Ben konuyu açalı nerdeyse 20 gün olmuş (Gerçi bana daha uzunmuş gibi geldi) Hala çözemedim ben bu çocuğu. Hala cafe -sinema geziyoruz havadan sudan konuşup dönüyoruz. Birde sadece görüşelim mi demek için arıyor. Arada bir nasılsın demek için arar insan ya.klava: Neyse açmıycam ben konuyu. Annesi yakında başlar ee noldu demeye herhalde. Beni isteyen oydu zaten. O sıkıştırsın benim yerime. Ben dırdır yapmış olmıyım yerimseniben
demissin zaten baslarda,(..) Yarında bir görüşelim. Konuyu gene açmazsa araya zaman koyucam bir sonraki görüşme için.( ...)Artık bir mesafe koymanın zamanı geldi bakalım. Yarın konuyu açtı açtı. Açmadı kendimi çekicem. Niyeti varsa elimden kaçıyo mu ne diye düşünür acele eder herhalde. Umarım ters tepmez.
Ben konuyu açalı nerdeyse 20 gün olmuş (Gerçi bana daha uzunmuş gibi geldi) Hala çözemedim ben bu çocuğu. Hala cafe -sinema geziyoruz havadan sudan konuşup dönüyoruz. Birde sadece görüşelim mi demek için arıyor. Arada bir nasılsın demek için arar insan ya.klava: Neyse açmıycam ben konuyu. Annesi yakında başlar ee noldu demeye herhalde. Beni isteyen oydu zaten. O sıkıştırsın benim yerime. Ben dırdır yapmış olmıyım yerimseniben
Bence de ilgilenme o konuyla hiç, onlar uğraşsın canımm, hatta görüşmek için aradığında da işin falan olsun :dilcikar:
Kolay mı öyle kız almak :hulya:
ya az önce bir arkadaşımla konuştum. Bu akşam bile bir sürü odunluk yapmışım ben ya. Bazen bu erkeğe muhtaç olmama güçlü görünme mesafeyi koruma olaylarını abartıyorum. Nasıl aşıcam ben bunu. Korunma içgüdülerim fazla kuvvetli. Direk sana ihtiyacım yok sen kimsin ki sinyalleri gönderiyormuşum. :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?