sorma ya ilk basladigim hafta 2-2.5 kilo sonraki haftalardada cok dikkat etmesem bile en az 1 kilo verirdim...yaslaniyorum ondan diycem ama sen bendende yaslisin :)))
Allah iyiligini versin insan gencsin daha falan der ,ben daha yasliyim der...sense tam tersini yapip beni dahada hirslandirdin simdi ama tesekkur ederim :))he ya aynen oyle yaslanıyosun da o yuzden bencede
ama ben yaş ılerledıkce genclesıyorum ya oyle hıssedıyorum etraftakılerde oyle dıyorşar goren aa sen gun gectıkce genclesıyordsun dıyorlar hıhhhhhhhhhh
ne ise yariyordu bu balli limonlu su?bu sbh ılık ballı lımonlu su ıctım fazlaca bır yudum aldım ve ıcımde bıseyler oldugunu hıssettım uzuuuuuuun zaman olmustu sabah bu sekılde su ıcmeyelı devam etmeyı dusunuyorum
bende geldim :) boyum 1.65 58 kiloyum 50 olmak istiyorum basenim coksabah uyandıgınızda mutlaka sıcak su ıcın ,2-3 bardak yesıl cay ve mutlaka gun içinde 2,5-3 litre su tüketin :)
sabah kahvaltıda 1 dilim ekmek,1 yumurta,1 domates,yarım salatalık ,azıcıkta peynir yedim öğlende k-fleks yemeyi düşünüyorum :)
canım ben bı mutfagı toparlayıp geleyım ısın yoksa laflarız karsı komsu gelcekmıs te bana o gelmeden halledeyım ıslerı bebısmde uyuyorken
21 yasındayım ben sizin kaç :)
kızlarr ben bi kaç gün içeceğe ağırlık vericem
aşgunuz yok benimle idare etseniz olur mu?
Neyse, artık aranızda bulunamayacağımı söylemek için girmiştim. İşlerimde ötürü pek internete giremeyeceğim. Umarım hepiniz hedeflerinize ulaşırsınız. Desteğiniz için teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?