Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

mehay.......................63.3..................62.5.................800 gr vermis
nazlibahar...................68.....................67.4..................600 gr vermis
yasemincik..................65
blanch........................57
pingu92......................85.7
osibuleb......................64.5..................63.5.................1 kilo vermis

Hadi kizlar hepinizin bildirimini bekliyorum....
osibulebcim kusura bakma canim gozumden kaçmis duzelttim guzelim :)

Son düzenleme:

canım yazdım diye hatırlıyorum ben bir bakayım senin konuna..unutmuş da olabilirim ama bi dk canım

canım sanırım dikkatinden kaçmış 14. sayfada yazmışım sen de 15 sayfada alıntı yaparak cevaplamışsın

bu arada hayırlı cumalar

canım sanırım dikkatinden kaçmış 14. sayfada yazmışım sen de 15 sayfada alıntı yaparak cevaplamışsın

bu arada hayırlı cumalar
biri vardi oyle geç bildirim yapan seni o sandim sanirim diger listede gozumden kaçmis ama duzelttim canim....sanada hayirli cumalar....
bu hafta ilk 3 tesin belli oldu haftaya fark atarrim ama ona gore hazir ol

Kizlar hemen bugunku kahvalti menumu paylasayim sizlerle:

[1] Polonez Tavuk Salam 40 GRAM 40 (ogle ve aksam et turu bisey yemeyecegim için yedim)
[2] Ekmek 1.5 DİLİM 97.5
[3] vişne reçeli 0.10 100 gr 27.1 (bu da kasenin dibinde kalmisti cope gitmesin diye yedim... ama bundan sonra recel yok 1 ay boyunca, varsada cok nadir)
[4] siyah zeytin 5 adet (3gr) 40
[5] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[6] kaşar peyniri (yağlı) 0.5 kibrit kut. 62

Toplam : 341.6 kal.

Hadi kizlar sabah ogle aksam butun menulerimizi paylasalim motivasyonumuzun artmasi lazim ilkbahara giriyoruz bir ay sonra yaza az kaldiii

Gün 8 subat hedef 61 <<............................
Hdi kizlar herkes haftaya cuma için bir hedef belirlesin kendine bakalim kim hedefine ulasacak

Son düzenleme:
kızlar ben 17 yaşındayım küçükken çok zayıftım ta ki 12 13 yaşlarına gelinceye kadar gerçi o zamanlarda 45-50 civarıydım liseye başladım 60ın altına inemedim hiç bi şekilde ne diyetler yaptım internet üzerinden elma diyeti vs. ama bunların hepsi bana daha fazla kilo aldırdı şuan 67 kiloyum kıyafetle o kadar fazla gözükmesede aynada kendimi gördüğüm an kendimi çok kötü hissediyorum boyum 1.58 şimdi DR. Ayça Kayanın 1 ayda 8 kilo diyetini yapıyorum bugün başladım 2.diyet listesini yapıyorum kahvaltıdan sonrada elma sirkesi içiyorum birazdanda ebru şallının karın savar dvd sini yapıcam bu arada martın 1nde de devlet hastanesinde diyetisyende randevum var ama ben o güne kadar kendi kendimede çabalıcam. hedefim 53-55 daha azı olamaz çünkü göğüslerim 90 beden kötü bir görünüş olur ama hedefim maximum 55 ! Yapıcam eminim. Artık bende burdayım ne yesem yazıcam.
bu sabah : 1 dilim peynir,1 bardak çay 1 şekerli,çeri dometesi çok az ve formun kepekli tatsız tuzsuz bisküvisi 4 tane.
Dr. Ayçanın verdiği diyet listesi sabah kahvaltısında süt,müsli ve 1 portakal vardı 3üde evde yoktu bende bu şekil yaptım ayrıca sabah kahvaltısı önemli bir öğün diye böyle yedim. ben müsli pek sevmiyorum o yüzden kepekli bisküvüme devam edicem .

canım, tabii ki diyetisyenin önerisine karşı çıkmak haddim değil,
sadece deneyimimi paylaşmak istedim,
ben eylül 1 itibariyle diyete başladım ve kasım ayının sonunda 6 kilo vermiştim,
nasılsa istediğim kilonun çoğunu vermiştim, kan değerlerim de fazla kalsiyumlu bir diyet yaptığımdan düşmüştü (kalsiyum demirin vücuttan atılmasını sağlıyor, dolayısıyla kan değerleri düşüyor)
velhasıl sabah diyetimdeki 1 bardak sütü çıkardım, onun yerine bir bardak yeşil çay ve 1 kaşık pekmez koydum
uzun süre diyet yapanlar bilir, 3 haftadan sonra artık menündekiler fazla bile gelmeye başlıyor, öyle tatlı krizleri falan da pek kalmıyor,
çünkü vücudunu düşük miktarda glikozu az az almaya alıştırıyorsun.
ben pekmeze başladıktan sonra gün içinde ani şeker düşüşleri, ani ve delicesine acıkmalar yaşadım,bunun sonucunda da 2 kilo aldım : (
senin normalden diyete geçişin için gerekli görmüştür diyetisyen, birden kesmek istememiştir elbette;
ama tavsiyem sen, sende yaptığı etkiyi sürekli kontrol et. Baktın aniden acıkıyorsun yada canın çok tatlı istiyor,
o zaman pekmezle ilgili fikirlerini söylersin diyetisyenine.
inşallah istediğin kadar kiloyu su gibi rahat verirsin,
her giydiğinin yakışması çok güzel bir duygu çünkü:))
kolay gelsin :))

