez...bence sen de acelecı olma aynı seyı sen de yap onu tanımaya calıs,en ıyı tanıma yolu da once arkadas gb.olmaktır cunku ınsanlar daha dogal olurlar.bence senı gozlemlıyor ve sen de aynısını yap derım ben...en olmadı eskı ılıskılerınden konu ac belkı de sıkıntılı bır ılıskısı olmustur ve tekrar aynı hatayı yapmak ıstemıyordur

bence bolca gorusup seni yakindan taniyip yani iste taniyabildigi kadarii ile karar vermeye calisiyor olabilir.
hemen hepsine okey verme sen de. en azindan gorusmelerin arasini biraz uzun tut derim. bu sayede sen de o da dusncelerinizi ve duygularinizi daha iyi tartarsiniz.
hakkinda hayirlisi ne ise o olsun.

Yarın yine buluşuyoruz Konuşsam mı konuşmasam mı bilemedim. Bende de yaş oldu 30 öyle uzun uzadıya gezip tozucak yaşta değilim artık. Kardeşimde evden casusluk yapıyor bana. Babam bana bişey söyliyemiyor ama annemle olursa fazla uzatmak istemezler herhalde demi falan diye konuşuyormuş. Biraz da aileler işin içinde olduğu için tedirgin oluyorum. Bu iş uzarsa onlar mudahale edecek onların etkisi altında karar vermek zorunda kalırız diye korkuyorum. Yoksa arkadaşlarımın tanıştırdığı birisi olsa daha rahat davranıcam nereye varırsa varır diycem. Ama annesi annemin arkadaşı. Hatta numaramı annemden annesi alıp verdi oğluna. Of ya başkası olunca çok rahat ve doğru akıllar veren ben Şimdi ne yapacağımı bilemiyorum :bbo: fisfisfis mirmirmirmir :1no2:

canım aslında konuyu onun açması gerek,ama açmamışsa bu 4 buluşma içinde artık sen aç.. ailelerde girmiş işin içine. hiç olmazsa kafanda ki soru işaretleri son bulur. konuyu başlat,o da fikirlerini söyleyecektir zaten. ama bi sonraki buluşmayı planladığına göre seni tanımak istiyor..bunu dile getirmesi gerekti ama getirmemiş..sen aç konuyu derim ben.yaşınız da küçük değil,utanma çekinme gibi bişi olmasn..inş. hakkında hayırlısı olur öpüyorum

sen arama ilgilenme ,senden bekliyorsa seninle tanışmaını isteyen annesiymiş sanırım neden tanıştırıldığını biliyordur..kendisi açsın..sonra ömür boyu sen istedin de evlendik laflarıd var :)))
dediğim gibi arama sorma o konularada girme buluştuğunuzda uzun tutma ki kısa duruyor zaten söyleyeceğimi söyleyim konuyu açayım desin uzunda otursanız kısada otursanız o konuyu açmayanın zaten hiç aklında öyle bişey yoktur..
sen kendini geri çek ortada kalsın bakalım ne yapacak

Ben de öyle düşünüyorum artık. Yarında bir görüşelim. Konuyu gene açmazsa araya zaman koyucam bir sonraki görüşme için. Bu bir hafta içinde hemen hemen her gün görüştük. Geçen salı tanıştık. yarınla birlikte 8 gün içinde 5. buluşma. Artık bir mesafe koymanın zamanı geldi bakalım. Yarın konuyu açtı açtı. Açmadı kendimi çekicem. Niyeti varsa elimden kaçıyo mu ne diye düşünür acele eder herhalde. Umarım ters tepmez.

seni yakindan tanimak icin devamli gorusuyordur..ama bencede mesafe koy..birak o konuya girsin sorumlulugunu bilsin..eger ewet ciddiyim dese suan 1 haftalik emin ol sana inandirici gelmez sabret..evlilik bir kere olur simdiden sana umit vermemesi en dogrusu..zaten aileler oldugu icin ciddiyet var..ama biribirinizi tanimaniz gerek sizde iyice olcun tartin..1 ay zaman tani mesela..eger hala bahsetmiyorsa ac konuyu vaktinide bosa kaybetme..

