Biriyle tanıştım ama ...

hahaha izmirde bugun yagmur oyle yagdı
2 yagdı bı yagmadı 2 dakka yagdı bır saat yagmadı

komedi oldu yani.

iyi bak ılıskın gelısıyor,

sorması ayıp bu cocugun burcu KOVa ya da TErazı mı ?

ilişkının evlenmeye kadarki kısmını uzatmaya calısıyor bence.

boğa burcu canım

Bazı erkekler karşı taraftan bekliyor ilk adımı
Öyle erkekler zor oluyo ya..

ee ailesı tanıstırdı dıyorsun demekkı cıddıler, yani siz flört edın dıye tanıstırmaz kımse, benım bıldiğim.
senın acılman da cok dogru olmaz da bulusmaları kabul etmeyebılırsın ya da aramızda ne var tarzında bır sey sorabılırsın kı bu en normal sorun olur, sor bence sence tanıstırılmamızdakı amac nedır de en azından ne dusunuyorsun de.

sizin yaptıklarınızı bende itici bulabilirdim açıkçası.
neden derseniz.
bunun ilk adım atmakla alakası yok ki.
adam adım atmaya çalışıyor ama siz uzak duruyorsunuz.
uzak durmayı bırakın cümleleeriniz sen kimsiniz ki tavrında gerçekten de.
uyandıriyim mi seni dediğinde zahmet etme deseniz o lafına karşılık daha uygun düşmez miydi onu saymıyor gibi sen kimsin ki der gibi iş yerinden ararlar olmadı demişsiniz.
yada yağmur yağıyor girin şemsiyenin altına elni kolunu tutmanıza gerek yok.
kaldıki pembe bi yalan olsun şemsiyenizin olduğunu da söylemeyin ona .
insan şemsiyesi yokken arkadaşının şemsiyesinin altına giremez mi ıslanmamak için.
yani bi şemsiye altında yürümek sizi ona yakınlaşmak için bahane arıyor gibi göstermezdi.
siz böle yaptıkça adam benimle zorla görüşüyor ble diyebilir.
bence konuşma davranış şeklinizi biraz kontrol edin.
mesafeli olun ilk adımı ondan bekleyin ama attığı adımları da saymamazlık etmeyin yerinde cevaplar verin.
bu cevaplarda size kalmadım benim var size kalmadım şu uyarır cinsinden olmasın

hımm lepi biraz haklı olabilir, soğuk duruyorsun gibi geldi aslında bize de, ama nıyetını tam bılemıyorsun kı ? durduk yerde de koluna gırmek olmazdı
:sm_confused:
biraz samımı olun sonra bulusmalarınızın gercek nıyetını sorun

evet aynen öyle ama bunları farkında olmadan yapıyorum. Birden oluveriyor işte. Aslında onun bir adım attığını sonradan farkediyorum. Neyse bundan sonra daha dikkatli olucam.

arkadasca görüsse seninle haftada 4 kez sürekli görüsmez sanırım..acılmamasının sebebi seni iyice tanıdıktan sonra acılmak istemesi olabilir.bence bekle.birbirinizi iyice tanımak için bu arkadaslık dönemi cok degerliyerimseniben

koluna girmsin zaten ama ıslanmamak adına yanında yürüsün hiçç bir anlam çıkarılamaz bundan sonuçta amaç ıslanmamak yanaşmak değilyerimseniben

evet aynen öyle ama bunları farkında olmadan yapıyorum. Birden oluveriyor işte. Aslında onun bir adım attığını sonradan farkediyorum. Neyse bundan sonra daha dikkatli olucam.

ben safım sen benden safsın.
ilişkilerde biraz yumuşak ol esnek değil ama yumuşak olmak iyidir.
Duvarlarını biraz yık.
senin gönderdiğin sinyallere göre herşey şekillenecek unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…