Yarın yine buluşuyoruz Konuşsam mı konuşmasam mı bilemedim. Bende de yaş oldu 30 öyle uzun uzadıya gezip tozucak yaşta değilim artık. Kardeşimde evden casusluk yapıyor bana. Babam bana bişey söyliyemiyor ama annemle olursa fazla uzatmak istemezler herhalde demi falan diye konuşuyormuş. Biraz da aileler işin içinde olduğu için tedirgin oluyorum. Bu iş uzarsa onlar mudahale edecek onların etkisi altında karar vermek zorunda kalırız diye korkuyorum. Yoksa arkadaşlarımın tanıştırdığı birisi olsa daha rahat davranıcam nereye varırsa varır diycem. Ama annesi annemin arkadaşı. Hatta numaramı annemden annesi alıp verdi oğluna. Of ya başkası olunca çok rahat ve doğru akıllar veren ben Şimdi ne yapacağımı bilemiyorum :bbo: fisfisfis mirmirmirmir :1no2:
sen arama ilgilenme ,senden bekliyorsa seninle tanışmaını isteyen annesiymiş sanırım neden tanıştırıldığını biliyordur..kendisi açsın..sonra ömür boyu sen istedin de evlendik laflarıd var :)))
dediğim gibi arama sorma o konularada girme buluştuğunuzda uzun tutma ki kısa duruyor zaten söyleyeceğimi söyleyim konuyu açayım desin uzunda otursanız kısada otursanız o konuyu açmayanın zaten hiç aklında öyle bişey yoktur..
sen kendini geri çek ortada kalsın bakalım ne yapacak
neden erken olsunki? zaten siz bunlari bilipte bulusuyorsunuz..anneniz sizi okul arkadasi olsun dye taistirmadi herhalde..ikinizde bal gibi biliosunuz sebebi :)Zeki, kibar ve beni güldürebiliyor. Birlikteyken zaman da çok güzel geçiyor. Dürüst olup olmadığını söylemek içinse çok erken daha. Benim anlayamadığım yada bilemediğim bir ilişki için genel olarak ne düşünüyor. tabi ki benim hakkımda karar vermesi için daha çok erken. Ben de onun hakkında karar verebilmiş değilim. Ama bir ilişki istiyor mu istemiyor mu bakış açısı nedir bunu anlayabilmek istiyorum. Bunları konuşmak için çok mu erken ? Ne kadar beklemem gerekiyor yok bu bişey düşünmüyor demek için? Bu noktada karasızım :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?