Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

canım yarına yazayım olur mu :) yarından itibaren baslıyorum .senin listen harika ya .

spor yapıyor muydun

en kilolu icinizde benim :S

önceden bende 63-65 arasiydim neolduysa su 2 senede oldu birden kilo aldim 85 lere ciktim :S

nasil aldin canim o kadar yaa? hergun abur cubur mu yedin hiç hareket etmedinmi?biraz rahat davrandin sanirim aldigini farkettiginde stop deseydin kendine bu kadar almazdin sanirim...ama olsun vericez insallah bogazimizi tutamamanin cezalarini çekiyoruz hepimiz
el birligiyle vericez insallah uzulme

selam kizlarr kimse yokmuu haftasonlari pek vaktimiz olmuyor hiçbirimizin aslinda ama benim islerim erken bitti bugun ve yapacak biseyde yoktu bir gireyim de bakayim bizim kizlar ne yapiyor dedim, demez olaydim nerdesdiniiizzzz kendinizi fazla simartmayin bugun ve yarin cuma listenin kilosunu en az 10 kilo eksilmis gormek istiyorum....liste su an 340 kilo civarinda hafifltelim onu biraz

canım kacamaklar oldu bırz ama asırı degıl devam yani yıne ılk hedefe ne kaldıkı surda degıl mı 3kılocuk cukcuk :) ben yıne bı yaş kek yapıtım ve bır dılım nescafeyle ara olara yedım aksama karnıbahar mı yapsam nesfıt mı yesem bılemıyorum nesfıt cok ıyı olur ama dun cok guzel dı kayınvaldeme bır gıttım mantı acmıs yrm tabak yedım napim yok deseydım ay cocuk emıyor ye ye rejımmı yapıyon dıye sorarrlardı bıde gorumcem bu yıl son dıyetısyen olucak oda evdeydı baslarlardı bebiş aglıyor

Oh oh ne guzel diyetisyen bedava olucak desene :) valla canim ben abarttim iki gundur ve sonuc bu haftaki diyetime 63 le baslamis oldum ...simdi ilk hedefim 1 subata kadar 61,5 olmak sonrada subat ayinda en az 3,5 kilo vererek 58 kiloyla mart ayina girmek....ayca kaya diyetini hic bozmadan yaparsam 5 kiloda veririm ama arada misafirlikler falan oldugu icin onuda hesaba kattim...valla canim sıkıldım artik yerimde saymak istemiyorum zaman daraliyor turkiyeye tatile gelmeme az kaldi i zamana kadar 53 u gormem lazim en az...

Bu arada bir kase kellogsumu yedim geldim...
Oglene de türlü var bir tabak onu yerim bir dilim cavdar ekmegiyle....

mehay.......................63
nazlibahar...................68
yasemincik..................65
blanch........................57
pingu92......................85.7

Liste güncellendi....

Son düzenleme:
Bugun yediklerimi paylasayim hemen...
Sabah nesfit
ara 1 kasik nutella (malum donem yaklasiyor tatli istiyor canim hep)
Oglen bir dilim patates pureli kasarli kofte( ekmeksiz)
Ara kakaolu sut
aksama bir tabak turlu ve bir dilim cavdar ekmegi....

Hayir canim tahilli hem saglikli hem zayiflamaya yardimci.denemedinmi hic?

ben türkiyede yasaymiorum almanya da yasiyorum ilk basta ne oldunu hic bilyiodum sonra baktim keloks cikti su nesfit ismi burda biraz farkli ama hic denemedim
sütle yenildigi icin de killo aldiriir zanediyodum

ben türkiyede yasaymiorum almanya da yasiyorum ilk basta ne oldunu hic bilyiodum sonra baktim keloks cikti su nesfit ismi burda biraz farkli ama hic denemedim
sütle yenildigi icin de killo aldiriir zanediyodum

canim bende fransadayim burdada kellogs var nesfitte var baskalarida marka marka degisebiliyor isimleri....sutu yarim yagli yada yagsiz tercih edersen niye kilo alasinki? diyetisyenlerde bunu oneriyor zaten....

off kizlar bu ayin sonuna kadar 61.5 a geri donmem lazim benim yani 3 gunde cookk zor ama olmali....63.3 olmusum ben geri yaa

mehay.......................63.3
nazlibahar...................68
yasemincik..................65
blanch........................57
pingu92......................85.7

Liste güncellendi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…