Biriyle tanıştım ama ...

Sizi tanıştıranlar ne için tanıştırdı belliki sizi yakıştırmışlardır birbirinize ama siz neden onunla konuşuyo we görüşüyosunuz acıkca konuşmanız lazım bunun bi adı olması lazım ona göre tanırsınız ona göre konuşursunuz birbirinizi ortada ewlilik meselesi warsa herşey acık we net olmalıdır sende rahatca söyleyebilirsin weya tanştıran kişilerden yardım al çekinmeden konuş iyice tanıyın birbirinizi hakkınızda hayırlısı olur inşallah

Yorumlarınız için çok teşekkürler. Bu gün buluşacaktık ama avea nın azizliğine uğradık. Aramış ama başka başka kişiler açmış her seferinde telefonu. Hayatta inanmazdım buna ama bu gün hem beni bir sürü kişi aradı başka numara çevirdiklerini söyleyen, Hem de ben aradığım arkadaşlarım yerine başkalarıyla konuştum. Sonra eve gidince ev telefonundan aradı beni. Neyse yarına kaldı artık bundan sonrasını da çekicem artık kendimi. Yoğun bir döneme giriyorum bu aralar zaten Mecburen öyle olacak. Tekrar teşekkür ederim yorumlarınıza . Bir de şimdi malum dönemdeyim O yüzden bu kadar çok kurcaladım herhalde :kedi:

Canım hakkında ne hayırlıysa o olsun gittiğin yok ewlilik üzerineyse bir ömür boyu sürecek bir ewlilik düşün iyice tanı tanıt kendinişimdiki zamanda çok zor birini tanımak inş iyi biridir mutlu olursunuz rabbim yardımcın olsun

arama ilgilenme buluşmalara gitme bahane uydur
belki de , nasıl olsa tanışma amacınız belli diye konusunu açmaya gerek duymuyordurkafamçokkarıştı

bu kadar sık görüşmek istemesi hoşlandığını,görüşmek istediğini gösterir bence, konuyu da açar yavaş yavaş kendiliğinden gelişecek bence evlenme konusu yerimseniben

Ben konuyu açalı nerdeyse 20 gün olmuş (Gerçi bana daha uzunmuş gibi geldi) Hala çözemedim ben bu çocuğu. Hala cafe -sinema geziyoruz havadan sudan konuşup dönüyoruz. Birde sadece görüşelim mi demek için arıyor. Arada bir nasılsın demek için arar insan ya. klava: Neyse açmıycam ben konuyu. Annesi yakında başlar ee noldu demeye herhalde. Beni isteyen oydu zaten. O sıkıştırsın benim yerime. Ben dırdır yapmış olmıyım yerimseniben

Bence de ilgilenme o konuyla hiç, onlar uğraşsın canımm, hatta görüşmek için aradığında da işin falan olsun :dilcikar:
Kolay mı öyle kız almak :hulya:

demissin zaten baslarda,
suan hala kendini cekmemis gibi gorunuyorsun.

hala cozememisin demekki bunca konusmaya ve bulusmaya ramen. bence sen artik biraz onun izinden yurumeyi birak. o aradiginda bulusma o konustugunde konusma o konu acicakda biseylerden veya evlilikten neblm konuscam idye bekleme. ona bagli kalmayi birakmalisin bence.

aradiginda gorusme icin musait olmadigini belirt hep idare et olmaz olmaz diye ki eger seninle cok ilgileniyorsa 'bu kiza neoldu acaba neden gelemiyor mutlaka bisey varki idare edio beni' diye dusunup sebebini sorabilir. zaten illakide bunu sorsun diye bunu yap demiyorum, bencede vakit kaybindan baska bisey degil yaptiginiz. sebepsiz yere bos yere bulusuyorsunuz , sonuc ? elde var sifir! ne dusuncesini, ne senin hakkindaki dusuncesini,ne istedigini bilmiyorsun.

eger senin bulusma istememeninin sebebini soracak olur sa veya annesi sana neoldu naptin die sikistirdigiinda ,
anlatirsin sebepsiz yere bos bos bulusuyoruz bisey oldugu yok,. dersin. illaki olacak diye bisey de istemiyorum ama butun bu seylerin sebebi veya aciklamasi olmadi de(yani sen illa olucak bu diye can atiyo diye dusunmesinler diye bole dersin)

kisacasi artik ona karsi ilgini kes, bulusmalara giitme o istediginde biseyi yapma.
ve netlik olmadigini dile getir

Bu akşam birşeyler yadik sonra sinemaya gittik. Aslında yapak istediğimin tam tersini yaptım. Bu kez davet eden ben oldum. Her zamankinden daha fazla konuştum. Daha çok kendimden bahsettim. Daha sıcak davrandım. Bu gün ondan beklediğim heyecanı gördüm. Sanırım ben fazla ciddi mesafeli ve soğuk davranmışım. Bu akşam arkadaşlarımın yanında neysem öyleydim. Sanırım arada ki mesafenin kalmasını bekliyordu. Bir şeyler olması yakındır :dance:

ya az önce bir arkadaşımla konuştum. Bu akşam bile bir sürü odunluk yapmışım ben ya. Bazen bu erkeğe muhtaç olmama güçlü görünme mesafeyi koruma olaylarını abartıyorum. Nasıl aşıcam ben bunu. Korunma içgüdülerim fazla kuvvetli. Direk sana ihtiyacım yok sen kimsin ki sinyalleri gönderiyormuşum. :çok üzgünüm:

Mesela dün akşam hiç uyumadım. Sabah kaçta kalkacağımı bildikleri için kendileri '7 de kalkıcaksın uyana bilicek misin uyandırayım mı ' diye sordu Benim cevap 'Yok canım ne gereği var kalkarım ben. Kalkamassam 8 de ararlar iş yerinden uyan sabah oldu diye ' dedim
Sonra yağmur başladı biz dönerken. Tam bahar yağmuru. Açtı şemsiyesini bu Benda çantamdan çıkarmaya çalışıyorum. Kolunu attı çekti beni şemsiyenin altına ben hala şemsiyemi çıkartıcam diye uğraşıyorum. ' açıcak mısın şimdi onu' diye sordu. Bende açayım açayım dedim ve açtım. Tabi 2 şemsiye arada mesafede açıldı.

Allah iyiliğini wersin ama iyide olmuş oda açıklasın duygularını neden bir şemsiye altına giresinizki kaydirigubbakcemile3

Yağmurda sanki biliyormuşta bizi yakınlaştırmak için yapmış gibi tam zamanında iki çiseledi baktı bizde bişey yok durdu hemen sengözlerimebaksanab

Bende de var o huylar, direk mesafe koyarım ama bu kişilik. Seni açması gereken de karşındaki. Aman böyle yapmıyım falan diye daha çok kasma kendini. Senin rahat davranmanı sağlasın, rolleri değişmeyin zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…