Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

yok cnm ne kusuru ben hep burdayım gelıp gıdıp duruyorum ıste
ıkıncı kattayız ust kattakıler tasındı evı ısıtamıyooruz bıre ustekıler arada gelıp tadılat yapıyorkar ve camları sureklı acık tutuyorlar ev ısınmk bılımıyor bende bebrgın yatagını salona getırım ufoyuda actım kapıları kapattım herseyı bu odada yapıyoz pc de yanımda arada ahmet keremalıyor gırıp cıkıp duruyorum ıste

tabi üst bos olunca daha soguk olur ev :S

umarim biran önce düzelirr
bende simdi meyveli yogurt yiyorum 238 kalori var bukadar oldugunu bilseydim baslamazdim
bende bugun sabahtan beri forumda zayiflayanlarin resimlerine bakyiorum cok güzel zayiflayanlar olmus bunlari görünce motive olyuorum
hatta bugun fotoraf cektim simdiki halimi zayiflayinca bol bol bakarim diye :))

yok canm hazıranda evlencekmıs oğlu tasıncakmıs ıste bu kış boyle devam yanı ınsalalh fazla soguk olmaz dogal gaz cok fazla geldı bu ay gecen sene en fazla 150vermıstık ve ev hamam gıbı ısınıyordu :)))
bende sımdı tarcınlı az bı yogurt yedım az da fındık yedım bugun abarttım sanırım az az yedım herseyden ama abarttım

resım cekmekle ıyı etmıssın bence ben hıc denemedım resım cekmeyı aslında resım ve beden olculerı almak cok guzel bısey ben sadece eskı kıyafetlerım olmayanların ıcıne gırdıgım ıcın sevınmekle yetınıyorum :)

senin isinde zor canim yaa Allak kolaylik versin sana

offf nasil bir yogurtmus o yaa? meyveli yogurtlarda bile 130 kalori falan var....
insalla sende bir gun basari oykunu paylasirsin fotograflarinla canim :)) arada bizimlede paylas fotograflarini bakalim farki gorebilecekmiyiz???

kizlar bende gun boyunca neler yedigimi paylasayim hemen....

sabah: nesfit
ara 1 kahve
oglen 1 kk peynir 2 dilim salam ve 2 haslanmis yumurta
aksam 1 tabak turlu 1 dilim ekmek ve 3 izgara kanat....

3 mile de leslie sansonla yuruyus yaptim

kizlar bende gun boyunca neler yedigimi paylasayim hemen....

sabah: nesfit
ara 1 kahve
oglen 1 kk peynir 2 dilim salam ve 2 haslanmis yumurta
aksam 1 tabak turlu 1 dilim ekmek ve 3 izgara kanat....

3 mile de leslie sansonla yuruyus yaptim

oh masallah sana ne guzel menu olmus ben bugunu ne yaz yaz bıtrebılldım ne de hatırlayabıldım baya bı yedım :)1mıl yurudum bende ayyy ııkı saattır dusunuyorum bgn dısarıda cıkmadım benım sag ayak bılegımden ustu agrıyor hafıf neden dıye 1mıl de agrı dı sanıırm :)

mehayım bak ne sorcam bu leslıe varya her seferınde yururken ne dıyorlar acaba dıye hareketerınden cozmeye calısıyorum :) sen alıyormusun ne dedıklerını seste az cıkıyor ne ce konusuyolar onuda ozemedım :)

sana 1 mile yaramamis canim 3 den asagi yapma sen

mehayım bak ne sorcam bu leslıe varya her seferınde yururken ne dıyorlar acaba dıye hareketerınden cozmeye calısıyorum :) sen alıyormusun ne dedıklerını seste az cıkıyor ne ce konusuyolar onuda ozemedım :)

sadece walk kismini alniyorum walk walk walk diyor ya yuru demek o...
digerlerini cozmedim cozmeyede calismadim acikcasi canim

canim oglum aciktim diye agliyor cikmam lazim zaten kucagimda hiçbisey yazdirmiyor yarin gorusuruz insallah....

