Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

ben bu sabah açken 1 bardak limonlu ılık su yarım saat sonra 1 form etimek bitanede peynirli yumurta yağsız
arada türk kahvesi yarım yeşil elma
öğlen bitabak yoğrtlu kabak yemeği biraz öncede yürüyüşümü yaptım yağmura rağmen
yarına misafirlerim var sabahtan beri uğraşıyorum mutfakta tatlı tuzlu slatalar mezeler derken saat akşam olmuş birazdanda akşam yemeğine giricem zeytinyağlı barbunya yanınada pilav düşünüyorum bide cacık ve çorba yaptımmı tamamdır

kızlar bugun dukana başladım sabah yetiştiremediğim için bişey yiyemeden çıktım öğlen 2 gibi eve geldim açım başım gözüm dönüyo annemgil en sevdiğim yemekleri yiyo banada annem dilviinn hadi gel çabuk sende yee diye diye bi hal oldu ama o kalori bombalarını yemedimmm bennn
dukandayım ya yulaf kepekli ekmek yapıyım dedim hayy yapmaz olaydım boğazıma takıldı batıyo hala kaç saat oldu ama gitmiyoooo bende tuttum knorun yüksük çorbasını yaptım güzelce içtim şimdide dışarda yağmurda biraz dolaştım geldim ve 2 kepçe daha içtim akşam meyve yerim günümü kapatırım ama dukan yapmak istiyorum

canım tuğba özay mahkeme kararıyla internette ne kadar resmi videosu varsa sildirtti ondan bulamamışsındır .

bende maalesef 41 yaşındayım

öğlen :bir kupa mercimek çorbası,iki dilim çavdar ekmeği yarım kk kadar beyaz peynir

ara bir nescafe,bir küçük paket diyet bisküvi (150 kalori)

akşam:dolma (4-5 tane dünden kalan )bir kaşık yoğurt

hem de hareket maşallah yetişemiyorum :)

gunaydınlarrrr
bıldırıme 3 gun kla kendıne gelen nazlıbahar bu sabah ıtıbarı ıle erkenden kalkıp ballı lımonlu ılık suyunu ıcerek gune baslamıs musli ıle kahvaltısını apmıs olup bırazdan da sporunu yapıcaktır
oğlen:karnabahar salata yıyecek ve gunune devam edecektır
aksa:corba ve salata ıle gunu kapatacaktır ınsallahh

63 ü gormek ıstıyorum pazartesıye

günaydın kızlar. bugün kahvaltım geç kaldı daha yeni yiycem.
bir haşlanmış yumurta ,5 yeşil zeytin,bir dilim çavdar ekmeği ,bir dilim kepekli ekmek ,şekersiz yeşil çay

canım tuğba özay mahkeme kararıyla internette ne kadar resmi videosu varsa sildirtti ondan bulamamışsındır .

bende maalesef 41 yaşındayım
aaa nedenki?kapanmismi ? :)))
Merhava yazamadim mehay kusurabakma cocukolunca net biraz zor oluyor benim boyum 167e kilo 80
onemli degil canim...

hehehe sahalara geri dondum diyorsun yani? :))) kac gundur iyi bayram ettin ama heee...kac kilosun su an ? tartildinmi bu sabah?

onemli degil canim...

hehehe sahalara geri dondum diyorsun yani? :))) kac gundur iyi bayram ettin ama heee...kac kilosun su an ? tartildinmi bu sabah?

hehehe bu sabah şok oldum zaten bende :))) cok guzeldı 64.2 idi sadece 100 gr almışım cok sevındım ve hemen gaza getırdı bu benı
senın nasıl sen baya guzeldın bu hafta baya vermıs olmalısın tartıldın mı bu arada sana faceden bı msj atıcam bı bakarmısın

[h=2][/h]

