Canim tost yemissin bugun olmqz yarin yap sadece...hem denemis olursun ,belki sevmezsin eger seversen haftayada cumartesi pazar yaparsinkızlar yok mu bana lapa diyetini tarif edecek olan netten baktım ama çok faklı ,siz denemişsiniz en azından ,sizinkini yapayım ,
sabah tost yedim ama olsun şimdi başlasam olmaz mı ?
Dedesinin evi uzakmi canim?ayy bu cocuklar insani mahvediyorlar bazen...benim basima gelse aklim cikardi o yuzden seni anliyorum.iyiki gittikten sonra haberin olmus ...ya bahceye bakip bulamasaydin?Ooo kizlar hepinizi cok azimli gordum :)) masallah darisi en kisa zamanda basima ins.
Dun benimde saat 5 e kadar cok guzeldi ama oglum 5te bahceye indi ordan habersizce babannesine gitmis ordan bi komsum aradi ahmet kerem burda annemin haberi var diyor dedi seni goremeyince arayim dedi demesin mi ben sok tabi ne bulduysam yedimbi elime gecseydi fena olcakti ama dedesi yollamadi anladi sanirim sinirlendigimi cok o yuzden dun bozuldu ((
Eki Görüntüle 684757 yanında da şekersiz nescafe
ama mehaycım çok zor yedim tuzsuz olduğu için yanında nescafe olmasaydı yarım burakabilirdim .ama kabul etmeliyim ki çok doyurucu ben şimdi öğlen öğünümü yemiş oldum birde akşam yaparım saat 5 gibi ara öğünde bir elma yemeyi düşünüyorum
Ooo kizlar hepinizi cok azimli gordum :)) masallah darisi en kisa zamanda basima ins.
Dun benimde saat 5 e kadar cok guzeldi ama oglum 5te bahceye indi ordan habersizce babannesine gitmis ordan bi komsum aradi ahmet kerem burda annemin haberi var diyor dedi seni goremeyince arayim dedi demesin mi ben sok tabi ne bulduysam yedimbi elime gecseydi fena olcakti ama dedesi yollamadi anladi sanirim sinirlendigimi cok o yuzden dun bozuldu ((
Evet tuzsuz oldugu icin zorlaniyor insan ama biraz nane biraz pulbiber yeseydin eminimki cok severdin :))
Aksam oyle ye bak cok seveceksin)
pul biber attım ama nane atmamıştım akşamkinde deneyim bakalım nasıl olacak. birde dilvininki azıcık görünüyodu benimki niye o kadar çok göründü anlamadım
Canim tost yemissin bugun olmqz yarin yap sadece...hem denemis olursun ,belki sevmezsin eger seversen haftayada cumartesi pazar yaparsin)
Sabah,ogle,aksam bir cay bardagi princi yagsiz tuzsuz haslayip baharatlarla tatlandirarak yiyorsun canim...yogurt ve tuz kesinlikle yasak...ama istersen salatalik,marul ,domartes ekleyebilirsin)
Dedesinin evi uzakmi canim?ayy bu cocuklar insani mahvediyorlar bazen...benim basima gelse aklim cikardi o yuzden seni anliyorum.iyiki gittikten sonra haberin olmus ...ya bahceye bakip bulamasaydin?( delirir insan yaa..
olsun vala inat ettim bugün başlıyım benimki de 1,5 gün oluversin canım nolcek :) dün de sordum ama yoğunluktan kimse sorumu görmedi herhaldetuz da zorlanmam da zaten aram iyi değil tuzla yalnız yoğurt yeseydik iyi olacaktı neyse canım 2 güncük sabrederim artık ...
pul biber attım ama nane atmamıştım akşamkinde deneyim bakalım nasıl olacak. birde dilvininki azıcık görünüyodu benimki niye o kadar çok göründü anlamadım
Canim tost yemissin bugun olmqz yarin yap sadece...hem denemis olursun ,belki sevmezsin eger seversen haftayada cumartesi pazar yaparsin)
Sabah,ogle,aksam bir cay bardagi princi yagsiz tuzsuz haslayip baharatlarla tatlandirarak yiyorsun canim...yogurt ve tuz kesinlikle yasak...ama istersen salatalik,marul ,domartes ekleyebilirsin)
Bakyim cnm seslendim camdannerde bu cocuk derken telefon geldi
Dedesinin evi uzakmi canim?ayy bu cocuklar insani mahvediyorlar bazen...benim basima gelse aklim cikardi o yuzden seni anliyorum.iyiki gittikten sonra haberin olmus ...ya bahceye bakip bulamasaydin?( delirir insan yaa..
