Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

hoşbuldum canım..
kilom fazlaydı 68 kilodan düştüm 5 ay içinde.
şimdi vermişken 54 e geri dönmek istiyorum.
ara sıra kaçamaklarım olsada genelde tutuyorum kendimi.
akşam yediğimi yazmaya utanıyorum.
bi daha asla böyle bişey yapmayacağımmm

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten su haftasonlari bozmadan yapilabilse daha cok kilo kaybimiz olur.bizi mahveden su haftasinlari malesefki (

sabah kahvaltım 5 kepekli bisküviyi (form) ufaladım üstüne yarım yağlı süt ekledim bunu yedim sonra 1 portakal yedim aradan 1 saat geçti elma sirkeli su içtim . ( çok iyi araştırdım günde 2 kez içilmeliymiş daha fazlası mideyi delermiş 1 su bardağına (ılık) ben göz kararı elma sirkesi koyuyorum isteyen 2 yemek kaşığı ve 1 tatlı kaşığı balla içiyor ama bence 2 yemek kaşığı fazla ben göz kararı koyuyorum 1 yemek kaşığı ancadır. ) karbonatlı su hakkında bildikleriniz neler ? zayıflatıyormuş diyolar ama bilmiyorum ? bide sirkeli suyun etkisini hemen görebilirsiniz ben tuvalete çok gitmezdim şimdi sürekli gidiyorum .

bayanlar öğlende yoğur kepek ekmeği ve 3-4 kaşık susuz patates yemeği yedim ve şuan da şişmiş durumdayım.

selam nasılsınız kızlar :)
ben iyiyim diyet de iyi allah bozmasın :)

fındık kurdu arkadaşım sodalı su da mideye zararlı sirke de zararını hemen görmesekte ilerleyen zaman da karşımıza çıkar mutlaka
ne gerek var sağlıklı kılo vermek varken :)

ama aşırıya kaçmadan için diyolar bazı diyetisyenlerde öneriyo

karar senin tabiki benim ki sadece fikir :) ama ben olsam içmem :) hani diyorsun ya sirkeyi içtikten sonra tuvalete çıkıyorum diye :)
durduk yere niye bağırsaklarını yıpratıyorsun neyse hevesini alana kadar içç bari ne diyim :)

Son düzenleme:
04.02. 2013 pazartesi

sabah: 0.5 litre ılık su

kahvaltı:
1. dilim çavdar ekmeği
4. zeytin
az peynir domates dilimleri

ara : 1. elma 1. kupa yeşilçay

öğlen:
2. dilim çavdar ekmeğine beyaz peynirli tost
2 bardak ayran

ara: yeşilçay

akşam:
bol salata
5. köfte
1 bardak ayran

ara:
2 mandalin

gün içinde toplamda:
2.5 litre su
2. kupa yeşilçay
2. filcan nescafe

sopr: 70 dakika lesli.5mil :)

selam kızlar :)

mehay cuma yarışmasına benide katıcaktın ya :) ben vazgeçtim canım ya,yarışma kelimesi stres yaptı bende
ben en iyisi günlüğümde devam edeyim :) kusura bakma olur mu :)

Selam kizlar dun giremedim hic bugunde giremem alisveris gunu isim bitmez hic...aksama gitebilirsem ugrarim canlar gorusuruz....

görüşürüz canım :) tam kilosunu bilmiyorum ama kız baya kiloluydu bu sporuda yapmış sıkılaşmış felan kilo verdiği çok belli. bende bugün yaklaşık 1 saat spor yaptım önce bunu sonra step yaptım

Anladim canim bende bir ara step yapiyordum stepperimlr ama cok gicirdamaya basliyor ilk 5 dakikadan sonra asagiya ses gider diye yqpmiyorum bende...lesli sansin ve bir saatlik egzersiz var fransiz kanalinda yayinlabip internete konulmus super zayiflatiyor ve terletiyor onu yapiyorum...bu ara vaktim yok ama yapamiyorum pek basliycam geri....

Kizlaaaarrrrr gunaydinnn nasilsinuz nasil gidiyor diyetler bakalim?benimki dun pek iyi degildi ama onun disinda super cuma gunu suprizlerle geliyorum :))))

slm kızlar nasılsınız dıyetler keyıfelr
uzun zamandır gıremıyorum tatılnedenıyle annemdeyım ve dıyet mıyet kalmadı bende pazartesı gunu de gunum var haman salı gunu kaldıgım yerden evımde devam edıcem ınsallah
yenı arkadaslr gelmıs aramıza hos gelmısler sefalar getırmısler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…