canım ben geçen yıl yapıyodum tuğba özayla fitness bayağı yorucuydu resmen sırtımdan ter akıyordu biraz önce aynı videoyu arattım ama bulamadım 1 saate yakındı kaldırdılarmı nebelki sen bulursun
senin bebek çok hareketli galiba allah kolaylık versin merak etme sen onun peşinde koştururkrn eminim bol kalori yakıyosundur zaten
ay melekcim çok teşekkür ederim hayatım şaka maka derken 36 ya girmişim hehe... bu arada senin yaş kaç
canım ben geçen yıl yapıyodum tuğba özayla fitness bayağı yorucuydu resmen sırtımdan ter akıyordu biraz önce aynı videoyu arattım ama bulamadım 1 saate yakındı kaldırdılarmı nebelki sen bulursun
senin bebek çok hareketli galiba allah kolaylık versin merak etme sen onun peşinde koştururkrn eminim bol kalori yakıyosundur zaten
ay melekcim çok teşekkür ederim hayatım şaka maka derken 36 ya girmişim hehe... bu arada senin yaş kaç
aaa nedenki?kapanmismi ? :)))canım tuğba özay mahkeme kararıyla internette ne kadar resmi videosu varsa sildirtti ondan bulamamışsındır .
bende maalesef 41 yaşındayım
onemli degil canim...Merhava yazamadim mehay kusurabakma cocukolunca net biraz zor oluyor benim boyum 167e kilo 80
gunaydınlarrrr
bıldırıme 3 gun kla kendıne gelen nazlıbahar bu sabah ıtıbarı ıle erkenden kalkıp ballı lımonlu ılık suyunu ıcerek gune baslamıs musli ıle kahvaltısını apmıs olup bırazdan da sporunu yapıcaktır
oğlen:karnabahar salata yıyecek ve gunune devam edecektır
aksa:corba ve salata ıle gunu kapatacaktır ınsallahh
63 ü gormek ıstıyorum pazartesıye
aaa nedenki?kapanmismi ? :)))
onemli degil canim...
hehehe sahalara geri dondum diyorsun yani? :))) kac gundur iyi bayram ettin ama heee...kac kilosun su an ? tartildinmi bu sabah?
aaa nedenki?kapanmismi ? :)))
onemli degil canim...
hehehe sahalara geri dondum diyorsun yani? :))) kac gundur iyi bayram ettin ama heee...kac kilosun su an ? tartildinmi bu sabah?
baktim canim cevapta yazdim...hehehe bu sabah şok oldum zaten bende :))) cok guzeldı 64.2 idi sadece 100 gr almışım cok sevındım ve hemen gaza getırdı bu benı
senın nasıl sen baya guzeldın bu hafta baya vermıs olmalısın tartıldın mı bu arada sana faceden bı msj atıcam bı bakarmısın
yok canım ama düzgün bi iş kadını olaya karar vermiş iş bağlantısı yaptığı kişilerin goole amcadan eski hayatını öğrenip imajının çizilmesinden endişeleniyomuş
ne yaparsa yapsin kurtulamaz maziden...fitnes cd lerini alan insanlardanda parasini verip gerimi alacak?onlardan biri you tube e yuklese yine doner basa yayilir videolar...
baktim canim cevapta yazdim...
iyi valla yaa ye ye sabit kal sansa bak :)) ayse melege dua et sen hem karnini doyuruyor hem seni fazla kilolardan kurtariyor :)) bende tartildim ama dun cok az yemistim birde aksam yemek yemedim yogurt ve elma yemistim bir iki isirimlikta ton balikli sandvic...ac uyudugum icinde 63.9 geldim ama anlamadim gitti neden bu kadar yavas gidiyor?spirda yapiyorum 4 gundur oysaki( geneldr cok hizli kilo verirdim bu sene ugursuz geldi bana veremiyorum yavas yavas gidiyor (
haklısın mehaycım yaptı bi kere ama almıştır önlemini falan alışkınlar dava açmaya
hehehhe kız almısım ıste daha ne 100gr. bak gene benı sollamıssın moral bozuklugumdan faydallandın demı senı gıdı senı
bende farkettım ya sen hızlı verırdın bu yıl neden oyle oldu ki???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?