Nazlisim senin niye hiç sesin çikmiyor kiz? altta goruyorum ama hiç konusmuyorsun? diyete basladinmi artik bugun tamamen canim???:26:
Nazlisim senin niye hiç sesin çikmiyor kiz? altta goruyorum ama hiç konusmuyorsun? diyete basladinmi artik bugun tamamen canim???:26:
herkese günaydııın ben bugün biraz geç açtım pc yi kızlar hemen kahvaltımı yazayım.
iki dilim tambuğday ekmeği, tereyağında yumurta (yağ bir çay kşığından az ),yarım domates yarım salatalıkbir tatlı kaşığı kadar diyet sarelle :26: (bir tatlı kaşığı tepeleme değil tabiki.işte tahminen 10 gr gelse 43 kalori falan oluyo) ve yeşil çay
evet mehaycım bu aralar onun pek tadı yok galiba eşide rahatsızdı ya dün ,çocuklar falan , bende merak ettim
kimsecikler yok madem bende gidip sporumu yapayim bari...lesliyle 3 mil hadi bakalim
canim iki haftada bir yapicaz lapayi her hafta odem gitmez bence...o yuzden bu hafta yapmiycaz...birde sen istersen cuma cumartesi yap ben pazar yaparim bildirim oncesi canim...
fazla degistirme ama canim o zaman ise yaramiyor
oo masallahsiz bebis icin beklememissiniz sanirim bende 10 yillik evliyim canim... :)
mamelegım oglunun olay sonucu ne oldu ????
Aman iyisorun cikmamis cnm hayirlisyla bitsin gitsin insadam şikayetci olmuş canım bu yüzden karakolda 6 saat alıkonulmuş bunun üzerine oğlum da şikayetci olmuş adam önüme atladı diye sonuçta 100 m ilerde yaya geçidi 50 m geride üst geçit varmış savcı burakın demiş de akşam eve gelebildi, mahkeme olacak bakalım nolucak sonuç ,ama avukat alırız diyomuş.
sman olur oyle arada bir kacamaköğlen yediklerimi ne ben söyleyim ne siz duyun geçtiğimiz iki saati hiç yaşanmamış kabul ediyorum bir şey oldu bana birsürü cıs yedim.:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
bencede canim adam %100 hatali bu durumda cunku...adam şikayetci olmuş canım bu yüzden karakolda 6 saat alıkonulmuş bunun üzerine oğlum da şikayetci olmuş adam önüme atladı diye sonuçta 100 m ilerde yaya geçidi 50 m geride üst geçit varmış savcı burakın demiş de akşam eve gelebildi, mahkeme olacak bakalım nolucak sonuç ,ama avukat alırız diyomuş.
öğlen yediklerimi ne ben söyleyim ne siz duyun geçtiğimiz iki saati hiç yaşanmamış kabul ediyorum bir şey oldu bana birsürü cıs yedim.:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?