ayyy 3,5 yasinda cnm ama akli buyuk cokçok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın canım oğlun kaç yaşında ? benimki 15 yaşında okuldan bazen nete kaçıyo aklımı kaybediyorum nerde bu çocuk diye çok zor çok.
oh ne guzel masallah canim...kızlar bayramda yani zayıf olduğum zaman bi gömlek almıştım fit kalıp ve 36 beden giydim tam oldubirazdan annemle bolca fotoğraf çekinicem bayılıyorum resim çekinmeyee kızlar ya çok mutlu oldum aynaya bakmaktan dakik olan ben saati unuttum
Cok gecmis olsun canim usuttu sanirim...benim oglumda onca antibiyotige ragmen iylesemedi tam..havalardan sanirim bir gun yaz bir gun kis havasi var...midesine ne iyi gelir bir dusuneyim canim.zorlama ama yemek.istemedigi seyler icin..kızlar kızım çok hasta akşam iki kere çıkardı midesinde ne varsa sabah da kalktı banyoda baygınlık geçirmiş hiç bir şey yemedi bende ona tavuk suyuna çorba yapıyorum telşehriye çorbası çok sever inşallah yer siz ne tavsiye edersiniz mide ye ne iyi gelir
oh ne guzel masallah canim...
Cok gecmis olsun canim usuttu sanirim...benim oglumda onca antibiyotige ragmen iylesemedi tam..havalardan sanirim bir gun yaz bir gun kis havasi var...midesine ne iyi gelir bir dusuneyim canim.zorlama ama yemek.istemedigi seyler icin..
oh ne guzel masallah canim...
Cok gecmis olsun canim usuttu sanirim...benim oglumda onca antibiyotige ragmen iylesemedi tam..havalardan sanirim bir gun yaz bir gun kis havasi var...midesine ne iyi gelir bir dusuneyim canim.zorlama ama yemek.istemedigi seyler icin..
arkadaşlar az önce NNB adında bir yerden telefon geldi bi araştırırmısınız kadın beni ıkna etmek için baya bi dil döktü ama ben biraz düşünmem lazım ,birilerine sormam lazım dedim hemen reddetmeden önce sizin görüşlerinizi istiyorum kadınla bayaa bi uzun konuştuk hepsini şimdi aktaramıycam ama NNB yi netten araştırırsanız ya da youtube dan deniz egece diye girer bakarsanız sanırım bir fikriniz olur görüşlrinizi bekliyorum kampanya bitmeden beni tekrar arayacak:44::44:
Canim lapa gunu sadece lapa yiyebiliyoruz tavuk et ve balik tarzi seyler yemek elbetteki yasak:)) umarim yememissindir...teşekkür ederim :) kızlar akşama uzun bir yazı yazıcam dersten çıkıp seminerle gittim tam diyetisyenin konuşmasında ne yazııkki bi miktarını kaçırdım şirketten aradılarama yazıcam aldığım notları ve mehay ablacım tavuk yemek serbest mii ? şimdi evde olmadığım için çok az 3 tane falan ceviz 3 tane fındık ve küçük bi salatalık bi küçük elma yedim servise inip eve gidip lapamı yeseemm
Katiliyorum sana canim sacmaliktan baska bisey degil...canım ben bilinç altı zayıflamayı bi ara duymuştum ve çok merak edip araştırmıştım doktor arkadaşa sordum inanma o tarz şeylere dedi gerçekten
arkadaşlar az önce NNB adında bir yerden telefon geldi bi araştırırmısınız kadın beni ıkna etmek için baya bi dil döktü ama ben biraz düşünmem lazım ,birilerine sormam lazım dedim hemen reddetmeden önce sizin görüşlerinizi istiyorum kadınla bayaa bi uzun konuştuk hepsini şimdi aktaramıycam ama NNB yi netten araştırırsanız ya da youtube dan deniz egece diye girer bakarsanız sanırım bir fikriniz olur görüşlrinizi bekliyorum kampanya bitmeden beni tekrar arayacak:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?