Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

yrn ayran detoksu yapsammı acaba dıye dusunuyorum ıkı gun yapılması gerekıyormus ama ıkı gun haytta dayanamam zaten persembe annmeler gelıcek hıc te yaapamm nların yanında sadece yrn yapayım bari kalkıp ıslatayım nohutla yesıl mercımegı hemen

bencede canim adam %100 hatali bu durumda cunku...

Allahtan cips sevmiyorum ve hic aramiyorum..bende serbetli tatlilara duskunum cok...herkesin bir zaafi var iste :))

mehaycım o cips değil cıs yazmıştım.e madem öğlen yediklerimi yazayım:bir kase domates çorbası (üzeri bir tutam kaşarlı) bir közlenmiş patlıcan ,bir haşlanmış patates (üzerlerinde çay kaşığının ucuyla tereyeğ,yine bir tutam kaşar rendesi,bir tatlı kaşığı mayonez), bir saat sonra: bir paket diyet bisküvi(iki tanesinin arasına diyet sarelle sürülmüş) bir nescafe.

fazla ama cokta fazla degıl ki yaa ıyı aksam naptın ne yedın

o nasıl oluyor canım tarif etsene bizde öğrenelim

mamelek cnm supersın masallah sana
cnm yukardakı lınk kk da kı ayran detoksu bolumu tıkla bak ok cocuklarla ılglenmekten pek yazamıyorum

Mehayim bana gore cok olmamis ama daha az yiyebilirdin

Bende simdi geldim arkadastan
Aksam:1 sigara boregi 1krk azda patates salatasi yedim keki yemeseydim iyiydi ama yedik yinede sukur dune gore hadi ins. Basladim sanirim diyete yine

Evet canim keske pideyi yemeseydim zaten hic guzel degildi ama isirmis oldum..sertti baya ama yedim kalmasin gunah olur diye...
Yarin yine misafirlikteyim ama bu sefer yerim yarin izin veriyorum kendime cunku en sevdigim arkadasima gidicem onda yerim aksam evde yemem ama...sabahta kellogs yerim sadece... O da 153 kalori zaten...Hesapladim yarin yiyeceklerim( butun gun) 1200 kaloriyi gecmiyecek yuruyerek gidip gelicem zaten 40 dakikada yuruyus yapicam eritirim birazini :))

ohhh oh masllah bence mıktarını ayarlayıp dıger ogunlerı de ayarlayınca yenılebılır dıye dusunuyorum yanı kalorı hesabı ama ben beceremıyorum ıste o ısı (( bende artık kalan 4kıloyu vermelıyım dıye dusunuyorum bı 63 ü gorsem gaza gelcem de bı 64 ü gecemedım (( benım artık haftaya kadar mısafırım de yok bende gıtmıcem dıkkat etcem ya

Ya bende yapmak istiyorum bunu ama en sevmedigim seyde nohut yaa (

Aslinda biraz fazla ama aksam cok guzel orantilamissin telafi etmissin canim tebrikler :))

Son düzenleme:
cnm yrn beraber yapalım dıcem ama sen mısafırlıge gıdıcekmıssın (( ıkı gun mu yapsak acaba sencde persembe cuma yaparsın bende carsamba persembe he ne dersın

cnm yrn beraber yapalım dıcem ama sen mısafırlıge gıdıcekmıssın (( ıkı gun mu yapsak acaba sencde persembe cuma yaparsın bende carsamba persembe he ne dersın

Yok canim ben bu hafta yapamam zaten nohutuda sevmiyorum hic...malzemeleride almam lazim zaten belki yaparsam nohutsuz yaparim ben...

ya ben nohutu severım dıye yazdın okuyorum bılıyomusun o yuzden teklıf ettım sana ayyyy bu aralar ben hıc ıyı degılım ya sanırım kafam cok dolu benım bıraz rahatlamam lazım degısıklık yapıp yaz gelsın artık ya bende de salatalık yok (( salatalıksız yapsam nolur ki

Bunu yapacagima hergun cacik yerim daha cok severim valla :))

Bende bugun ve yarin biraz yolumu saptirmis olacagim ama olsun fazla kalori almadan yiyorum istediklerimi :)) ve yarindan donra aynen devam aycacigima :))

Son düzenleme:
Bunu yapacagima hergun cacik yerim daha cok severim valla :))

Allah senı emi he gece gece guldurdun benı kız bakalım bı deneyeyım ben yrn lapadan daha da kotu degıldrı cnm ya ben severım hepsını ıcındekı malzmelerın bıde 63 olsun artık y bı sekılde mıtıve olmalıyım ya cumaya da 70-79 grubunda kılo bıldırımı yapıcam ya bıraz degısıklık olsun bakalım orda da acaıp mma tarıflerı verıyorlar he hehehehehhe

Bende bugun ve yarin biraz yolumu saptirmis olacagim ama olsun fazla kalori almadan yiyorum istediklerimi :)) ve yarindan donra aynen devam aycacigima :))

ayca nın dıyetı guzel ya bencede ınsankendıne gore ayarlayabılıyor sureklı sureklı dıyet olunca bunalıyor ınsan da he arada degısıklık yapılmalı vucudu raht bırakmalı bu arada ben fazla rahat bıraktım bu aralar Allah tan kılo almadım onca yemeye ayşe melegım sagolsun sanırım onun sayesınde oldu bu iş birde tek sol gogsumu emıyor sag tarafı 2. aydan ebrı emmıyor

Heheheh :)) oyle ama...dogrudur lapadan lezzetsiz olamaz bencede....
Demek 70-79 topiginde mama tarifleri veriyorlar :)) o zaman 60 lari zor gorurler, malum kilolari bizden fazla daha cok dikkat etmeleri lazim...sende fazla takilma bari Allah muhafaza 70 lere geri donersin sonra ona buna uya uya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…