ben 51.9 çıktım ablacım :)
bende sabah tartıldım 89 çıktım kızlar
sakin ol ablacım gör bak lapa diyetinden sonra nasıl vericeksin kilolarııı
ben 51.9 çıktım ablacım :)
Sen lapaya basladin dimi canim yarinda yapacakmisin?ben senin yerinde olsam yapar pazartesi cok mutlu olurdum :))iki gündür 90 91 gösteriyodu 89 a sevindim aslında
günaydın kızlar. bende başlıyorum lapa diyetine ama bugün geç uyandım birde telefon trafiği kızım hasta oğluma kahvaltı hazırlıyorum bir yandan 9lu çayımı hazırladınmsaat 11 olmuş benim onu yemem herhalde 12 yi bulur. dilvinciğim güzel görünüyo ben ona domates biber ve kıvırcık da eklemeyi düşünüyorum .hazırlayım belki bende resmini çeker koyarım
iki gündür 90 91 gösteriyodu 89 a sevindim aslında
Guzell sen sadece bugun yapaaktin sanirim canim...yarin 51 i gorsen iyi canim ...
cancağızım ben sadece o gördüğün tabağı yedim daha var tencerede onu ısıtıp yicem öğlen ama şimdi annemle seminere gidicem ordan bi diyetisyenle konuşmaya annemide ikna edicembugün baya yürüyeceğiz :)
Hii birde pirince pisme asamasinda yarim domates rendeleyenlerde varmis ama ben denemedim tadi nasil olur bilmem...
Bende lapamin yanina az domates az salatalik 1 yaprak marul ve bir arpacik sogan kadar sogan dogradim :)) vee bol aci pulbiber,nane,kekik ve azcikta karbiber harkuladeydiii :))
Hii birde pirince pisme asamasinda yarim domates rendeleyenlerde varmis ama ben denemedim tadi nasil olur bilmem...
Bende lapamin yanina az domates az salatalik 1 yaprak marul ve bir arpacik sogan kadar sogan dogradim :)) vee bol aci pulbiber,nane,kekik ve azcikta karbiber harkuladeydiii :))
Diyetisyene annen icinmi gideceksiniz canim?onundami fazla kilosu var?
aman maşallah o zamann ! nazar deymeyelim hep böyle gidelim
hayır ablacım yarında yapıcam
Elbette istedigin sebzeyi ekleyebilirsinsoğan yemek varsa hemde terbiye ederim limonla akşam yerim
annem normal aslında bana göre ama vermek istiyo diyetisyene değilde bugün program var ona davetliyim annemide götürücem diyeyim
Sen lapaya basladin dimi canim yarinda yapacakmisin?ben senin yerinde olsam yapar pazartesi cok mutlu olurdum :))
Evet canim masallah diyelim nazar degmesin bize :))
Yarinda lapa yapacaksin demek guzel yarinda yalniz degilim yuppiiii :))
Elbette istedigin sebzeyi ekleyebilirsin)
Hmm anladim canim....
tabii tabi yarında yapmayı düşünüyorum inşallah bir manii çıkmazsa aslında şimdi kendimi etraftan soyutlamam gerekiyo çünkü ihtiyacım var sürekli çocuklara etrafa misafire ,ziyaretlere uya uya bu hale geldim . artık başkalarına hizmet etsemde merkezde ben varım çok bencilce göründü değilmi
Zaten hep bu yuzden kilo aliyoruz...misafirler misafirlikler bitmedikce yada azalmadikca bizim hedefimize ulasmamiz o kadar zor...tabii tabi yarında yapmayı düşünüyorum inşallah bir manii çıkmazsa aslında şimdi kendimi etraftan soyutlamam gerekiyo çünkü ihtiyacım var sürekli çocuklara etrafa misafire ,ziyaretlere uya uya bu hale geldim . artık başkalarına hizmet etsemde merkezde ben varım çok bencilce göründü değilmi
Tamam canim hadi gorusuruz o zamanhiç yanlız bırakır mıyım ben ablamıama en şimdi yüzümdeki maskeyi yıkayayım makyajımı yapıp çıkayım bugün 2 seminere gidicem hava güzel Allahtan deyse annem gelmezdi son seminerim diyet ve beslenmeyle ilgili gelince sizede anlatırım öpüldünüz :*
Malesef canim o olmaz. O zaman bir ogun yemeyi gibi oluyor...sen sadece marul ,salatalik,domates ekle bence...hmmm peki canım akşam yağsız kabak yemeği yapmıştım ama kıymalı onu ekleyebilirmiyim lapamın yanına sonuçta oda sebze ama pişmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?