Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

bende geldim :) boyum 1.65 58 kiloyum 50 olmak istiyorum basenim cok sabah uyandıgınızda mutlaka sıcak su ıcın ,2-3 bardak yesıl cay ve mutlaka gun içinde 2,5-3 litre su tüketin :)
sabah kahvaltıda 1 dilim ekmek,1 yumurta,1 domates,yarım salatalık ,azıcıkta peynir yedim öğlende k-fleks yemeyi düşünüyorum :)

sorma ya ilk basladigim hafta 2-2.5 kilo sonraki haftalardada cok dikkat etmesem bile en az 1 kilo verirdim...yaslaniyorum ondan diycem ama sen bendende yaslisin :)))

he ya aynen oyle yaslanıyosun da o yuzden bencede
ama ben yaş ılerledıkce genclesıyorum ya oyle hıssedıyorum etraftakılerde oyle dıyorşar goren aa sen gun gectıkce genclesıyordsun dıyorlar hıhhhhhhhhhh

bu sbh ılık ballı lımonlu su ıctım fazlaca bır yudum aldım ve ıcımde bıseyler oldugunu hıssettım uzuuuuuuun zaman olmustu sabah bu sekılde su ıcmeyelı devam etmeyı dusunuyorum

canım ben bı mutfagı toparlayıp geleyım ısın yoksa laflarız karsı komsu gelcekmıs te bana o gelmeden halledeyım ıslerı bebısmde uyuyorken

he ya aynen oyle yaslanıyosun da o yuzden bencede
ama ben yaş ılerledıkce genclesıyorum ya oyle hıssedıyorum etraftakılerde oyle dıyorşar goren aa sen gun gectıkce genclesıyordsun dıyorlar hıhhhhhhhhhh
Allah iyiligini versin insan gencsin daha falan der ,ben daha yasliyim der...sense tam tersini yapip beni dahada hirslandirdin simdi ama tesekkur ederim :))
bu sbh ılık ballı lımonlu su ıctım fazlaca bır yudum aldım ve ıcımde bıseyler oldugunu hıssettım uzuuuuuuun zaman olmustu sabah bu sekılde su ıcmeyelı devam etmeyı dusunuyorum
ne ise yariyordu bu balli limonlu su?

hodgeldin arkadasim yas kac?

canım ben bı mutfagı toparlayıp geleyım ısın yoksa laflarız karsı komsu gelcekmıs te bana o gelmeden halledeyım ıslerı bebısmde uyuyorken

bizede kombi bakimi icin adam gelecek sona oglumu okuldan almaya gidicem anca 3 gibi geri gelirim...kozlarimizi paylasiriz o zaman hadi eyvallah ...hiiihhhhhh..

hehehe sen gıt o ıslerı yaparken yuru de gell bari :))) bende evde kös kös oturayım sen gene gec benı yok oyyle yagma bende leslının yanına gıderım o zmn :)))) hem saat 3 oraya goremı buraya goremı hehhehe bıde onu acıklıga kavusturalım burda saat kac olucak o zmn benı aldatma saat 3 dıye :)
bende bı toz alayım bıde meyve salatası yapıcam cocuklara bugun surubunu hazırlayım bugun evdeyım oh evın tadnı cıkarayım bı ıs bı arayan gelen gıden olmazsa
aaa komsu gelıcektı dımı bana hihihhihi

sabah kahvaltımı yaptım istediğimi yedim ,öğlen ve akşam metabolizma hızlandırıcı çorba içicem tarifi;

2 orta boy kabak (artık dayanamadım aldım kabak zamanı olmadığı için almıyordum)
1 orta boy domates
1 orta boy tatlı kırmızı biber
1 küçük boy kuru soğan
yarım demet maydanoz
1 yemek kaşığı sıvıyağ

malzemelerin hepsini sevdiğiniz kıvama göre düdüklü tencerede pişirin,soğumaya yakın yarım demet taze nane ile blenderdan geçirerek için

bu Selahattin Dönmez tarifidir,kitabını aldım ,malzeme eksik veya fazla veya başka bir malzeme kullanmayın diyor bunlar özellikle denenmiş,uğraşılmış bulunmuş miktarlar ve malzemelermiş

kitaptan ara ara tarifler paylaşıcam arkadaşlar hedef aynı birbirimize destek olmalıyız kızlar

gece de yine yoğurt ,arada nescafe ,yeşil çay ve bol su ...

bu arada ben de 30 yaşıdayım ,2,5 yıllık evliyim 1,5 yaşında oğlum var

bir de 50 kilo olma hedefim var :))))))))))))))))))))

saat :3 asker gıbı burdayım asgummmmmmm nerdesııııııııııııııııııııııııııııııııııın

Neyse, artık aranızda bulunamayacağımı söylemek için girmiştim. İşlerimde ötürü pek internete giremeyeceğim. Umarım hepiniz hedeflerinize ulaşırsınız. Desteğiniz için teşekkür ederim.

aşgunuz yok benimle idare etseniz olur mu?

ya boyle ulu orta denırmı bu sımdı gelır ya gırurse ınsan bı el altından soylerdı

a aaaa e daha hani ............................ oldumu sımdı
asguuuummmm senı cok sevıyorum gel artık bak .

gule gule cnm sagol dıleklerın ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…