Akşamları evde televizyon karşısında geçirdiğimiz saatlerde bir şeyler yeme ihtiyacı dayanılmaz bir istek oluşturur. Bu durumda tamamen kendimizi kısıtlayıp saat 6'dan veya 7'den sonra bir şey yemeyerek sınırlı, sıkıntılı bir gece geçirebileceğimiz gibi ne istersek onu yiyerek de özgür ama suçlu bir gece de geçirebiliriz. Yaz geldiğinde bir de bakmışız durum perişan. "Geceyi aklı başında bir beslenme sistemi ile geçirmek için bütün günü iyi geçirmeliyiz" diyen Beslenme ve Diyet Uzmanı Nil Şahin Gürhan, gün içinde beslenme önerilerinde bulundu.
- Sabah kahvaltıdan önce 1 su bardağı kadar ılık su içmek arkasından bir miktar da soğuk su içmek, sindirim sistemimizin düzgün çalışmasını sağlar. Sindirim sisteminin düzgün çalışması da kilo kontrolünü kolaylaştırdığı gibi sağlığımızı da korur.
- Sabah kahvaltısında karbonhidrat, protein, yağ açısından dengeli bir menü oluşturmalıyız. Sabahtan itibaren tek yönlü beslenme, iştah kontrolünü zorlaştırdığı gibi metabolizma hızımızı da düşürür. Kilo almamızı kolaylaştırır.
- Gün içinde sabah, öğlen, akşam 3 öğün beslenmeliyiz. Ve ana öğünlerimizde et grubu, ekmek grubu, süt-yoğurt grubu ve sebze grubu yiyeceklerden mutlaka olmalı. Yemeklerde çiğ sebze ve salata tüketmeyi ihmal etmemeliyiz. Salatalara zeytinyağı ilave etmekten kaçınmamalıyız. Yemekten sonra yemeğin üzerine tatlı ihtiyacını karşılamak, damak tadımızı tatlandırmak ve ayrıca yemeğin besin değerini artırmak için taze meyve yemeliyiz.
- Sabah, öğlen ve akşam yemek aralarında küçük atıştırmalar yapmak gece iştahınızın aşırı olmasını engeller. Bu atıştırmalara örnek; süt, ayran, ceviz, badem, fındık, peynir ekmek gibi alternatifler olabilir. Böylece kan şeker dengesini, iştahınızı ve metabolizma hızınızı sağlam tutmuş olursunuz.
- Gece evinizde artık dinlenme saatleri başladığında bol suyunuz yanınızda olmalı ve yudum yudum keyifle su içmeye özen göstermelisiniz.
- Gece atıştırmalarında da her zaman olduğu gibi yavaş yemeye ve lezzete odaklanmaya dikkat etmelisiniz.
- Akşam yemekten sonra karbonhidrat, protein, yağ açısından dengeli atıştırmalar yapmalısınız. Tek yönlü ve aynı yiyecek grubundan bol miktarda tüketmekten kaçınmalısınız.
[h=4]Gece atıştırmaları örnekleri[/h]- 1 Peynir + 2 tam tahıl ekmeği + maydanoz+ domates + taze meyve
- 1 avuç fındık + 2 avuç taze meyve
- 5- 6 adet tam ceviz + 2 avuç taze mevsim meyvesi
- 1 çay bardağı leblebi + 3-4 adet tam ceviz + 1 avuç kadar taze meyve
- 3-4 adet tam ceviz + 2 yemek kaşığı kuru meyve + 1 avuç taze meyve
- 20 adet badem + 1 avuç kadar taze meyve + 2 yemek kaşığı kuru meyve
- 1 su bardağı süt + 3-4 yemek kaşığı yulaf ezmesi + 1 avuç kadar taze meyve
- 1 su bardağı süt + 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi + 3- 4 adet tam ceviz + 1 avuç kadar taze meyve
- 1 su bardağı yoğurt + 1 avuç maydanoz yaprağı + 1 çay bardağı leblebi + 1 avuç taze meyve
- 1-2 su bardağı ayran + 1 çay bardağı leblebi + 1 avuç meyve
* Salata ve çiğ sebze enerji değeri yok denecek kadar az olan yiyecek grubudur. Geceleri havuç, göbek, turp vb. sebzeleri çiğ olarak yemek, iştah kontrolüne destek sağlamanın yanında, metabolizma hızınızı da yükselmeye katkı sağlar, bağışıklık sisteminizi güçlendirir.

onemli degil canim...

yok canım ama düzgün bi iş kadını olaya karar vermiş iş bağlantısı yaptığı kişilerin goole amcadan eski hayatını öğrenip imajının çizilmesinden endişeleniyomuş

baktim canim cevapta yazdim...
iyi valla yaa ye ye sabit kal sansa bak :)) ayse melege dua et sen hem karnini doyuruyor hem seni fazla kilolardan kurtariyor :)) bende tartildim ama dun cok az yemistim birde aksam yemek yemedim yogurt ve elma yemistim bir iki isirimlikta ton balikli sandvic...ac uyudugum icinde 63.9 geldim ama anlamadim gitti neden bu kadar yavas gidiyor?spirda yapiyorum 4 gundur oysaki ( geneldr cok hizli kilo verirdim bu sene ugursuz geldi bana veremiyorum yavas yavas gidiyor (

yok canım ama düzgün bi iş kadını olaya karar vermiş iş bağlantısı yaptığı kişilerin goole amcadan eski hayatını öğrenip imajının çizilmesinden endişeleniyomuş

ne yaparsa yapsin kurtulamaz maziden...fitnes cd lerini alan insanlardanda parasini verip gerimi alacak?onlardan biri you tube e yuklese yine doner basa yayilir videolar...

sabah :1 kruvasan,30 gr mozarella peyniri,1 y.k bal...kruvasan kalori sepetinde kalorisi dusuk gozuktugu icin 1.5 yazdim ona aldanmayin birazdan paylasicam...birde ardindan tek sekerli kahve ictim...

ne yaparsa yapsin kurtulamaz maziden...fitnes cd lerini alan insanlardanda parasini verip gerimi alacak?onlardan biri you tube e yuklese yine doner basa yayilir videolar...

haklısın mehaycım yaptı bi kere ama almıştır önlemini falan alışkınlar dava açmaya

hehehhe kız almısım ıste daha ne 100gr. bak gene benı sollamıssın moral bozuklugumdan faydallandın demı senı gıdı senı
bende farkettım ya sen hızlı verırdın bu yıl neden oyle oldu ki???

hehehhe kız almısım ıste daha ne 100gr. bak gene benı sollamıssın moral bozuklugumdan faydallandın demı senı gıdı senı
bende farkettım ya sen hızlı verırdın bu yıl neden oyle oldu ki???

sorma ya ilk basladigim hafta 2-2.5 kilo sonraki haftalardada cok dikkat etmesem bile en az 1 kilo verirdim...yaslaniyorum ondan diycem ama sen bendende yaslisin :)))

dün güne gıderken bı elbıse gıydım aksam da kızlarla olacaktık ya anaaaaaammmmm benı nazar ettıler he 3 cocuk annesısın bune sıklık bu ne fitlik bılmem neeee :)))) ayyyy o kadar mest oldum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…