Oh oh ne guzel diyetisyen bedava olucak desene :) valla canim ben abarttim iki gundur ve sonuc bu haftaki diyetime 63 le baslamis oldum ...simdi ilk hedefim 1 subata kadar 61,5 olmak sonrada subat ayinda en az 3,5 kilo vererek 58 kiloyla mart ayina girmek....ayca kaya diyetini hic bozmadan yaparsam 5 kiloda veririm ama arada misafirlikler falan oldugu icin onuda hesaba kattim...valla canim sıkıldım artik yerimde saymak istemiyorum zaman daraliyor turkiyeye tatile gelmeme az kaldi i zamana kadar 53 u gormem lazim en az...
oh afıyetler olsunBu arada bir kase kellogsumu yedim geldim...
Oglene de türlü var bir tabak onu yerim bir dilim cavdar ekmegiyle....
nesfit kilo aldirmaz mi cunkü sekerli degilmi hic denemedim
Hayir canim tahilli hem saglikli hem zayiflamaya yardimci.denemedinmi hic?
Bugun yediklerimi paylasayim hemen...
Sabah nesfit
ara 1 kasik nutella (malum donem yaklasiyor tatli istiyor canim hep)
Oglen bir dilim patates pureli kasarli kofte( ekmeksiz)
Ara kakaolu sut
aksama bir tabak turlu ve bir dilim cavdar ekmegi....
canim bende fransadayim burdada kellogs var nesfitte var baskalarida marka marka degisebiliyor isimleri....sutu yarim yagli yada yagsiz tercih edersen niye kilo alasinki? diyetisyenlerde bunu oneriyor zaten....
off kizlar bu ayin sonuna kadar 61.5 a geri donmem lazim benim yani 3 gunde cookk zor ama olmali....63.3 olmusum ben geri yaa
sen ıstersen yaparsın cnm bence hele ayca kaya ıle olur bence kesın
oh afıyetler olsun
cnm ben genelde onu yıyorum ve verıyorum sükür almıyorum
cok guzell bence
ben cocukların sutunu kullanıyorum tam yaglı .:)
ya yerlesmemıs kılolar onlar sporla destekle gıder bence
ahmet keremle gece acıllere ugrasıyoruz 2gundur tıkand yıne dıyet mıyet kalmadı ne bulduysak yedık
herkese günaydın günün il mesajı benden olsun .kaç gündür giremiyorum kusura bakmayın ya söylemiştim annem babamlar geldi tempo yoğunlaştı ,listeye ekleyin ne olurrrrrrrrrrrdün regloldum kafayı yiyecem bugün tartıldım 88.4 sabah işe gitmeden indim aşagıya yarım saat yürüdüm sinirimden::)şu akşam 6 dan sonra birşey yememyi bir becerebilsem annemde dedi çok kilo almışın offfff bizim bir tanıdık vardı ben bildim bileli hep kiloluydu 20 kilo vermiş yaşıda 40 yakın ayy ben bu genç yaşımda niye böyleyim? annem bir hafta burdayken hergün yürüyecem sabahları ,şu akşama yemeklerine bir çare bulalım kuzucuklarım?bugün adam gibi az kaçamaklarla başlıyorumm dua edin,
Canim cok gecmis olsun cok uzuldum iyiydi uzun zamandir bisey olmuyordu ne olduda hastaligi yeniden aksetti?cok uzuldum canim yaa(
herkese günaydın günün il mesajı benden olsun .kaç gündür giremiyorum kusura bakmayın ya söylemiştim annem babamlar geldi tempo yoğunlaştı ,listeye ekleyin ne olurrrrrrrrrrrdün regloldum kafayı yiyecem bugün tartıldım 88.4 sabah işe gitmeden indim aşagıya yarım saat yürüdüm sinirimden::)şu akşam 6 dan sonra birşey yememyi bir becerebilsem annemde dedi çok kilo almışın offfff bizim bir tanıdık vardı ben bildim bileli hep kiloluydu 20 kilo vermiş yaşıda 40 yakın ayy ben bu genç yaşımda niye böyleyim? annem bir hafta burdayken hergün yürüyecem sabahları ,şu akşama yemeklerine bir çare bulalım kuzucuklarım?bugün adam gibi az kaçamaklarla başlıyorumm dua edin,
Gunaydinlarrrrr canlarimmmmm fevkalade bir sekilde motiveyim bugun, kahve içiyorum su an , bitirip lesliyle 3 mil yurudukten sonra nesfitimi yiycem....sonra oglumu okuldan alirim saat 3-3.5 a kadar giremem (temizlik yapicam) sonra sizde burda olursaniz bol bol cene calariz...olmazsaniz ben kendimi spora vericem yine
cnm ya en ufak bı grıbal durumda tıkanıyor hemen2 gecedır acıllerde babasıyla bu sbh bıraz ıyı gıbı ama oksuruk devam
cnm aslında ınsanın beynınde bıtıyor dıyorlar ya dogru gercekten sınır koy uygula 2-3gun bak sonucu gorunce nasıl devamı geclıcek
