Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

Yarın iftarda sadece çorba ve lapa yemeyi planlıyorum ama tabi orucum diye annem döktürcek yine

kızlar tartıldım hay tartılmaz olaydım 52.2 anacım bu 52 beni çok seviyo ((( ama metabolizmm öyle çalışıyo ki karın ağrımdan ölcemmm

kahvaltı:bir yumurta ve bir kk peynir le yapılmış omlet(tabiiki yağsız),bir salatalık, bir dilim çavdar ekmeği

günaydın kızlar bu havalara ne zaman düzelecek ya ,çocuklar hasta olup duruyo Allah beterinden saklasın...

neyse gelelim asıl konuya benim kilom da:57.9 hadi bakalım devam ......

günaydın kızlar bu havalara ne zaman düzelecek ya ,çocuklar hasta olup duruyo Allah beterinden saklasın...

ahhhh sorma cnm ya artık bende duzelmesıını ıstıyorum esımde suan cok hasta yatıyor gecedenberı onu beklıyorum uykusuzum bende cok

hayatım ya sen şu cetveli nasıl yaptın ben de yapmak istiyoruuuummmm :)
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
burdan yonergelerı ızle cnm ok?

kızlar günaydıııın. kalkar kalkmaz tartıldım veeeee............87.2.........

kızlar tartıldım hay tartılmaz olaydım 52.2 anacım bu 52 beni çok seviyo ((( ama metabolizmm öyle çalışıyo ki karın ağrımdan ölcemmm

Tebrik ediyorum cnm seni bende dunku lapamla 1.100gr vermisim ve 64.4 um bu sbh onca kacamaga ragmen yine eski kilomdayim bu hafta artik63 gormek istiyorum dikkat edicem ins

Kizlar hepiniz harikasiniz, ayakta alkisliyorum sizi bu ne azim, bu ne irade bu ne hirs masallaaaahhhhhhhh hepinize yavrular

bende hemen kilomu soyluyoruuuuuuumm bendeeeee 63.1 geldim bu sabah ...yani 2 gunde lapa diyetiyle 64.6 dan 63.1 e indin tam 1.5 kilo verdim canlar...hadi bakalim haftaya 62 yi gormek istiyorum artik

Son düzenleme:
8-15 Nisan diyet yarismasinda bulunanlar

Mehay.......................63.9..............63.1..........800 gr vermis

Nazlibahar..................64.5...............64.4..........100 gr vermis

Mamelek....................89.8...............87.2..........2.6 gr vermis

Dilvin.......................51.7................52.2...........500 gr almis

Canfunerda...............58.7................57.9...........800 gr vermis

Eveeet listemiz bu hafta verilen kilolar sayesinde bir nebze daha hafiflemis bulunmakta kizlar 1. olan arkadasimiz mamelegi can-i gonulden tebrik ediyorum bu haftaki ustun basarisindan dolayi....Diger tum arkadaslarimda gayet basarilisiniz cok guzel kilolar verildi bu hafta yine..Hadi kizlar yaza az kaldi gayret yilmak yokkkk

15-22 Nisan diyet yarismasinda bulunanlar

Mehay.......................63.1

Nazlibahar..................64.4

Mamelek....................87.2

Dilvin.......................52.2

Canfunerda...............57.9

En yeni listemizle yepyeni bir haftaya merhaba diyerek basliyoruz kizlar , hepinize basarilar

Son düzenleme:
Bugun ayca kaya diyetine basladim kizlar yine ...nesfitimi yedim simdi oglusumu almaya gidicem...ogleden sonra onu birakinca geri gelirim sporda yapicam bugun bol bol ohh ne guzel hava var gunesli....havalarin duzelmesiyle moralim yerine geldi yahu

Bugun ayca kaya diyetine basladim kizlar yine ...nesfitimi yedim simdi oglusumu almaya gidicem...ogleden sonra onu birakinca geri gelirim sporda yapicam bugun bol bol ohh ne guzel hava var gunesli....havalarin duzelmesiyle moralim yerine geldi yahu

oh ne güzel burada sel seli götürüyo hava kapalıııı nerdeyse ışık yakacam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…