Hergun yediklerimizi yaziyoruz biz yazman senin yararina olur canim...cunku yeri geliyor birbirimizi uyariyoruz yorum yapiyoruz ...senin neler yedigini bilmeden diyet yaptigina emin olamayiz ve kilo veremedigin zamanlar olursa nedeni hakkinda fikrimizde olmaz...hem yazinca insan daha sadik kaliyor diyetine yazmadigi zaman rahatlik hissedip arad scmaliyor :) bu arada kilo bildirimi cuma oglen 12 den once yapiliyor yarisma duzenliyoruz istersen senide cuma gunu yeni kilonla yarismaya dahil edebilirim...
Hosgeldin canim kilon cok degil zaten verirsin insallah kisa zamanda...kac yasindasin?
Zaten su haftasonlari bozmadan yapilabilse daha cok kilo kaybimiz olur.bizi mahveden su haftasinlari malesefkihoşbuldum canım..
kilom fazlaydı 68 kilodan düştüm 5 ay içinde.
şimdi vermişken 54 e geri dönmek istiyorum.
ara sıra kaçamaklarım olsada genelde tutuyorum kendimi.
akşam yediğimi yazmaya utanıyorum.
bi daha asla böyle bişey yapmayacağımmm
ama aşırıya kaçmadan için diyolar bazı diyetisyenlerde öneriyo
tamam vazgeçtim
cık içmicem :) bu arada kızlar hep beraber bu sporu yapalım hadi Ender Saraç'tan 3 Haftada İncelten 10 Hareket | Sağlık | Videolar :) benim arkadaşım bunla ve diyetle 2 ayda 8 kilo verdi :)
cık içmicem :) bu arada kızlar hep beraber bu sporu yapalım hadi Ender Saraç'tan 3 Haftada İncelten 10 Hareket | Sağlık | Videolar :) benim arkadaşım bunla ve diyetle 2 ayda 8 kilo verdi :)
Selam kizlar dun giremedim hic bugunde giremem alisveris gunu isim bitmez hic...aksama gitebilirsem ugrarim canlar gorusuruz....
görüşürüz canım :) tam kilosunu bilmiyorum ama kız baya kiloluydu bu sporuda yapmış sıkılaşmış felan kilo verdiği çok belli. bende bugün yaklaşık 1 saat spor yaptım önce bunu sonra step yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?