Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

ah kızlar ben dün ne yaptım börek yedim kavurma yedim insanlıktan çıktım dün ama toparlıcam bugün eminim !

ah kızlar ben dün ne yaptım börek yedim kavurma yedim insanlıktan çıktım dün ama toparlıcam bugün eminim !

Olsun canim bugunden itibaren kaldigin yerden devam edersen bisey olmaz...evde hicbisey kalmadi alisveris yapmadikta daha anca hafta ici gideriz bende bugun ogle pilav aksam lahana sarmasi yedim mecburen yoksa ac kalicaktim mecburen yedim yarin karbonhidrat almam fazla ama oyle orantilarim...sende uzulme...

Selam kizlar hemen bugun yediklerimi paylasayim...

sabah: bir dilim ekmek,5 zeytin ve 30 gr kasar peyniri

ara;1,5 kremali biskuvi

ogle henuz yemedim ama yarim kase tavuk suyuna corba icerim sehriyrli (ekmeksiz)

aksamada bir dilim ekmek ve 4 izgara kanat yiycem pilav var yqninda ondan yemem salata malzemeside kalmadigi icin bugunluk bu sekilde idare edicem...

Sizler ne yaptiniz kizlar sesiniz cikmiyor artik...

teşekkür ederim
hoşbuldum

tam kılomu yarın sabah yazsam şuan tahminen 64.0 gibi
boy 1.50
yaş 43
üff yaşa bakarmısınn ihtiyarlamışım artık yafff :))

Yok canim sende ne var yasinda? :))
Uydugun herhangi bir diyet distesi varmi yoksa bildigin gibimi yapacaksin?

Yok canim sende ne var yasinda? :))
Uydugun herhangi bir diyet distesi varmi yoksa bildigin gibimi yapacaksin?

listem yok :) ama kendi kafama göre ayarlarım listelerimi :)
buraya yediklerimizi hergün yazmamız gerekiyor mu ?
kuralları varmı bilmiyorum
birde yazdığımız menülere yorum yapabiliyormuyuz ?

sabah tartıldım kılom tam 64.0 kg
bu sayfaya hangi günler de kılo bildirimi yapıcaz ? çok soruyorum ama kusura bakma acemilik :)

merhaba kızlar komşu topik sayılır heralde yaza kadar 7 kilo vericem bende..
5 ay önce 68 dim
şuan
boy 165, kilo 60.7
hedef 54
evlenmeden önceki halim yani.
özel bi diyet listem yok. kafama göre takılıyorum. bazen hiç yemediğim olur bazen azıcık azıcık yediğim.
ama sağlıksız oldu.
düzene koymaya çalışıyorum

Hergun yediklerimizi yaziyoruz biz yazman senin yararina olur canim...cunku yeri geliyor birbirimizi uyariyoruz yorum yapiyoruz ...senin neler yedigini bilmeden diyet yaptigina emin olamayiz ve kilo veremedigin zamanlar olursa nedeni hakkinda fikrimizde olmaz...hem yazinca insan daha sadik kaliyor diyetine yazmadigi zaman rahatlik hissedip arad scmaliyor :) bu arada kilo bildirimi cuma oglen 12 den once yapiliyor yarisma duzenliyoruz istersen senide cuma gunu yeni kilonla yarismaya dahil edebilirim...
Hosgeldin canim kilon cok degil zaten verirsin insallah kisa zamanda...kac yasindasin?

tamam hergün menü yazıcam :) cuma öğlene kadar kılo bildirimi yapıcam sorun yok :)
yarışmaya da katılayım yardımların için teşekkür ederim mehay :)

tamam hergün menü yazıcam :) cuma öğlene kadar kılo bildirimi yapıcam sorun yok :)
yarışmaya da katılayım yardımların için teşekkür ederim mehay :)

Rica ederim canim ne demek cuma gunu eklerim seni listeye :)
Simdi soyle bakalim yarismaya nerden katiliyorsun? :)) cocuk varmi yaslari kac? Calisiyormusun?
Simdi soru sorma sirasi bende :)))