oh masalllaoh hadi darısı basıma bende sımdı nesfıtımı yedım bebesi emzırıyorum kalkıp ahmet kereme kahvltı vercem gamze dun aksam annneannesıne gıttı kucukler ıyılessın bende salı carsamba gııcem bkalım bende bu hafta leslı yapıcam anneme gıtsem aksamlarıda yuruyuse cıkıcam da bakalım hayırlısıı
iyi hadi bakalim, canim sende baya iyi gidiyorsun....yakinda beni geçersen hiiiçç sasmam
sen +600 ile baslamissin ben +1.600 ilehaftasonu ne bulduysak onu yedık ve bu haftaya +600 ıle basladık bugun dıkkt edersem yrna sıfırlanır sınırım bıde spor yapayım sbh oğlen den sonra bırde ev supurulcek
hıc ssorma cnaım ya 63 olmussun baksana sende bana yetısmeye calısıyorsun ama bana sen yatısemezsın5kılo kalmıs aramızda bak
ayyy cıddı cıddı guzel gıdıyorum ama ıkı haftadır bıraz kacamakalr basladı su tatılde de cok dıkkat edemıycem sanırım da tatıl donusu yıne baslıcam subatın 3de ayca kayaya baslayalı tam bır ay olacak ve guzel verdım demek hıc kacamaksız gercekten 8kılo verılenbılıyormus
verırız evelallah canım ya bu kadar basladık bıtmıs sayalım bız bu ısı benım bugun ıtıbarıyle 5kılom gıtmıs bulunmakta :) ıyıkı baslattın benı bu dıyete cok sagol canım yapamam amannnnn dıyıp duruyorudum demek ısteyınce oluyormussen +600 ile baslamissin ben +1.600 ile
evet ben sana yetismeye calisiyorum ve hedefe az kalmis basariyorum da
evet ayca kaya birakilmazsa ayda 6-8 kilo arasi verdirir ben buna inaniyorum ben 10 gunde nasil 2.7 kilo verdim dusun son 20 gundede 4-4.5 verseydim 7 kilo gitmis olacakti ahh kafam ahhh
neyse saat 10 olmus ben lesliye baslayayim 1 saat suruyor sonrada oglumun okul cikis saati gelir okula gider onu alirim....
hadi canim ogleden sonra burdaysan gorusuruz...
yapamam diye bisey yok canim ya isteyince azmedince oluyor valla...simdi ben yeniden istiyorum gaza geldim beni geçmene izin vermiyceyimmmverırız evelallah canım ya bu kadar basladık bıtmıs sayalım bız bu ısı benım bugun ıtıbarıyle 5kılom gıtmıs bulunmakta :) ıyıkı baslattın benı bu dıyete cok sagol canım yapamam amannnnn dıyıp duruyorudum demek ısteyınce oluyormus
ben sabah yaamadım canım yemek y-koydum suan ogleye yetıssın dıye mutfagı toplıcam evı toparlıcam dun cok dagıldı da camasır falan yıkancak utuyu aksama yaparım artık gelım 3-3:30 gıbı bende bıtıreyı m ıslerımı hemen o zmn
sabah: 2 dilim ekmek, 1 yumurta, 4 zeytin, biraz recel, 1 kupa cay 2 tane tatlandiriciyla
ara: 2 kayisi
öglen : ton baligi
aksam: 1 kepce patates yemegi düsnyüorum
canım ıyı guzelde az degıl mı sankı bana cok geldı
ben bu arada bı cafe ıctım az da yogurt :) bugun ıcım de kurt var sankı yıyıp bıtırıyo 1mıl yurudum 1de aksama artık corba yapmıcam ya usenıyorum sadece saata yıcem ekmkle
mehay nerdesın cnm gelmedın bı aksılık yok ıns.
pıngu cnm evlımısın tanıtsana kendını bıraz yas kac
sbh:nesfıt
ara:1portakal
oğlen:bır dılım tb ekmegi ve pırasa yemeggı
ara:bır avuc fındık ıkı kasık pırasa ahmet kerme e yedırrken 3-4 kuru uzum bır yudumda meyve suyu
aksam:bır kase corba 1dılım ekmek ve salata dusunuyorum
Harikasiniz kizlar...pingucum yemegin yanina yogurt koysaydin keske...sabah: 2 dilim ekmek, 1 yumurta, 4 zeytin, biraz recel, 1 kupa cay 2 tane tatlandiriciyla
ara: 2 kayisi
öglen : ton baligi
aksam: 1 kepce patates yemegi düsnyüorum
Caniiiimmm sana bekle dedim ama gelemedim isleri bitirip dus yaptim tam girecektimki turkiyeden kardesim aradi onla konustuk sonrada okul saati geldi canim kusura bakma emi...canım ıyı guzelde az degıl mı sankı bana cok geldı
ben bu arada bı cafe ıctım az da yogurt :) bugun ıcım de kurt var sankı yıyıp bıtırıyo 1mıl yurudum 1de aksama artık corba yapmıcam ya usenıyorum sadece saata yıcem ekmkle
mehay nerdesın cnm gelmedın bı aksılık yok ıns.
pıngu cnm evlımısın tanıtsana kendını bıraz yas kac
memnun oldum canım
bende 32 yasındayım duzcedeyım 168 im 3cocuk annesıyıım ayyy kendımı yarısma programında gıbı hıssettım yarısmacı arkadaslara basarılar dılıyorum heheheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?