Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

Ayy cnm seninkini gozden kacirmisim senide tebrik ediyorum cnm benim ne mutlu size

Canim benim seni de tebrik ediyorum

sağol canım gerisi başına :)
kızlar şimdi ara öğün yaptım belki fazla oldu ama akşama az yicem 1 fındıklı kahve 1 küçük turta sebzeli 2 küçük kaşık kadar muhallebi

öğlen taze fasülye yanına cacık yedim,akşam az bişi balık yicem , bildirim günü öncesi çok pis bi gol yiyicem akşama uzun süredir görüşemediğimiz arkadaşlara gidicez eşimle eminim şimdi ikram hazırlıyordur ,uzun zaman olduğu için de yemesem olmaz off offf çok kötü oldu bu

kızlar pazarımı yaptım tiyatromu seyrettim geldim 9lu çayımı hazırladım lapamı da ocağa koydum hemen pc başına geçtim ha bu arada perde arasında 7-8 tane minik çilek yedim ama şu anda çok açım .
birde lapamı yanında nescafe olmadan yiyemiyorum o tadını güzelleştiriyor sanki bu yüzden akşam lapamı yerken de içeceğim

çok teşekkür ederim canım şu andaki endişem hafta içi bu verdiğim kilolar hooop geri gelir mi acaba yada en azından vermeye devam edememek gibi bir sonuç olurmu ki bilemedim ben onuuuu

Kizlaaarr oldum yorgunluktan....oglumu sehir merkezindeki parka goturdum arkadaslarda gelmisti...caylar icildi onlar cikola ,biskuvi yediler ben irademe sahip ciktim sadece cay ictim....ama acliktan oldum eve zor attim kendimi yarim muz yedim ve ardindan lapami yedim yarim domates yarim salatalikla...simdide yorgunluk kahvesi iciyorum feci yorgunum....
Bugun yediklerim kisaca soyle :
2 ogun lapa,1 elma, yarim muz...
2 bardak cay 1 fincan kahve :))

bende 2 öğün lapa ama sabahkini iki küçük salatalık bir biber ile, akşamkini de bir salatalık ,bir biber, bir domatesle, yanında da şekersiz nescafe ile.arada da 7-8 küçük çilek.bi sabah bir akşam birer kupa da bitki çayı .bir litreye yakın su burda hava yağmurlu ve ben sanırım hasta oluyorum boğazım ağrıyo çok su içemedim.

çok teşekkür ederim canım şu andaki endişem hafta içi bu verdiğim kilolar hooop geri gelir mi acaba yada en azından vermeye devam edememek gibi bir sonuç olurmu ki bilemedim ben onuuuu
Yok cnm gelmez sen zaten dikkat ediyorsun hatta devam bile edersin vermeye bu sonuc ta odem attiriyor

oh ne guzel
Bizde anneme geldik bende bozmadim2dilim minnak kek yrm dilim baklava yedim. Sadece :))) 3ogun lapami yedim

gecmis olsun cnm

cok guzel canim ..gayet basarili atlattin iki gunude...masallah valla nazar deymesin bize ne azimli ve iradeliyiz artik :))

tabi canım aileyle geçirdiğin zaman değerlidir heba etme yemiycem diye tuttursaydın annene babana zehir olurdu vakit iyi yapmışsın.sonra telafi edersin
Bencede :))
Yok cnm gelmez sen zaten dikkat ediyorsun hatta devam bile edersin vermeye bu sonuc ta odem attiriyor

oh ne guzel
Bizde anneme geldik bende bozmadim2dilim minnak kek yrm dilim baklava yedim. Sadece :))) 3ogun lapami yedim

gecmis olsun cnm

Seninkide iyi gecmis kekleri 1yeseydin keske ...ama olsun bence iyi yinede tutmussun kendini... )

Kizlar iki haftada bir pazar gunleri yapalimmi bu lapayi artik...
Bikmamak icin iki haftada bir gun yeterli bence...yeterince odem kaybi olmustur her seferinde iki gun yapmaya gerek yok bence..
Siz ne dersiniz?

oh ne guzel

gecmis olsun cnm

ay onları yeyince de lapa işe yarıyomu baklava kek falan .oğlum bugün bana diyet yapıyorum diye diyet çikolata almış yemedim bozulmasın diye.
sarelle kavanozda diyet çikolatada çıkarmış ondanda alıyımmı anne sana diyo şeker yoksa bile yağı yeter diyet bozmaya değilmi ama.!!!!!!!!!

Kizlar iki haftada bir pazar gunleri yapalimmi bu lapayi artik...
Bikmamak icin iki haftada bir gun yeterli bence...yeterince odem kaybi olmustur her seferinde iki gun yapmaya gerek yok bence..
Siz ne dersiniz?

kabul mehaycım tartıyla aramı düzeltecekse ben varım tabiii ekstra bir durum olmazsa

Yok canim yememek daha iyi....iyi sonuc icin tamamen uyman lazim )

kabul mehaycım tartıyla aramı düzeltecekse ben varım tabiii ekstra bir durum olmazsa

Tamamdir canim anlastik o halde...ama ben 17 mayista tatile cikiyorum diyete 40 gun ara vericem.sonrada ramazan girer...ama ramazanda sahurda cok az yemeyi iftrdada abartmamayi dusunuyorum bu sene...cunku diger seneler feci yiyordum rahatsiz olana kadar.bu sene tika basa degil doyacak kadar yiycem.ramazan bayrami sonrasida aynen devam ederiz....

evet canım ben de ramazanda kilo almasamda veremiyordum anca verenlere özeniyordum bu sene güzel bir diyetle ramazanda zayıflayanlar kervanına katılmak istiyorum o zamana kadar da biraz daha gitmiş olur kilocuklar herhalde

evet canım ben de ramazanda kilo almasamda veremiyordum anca verenlere özeniyordum bu sene güzel bir diyetle ramazanda zayıflayanlar kervanına katılmak istiyorum o zamana kadar da biraz daha gitmiş olur kilocuklar herhalde

İste o kilo verenlerden biride bendim grcen seneye kadar :)) ama gecen sene esimin sayesinde aldim...
Gece cok yiyemem yersemde uyuyamam mide agrisindan,sabah kalktigimda midem tas gibi oluyor.. .ama gecen sene esime uydum yedimde yedim.hem rahatsiz oldum hem kilo aldim ( bu sene ayni hataya dusmiycem :)) ama cok zor olacak iftarda abartmamak cunku iftar saati burda gece 21.40 da basliyor..Allah kolaylik versin ve hepimizin orucunu kabul etsin insallah....

tabi canım aileyle geçirdiğin zaman değerlidir heba etme yemiycem diye tuttursaydın annene babana zehir olurdu vakit iyi yapmışsın.sonra telafi edersin

Çok doğru ablacım önemli olan biricik ailem. zaten bi pazarımız var :) zaten yemegimi az yedim dışarda yicegimizii tahmin etmiştim dengeledim fakat dışarda ne kadar az yersen ye evdeki gibi sağlıklı olmuyo ama yarın orucum ondan rahatım birazda :) çorba icerım birazdan zaten geç yatıcam umarım eritirim bütün gün yediklerimi :)

evet canım işiniz zor burda da 20.28 ile başlıyor gün gün kısalıyor (senin sayende iftar vaktini öğrendim he he)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…