Merhametten maraz dogar dedikleri sey bu olsa gerek...
Kendi basarisizligi ve ciddiyetsizligi yuzunden listeden cikarilan bu arkadas bakin yeni topiginde bizler icin neler demis...
Keske bu dusuncesini bizle daha evvel paylassaydida listeden ve topigimizden daha once uzaklastirsaydik onu...
Umarim yeni topiginde cok iyi motive olur zira olamazsa suclayacak birilerini bulur yine ....
canim link bu 1 saatlik uzun ve yorucu gelebilir ama eger dayanabilirsen i(lk baslarda bacaklarin cok agrisada )haftanin 4 gunu yap faydasini aynanin karsisina gectiginde goreceksin
Gym Direct - Sandrine Renfort musculaire Direct 8.flv - YouTube
Cok tsk ederim bacaklarim erisinde herseye raziyim
:44:
hoşgeldin aramıza 3 kiloyu hemencik verirsin sanırım biraz iraden güçlü değil ama olur merak etme
Haklisin canim zaten 3 litreden sonra kendimi zorlamam susarsam icerim :))bir de 3lt yeter bence herşeyin azı karar çoğu zarar ve dediğin gibi su çooooooooooooook önemli canım iyiki farkına varmışsın yalnız sık sık tuvalete gitmeye hazırlıklı ol
beybiler kusura bakmayın dün geç gitti misafirler bulaşıktı ortalıgı toplamamdı saat 1 buçuğa geliyordu yatağa yattıgımda gece sabah koştur koştur derse gittim yorgunumve orucum bugün tuutugum oruçları tek bırakmam. efendim şimdi ne yediğime gelince dün lösemili bi sevdiğim çocuk var onu tanıdığımda 3 yaşındaydı ama bir görseniz o kadar tatlı ki adı umut şimdi 8 yaşında dün oraya işim düştü uğradım annesini bir görseniz o kadar tatlı sakin ve güler yüzlü ki.ben gittiğimde ikramlarda bulundu tabi hepsini yedim, zaten bizim eski sitede oturuyorlardı bende gitmişken ordan en samimi komşumuza ugradım hatta o kadar samimiyizki babanne diyorum özleri unuttum kızınada hala diyorum ben gidince ziyafet sofrası kuruldu valla hanımlar bişey yapmasınlar diye gideceğimi bile söylememiştim babannem dilvin bu ne hal sen iyice zayıflamışsın bi deri bi kemik kalmışsın hay kızım diyip girişti mutfağa patates haşladılar köfte yaptılar hemde adananın has köftesini acılı bolca onlardan çok yemedim gerçekten ama 1 orta boy haşlanmış tereyağlı patatesi hüplettim eve geldim mini köstebek pasta, ıspanaklı kiş, torpil-dondurma kurabiye yaptımannemde yanına su böreği yaptı hepsinden birer yedim valla dedim bu kadar yemişken kalan orucumuda tutayım ve bişey yemeden yattım. yarın bende yapabilirm lapayı ama adetimde de yapıcam 2-3 gün bu arada kilom 52,3 o kadar yememe rağmen yarım kilo almışım onada şükür
Haklisin canim zaten 3 litreden sonra kendimi zorlamam susarsam icerim :))
Cok yemissin ama arkasindan oruc tutman iyi olmus canim...
Yarun ve pazar gunu lapa yapiyormuyuz beraber? :))
görüyorumki tüm sataşmalrına cevap vermediğim halde susmak edepdendir deyip ama hala arkamdan konuşmaya devam ediyorsun çünkü haksızlık yaptığının farkındasın..sen açtığın topiğin sorumluluğnu taşıyamıyorsan ben ne yapayım gitte diğer topiklerde bir gör bakalım insanlar kaça kadar kilo bildirimi alıyorlar bilmiyorsan öğren..
Ayrıca topikten sen uzaklaştırmadın ben kendim ayrılmak istedim..o söylediklerimide seni kastederek söylemiştim zaten diğer arkadaşlarla hiçbi ilgisi yok..çünkü zeytinler tahineler pekmezler havada uçuşuyor yada midendemi demeliydim
Başarısız demişsin pardon 2 ayda 7 kilo vermekmi başarısızlık aç gözlerinide iyi bakyeni topiğimdede çok iyi motive oluyorum valla çünkü insanlar senin gibi asabi ve mameleğin dediği gibi fevri davranmıyorlar homini gırtlak yemiyorlar
sen beni takip edeceğine kendi açtığın topiğin sorumluluklarıyla ilgilen öğren..beni nekadar takmışsın kafaya kız işi gücü bırakmış beni takip ediyor allah akıl fikir versin ne diyim...birazdaha arkamdan konuşmaya devam edersen seni şikayet edicem
kızlar valla orucumu açtım ama sadece çorba zeytinyaglı salata ve yogurt yedim başka bişey yok birde su
Cok acikmadin bugun sanirim canim :))
bişey yemeden yattığım için açıkcası baya açtım ve yogun bir gündü ama nefsime hakim oldumsenin nasıldıı günün ablacım :)
Guzeldi canim benim...
Temizlik,yemek,sabah spor 40 dakika ,oglumu okuldan aldim geri goturdum derken baktim aksam olmus...diyetimde mukemmel gidiyor canim :))
aman maşallah iyi gitsin :) yarın lapa diyeti yapıyoruz ve ben 1 tane light kola içsem olur mu ve şekersiz kahve ve çay serbest zaman ama ben meyve yiyorum sebze yemiyorum pazar günü nasıl yapsam diye düşünüyorum yaa
Sekersiz cay kahve neysede kola sakin icme canim...
valla ne zamandır o dolapta ben ona o bana bakıyo amabenim canım kolam zaten cipside yemiyorum ne zamandır
ama ama ama fındık ve siyah üzümde faydalı miktarı da azdııııııcanim link bu 1 saatlik uzun ve yorucu gelebilir ama eger dayanabilirsen i(lk baslarda bacaklarin cok agrisada )haftanin 4 gunu yap faydasini aynanin karsisina gectiginde goreceksin
Gym Direct - Sandrine Renfort musculaire Direct 8.flv - YouTube
hmmm canim su cerezleri falan bir kenara biraksanda aralarda sadece ceviz, badem yada findik yesen sayiyla:44:
Kizlaaarrrr herseyi yapmama ragmen neden kilomda sabit kaldigimi ve hatta 1 gun normal yesem neden aldigimi anladim sonunda
Ben daha once cok su içerdim kisin bile en az 3 litre ama bu kis cok su icmedim nedense ...canim istemedi, ihtiyac duymadim sanirim bu sebeple veremiyorum....
cunku sebze meyve tamam, protein , sut urunleri , tahil tamam ....hamur isi kizartma yemiyorum ekmegide 4-5 dilimden fazla yemiyorum asla 3-4 en fazla 5 ince dilim o da....amma velakin su içmiyorum fazla anladigim kadariyla bu cok buyuk bir etken...dun bir sise doldurmustum kendime yanima almistim 500 ml onu simdi bitirdim dusunun artik
bugunden itibaren su tuketimimi gunde 3-4 litreye cikariyorum sonucu birlikte gorucez....
haklısın bak bunu bilmiyordum sen çok su içiyorsun sanıyordum
haaaa birde yarin ve pazar lapa diyeti yapicam bana katilmak isteyen varsa pazartesi bildirim gunu oncesi buyursun takilsin pesimee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?