ama ama ama fındık ve siyah üzümde faydalı miktarı da azdıııııı
eveeeeeeeeeet bende yapacam ama bana ayrıntılarını lütfen anlat sadece tarif ettiğin gibi pirinç mi:44:
eveeeeeeeeeet bende yapacam ama bana ayrıntılarını lütfen anlat sadece tarif ettiğin gibi pirinç mi:44:
mamelek sana cevap yazmak için girmiştim aslında ama malesef konu buraya geldi basit bi mevzuyu uzattıkça uzattı...
bana özelden mesaj atmışsın yeni açtığnız 100 kilolar gurubuna davet etmişsin ama melesef cevabımı bitürlü gönderemedim
ben 100 kilo olmadığım için oraya katılamadım şekerim haberin olsun yinede teklifin için teşekkürler sana ve diğer arkadaşlara başarılar dilerim..
kızlar öyle bir üsüme geldiki bana birde bas agrısı offilac atıp az sekerili kahve içtim rahatlarım birazdan. pazartesi hangi diyeti yapacagız mehay ablaa ? rica ediyorum şok diyet olsun bende deyse ise yaramıyo şimdiye kadar lahana corbası ve lapa işe yaradı
Canimcim sabah ogle ve aksam 1 cay bardagi princi yagdiz tuzsuz olarak suda haslayip yiyorsun.baska bisey yok yogurt kesinlikle yasak.ama istersen bahaatlarla tatlandirabilirsin ve marul salatalik gibi sebzelerden ekleyebilirsin...
Eger iki gun aynen hic bozmadan tamamen uyarak yaparsan pazartesi bence sen 86-87 arasi olursun canim)
Canimcim ben sok diyet yapmiyorum karsiyim cunku...sadece boyle arsa sirada belki ayda 1-2 o da her ay degil odem attirici diyetleri onayliyorum ve yapiyorum...
Ama ben ayca kayanin 1 ayda 8 kilo diyetinin 2.beslenme listesiyle 9 gunde 2.7 kilo vermistim ,ama tami tamina harfiyen uymustum...varmisin haftaya onu yapalim? 1.5-2 gitse iyi....
canım bende 100 kilo değilim asuman79 benim hem akrabam hem arkadaşım olduğu için oraya da yazıyorum maksadım mevzu uzamasın dı ama olan oldu lütfen daha fazlada uzamasın.her durumda değilse de susmak erdemliliktir.size naçizane bir hadis-i şerif aktarmak isterim umarım herkes kendine pay çıkarır........
bir gün hz. ebu bekr ve hz. Muhammed a.s. mescide giderlerken önlerini bir yahudi kesmiş ve hz. Ebu bekir e hakaretler yağdırmaya ve suçlamalarda bulunmaya başlamış hz. ebu bekr sabretmiş Efendimize saygısından susmuş susmuş ama adamın durmaya hiç niyeti yokmuş.uzun süre dinledikten sonra hz. ebu bekir a.s.dayanamamış ve kendini savunmaya başlamış bu noktadan itibaren Efendimiz (s.a.v.)hemen yanından uzaklaşmiş.hz. ebu bekr yahudiyi başından savdıktan sonra ebu bekr a.s. sormuş Ya Rasülallah (s.a.v.) neden beni o adamın karşısında yanlız buraktın diye.Efendimiz cevaben şöyle buyurmuşadam haksız yere seni suçlarken sen susuyordun ama melekler seni savunuyordu ne zaman sen kendini savunmaya başladın seni savunan melekler yanından ayrıldı yalnız kaldın bende meleklerin olmadığı yerde durmam ..........
bu hadisi şerif benim hayatımda buyuk yol göstericidir her zaman değilsede çoğunlukla uygulamaya çalırım ve hepsinde de kazançlı çıkarım emin olun Allah adildir ve susmak bize hiçbir şey kaybettirmez Allah için hepinizi seviyorum hepinize iyi akşamlar diliyorum bundan sonraki sohbetlerimizin diyet konuları olmasını diliyorum arkadaşlar.
Evet hayatim cok acikirsan elbetteki meyve yiyebilirsin :))ay inşallah canım yaaa bugün yürüyüşten sonra regl oldum zaten iki güne şişliklerim tamamen inerse üfff üfff süper olacak çok heyecanlandım bak şimdi.... pekiiiii ya çoook acıkırsam meyve sebze bişey yo miiii
bilgisayarımı buldugumda bakarım o listeye ondan sonra cevabımı vereyim olur mu abla çünkü benim çok az zamanım kaldı ve elbiselerimi aldımşok diyetle kilo mu hızlı verip korumak istiyorum
Evet hayatim cok acikirsan elbetteki meyve yiyebilirsin :))
Tamam canim sana uyacagini dusunuyorum.bak bana cevabini soyle)
Git markete konserve ton baliklari var 80 gramlik al onlardan.marul ve domates al.haa birde minik boy sandvic ekmegi.ve kendine bunlardan super bir sandvic yap...fast food da neymis diyeeksin..hergun yesem bikmayacagim bir sandvic ve kalorisi cook dusuk... :))bazende iki tost ekmeginden domatesli peynirli tost yap birde kutu ayran al giderken ohh miss...hem saglikli hem dusuk kalorili...yani sen fast food a yonelmek isteme yeterki ,bunlardan daha birsuru turetebiliriz canim benimAblacım artık derslerim yogunlastı o yüzden aksam gelcem eve ve bizim atölyenin oralarda hep fastfoodcu var ne yazık kı acıkınca napcam bilmiyorum
Git markete konserve ton baliklari var 80 gramlik al onlardan.marul ve domates al.haa birde minik boy sandvic ekmegi.ve kendine bunlardan super bir sandvic yap...fast food da neymis diyeeksin..hergun yesem bikmayacagim bir sandvic ve kalorisi cook dusuk... :))bazende iki tost ekmeginden domatesli peynirli tost yap birde kutu ayran al giderken ohh miss...hem saglikli hem dusuk kalorili...yani sen fast food a yonelmek isteme yeterki ,bunlardan daha birsuru turetebiliriz canim benim)
günaydın ablalarımbugün mehay ablayla lapa diyetine başlamış bulunuyoruz ve işte kahvaltımm..
Eki Görüntüle 684713
aaa tuh bende cekseydim keske etrafi salatayla suslu lapamin resmini simdi son bir iki kasigim kaldi :))
kizlar bu arada lapa hic bu kadar lezzetli gelmemisti mis misss :))
Anladimki bir seyi gercekten isteyince oluyor.yagsiz tuzsuz lapa bile hem gozume hem damagima hitap etti bugun :)) yalniz dun gece meyveyi fazla kacirmisim bu sabah 64.6 geldim bakalim iki gunde lapayla kaci gidecek? :))
Eveett lapam bitti ...simdi kendime sekersiz bir cay yapip geleyim ne iyi gider ustune....
Bu arada lapayi fazla fazla yapip yemeyin kizlar her ogun icin taze yapin ,soguk yenmiyor cunku midesini bulandiriyor insanin...Ben bugun oglende meyve (1 portakal 1 elma) yiycem aksamada yine lapa...cok sistim oglende lapa yiyemem belki...
günaydın kızlar. bende başlıyorum lapa diyetine ama bugün geç uyandım birde telefon trafiği kızım hasta oğluma kahvaltı hazırlıyorum bir yandan 9lu çayımı hazırladınmsaat 11 olmuş benim onu yemem herhalde 12 yi bulur. dilvinciğim güzel görünüyo ben ona domates biber ve kıvırcık da eklemeyi düşünüyorum .hazırlayım belki bende resmini çeker koyarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?