Son düzenleme:
Sadece aileler için görüşüyor olsa önden program yapmaz ve bu kadar sık görüşmezdi.
Senden hoşlanmış belliki, ama herşey zamanla olsun istiyor olabilir, seni tanımak istiyor olabilir, herşey olabilir.
Dediğin gibi yapabilirsin, açık açık konuşabilirsin de, tanıştırılma amacınız belli sonuçta. Flört etmek için takılmıyosunuz. Konuyu sen açıp ona neler düşündüğünü sorabilirsin.

Belki erken olduğunu düşünüyordur..Ama madem bir hafta içinde 4 kez buluştunuz demek ki birşeyler hissediyor ve tanımaya çalışıyor.
2.görüşte evlenme teklifi etmeyi düşünmüyordur sanırım.
Ama ben arkadaşların tam aksine sen girme konuya diyorum..
Çünkü kendiniz tanışmamış,tanıştırılmışsınız..
Eğer kendiniz daha önce birbirinizden hoşlanarak ilişkiye başlasaydınız daha rahatça konuşabilirdiniz birbirinizin yüzüne..
Seni ürkütmek de istemiyor olabilir..
Hoşlanmayan adam 1 hafta içinde 4 kez buluşmaya gelmez...

neden erken olsunki? zaten siz bunlari bilipte bulusuyorsunuz..anneniz sizi okul arkadasi olsun dye taistirmadi herhalde..ikinizde bal gibi biliosunuz sebebi :)

..bu yuzden onu da urkutmeden sorabilirsin buraya yzdigini..iliski icin ne dusunuyor vs vs.. ve planlari hangi yonde..illaki sen bi iliski istiyorum deme..arkadasca bakalim dersin cevabina gore..birde seni hemen atliyor diye dusunmesin cunku..

yok cok erken halada arkadas gibiyiz ve bir iliskiye girebilme modunda degiliz diyorsanda..ozaman bir arkadas gibi sor! bakis acin nedir iliski istiormusun, veya ask mesk nasil gibi sakayla karisik sor ve dusuncelerini al.zaten knuyu sen actin diye de belki anatir da anlatir..

Neden kendini çekiyorsunki bence merak ettiklerini sormalısın, kimse ilk tanıştığı arkadaşlar hergün görüşmez heralde vardır onunda düşündükleri...
Valla ben aklıma takılan her konuyu sorarım şu güne kadarda hiç pişman olmadım (inşallah bundan sonrada öyle olur)
Açık açık söyleyemesende şakayla karışı söyle işte...

direk sormasan da çok hoşlandığını başka türlü belli etsen... daha cazibeli olur.. doğru mu anladım yanlış mı diye kafası karışır..
bir bakış olabilir
bir sıcaklık
ne biliyim..spontan gelişir böyle şeyler.. kadınlar erkeklere bir bakışla kaza bile yaptırır isterlerse yerimseniben

adam en az 30 yaşında demektir, bilmem neden ama bana çok mantıklı davranıyo gibi geldi.
yakın bi arkadaşımı da bi erkek arkadaşımız kendi yakın arkadaşlarından biriyle tanıştırmak istemişti. biraz nazdan sonra arkadaşım kabul etti tanışmayı. 2si de evlenme fikriyle yola çıktılar tabi, ilk buluşmadan itibaren ev düzeni,aile ilşkileri gibi konular konuştular hep. ama 1.5 ay sonunda birbirlerine denk olmadıklarına karar verdiler(daha doğrusu arkadaşımın içinde hep böyle bi endişe vardı ama bu iş olmayacak galiba diye bitiren karşı taraf oldu). 1.5 aylık evlenme hayalinden sonra arkadaşım baya üzüldü tabi.
yani pattadanak mevzuya girip de sonradan caymaktansa bırak iyice tanıyın birbirinizi. ya bu çok güzel aslında, yani görücü usulü denen şeyin resmiyeti kalkıyor aradan aslında. kendi sevdiğin insanla buluşup ondan teklif almak gibi bişey olmuş. aceleye gerek yok, bu heyecanlı zamanların tadını çıkarmaya bakına.s.

o kadar buluştunuz hala mı konuşmadı çekingen falan heralde
ama sen hiç açma o konuyu bırak ilk adımı o atsın
peki senin duyguların ne ne hissediyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…