mehay.......................63.3..................62.5.................800 gr vermis
nazlibahar...................68.....................67.4..................600 gr vermis
yasemincik..................65
blanch........................57
pingu92......................85.7
osibuleb......................?......................63.5
Hadi kizlar hepinizin bildirimini bekliyorum....
osibuleb canim sen gecen hafta kilo bildirimine gelmedigin için listede yoktun bu hafta ekliyorum seni bu kiloyla eger istersen?
biri vardi oyle geç bildirim yapan seni o sandim sanirim diger listede gozumden kaçmis ama duzelttim canim....sanada hayirli cumalar....canım sanırım dikkatinden kaçmış 14. sayfada yazmışım sen de 15 sayfada alıntı yaparak cevaplamışsın
bu arada hayırlı cumalar
Merhabalar, bende bugün itibarıyla diyete başlamış bulunmaktayım. Bu sabah diyetisyene gittim. Kilom 80.3biri sorduğunda söylemeye utanıyorum inanın ki. 23 yaşındayım. İnş. bende 60 kilo olana kadar bırakmayacağım diyetimi. Umarım en kısa zamanda bu kilolardan kurtuluruz.
Bugün kahvaltıda;
Bol yeşillik,
Bir parça peynir,
Çay,
1 tatlı kaşığı pekmez (diyetisyenimin tavsiyesi)
2 dilim ekmek yedim
Gün 8 subat hedef 61 <<............................
Hdi kizlar herkes haftaya cuma için bir hedef belirlesin kendine bakalim kim hedefine ulasacak
Hosgeldin aramiza canim insallah istedigin kiloya ulasirsin.yalniz gecen tv de bir doktor sirkenin her turlusu mideye zararli sonucta asit iceriyor midede zaten asit var asla icneyin dedi...Allah korusun ilerde reflu mide tumorune falanyol acabilir.kucuk bir uyari yapmak istedim sadece.birde yaris listesine eklenmek istersen senide ekleyebilirim madem arik hep burdasin listede yer alabilirsin istersen...kızlar ben 17 yaşındayım küçükken çok zayıftım ta ki 12 13 yaşlarına gelinceye kadar gerçi o zamanlarda 45-50 civarıydım liseye başladım 60ın altına inemedim hiç bi şekilde ne diyetler yaptım internet üzerinden elma diyeti vs. ama bunların hepsi bana daha fazla kilo aldırdı şuan 67 kiloyum kıyafetle o kadar fazla gözükmesede aynada kendimi gördüğüm an kendimi çok kötü hissediyorum boyum 1.58 şimdi DR. Ayça Kayanın 1 ayda 8 kilo diyetini yapıyorum bugün başladım 2.diyet listesini yapıyorum kahvaltıdan sonrada elma sirkesi içiyorum birazdanda ebru şallının karın savar dvd sini yapıcam bu arada martın 1nde de devlet hastanesinde diyetisyende randevum var ama ben o güne kadar kendi kendimede çabalıcam. hedefim 53-55 daha azı olamaz çünkü göğüslerim 90 beden kötü bir görünüş olur ama hedefim maximum 55 ! Yapıcam eminim. Artık bende burdayım ne yesem yazıcam.
bu sabah : 1 dilim peynir,1 bardak çay 1 şekerli,çeri dometesi çok az ve formun kepekli tatsız tuzsuz bisküvisi 4 tane.
Dr. Ayçanın verdiği diyet listesi sabah kahvaltısında süt,müsli ve 1 portakal vardı 3üde evde yoktu bende bu şekil yaptım ayrıca sabah kahvaltısı önemli bir öğün diye böyle yedim. ben müsli pek sevmiyorum o yüzden kepekli bisküvüme devam edicem .
canım ben 61,5 hatta 61 istiyorum yani 2 kilo
bu kadar uğraşıyorum madem tam olsun
Hosgeldin aramiza canim insallah istedigin kiloya ulasirsin.yalniz gecen tv de bir doktor sirkenin her turlusu mideye zararli sonucta asit iceriyor midede zaten asit var asla icneyin dedi...Allah korusun ilerde reflu mide tumorune falanyol acabilir.kucuk bir uyari yapmak istedim sadece.birde yaris listesine eklenmek istersen senide ekleyebilirim madem arik hep burdasin listede yer alabilirsin istersen...
Vaauuuvv rakibiz yani bu hafta :))
tabiii
ay gerçekten çok sıkıldım ben bu kilo verme işinden
halbuki çok kolay almıştım
bakalım kim geçecekkkk:18::18:
Ben cok cabuk kilo verebiliyorum dikkat edince ayca kayayla verdim mesela tam uymmustum o hafta.bu haftada tam uyarsam 2,7 gitmese bile 2 gitse gobek atarim valla :))) 60 i bir gorsem motivem artacak...
Bu arada ben gecerim insallah dermisim :))))
insallah canim benim hepimiz veririz insallah....inşallah canım
ikimizde veririz ya
kiZlar ayca kayanin diyeti umarim kesin sonuc verir. ben oglende corba salata yogurt ve 4 kasik sebze yemegi yedim menude corba yoktu aslinda ama ben sebze yemegini 6 yerine 4 yedim o yuzden corba ictimogune bisey katiyorsam baska seylerden kısıyorum
mehay.......................63.3..................62.5.................800 gr vermis
nazlibahar...................68.....................67.4..................600 gr vermis
pingu92......................85.7..................?
osibuleb......................64.5..................63.5.................1 kilo vermis
Ve haftanin galibi vermis oldugu 1 kilo ile osibuleb arkadasimiz oldu, kendisini tebrik ediyor azminin ve basarisinin hiç bozulmadan devamini diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?