Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

Hii birde pirince pisme asamasinda yarim domates rendeleyenlerde varmis ama ben denemedim tadi nasil olur bilmem...
Bende lapamin yanina az domates az salatalik 1 yaprak marul ve bir arpacik sogan kadar sogan dogradim :)) vee bol aci pulbiber,nane,kekik ve azcikta karbiber harkuladeydiii :))

Diyetisyene annen icinmi gideceksiniz canim?onundami fazla kilosu var?

aynen bende öyle yapmayı düşünüyorum bu saate kadar baya bi acıktım yeşilliği bol tutuyumda doyursun diyorum

soğan yemek varsa hemde terbiye ederim limonla akşam yerim

Sen lapaya basladin dimi canim yarinda yapacakmisin?ben senin yerinde olsam yapar pazartesi cok mutlu olurdum :))

tabii tabi yarında yapmayı düşünüyorum inşallah bir manii çıkmazsa aslında şimdi kendimi etraftan soyutlamam gerekiyo çünkü ihtiyacım var sürekli çocuklara etrafa misafire ,ziyaretlere uya uya bu hale geldim . artık başkalarına hizmet etsemde merkezde ben varım çok bencilce göründü değilmi

Evet canim masallah diyelim nazar degmesin bize :))
Yarinda lapa yapacaksin demek guzel yarinda yalniz degilim yuppiiii :))

hiç yanlız bırakır mıyım ben ablamı ama en şimdi yüzümdeki maskeyi yıkayayım makyajımı yapıp çıkayım bugün 2 seminere gidicem hava güzel Allahtan deyse annem gelmezdi son seminerim diyet ve beslenmeyle ilgili gelince sizede anlatırım öpüldünüz :*

hayır ablacım ben katiyyetle aksini düşünüyorum çünkü sen kendine dikkat etmelisin ki çocuklarına iyi bakabilesin ve sende kadınsın arada kimseye bakmayıp kendine zaman ayırıcaksın en tabii hakkın!

Zaten hep bu yuzden kilo aliyoruz...misafirler misafirlikler bitmedikce yada azalmadikca bizim hedefimize ulasmamiz o kadar zor...

Tamam canim hadi gorusuruz o zaman )
hmmm peki canım akşam yağsız kabak yemeği yapmıştım ama kıymalı onu ekleyebilirmiyim lapamın yanına sonuçta oda sebze ama pişmiş
Malesef canim o olmaz. O zaman bir ogun yemeyi gibi oluyor...sen sadece marul ,salatalik,domates ekle bence...

kızlar yok mu bana lapa diyetini tarif edecek olan netten baktım ama çok faklı ,siz denemişsiniz en azından ,sizinkini yapayım ,

sabah tost yedim ama olsun şimdi başlasam olmaz mı ?

Ooo kizlar hepinizi cok azimli gordum :)) masallah darisi en kisa zamanda basima ins.
Dun benimde saat 5 e kadar cok guzeldi ama oglum 5te bahceye indi ordan habersizce babannesine gitmis ordan bi komsum aradi ahmet kerem burda annemin haberi var diyor dedi seni goremeyince arayim dedi demesin mi ben sok tabi ne bulduysam yedim bi elime gecseydi fena olcakti ama dedesi yollamadi anladi sanirim sinirlendigimi cok o yuzden dun bozuldu ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…