Gün 8 subat hedef 61 <<............................
Hdi kizlar herkes haftaya cuma için bir hedef belirlesin kendine bakalim kim hedefine ulasacak

canım ben 61,5 hatta 61 istiyorum yani 2 kilo
bu kadar uğraşıyorum madem tam olsun

Hosgeldin aramiza canim insallah istedigin kiloya ulasirsin.yalniz gecen tv de bir doktor sirkenin her turlusu mideye zararli sonucta asit iceriyor midede zaten asit var asla icneyin dedi...Allah korusun ilerde reflu mide tumorune falanyol acabilir.kucuk bir uyari yapmak istedim sadece.birde yaris listesine eklenmek istersen senide ekleyebilirim madem arik hep burdasin listede yer alabilirsin istersen...
canım ben 61,5 hatta 61 istiyorum yani 2 kilo
bu kadar uğraşıyorum madem tam olsun

Vaauuuvv rakibiz yani bu hafta :))

tabiii

ay gerçekten çok sıkıldım ben bu kilo verme işinden
halbuki çok kolay almıştım

bakalım kim geçecekkkk:18::18:

Pekmez konusunda besamele katiliyorum...diyetisyenin daha iyi bilir tabi ama bende hamileyken bir ay pekmez yedim bebegime yarasin diye hergun bir kasik yedim ve her ay 2 kilo alsn ben o ay 5 kilo almistim...doktorum bile sasirmisti...aniden insulini tavan yaptirip ani dususede sebep olup sonrasinda aclik krizleri yasatabilir pekmeze dikkat et derim...hatta diyetisyenine bir danis neden pekmezi onermis sana.belkide icindeki vitaminlere ihtiyacin vardir kanda biseyi eksik gorup yazmista olabilir bilemeyiz tabi.ama yinede bir sor derim ben ve cok gerekli degilse yeme.

tabiii

ay gerçekten çok sıkıldım ben bu kilo verme işinden
halbuki çok kolay almıştım

bakalım kim geçecekkkk:18::18:

Ben cok cabuk kilo verebiliyorum dikkat edince ayca kayayla verdim mesela tam uymmustum o hafta.bu haftada tam uyarsam 2,7 gitmese bile 2 gitse gobek atarim valla :))) 60 i bir gorsem motivem artacak...
Bu arada ben gecerim insallah dermisim :))))

Ben cok cabuk kilo verebiliyorum dikkat edince ayca kayayla verdim mesela tam uymmustum o hafta.bu haftada tam uyarsam 2,7 gitmese bile 2 gitse gobek atarim valla :))) 60 i bir gorsem motivem artacak...
Bu arada ben gecerim insallah dermisim :))))

inşallah canım
ikimizde veririz ya

kiZlar ayca kayanin diyeti umarim kesin sonuc verir. ben oglende corba salata yogurt ve 4 kasik sebze yemegi yedim menude corba yoktu aslinda ama ben sebze yemegini 6 yerine 4 yedim o yuzden corba ictim ogune bisey katiyorsam baska seylerden kısıyorum

inşallah canım
ikimizde veririz ya
insallah canim benim hepimiz veririz insallah....

verir canim bu diyetle guzel kilolar verecegine kesinlikle eminim, iyi bir sonuc almis biri olarak
evet bazen menunun disina cikmadan boyle ufak degisiklikler yapilabilir bende yapiyorum....

mehay.......................63.3..................62.5.................800 gr vermis
nazlibahar...................68.....................67.4..................600 gr vermis
pingu92......................85.7..................?
osibuleb......................64.5..................63.5.................1 kilo vermis

Ve haftanin galibi vermis oldugu 1 kilo ile osibuleb arkadasimiz oldu, kendisini tebrik ediyor azminin ve basarisinin hiç bozulmadan devamini diliyorum

Son düzenleme:
1-8 subat diyet yarismasinda bulunanlar

mehay.......................62.5
nazlibahar...................67.4
pingu92......................85.7
osibuleb......................63.5
fndkkrdu.....................67

Kizlar bildirimlerini yapmayan diger tum arkadaslari listeden silerek yeni listeyi olusturmus bulunmaktayim...Yeni haftamiz hayirli ugurlu, bol kilo vermeli olsun....
pingucum sen genelde hergun burda oldugun için bugun gelmememin geçerli bir mazereti oldugunu dusunerekten seni silmiyorum simdilik...sende bildirimini aksam yaparsin yarin listeyi guncellerim...

Son düzenleme:

teşekkürrrr ederim canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…