canim sen 15 gunlugune gitmiyormusun neden o kadar esya aliyorsunki?ya benımkı bı acaıp he hersey ıstıyor yer de masallah sabah mesela yataktan kalkıyor ya uyanır uyanmaz anne ne hazırladın ben mutfaktaysam eger ne ıstıyorsun derım basar saymaya :) beraber kalkıyorsak anne cok acıktım olcem aclıktan :) yedıkten sonra da mmm bunlar nefıs olmus ellerrrrrne saglık annecım bayıldım ben der o zmn cok mutlu oluyorum ama bılıyomusun gecen gun fırınımız bozuldu bızım sımdı sustu bılıyor ya bozuk oldugunu artık bız gıdınce yaptırsın babamız :)
yazik yaa ama cani cok isterse firini yaptir diye tutturur bu seferde
herseyımızı topladım hıc bıyerde bıseyımız kalmadı dolaplara doldurdum gıdecekelrı valızlare azcık ozlesın bızı :) ayse melegın mınık yatagı var evde onu bıle goturcem bakalım kırlılerı bıle yıkadım arka odaya astım kapısınıda kapattım :)
cnm ya baksana ahmet kerem gelıyor azcık ver bakalım pc yı ben bakayım dıyor ama benım arkadasm gelmıs bak dıyorum hanı dıyor resmını ve yesıl rengı gosterıyorum e gıdınce nasıl olcak dıyor renk yanmıcak soncek dedım ıkı de bı gelıp bakıyor gıttımı arkadsın dıyo:)
cok sevindim canim senin adina hakkindi bu fazlasini hakettin sen hatta cok istikrarlisin canim benim masallahbu sbh 67.9u gordum bılıyomusun cok sevındım ya bakalım su ttaılı guzelce bı atlatsam
pingucum sabah ve ogle guzelde aksamlari cok az yiyorsun senin listende hep bir eksik var gibi hissediyorum...cok bos geliyor gozume canim...benimde yediklerim söyle :)
sabah: 1 dilim ekmek, 1 yumurta, 4 zeytin
ara: 2 kayisi
öglen : 5-6 kasik patates havuc yemegi
ara: 1 potakal daha yemedim
aksam : 1 kase corba (daha yemedim )
canim sen 15 gunlugune gitmiyormusun neden o kadar esya aliyorsunki?
cok sevindim canim senin adina hakkindi bu fazlasini hakettin sen hatta cok istikrarlisin canim benim masallah
pingucum sabah ve ogle guzelde aksamlari cok az yiyorsun senin listende hep bir eksik var gibi hissediyorum...cok bos geliyor gozume canim...
ney eksik ki acaba ne yapabilirim :S
Kizlaaarr tam çikiyordum geldiniz ben lesliyle yurumeye cikiyorum sonrada okul saati gelmis olur....
2 mil yaptim canim hiç istemedi bugunmehayım cok sagol canım tatıl dnusu bı gunumuz var hemen pazaresı gunu hersekesı sok etmem lazım akraba gunu bana aa kılo almıssın dıyenlere gostermem lazım
herseyı almadım kız dolaplara katlayıp koydum gozonunde olmasın dıye :) bı huy olustubende ya evden ayrıldıgımda acıl bı durum olurda anıden eve gelmek zornuda kalırsak ya olum ya hastalık her yer dupduzgun olmalı dıye(( ahmet keremın gece hastalıklarından kaldı bu bende dolapların ıcını bıle duzeltmeden avden ayrılamıyorum 3gundur evle ugrasıyorum bak o yuzden cıkamadım evden yoksa cumadan gıtcektık gamzenın okul kıyafetlerı cantaları bıle yıkandı utulendı
pıngui canım bencede aksam menulerın cok sade oluyor aksamı salata ve yogurdu ekleyebılırsın ekmek te tabi
kızlar dıyette nescafenın calorı olarak nasıl tuketılmelı bılgısı olan varsa az nce ara olarak bır fıncan nescafe ve oncesınde az yogurt tukettım de
yok benim dikkatim dagilir oyle ben leslinin tek basina yaptigiyla yapiyorum leslie ve ben basbaya yanioh oh masallah hadı yuru de gel bakalım bu hafta gıdecek baya senden bende 2mıl yurudum bugun o leslıe dekı sag taraftakı sarı kız dı sanırım zıplayıp duran uzunboylu varya sınır edıyo benı ya zıplayıp duruyo
ben salatasini daha cok seviyorum canimkarnabahar hasladım bende aksam ıcın kızartmasını cnm cok ıstıyor ama ben salatasını yapıp yıcem acaba yogurlasammı dıye dusunuyroum en ıyısı sanırım salatasını yemek
Evet canim aynen boyle yapdenicem aksam menülerimde mesela corba salata
bide bi kac kasik yogurt yiyebilirim
1,5 yag olanlardan türk bakkalarindaki yogurtlat hep 3.5 yag olyuor
3 ü 1 arda bende cok severim heleki findikli olani
ve 90 kalori var diye bilyiorum
Harika gifiyorsun canim bence bu hafta ya birincisin ya ikinci :))sabah: 1 dilim ekmek, 1 yumurta, 3 tane salatalik tursu
ara : 1 portakal
öglen : tonbalikli salata (salata sosu)
ara : 2 kayisi
aksam : 4 kasik bulgur pilavi, 2 kasik yogurt, 2 kasik salata
merhaba hanımlar bende 2 gündür az yiyorum ve plates yapıyorum sabah kahvaltısında 5 zeytin 1 dilim peynir haşlanmış yumurta ve bizim yöremizde dönzerme olarak bilinen bi hamur işi vardır küçük boy yağsız ondan yedim. arada portakal ve form bisküvi yedim 3.30 gibi de 3 kaşık kısır ve bir dilim tatlı yedim akşam yemicem sadece 6da formbisküvi yicem :) 7de de yarım kalan platesimi tamamlıcam :) umarım 21 günde zayıflarım
gunaydın kızlarrrr
yıne bır tartı gununden merhabaaaa
bende annemdeyım fazla gıremıyorum ablamın tartısını getırttım ve 1kılo fazla tarttıgını soyledıler ona gore ben bu sabah ben 67.4kılo gordum :) bır hafta daha buradayız haftaya da bu tartı ıle tartılıcam fazla dıkkat edemıyroum ama gecelerı aksam yemegınden sonra yememeye calısıyorum sızlerde haberler nasıl ???
gunaydın kızlarrrr
yıne bır tartı gununden merhabaaaa
bende annemdeyım fazla gıremıyorum ablamın tartısını getırttım ve 1kılo fazla tarttıgını soyledıler ona gore ben bu sabah ben 67.4kılo gordum :) bır hafta daha buradayız haftaya da bu tartı ıle tartılıcam fazla dıkkat edemıyroum ama gecelerı aksam yemegınden sonra yememeye calısıyorum sızlerde haberler nasıl ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?