- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
canım o resımdekı sen mısın???
Ok cnm anlasilmistirhayır canım beni bu kıza çok benzetirler ondan koydum kendi resmimi atabilirim
hayır canım beni bu kıza çok benzetirler ondan koydum kendi resmimi atabilirim
yok kiz nerdeee sabahtan beri anca oturdum kahve içiyorum 30 dk kaldi oglumu almaya dinlenmek yasak bana bu evde yaahehehe sen gıt o ıslerı yaparken yuru de gell bari :))) bende evde kös kös oturayım sen gene gec benı yok oyyle yagma bende leslının yanına gıderım o zmn :)))) hem saat 3 oraya goremı buraya goremı hehhehe bıde onu acıklıga kavusturalım burda saat kac olucak o zmn benı aldatma saat 3 dıye :)
bende bı toz alayım bıde meyve salatası yapıcam cocuklara bugun surubunu hazırlayım bugun evdeyım oh evın tadnı cıkarayım bı ıs bı arayan gelen gıden olmazsa
aaa komsu gelıcektı dımı bana hihihhihi
boy kaçti senin canim???bu arada ben de 30 yaşıdayım ,2,5 yıllık evliyim 1,5 yaşında oğlum var
bir de 50 kilo olma hedefim var :))))))))))))))))))))
hmmm bayildimm
superröğlen kırmızı meyveli kellogs bir bardak süt ile bir avuç fındık ve siyah üzüm
hehehe ben adami boyle "hazir ol" a sokarim iste efferinsaat :3 asker gıbı burdayım asgummmmmmm nerdesııııııııııııııııııııııııııııııııııın
a aaaa e daha hani ............................ oldumu sımdı
asguuuummmm senı cok sevıyorum gel artık bak .
hehheheh asgun da geldi amaaaaa....bitkin, perisan, derbedeeerrrrrrrrSaat 4 oldi asgum hala yok agac oldum beklemekten
Goyin geldi guzi geldi bi tek asgum gelmediiii
Neyse, artık aranızda bulunamayacağımı söylemek için girmiştim. İşlerimde ötürü pek internete giremeyeceğim. Umarım hepiniz hedeflerinize ulaşırsınız. Desteğiniz için teşekkür ederim.
yok kiz nerdeee sabahtan beri anca oturdum kahve içiyorum 30 dk kaldi oglumu almaya dinlenmek yasak bana bu evde yaabugun sporda yapamadim sende yapmamissindir umarim canim
boy kaçti senin canim???
hmmm bayildimm
superr
hehehe ben adami boyle "hazir ol" a sokarim iste efferin
ya boyle ulu orta denırmı bu sımdı gelır ya gırurse ınsan bı el altından soylerdı
de get ordan ben senmiyim ki kiskanayimpeehhh
hehheheh asgun da geldi amaaaaa....bitkin, perisan, derbedeeerrrrrrrr
uzuldum canim , insallah ilerde yine gorusuruz kendine iyi bak....
o zaman en az 10-12 kili vermen sart canim...Mehay boy 1.57 kilo 59.2((((((
o zaman en az 10-12 kili vermen sart canim...
hmmm ama o kizin kendin oldugunu soylemistin daha once sordugumuzda...hatta çok tatlisin falan demistik tesekkur ederim ablalarim demistin
eveeettt tam benlik bir dusunce....iste bu! :))evet cnm 10 kilo daha hadi bakalım hep beraber olacak ya başka yolu yok
kızlar bi arkadaşımdan duymuştum çok hoşuma gitti paylaşayım ;
YİYEREK MUTLU OLACAĞIMIZA ,GİYEREK MUTLU OLALIM :))))) değil mi ama ...
hmm bilmem aklimda oyle kalmis ...neyse onemli degil :))hayır ablacım bi başkasına demiştin onu bende hatırlıyorum ama ben öyle bişey demedim :)
Canim onu pembenota sormustuk hani kocasi onu aldatmis cocuklarini vermemis surekli ip atliyordu birden yok oldu acaba bisey mi oldu ki sesi cikmiyor
kızlarrr bugun saat 7de arkadasım aradı geleyım sana mantı yapalım bn acayım sen kapat dıye ıyı hadı dedım sonra anaaammm yok gelme dedım bu saatte yemeyelımd dedım yrn kahvaltıya gel dedım oda sonrasında acalım yerız madem demesınmı :)))) ıyı dedım en azından gunduz olur dedım
benden haberler bunlar bugunluk
Gel canim gel sen gel yeterki ben bi acmayi beceremiyorum ya gerci hic denemedim acamiyorum diye denemiyorum yoksaaa onu da hallederim evelallahiyi hadi yapinda yarin ogle yemegine geleyim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?