bencede canim adam %100 hatali bu durumda cunku...
Allahtan cips sevmiyorum ve hic aramiyorum..bende serbetli tatlilara duskunum cok...herkesin bir zaafi var iste :))
mehaycım o cips değil cıs yazmıştım.e madem öğlen yediklerimi yazayım:bir kase domates çorbası (üzeri bir tutam kaşarlı) bir közlenmiş patlıcan ,bir haşlanmış patates (üzerlerinde çay kaşığının ucuyla tereyeğ,yine bir tutam kaşar rendesi,bir tatlı kaşığı mayonez), bir saat sonra: bir paket diyet bisküvi(iki tanesinin arasına diyet sarelle sürülmüş) bir nescafe.
yrn ayran detoksu yapsammı acaba dıye dusunuyorum ıkı gun yapılması gerekıyormus ama ıkı gun haytta dayanamam zaten persembe annmeler gelıcek hıc te yaapamm nların yanında sadece yrn yapayım bari kalkıp ıslatayım nohutla yesıl mercımegı hemen
fazla ama cokta fazla degıl ki yaa ıyı aksam naptın ne yedın
Mehayim bana gore cok olmamis ama daha az yiyebilirdin
Bende simdi geldim arkadastan
Aksam:1 sigara boregi 1krk azda patates salatasi yedim keki yemeseydim iyiydi ama yedik yinede sukur dune gore hadi ins. Basladim sanirim diyete yine
Ayy canim sevindim valla icime kusku dusmustu... :))Mehayim bi daha okudum da cnm hic te cok degil yediklerin bence
Evet canim keske pideyi yemeseydim zaten hic guzel degildi ama isirmis oldum..sertti baya ama yedim kalmasin gunah olur diye...
Yarin yine misafirlikteyim ama bu sefer yerim yarin izin veriyorum kendime cunku en sevdigim arkadasima gidicem onda yerim aksam evde yemem ama...sabahta kellogs yerim sadece... O da 153 kalori zaten...Hesapladim yarin yiyeceklerim( butun gun) 1200 kaloriyi gecmiyecek yuruyerek gidip gelicem zaten 40 dakikada yuruyus yapicam eritirim birazini :))
Ya bende yapmak istiyorum bunu ama en sevmedigim seyde nohut yaayrn ayran detoksu yapsammı acaba dıye dusunuyorum ıkı gun yapılması gerekıyormus ama ıkı gun haytta dayanamam zaten persembe annmeler gelıcek hıc te yaapamm nların yanında sadece yrn yapayım bari kalkıp ıslatayım nohutla yesıl mercımegı hemen
mehaycım o cips değil cıs yazmıştım.e madem öğlen yediklerimi yazayım:bir kase domates çorbası (üzeri bir tutam kaşarlı) bir közlenmiş patlıcan ,bir haşlanmış patates (üzerlerinde çay kaşığının ucuyla tereyeğ,yine bir tutam kaşar rendesi,bir tatlı kaşığı mayonez), bir saat sonra: bir paket diyet bisküvi(iki tanesinin arasına diyet sarelle sürülmüş) bir nescafe.
cnm yrn beraber yapalım dıcem ama sen mısafırlıge gıdıcekmıssın(( ıkı gun mu yapsak acaba sencde persembe cuma yaparsın bende carsamba persembe he ne dersın
Bunu yapacagima hergun cacik yerim daha cok severim valla :))ya ben nohutu severım dıye yazdın okuyorum bılıyomusun o yuzden teklıf ettım sana ayyyy bu aralar ben hıc ıyı degılım ya sanırım kafam cok dolu benım bıraz rahatlamam lazım degısıklık yapıp yaz gelsın artık ya bende de salatalık yok(( salatalıksız yapsam nolur ki
Bunu yapacagima hergun cacik yerim daha cok severim valla :))
Bende bugun ve yarin biraz yolumu saptirmis olacagim ama olsun fazla kalori almadan yiyorum istediklerimi :)) ve yarindan donra aynen devam aycacigima :))
Allah senı emi he gece gece guldurdun benı kız bakalım bı deneyeyım ben yrn lapadan daha da kotu degıldrı cnm ya ben severım hepsını ıcındekı malzmelerın bıde 63 olsun artık y bı sekılde mıtıve olmalıyım ya cumaya da 70-79 grubunda kılo bıldırımı yapıcam ya bıraz degısıklık olsun bakalımorda da acaıp mma tarıflerı verıyorlar he hehehehehhe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?