Son düzenleme:
Rica ederim canim ne demek cuma gunu eklerim seni listeye :)
Simdi soyle bakalim yarismaya nerden katiliyorsun? :)) cocuk varmi yaslari kac? Calisiyormusun?
Simdi soru sorma sirasi bende :)))

sorr canım sorr :)

ee ehhemm şimdi ben yarışmaya tekirdağ'dan katılıyorum
cocuk 1 tane ama çocuk demiyelim. 20 yaşında kızım var :)
evet hafta sonu hariç çalışıyorum :)

kızlar :) bugün kahvaltımı ailecek yaptım ama aşırıya kaçmadım yağda yumurta yedim ama çok az daha sonra akrabamızın sünnet mevlidine gittim orda pilav sarma tatlı ve turşu yedim saat 3 müydü neydi daha sonra hiçbişey yemedim orantılamış oldum meyve yicem ve elma sirkemi içicem :)

afiyet olsun :)
kalori bombası yediğin şeyler inşallah denlersin :) sirke faydalımı sence

evet ilk menü :) 03.02. 2013 pazar

sabah: 0.5 litre ılık su

kahvaltı:
1. haşlanmış yumurta
1. dilim çavdar ekmeği
4. zeytin
az peynir domates dilimleri

ara : 1. elma 1. kupa yeşilçay

öğlen:
fırında sebzeli palamut
bol salata
1. dilim çavdar ekmeği

ara: yeşilçay

akşam:
bol salata
avuç içi kadar beyaz peynir

gün içinde toplamda:
3. litre su
3. kupa yeşilçay
2. filcan nescafe

sopr: 70 dakika lesli.5mil :) bence güzel bir gün oldu siz ne dersiniz :)

sorr canım sorr :)

ee ehhemm şimdi ben yarışmaya tekirdağ'dan katılıyorum
cocuk 1 tane ama çocuk demiyelim. 20 yaşında kızım var :)
evet hafta sonu hariç çalışıyorum :)
Masallah Allah bagislasin ne kadar buyuse bile o senin icin bir bebrktir hala :) baska cocuk istemedinizmi olmadimi?
Canim keske tatliti yemeseydin neyseji 3 de yemissin...bu arada sirke midede ulsere neden olabiliyormus doktor anlatti gecen tv de tekrar soyleyeyim dedim
afiyet olsun :)
kalori bombası yediğin şeyler inşallah denlersin :) sirke faydalımı sence
Hayir sirke kesinlikle zarar veriyormus mideye.mide delinmesi veya ulsere sebep olabiliyormus.aman zayiflayayim derken sagliginizdan olmayin...

Harikasin tek kelimeyleeee hrp boyle gidersin insallah....

sirkenin zararlı olduğunu biliyorum ama yazmaya çekindim :)
sirke ve limon sadece salata ve çorbalarda tat vermesi için kullanılır
aksi halde öyle kürmüş suyla balla karışımlar felan mideye zarar vermesine sebeb oluyor malesef

başka istesek olurdu elbet ama ancak bu sıpaya bakabilecek imkanımız vardı :)
başka yapmaya cesaret edemedik :)
şuan 20 yaşında şehir dışında üniversite de okuyor :) ama her zaman benim küçük sıpam olarak kalıcak :)

canım ya tatlıda gözüm kalmıştı ama yemek yemedim daha sonra az önce yarım portakal yedim. kızlar elma sirkesi aşıra kaçınca zararlıymış ben günde sadece 1 kere içiyorum o da akşamları çokta araştırdım açıkcası aşırıya kaçınca çok zararlıymış burdada kulanan arkadaşlar ve onlar günde 2 kez kullanıyomuş zayıflamışlar ama ben onu biraz daha araştırim kesin bilgiyi yazraım yine :)
kızlar ya bişey sorcam şimdi evde müsli felan yok markettende alamadım formun bisküvisi var ya sade tatsız tuzsuz bişey ben onu sabahları kırıyorum üstünede süt döküp yiyorum müsliyle aynı olur mu acaba. bide çok doyurucu

Anladim canim hayirli evlat olur insallah omur boyu...

Olur canim kepekli degilmi sonucta o da olur )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…