Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

Eritirsin canim yarin orucluysan dert etme )

Kizlar yarin ayca kayanin bir ayda 8 kilo diyetine basliyorum...2. beslenme listesini yapicam bu hafta biraz zor ama yapicam...ilk yaptigimda 8-9 gunde 2.7 kilo vermistim...yarin 63.4 u gorsem...bu diyetle bu haftada 1.4 kilosu gitse 22 nisanda 62 yi gorsem super olur :))

bende çok isterim ama dur bakalım önümüzdeki hafta kermesimiz var çoooook mamalar yapılacak tabii ben sanki hasta olacak gibiyim istiyorum ama bilemiyorum günler ne gösterecek.
bugün kızımın arkadaşı gördü beni (kıştan beri görmüyodu) tanıyamadı ne kadar zayıflamışsınız dedi ay pek bi mutlu oldum

Gecmis olsun anim acil sifalar dilerim ilerlemez insallah....
Canim sen kac kilo ile baslamistin diyete?

Gecmis olsun anim acil sifalar dilerim ilerlemez insallah....
Canim sen kac kilo ile baslamistin diyete?

kızımın arkadaşı beni son gördüğünde geçen kış değil daha önceki kış 105 tim .ama asıl diyete bu kış şubat ayında başladım 99 ile hemen hemen sizinle tanıştığımız zaman dı sanırım.

kızlar sahurumuda 1 saat önce yaptım çok az borca 2 kaşık soğuk sebze yemeği ve 2 kasık bulgur pilavı birazda yagsiz tuzsuz soguk tavuk eti 3 parmak kepekli ekmek çok mu olmuş ( ya yemiycektim ama günler uzun burda 19.32 de okunuyo ezan

Ooo canim harikasin...bizimle tanisali 10-11 kilo vermis olacaksin yarin o zaman :))

dilvinciğim sen nerde yaşıyorsun canım?

Hayir canim cok guzel hatta birer kasik fazladan yiyebilirdin bence....

ama dur sabredeyim galiba bu mide kazınmaları olunca eğer mideye yemek göndermezsen vücuttaki yağlardan harcıyormuş

ben çıkıyorum canlar sabah görüşmek üzere yeni kilolalarımızla biraz çocuklarla oturuyum yatana kadar herkese Allah rahatlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…