- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
Ayy cnm seninkini gozden kacirmisim senide tebrik ediyorum cnm benim ne mutlu size
Canim benim seni de tebrik ediyorum
Gnydn kizlar
Mamelek ne guzel bir sonuc almissin bugun de baya gider insallah
Bende simdi lapami yedim ama bir ogun gume gidebilir bgn hava biraz bulutlu piknik olayi olmaz ordan yirttim belki avm ye gideriz orayada ymk yiyip gidersem orda yemem :) bugunku lapami guzel bitirebilirim ins. Cok zor olcak olcak ama deniycem zorliycam bu haftada spor yapicam ins.
Kendimi toplamaliyim surda4 kilom kalmis saldim iyice daha evde mama yapmicam bir sure ozlesinler azcik misafirlikleride askiya alcam bu haftada son gunum var onuda atlatayim tmmdir
sağol canım gerisi başına :)
kızlar şimdi ara öğün yaptım belki fazla oldu ama akşama az yicem 1 fındıklı kahve 1 küçük turta sebzeli 2 küçük kaşık kadar muhallebi
yani bugün bozdun mu dilvinciğim
Kizlaaarr oldum yorgunluktan....oglumu sehir merkezindeki parka goturdum arkadaslarda gelmisti...caylar icildi onlar cikola ,biskuvi yediler ben irademe sahip ciktim sadece cay ictim....ama acliktan oldum eve zor attim kendimi yarim muz yedim ve ardindan lapami yedim yarim domates yarim salatalikla...simdide yorgunluk kahvesi iciyorum feci yorgunum....
Bugun yediklerim kisaca soyle :
2 ogun lapa,1 elma, yarim muz...
2 bardak cay 1 fincan kahve :))
ablacım mecbur kaldım bugün aileceydik gezdik falan fistan
Yok cnm gelmez sen zaten dikkat ediyorsun hatta devam bile edersin vermeye bu sonuc ta odem attiriyorçok teşekkür ederim canım şu andaki endişem hafta içi bu verdiğim kilolar hooop geri gelir mi acaba yada en azından vermeye devam edememek gibi bir sonuç olurmu ki bilemedim ben onuuuu
oh ne guzelKizlaaarr oldum yorgunluktan....oglumu sehir merkezindeki parka goturdum arkadaslarda gelmisti...caylar icildi onlar cikola ,biskuvi yediler ben irademe sahip ciktim sadece cay ictim....ama acliktan oldum eve zor attim kendimi yarim muz yedim ve ardindan lapami yedim yarim domates yarim salatalikla...simdide yorgunluk kahvesi iciyorum feci yorgunum....
Bugun yediklerim kisaca soyle :
2 ogun lapa,1 elma, yarim muz...
2 bardak cay 1 fincan kahve :))
gecmis olsun cnmbende 2 öğün lapa ama sabahkini iki küçük salatalık bir biber ile, akşamkini de bir salatalık ,bir biber, bir domatesle, yanında da şekersiz nescafe ile.arada da 7-8 küçük çilek.bi sabah bir akşam birer kupa da bitki çayı .bir litreye yakın su burda hava yağmurlu ve ben sanırım hasta oluyorum boğazım ağrıyo çok su içemedim.
cok guzel canim ..gayet basarili atlattin iki gunude...masallah valla nazar deymesin bize ne azimli ve iradeliyiz artik :))bende 2 öğün lapa ama sabahkini iki küçük salatalık bir biber ile, akşamkini de bir salatalık ,bir biber, bir domatesle, yanında da şekersiz nescafe ile.arada da 7-8 küçük çilek.bi sabah bir akşam birer kupa da bitki çayı .bir litreye yakın su burda hava yağmurlu ve ben sanırım hasta oluyorum boğazım ağrıyo çok su içemedim.
Bencede :))tabi canım aileyle geçirdiğin zaman değerlidir heba etme yemiycem diye tuttursaydın annene babana zehir olurdu vakit iyi yapmışsın.sonra telafi edersin
Yok cnm gelmez sen zaten dikkat ediyorsun hatta devam bile edersin vermeye bu sonuc ta odem attiriyor
oh ne guzel
Bizde anneme geldik bende bozmadim2dilim minnak kek yrm dilim baklava yedim. Sadece :))) 3ogun lapami yedim
gecmis olsun cnm
Yok cnm gelmez sen zaten dikkat ediyorsun hatta devam bile edersin vermeye bu sonuc ta odem attiriyor
oh ne guzel
Bizde anneme geldik bende bozmadim2dilim minnak kek yrm dilim baklava yedim. Sadece :))) 3ogun lapami yedim
gecmis olsun cnm
Kizlar iki haftada bir pazar gunleri yapalimmi bu lapayi artik...
Bikmamak icin iki haftada bir gun yeterli bence...yeterince odem kaybi olmustur her seferinde iki gun yapmaya gerek yok bence..
Siz ne dersiniz?
ay onları yeyince de lapa işe yarıyomu baklava kek falan .oğlum bugün bana diyet yapıyorum diye diyet çikolata almış yemedim bozulmasın diye.
sarelle kavanozda diyet çikolatada çıkarmış ondanda alıyımmı anne sana diyo şeker yoksa bile yağı yeter diyet bozmaya değilmi ama.!!!!!!!!!
kabul mehaycım tartıyla aramı düzeltecekse ben varım tabiii ekstra bir durum olmazsa
Tamamdir canim anlastik o halde...ama ben 17 mayista tatile cikiyorum diyete 40 gun ara vericem.sonrada ramazan girer...ama ramazanda sahurda cok az yemeyi iftrdada abartmamayi dusunuyorum bu sene...cunku diger seneler feci yiyordum rahatsiz olana kadar.bu sene tika basa degil doyacak kadar yiycem.ramazan bayrami sonrasida aynen devam ederiz....
evet canım ben de ramazanda kilo almasamda veremiyordum anca verenlere özeniyordum bu sene güzel bir diyetle ramazanda zayıflayanlar kervanına katılmak istiyorum o zamana kadar da biraz daha gitmiş olur kilocuklar herhalde
tabi canım aileyle geçirdiğin zaman değerlidir heba etme yemiycem diye tuttursaydın annene babana zehir olurdu vakit iyi yapmışsın.sonra telafi edersin
İste o kilo verenlerden biride bendim grcen seneye kadar :)) ama gecen sene esimin sayesinde aldim...
Gece cok yiyemem yersemde uyuyamam mide agrisindan,sabah kalktigimda midem tas gibi oluyor.. .ama gecen sene esime uydum yedimde yedim.hem rahatsiz oldum hem kilo aldim( bu sene ayni hataya dusmiycem :)) ama cok zor olacak iftarda abartmamak cunku iftar saati burda gece 21.40 da basliyor..Allah kolaylik versin ve hepimizin orucunu kabul etsin insallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?