Tesekkur ederim canim sende iyiydin nazarmi deydi ne?yarin dikkat edersen pazartesi vermis olmasanda almista olmassin bence canim...kızlar masallah cekıyorum sıze ıradenızın bu sekılde devam etmesı dıleklerımle pazartesı hepınız benum dısında cok guzel sonuclar goreceksınız ınsallah
İyi geceler canim...cok moralsiz gordum seni ya neysebu arada ben uyuyorum herkese ıyı geceler
günaydın kızlaaaaar; nasılsınız bugün bakalım ben kızımdan hastalık kaptım sanırım aynı belirtiler başladı bendede,ama yinede lapa diyetine devam, aslında canım hiç yemek istemiyor bakalım nasıl olacak. mehaycım sonuç güzel yarın dahada güzel olur umarım .eğer yanıltmaca değilse 1kilo 200 gram gitmiş .baya bi mutlu oldum .aslına bakarsan lapanın ödem söktürücü olduğuna inanmamıştım nede olsa pirinç , nişasta demekti benim için . anlıayacağın ilginç durumlar yaşıyorum.
Hehehehe haklisin canim ilk etapta insan inanmasada sonucu gorunce inaniyor...bu lapa diyetini bundan birkac sene oncede denemistim defalarca...ve tam uyulmadiginda sonuc husran olabiliyor ...yogurt kesinlikle yasakken yogurtlu yiyenler var mesela yada bulyon kullananlar...bulyon cok tuzlu mesela ne anladim ben bu isten o zaman :))
Bendede sonuclar super 1 kilo gitmis ayyy Allahim yarinda 600-700 gitsede 62 yi gorsem 3-4 ayin ustune...ama ikinci gun fazla oynama olmuyor sonucu hep beraber gorucez yarin :))
tam bir hayal kırıklığı yaşıyorum şu an, ben bugünde bir kilo eksilirim diye umut etmiştim
bu günüm çok yoğun geçecek kızlar eşim şehir dışında olduğu için pazarı ben yapacağım , öğleden sonra kızım ve bir arkadaşıyla tiyatroya gideceğim çok komikmiş gidenler çok eğlenmişler bakalım ben nasıl bulucam .akşam lapam bunun için geçikebilir . tabiiki öğlenide atlıycam zira daha sabah lapamı yemedim .mehaycım en son kaça kadar yiyebiliyoruz ona göre ayarlama yapayım
Gnydn kizlar
Mamelek ne guzel bir sonuc almissin bugun de baya gider insallah
Bende simdi lapami yedim ama bir ogun gume gidebilir bgn hava biraz bulutlu piknik olayi olmaz ordan yirttim belki avm ye gideriz orayada ymk yiyip gidersem orda yemem :) bugunku lapami guzel bitirebilirim ins. Cok zor olcak olcak ama deniycem zorliycam bu haftada spor yapicam ins.
Kendimi toplamaliyim surda4 kilom kalmis saldim iyice daha evde mama yapmicam bir sure ozlesinler azcik misafirlikleride askiya alcam bu haftada son gunum var onuda atlatayim tmmdir
Mehay ablacım tebrikler canım benim :) bu arada ben bugün normal kahvaltı yaptım yemicektim ama babam çok ısrar etti bende mecbur kaldım ama yarın orucum inşallah :) Birazdan dışarı çıkıcaz yaşasın alışveriş <3
Tesekkur ederim guzelim :))
sen tartilmadinmi bu sabah peki?ne kadar fark etti sende?
700 gram vermişim 51.2 gram çıktım dün 51.9 kiloydummm
ooo supersin canim...hepimiz kilo vermisiz ne guzelll :))
Ayy cnm seninkini gozden kacirmisim senide tebrik ediyorum cnm benim ne mutlu sizeAma bende 1 kilo verdim beni tebrik etmek yok muuu?((
Canim benim seni de tebrik ediyorum700 gram vermişim 51.2 gram çıktım dün 51.9 kiloydummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?