Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

görüyorumki tüm sataşmalrına cevap vermediğim halde susmak edepdendir deyip ama hala arkamdan konuşmaya devam ediyorsun çünkü haksızlık yaptığının farkındasın..sen açtığın topiğin sorumluluğnu taşıyamıyorsan ben ne yapayım gitte diğer topiklerde bir gör bakalım insanlar kaça kadar kilo bildirimi alıyorlar bilmiyorsan öğren..
Ayrıca topikten sen uzaklaştırmadın ben kendim ayrılmak istedim..o söylediklerimide seni kastederek söylemiştim zaten diğer arkadaşlarla hiçbi ilgisi yok..çünkü zeytinler tahineler pekmezler havada uçuşuyor yada midendemi demeliydim
Başarısız demişsin pardon 2 ayda 7 kilo vermekmi başarısızlık aç gözlerinide iyi bakyeni topiğimdede çok iyi motive oluyorum valla çünkü insanlar senin gibi asabi ve mameleğin dediği gibi fevri davranmıyorlar homini gırtlak yemiyorlar
sen beni takip edeceğine kendi açtığın topiğin sorumluluklarıyla ilgilen öğren..beni nekadar takmışsın kafaya kız işi gücü bırakmış beni takip ediyor allah akıl fikir versin ne diyim...birazdaha arkamdan konuşmaya devam edersen seni şikayet edicem

mamelek sana cevap yazmak için girmiştim aslında ama malesef konu buraya geldi basit bi mevzuyu uzattıkça uzattı...
bana özelden mesaj atmışsın yeni açtığnız 100 kilolar gurubuna davet etmişsin ama melesef cevabımı bitürlü gönderemedim
ben 100 kilo olmadığım için oraya katılamadım şekerim haberin olsun yinede teklifin için teşekkürler sana ve diğer arkadaşlara başarılar dilerim..

hoşgeldin aramıza 3 kiloyu hemencik verirsin sanırım biraz iraden güçlü değil ama olur merak etme

Hosbulduk

Evet aynen öyle cok iradesizim basliyip birakiyorum tatliya asiri zafim var tutamiyorum kendimi bakalim hayirlisi olur insallah

bir de 3lt yeter bence herşeyin azı karar çoğu zarar ve dediğin gibi su çooooooooooooook önemli canım iyiki farkına varmışsın yalnız sık sık tuvalete gitmeye hazırlıklı ol
Haklisin canim zaten 3 litreden sonra kendimi zorlamam susarsam icerim :))

Cok yemissin ama arkasindan oruc tutman iyi olmus canim...
Yarun ve pazar gunu lapa yapiyormuyuz beraber? :))

Kizlar oglen 4 kasik fasulye,2 dilim ekmek, yarim yumurta kadar omlet...
Aksam 1 tabak kabak yemegi,1.5 dilim ekmek...

Son düzenleme:
Haklisin canim zaten 3 litreden sonra kendimi zorlamam susarsam icerim :))

Cok yemissin ama arkasindan oruc tutman iyi olmus canim...
Yarun ve pazar gunu lapa yapiyormuyuz beraber? :))

pazar günü sadece 1 öğünümü lapa yapabilirim ablaların bitanesi çünkü ben yemek yemezsem babam kendi elleriyle besliyo gidip sevdiğim şeylerden alıp yediriyo ben boşuna almadım bu kiloları

kızlar valla orucumu açtım ama sadece çorba zeytinyaglı salata ve yogurt yedim başka bişey yok birde su

