Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

canim sen 15 gunlugune gitmiyormusun neden o kadar esya aliyorsunki?

bu sbh 67.9u gordum bılıyomusun cok sevındım ya bakalım su ttaılı guzelce bı atlatsam
cok sevindim canim senin adina hakkindi bu fazlasini hakettin sen hatta cok istikrarlisin canim benim masallah
benimde yediklerim söyle :)

sabah: 1 dilim ekmek, 1 yumurta, 4 zeytin

ara: 2 kayisi

öglen : 5-6 kasik patates havuc yemegi

ara: 1 potakal daha yemedim

aksam : 1 kase corba (daha yemedim )
pingucum sabah ve ogle guzelde aksamlari cok az yiyorsun senin listende hep bir eksik var gibi hissediyorum...cok bos geliyor gozume canim...

ney eksik ki acaba ne yapabilirim :S

Kizlaaarr tam çikiyordum geldiniz ben lesliyle yurumeye cikiyorum sonrada okul saati gelmis olur....

ney eksik ki acaba ne yapabilirim :S

mesela aksam yemeklerinin yanina mutlaka yogurt veya salata koy...oglendede et , tavuk , balik yada yumurta ye...veya bunlari donusumlu olarak yap....
aksam sadece çorba veya baska bir sebze yemegi yersen ki ekmekte yemiyorsun hizlica kilo verir ama normal yemene dondugun anda hepsini hizlica geri alirsin...bunyeni birden bu kadar az yemeye alistirma bence....

mehayım cok sagol canım tatıl dnusu bı gunumuz var hemen pazaresı gunu hersekesı sok etmem lazım akraba gunu bana aa kılo almıssın dıyenlere gostermem lazım
herseyı almadım kız dolaplara katlayıp koydum gozonunde olmasın dıye :) bı huy olustubende ya evden ayrıldıgımda acıl bı durum olurda anıden eve gelmek zornuda kalırsak ya olum ya hastalık her yer dupduzgun olmalı dıye (( ahmet keremın gece hastalıklarından kaldı bu bende dolapların ıcını bıle duzeltmeden avden ayrılamıyorum 3gundur evle ugrasıyorum bak o yuzden cıkamadım evden yoksa cumadan gıtcektık gamzenın okul kıyafetlerı cantaları bıle yıkandı utulendı
pıngui canım bencede aksam menulerın cok sade oluyor aksamı salata ve yogurdu ekleyebılırsın ekmek te tabi
kızlar dıyette nescafenın calorı olarak nasıl tuketılmelı bılgısı olan varsa az nce ara olarak bır fıncan nescafe ve oncesınde az yogurt tukettım de

Kizlaaarr tam çikiyordum geldiniz ben lesliyle yurumeye cikiyorum sonrada okul saati gelmis olur....

oh oh masallah hadı yuru de gel bakalım bu hafta gıdecek baya senden bende 2mıl yurudum bugun o leslıe dekı sag taraftakı sarı kız dı sanırım zıplayıp duran uzunboylu varya sınır edıyo benı ya zıplayıp duruyo

karnabahar hasladım bende aksam ıcın kızartmasını cnm cok ıstıyor ama ben salatasını yapıp yıcem acaba yogurlasammı dıye dusunuyroum en ıyısı sanırım salatasını yemek

2 mil yaptim canim hiç istemedi bugun canim nescafeyi ben sutsuz ve tatlandirici sekerle tuketiyorum 0 kalori oluyor....benim aldigim tatlandirici seker tamamen %100 bitkisel hamileler ve seker hastalari bile kullanabiliyormus o yuzden caylarima ve kahvelerime gonul rahatligiyla koyabiliyorum...ama sen boyle yapma bende kahveni sutsuz ve seker koymak istiyorsan 1 cay kasigi bal koyarak iç....
yok benim dikkatim dagilir oyle ben leslinin tek basina yaptigiyla yapiyorum leslie ve ben basbaya yani özel ders veriyor bana
karnabahar hasladım bende aksam ıcın kızartmasını cnm cok ıstıyor ama ben salatasını yapıp yıcem acaba yogurlasammı dıye dusunuyroum en ıyısı sanırım salatasını yemek
ben salatasini daha cok seviyorum canim

