Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

yok kiz nerdeee sabahtan beri anca oturdum kahve içiyorum 30 dk kaldi oglumu almaya dinlenmek yasak bana bu evde yaa bugun sporda yapamadim sende yapmamissindir umarim canim
bu arada ben de 30 yaşıdayım ,2,5 yıllık evliyim 1,5 yaşında oğlum var

bir de 50 kilo olma hedefim var :))))))))))))))))))))
boy kaçti senin canim???
Eki Görüntüle 677207

kızlar buda benım oglen yemegım )) bakalım unutmamıssak eklemeyı
hmmm bayildimm
öğlen kırmızı meyveli kellogs bir bardak süt ile bir avuç fındık ve siyah üzüm
superr
hehehe ben adami boyle "hazir ol" a sokarim iste efferin
ya boyle ulu orta denırmı bu sımdı gelır ya gırurse ınsan bı el altından soylerdı
de get ordan ben senmiyim ki kiskanayim peehhh
Saat 4 oldi asgum hala yok agac oldum beklemekten
Goyin geldi guzi geldi bi tek asgum gelmediiii
hehheheh asgun da geldi amaaaaa....bitkin, perisan, derbedeeerrrrrrrr

uzuldum canim , insallah ilerde yine gorusuruz kendine iyi bak....

Son düzenleme:
off ya yediklerime bakin

1] Şeker (küp) 2 ADET 39
[2] Kahve 1 ADET 4
[3] Yeşil Zeytin 4 adet 28
[4] Elma 1 ADET 60
[5] Şeker (küp) 2 ADET 39
[6] Çay 2 ADET 10
[7] Ekmek 1.5 DİLİM 97.5
[8] sütaş eritme peynir (karper 15gr) 2 adet 78
[9] Domates 1 ADET 14
[10] Mozarella Peyniri 45 GRAM 185.85
[11] Omlet 50 GRAM 95.5
[12] kruvasan UNO 1.5 adet 132.66
[13] Şeker (küp) 1 ADET 19.5
[14] Kahve 1 ADET 4
[15] Bal 1 YEMEK KAŞIĞI 70

Toplam : 877.01 kal.

anaaaam asgum kısmayi beni yok asgum yk spor mipor yok yedim meyveleridurdum corbamıda ır dılım ekmekle erkenden yedım cok acıktım bgn aksamada salata artık

eveeettt tam benlik bir dusunce....iste bu! :))
hayır ablacım bi başkasına demiştin onu bende hatırlıyorum ama ben öyle bişey demedim :)
hmm bilmem aklimda oyle kalmis ...neyse onemli degil :))

Bende bu aksam yemegimi 17:30 da yedim...kac gundur az yemeye alisinca bu aksam yediklerim cok geldi rahatsiz oldum...
1.5 (firinda) tavuk but,2 dilim ekmek ve 1 bardak gazoz...aksama kadar toplam aldigim kalori 1350 yi buldu bugun...ama 50 dakika sporla(aerobik+yuruyus) 300 kalorisini yaktim...birdaha bu kadar abartmam kalori alimini sonra yakmak icin cok uzun sureli spor yapmam gerekiyor.yorgundum bugun baya ama yinede yaptim ,yoksa icinde bulundugum pismanlik pesimi birakmayacakti...neyseki icim rahat su an :))

Canim onu pembenota sormustuk hani kocasi onu aldatmis cocuklarini vermemis surekli ip atliyordu birden yok oldu acaba bisey mi oldu ki sesi cikmiyor

beybilerr özelden e-mail adresinizi atın yollayayım resmimi hemde kilom hakkında yorum yaparsınız :)

kızlarrr bugun saat 7de arkadasım aradı geleyım sana mantı yapalım bn acayım sen kapat dıye ıyı hadı dedım sonra anaaammm yok gelme dedım bu saatte yemeyelımd dedım yrn kahvaltıya gel dedım oda sonrasında acalım yerız madem demesınmı :)))) ıyı dedım en azından gunduz olur dedım

benden haberler bunlar bugunluk

iyi hadi yapinda yarin ogle yemegine geleyim :)))

Son düzenleme:
İyi geceler kizlar bugun aksam yemegimi erken yedimya ilacimi almayi unutmusum (hemen yemegin ardindan alinmasi gerekiyo yoksa ise yaramiyomus) bunun icinyuruyusten sonra bir avic findik ve kuru uzum yedim sirf ilac icin yoksa acikmamistim. Yani yemekten sonra 1,5 saat yurudum ve 3 saat kadarda utu yaptim (utu kac kalori harcatiyo acaba) utu bitmedi ama ben bittim yarin devam ederim insallah biraz beyaz showa takilip uyuycam herkese hayirli geceler diliyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…