Oldu sen bana soz hakki doguracak seyler konus ben bisey demiyeyim :))
Ben actigim topigin sorumlulugunu fazlasiyla yerine getiriyorum ve bunu burda zayiflamak isteyen herkesten istiyorum ki basariya ulasalim...sende ciddiyetsizliginden dolayi burda degilsin su an...bu gididle basariya ulasacaginida sanmiyorum ya neyse...insanlarin kaca kadar bildirim aldigi (yada yaptigi)beni ilgilendirmez benim vaktim yok 12 den sonra liste hazirlamak icinn, buna uyabilen veya uyabilecek olan eklensin listeye diyorum her zaman sanada demistim ve kabul etmistin hatirlarsan...o yuzden kiyadlama yapamazsin bu konuda...
Zeytinler tahinler benim midemde evet ama lop lop yaglarda senin bedeninde buna ne diyeceksin?Sen kalori sayimi ile yapilan diyeti duymadin sanirim...Hem ben en azindan yediklerimi harfiyen yaziyorum sen gunlerce girmeyip yazmiyorsun ki kimbilir o gunlerde neler yiyordun bizim bilmedigimiz :))
2 ayda 7 kilo vermissin evet cunku yag oranin yuksekmis bakalim 60 i n zaman goreceksin?cok iyi motive oldunya...neyse senin yaglatin srni ilgilendirir zaten...asabiyete gelirsek evet haksizlik yapilirsa asabilesirim bu kadar acik bu kadar net!ayriyeten eger sen seninle ilgisi bile olmayan sana ait olmayan bu topige gelirsen ben seni sikayet edicem... Ve senin bu zavalli cumlelerine artik cevap vermiycem hadi selametle...

Son düzenleme:
bişey yemeden yattığım için açıkcası baya açtım ve yogun bir gündü ama nefsime hakim oldum senin nasıldıı günün ablacım :)

Guzeldi canim benim...
Temizlik,yemek,sabah spor 40 dakika ,oglumu okuldan aldim geri goturdum derken baktim aksam olmus...diyetimde mukemmel gidiyor canim :))

Guzeldi canim benim...
Temizlik,yemek,sabah spor 40 dakika ,oglumu okuldan aldim geri goturdum derken baktim aksam olmus...diyetimde mukemmel gidiyor canim :))

aman maşallah iyi gitsin :) yarın lapa diyeti yapıyoruz ve ben 1 tane light kola içsem olur mu ve şekersiz kahve ve çay serbest zaman ama ben meyve yiyorum sebze yemiyorum pazar günü nasıl yapsam diye düşünüyorum yaa

Sekersiz cay kahve neysede kola sakin icme canim...

Kizlar bildiginiz uzere 1 ay sonra Turkiyeye tatile gidiyorum ailemin yanina...dolayisiyla diyet yarismasi listesi icin son 4 haftamiz..oradan girip liste yapamam oglumun sunneti ,mevludu sonra kuzenlerin dugunu derken vakit bulamam.temmuzun 7 sinde geri donuyorum 3 gun sonrada ramazan baslayacak zaten...yani ramazanda iftar ve sahur menulerimizi paylasiriz ama bayrama kadar yarisma olmaz...bayramda yenilen tatlilardan dolayi kilolarin alinmayacagini umuyorum ama 1-2 kilo alinmista olsa onemli degil cunku bayram sonrasi yarismalar devam edecek daha kalabalik bir grupla hemde :))
hadi bakalim listemizi son 4 haftasinda verilen kilolarla susleyelim :))

ama ama ama fındık ve siyah üzümde faydalı miktarı da azdıııııı

eveeeeeeeeeet bende yapacam ama bana ayrıntılarını lütfen anlat sadece tarif ettiğin gibi pirinç mi:44:

bugün kermesimiz için mantı yapmaya gittim giderken bir saat dönerkende bir saat yürüdüm orda yani öğlen :bir kaşık bulgur pilavı ,3 kaşık tarhana çorbası,3-4 kaşık cacık,birdilim kadarda ekmek yedim.
akşam:4-5 kaşık kıymalı kabak yemeği, iki dilim çavdar ekmeği, bir bardak ayran.malum dönemdeyim ve hala açım ama bugünlük yeme faslı bitti belki bir nescafe içerim bir kaç saat sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…