benımde canım ıskılıyo yaparken ya 2mıl yaptım bugun bende bıde ıkı haftadır yapmıyorum ya hamlamısım ben ındıremedım netten bı arkadas yolladı 5mıl olarak anında ındı ondan yapıyorum bende
karnabaharın salatasını yaptım canım ya salata derken az yağ ve baharat attım bır dılım ekmekle baya bı yedım :) bırazdan da az yogurt yıcem ben su ıcmıyorum ya unuttum bak gene suyu
a a bu arada yan komsum tasınmıstıya o gledı konydan ugradı bı hasret gıderdık kucaklastık sakı ıc gıtmemeıs gıbııydı (( cocuklarımız bıle cok ozlemıs bırbırını sımdı gıttıler

bu arada ben kahvemı 3ü bır arada ıcıyorum ya oyle ugrasamam bunu dha cok sevıyorum bı bakayım kaç kalori varmıs bıde ben cayı sutu sekersız ıcerım hep

denicem aksam menülerimde mesela corba salata
bide bi kac kasik yogurt yiyebilirim
1,5 yag olanlardan türk bakkalarindaki yogurtlat hep 3.5 yag olyuor

3 ü 1 arda bende cok severim heleki findikli olani
ve 90 kalori var diye bilyiorum

sabah: 1 dilim ekmek, 1 yumurta, 3 tane salatalik tursu

ara : 1 portakal

öglen : tonbalikli salata (salata sosu)

ara : 2 kayisi

aksam : 4 kasik bulgur pilavi, 2 kasik yogurt, 2 kasik salata

merhaba hanımlar bende 2 gündür az yiyorum ve plates yapıyorum sabah kahvaltısında 5 zeytin 1 dilim peynir haşlanmış yumurta ve bizim yöremizde dönzerme olarak bilinen bi hamur işi vardır küçük boy yağsız ondan yedim. arada portakal ve form bisküvi yedim 3.30 gibi de 3 kaşık kısır ve bir dilim tatlı yedim akşam yemicem sadece 6da formbisküvi yicem :) 7de de yarım kalan platesimi tamamlıcam :) umarım 21 günde zayıflarım

Evet canim aynen boyle yap
sabah: 1 dilim ekmek, 1 yumurta, 3 tane salatalik tursu

ara : 1 portakal

öglen : tonbalikli salata (salata sosu)

ara : 2 kayisi

aksam : 4 kasik bulgur pilavi, 2 kasik yogurt, 2 kasik salata
Harika gifiyorsun canim bence bu hafta ya birincisin ya ikinci :))

Hosgeldin aramiza canim...kendinden bahsedermisin biraz kaç kilosun?boyun ve yasin kaç?

Selam kizlar bugun cok yogundum anca bu saatte girebildim cunku eve yeni girdim.hemen bugunku menulerimi paylasayim...
Sabah: 2 dilim ekmek, 2 dilim salam, 5 zeytin, 1 kk peynir...
Oglen kahve ve bir kruvasan
Ara oglumun yemedigi minik bir eti puf
Aksam: 1 kase corba,1 dilim ekmek ve 80 gr ton baligi
birazdanda ocakta kaynayan mis mis kokan ihlamurumu icicem...

Kizlar ben bir haftadir ayca kaya diyetini birakmistim kafama gore yiyordum ama 1 subat itibariyle tam anlamiyla baslayip uyucam bu listeye...cunku bu diyetle cok guzel kilo veriyorum ben nasil bir haftada 2,7 kilo verdiysem mart ayinin basinada bu diyetle 6 kilo verebilirim...hadi bakalim bu sefer olucakkk....

selam kizlar bugun kendime izin verdim yarin yeniden ayc kaya diyetine basliyorum cunku...zaten malum donemde oldugum icin 3 gundur tatli istiyor canim zaptedemiyorum kendimi tansiyonum dustu dun gece birsuru nutella yedim kasik kasik sislikte var karnimda bu hafta gram veremiycem sanirim....sizler ne alemdesiniz???

gunaydın kızlarrrr
yıne bır tartı gununden merhabaaaa
bende annemdeyım fazla gıremıyorum ablamın tartısını getırttım ve 1kılo fazla tarttıgını soyledıler ona gore ben bu sabah ben 67.4kılo gordum :) bır hafta daha buradayız haftaya da bu tartı ıle tartılıcam fazla dıkkat edemıyroum ama gecelerı aksam yemegınden sonra yememeye calısıyorum sızlerde haberler nasıl ???

vay anam vaayyy benim gaza basmam lazim bugun bastim son gaz gidecegumm
tebrik ederim canim cok azimlisin valla

selam kizlar bende nihayet geçen haftaki zerzenisten sonra 62.5 a inmisim fazla dikkat etmememe ragmen....ama burdan size sesleniyorum haftaya bugun 61 olacagim insallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…