hedefim yaza kadar 65 kilo :)
insallah
canım yarına yazayım olur mu :) yarından itibaren baslıyorum .senin listen harika ya .
spor yapıyor muydun
mehay.......................
nazlibahar...................68
osibuleb......................64.5
zeyca.........................
yasemincik..................65
blanch........................57
pingu92......................85.7
Hadi bakalim yeni liste hayirli ugurlu olsun....Bakalim haftaya kim birinci olacak? :))Unuttuklarim varsa ekleyebilirim kizlar.....Bugun herkesin kilosunu bildirmesiyle yarin sabah liste guncellenecektir......
Yalniz lütfen cuma günleri bildirimlerinizi oglen 12 den önce yapin benim ogleden sonralari isim oluyor girip sonuclari açiklayip listeyi duzenleyemem, duzen falan kalmaz o zaman....Hadi bakalim size güveniyorum :))[/QUOTE
en şişko benmıyım yan i aranızda
hosgeldın cnmselam bende araniza katilabilirmiyim hem benim icin motivasyon olur
boyum 1.70
kilom : 85,7 suan
20 yasindayim :S
ve bugun itibariye baslyiorum bozmicam da artik
yediklerim
bugun sabah: 1 dilim ekmek, 1 yumurta, az yesilik
ara: 1 havuc
hedefim yaza kadar 65 kilo :)
insallah
ıns.
yemegımı yenı yedım oldum aclıktan
bır kase corba yrm dılım tb ekmek 2 dolma bıber
nesfıt aksama artık
nazlibahar canim sana ozelden bisey yazdim bir bakiver
en kilolu icinizde benim :S
önceden bende 63-65 arasiydim neolduysa su 2 senede oldu birden kilo aldim 85 lere ciktim :S
canım kacamaklar oldu bırz ama asırı degıl devam yani yıneılk hedefe ne kaldıkı surda degıl mı 3kılocuk cukcuk :) ben yıne bı yaş kek yapıtım ve bır dılım nescafeyle ara olara yedım aksama karnıbahar mı yapsam nesfıt mı yesem bılemıyorum nesfıt cok ıyı olur ama dun cok guzel dı kayınvaldeme bır gıttım mantı acmıs yrm tabak yedım napim yok deseydım ay cocuk emıyor ye ye rejımmı yapıyon dıye sorarrlardı bıde gorumcem bu yıl son dıyetısyen olucak oda evdeydı baslarlardı bebiş aglıyor
Hayir canim tahilli hem saglikli hem zayiflamaya yardimci.denemedinmi hic?
ben türkiyede yasaymiorum almanya da yasiyorum ilk basta ne oldunu hic bilyiodum sonra baktim keloks cikti su nesfit ismi burda biraz farkli ama hic denemedim
sütle yenildigi icin de killo aldiriir zanediyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?