arkadaşlar az önce NNB adında bir yerden telefon geldi bi araştırırmısınız kadın beni ıkna etmek için baya bi dil döktü ama ben biraz düşünmem lazım ,birilerine sormam lazım dedim hemen reddetmeden önce sizin görüşlerinizi istiyorum kadınla bayaa bi uzun konuştuk hepsini şimdi aktaramıycam ama NNB yi netten araştırırsanız ya da youtube dan deniz egece diye girer bakarsanız sanırım bir fikriniz olur görüşlrinizi bekliyorum kampanya bitmeden beni tekrar arayacak:44::44:
İyi hadi bakalim :) ama keske bu sabah tartilsaydin iki gunde kac kilo gittigini bilemezsin cunku tartilmadiysan...
ben de diyorum bu kızlar niye yazmışlar kilolarını acaba bildirim günü mü değişti diye bikaç sayfa bakındım bi de hay Allah ım ya :) neyse canım benim ya zaten bugün başlayamadım eşim çok seviyorum diye çilek almış eeee çilek 2 gün yemezsen bozuluyo senin dediğin gibi haftaya yapıcam artık ama bu tarifi verdiğin çok iyi oldu duymamıştım daha önce bi de her hafta yapabiliyo muyuz ki ?
ama çilek yasak değilki meyve yiyebiliyosun bu diyeti yaparken
Canim lapa gunu sadece lapa yiyebiliyoruz tavuk et ve balik tarzi seyler yemek elbetteki yasak:)) umarim yememissindir...
Katiliyorum sana canim sacmaliktan baska bisey degil...
ben de diyorum bu kızlar niye yazmışlar kilolarını acaba bildirim günü mü değişti diye bikaç sayfa bakındım bi de hay Allah ım ya :) neyse canım benim ya zaten bugün başlayamadım eşim çok seviyorum diye çilek almış eeee çilek 2 gün yemezsen bozuluyo senin dediğin gibi haftaya yapıcam artık ama bu tarifi verdiğin çok iyi oldu duymamıştım daha önce bi de her hafta yapabiliyo muyuz ki ?
İyi etmissin dondurma yememekle canim...bugun bitti zaten yarinda lapq yeriz sonra istersen dpndurma yersin odul olarakablacım sadece 2-3 lokma onuda annem verdi yemeyince kendi yedirdi
ama dondurma yekmedim annemle gelirken annem alıcaktı aldırmadım o kadar ısrarlarına ragmen
akşam yemeğimide yedim kızlarr.. buna 2-3 lokma yagsız tuzsuz tavuk eti ekleyin
Eki Görüntüle 684941
Kızlar sizden ricam uzun yazdıgım yazıyı olur musunuz gerçekten bildiklerimi bugün ögrendiklerimi sizede aktarmak istiyorum
okudum dilvinciğim harikasın zahmet etmiş yazmışsın teşekkür ederim
Kızlar sizden ricam uzun yazdıgım yazıyı olur musunuz gerçekten bildiklerimi bugün ögrendiklerimi sizede aktarmak istiyorum
ooooohhh bı gzl ne bulduysam yedımmmm imdaaaaaaaaat yardım edın banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kizlar bugun sabah ve aksam lapa, oglen 1 elma, 1 portakal yedim...ara olarakta bir elma yedim...acikmaya basliyorum sanirim buna ragmen karnimin hala siskin olmasi sinirlerimi bozdu...
Yarinda aynen bozmadan yapicam lapa diyetimi insallah pazartesi 63 u gorurum.yada daha altini....
Oysaki ne iyi gidiyordun cok iradeliydin ve cok iyi kilo veriyordun...bir motivasyon eksikligidir gidiyor bu ara sende...insallah regl sonrasi normale donersin canimmya bılmıyorum cnm ya bı sorun da yok aslında ama kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum bu aralar bıde regl donemıya ondanmıdır ne ya anlamadım gıttı olmuyo olmuyor olmuyor((((
evet mehaycım bende baya bi acıktım normalde hiç adetim değildir bu saatlerde bir şey yemek diyet yapmazken bile, ama şimdi gözüm mutfakta ne yesem diye . ama tabiiki yemiycem bende bugün öğlen 12 ve akşama doğru 5:30 gibi lapamı yedim ,saat 4 gibi de bir yeşil elma yedim ama farzettimki mutfakta bir şey yok sabır dedim bakalım bende pazartesiyi merakla bekliyorum yarın lapayı 3 kere yemeyi düşünüyorum belki bu kadar acıkmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?