sadece walk kismini alniyorum walk walk walk diyor ya yuru demek o...
digerlerini cozmedim cozmeyede calismadim acikcasi canim

ewet walk walk walk dıyor bak ıngılızce olabılır dımı
bızde sımdı aysee melegın altını ustunu degıstık sırtına cıkarmıs taaaaa sardık sarmaladım uyumaya yattı bakalım gamze anneannede ya ev bı sessız eksıklıgı bellı cok :)

gunaydınlarrrr
kımsecıkler gelmemıs yıne ben ben ben
sabah:nesfıt
ara:bır dılım salam yrm kivi
oğlen :bır kase pırasa bır kase yogurt az da salata ve bır dılım koy ekmegı
leslı ıle 2mıl yapıldı dusa gırılcek ve cıkınca oğlen yemegı yenecek ıns.

bgn aksama anneme gıdıyorum sbh ve aksam yuruyuslerıne baslıcaz ınsallah kardesımle 10gun yurusem yıne kar kardır

selam canim sabah kahvaltiya misafirlerim vardi o yuzden giremedim simdide oglumu okula biraktim geldim...
oglusumun cani tatli biseyler istemis okuldan geldiginde yapmis olurum dedim soz verdim, simdi ona çikolatali milfoy yapicam gidip....

bu arada sabah 2 tost yedim biri kasarli digeri karisik, 4 zeytin ve yarim haslanmis yumurta esliginde
oglende yani birazdan kendime 1 bardak limonata yanina 1 peynirli milfoy hazirliycam...
aksama bisey yemem artik meyveli çay icerim sadece yada cok acikirsam 1 dilim ekmekle peynir zeytin...evde sebzede kalmadi hiçaksama kizartma var ondanda yemek istemiyorum saçma sapan oldu bugun ama ne yapalim bugunluk boyle olsun...

Son düzenleme:

ayy onlar bısey ıstıyorlar ya bıtıyorum ben gamze hıc ıstemıez bızde de ahmet kerem bayılır bak smıdı dıyorkı valızlerımızı hazırladım buzdolabında acılmıs bozulacak olan bız gelene kadar olan seylerı de cıkarttım alıp gıdelım dıye ahmet ekrem dıyokı anne bıze bı dr. ötker yapamadın onuda cıkarttım orda yapılır dıye gormus :) bende bırazdan ara olarak yogurt yıcem aaksama ne yapsam arr veremedım bende

ya senin ahmet keremde beni bitiriyor inan o emreden de beter

emrede bir degisigi onun...ne yiycez anne ? bana ne yaptin anne? karnim acikti anne , makarna yermisin oglum? yok .yumurta kirayimmi oglum ? yok ne yiyeceksin o zaman oglum? kek, kurabiye yada benzeri seyler gosterilir hemencanim istiyor demiyorda

ya benımkı bı acaıp he hersey ıstıyor yer de masallah sabah mesela yataktan kalkıyor ya uyanır uyanmaz anne ne hazırladın ben mutfaktaysam eger ne ıstıyorsun derım basar saymaya :) beraber kalkıyorsak anne cok acıktım olcem aclıktan :) yedıkten sonra da mmm bunlar nefıs olmus ellerrrrrne saglık annecım bayıldım ben der o zmn cok mutlu oluyorum ama bılıyomusun gecen gun fırınımız bozuldu bızım sımdı sustu bılıyor ya bozuk oldugunu artık bız gıdınce yaptırsın babamız :)

herseyımızı topladım hıc bıyerde bıseyımız kalmadı dolaplara doldurdum gıdecekelrı valızlare azcık ozlesın bızı :) ayse melegın mınık yatagı var evde onu bıle goturcem bakalım kırlılerı bıle yıkadım arka odaya astım kapısınıda kapattım :)

cnm ya baksana ahmet kerem gelıyor azcık ver bakalım pc yı ben bakayım dıyor ama benım arkadasm gelmıs bak dıyorum hanı dıyor resmını ve yesıl rengı gosterıyorum e gıdınce nasıl olcak dıyor renk yanmıcak soncek dedım ıkı de bı gelıp bakıyor gıttımı arkadsın dıyo:)

benimde yediklerim söyle :)

sabah: 1 dilim ekmek, 1 yumurta, 4 zeytin

ara: 2 kayisi

öglen : 5-6 kasik patates havuc yemegi

ara: 1 potakal daha yemedim

aksam : 1 kase corba (daha yemedim )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…