Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

2013-03-31 --------------64.6 kg.
2013-04-01 ----- ---------64.5 kg.
2013-04-03 --------------64.4 kg.
2013-04-05 --------------63.9 kg.
2013-04-08---------------63.8 kg.
2013-04-16 --------------63.1 kg.

kiskananlar çatlasinn

Son düzenleme:
kizlar karnim acikti simdi kahvalti yapicam korkuyorum yemeye inanin...bu hafta verdigim 1.5 u geri alma korkusu yemeklerden soguttu beni valla:18:
birde bugun misafirlikteyim insallah fazla yemem israrda etmezler...aksama bisey yemiycem orda yersem zaten:26:

su mozarella peyniride ne kalorili seymis yahu

[1] Domates 1 ADET 14
[2] Mozarella Peyniri 35 GRAM 144.55
[3] siyah zeytin 4 adet (3gr) 32
[4] Doygun Tam Çavdar Ekmeği 1.5 DİLİM 90
[5] Salam 18 GRAM 93.24

Toplam : 373.79 kal.

ogle misafirlikte 500-600 kalori civarinda alirsam aksamada bisey yemem ve 950-1000 kaloriyle gunu kapatirim...
bugunu de bir atlatsaydim yarin ayca kayaya son hizda devam pazartesi 62 leri gormek istiyorum artik...

Nazlisim senin niye hiç sesin çikmiyor kiz? altta goruyorum ama hiç konusmuyorsun? diyete basladinmi artik bugun tamamen canim???:26:

herkese günaydııın ben bugün biraz geç açtım pc yi kızlar hemen kahvaltımı yazayım.
iki dilim tambuğday ekmeği, tereyağında yumurta (yağ bir çay kşığından az ),yarım domates yarım salatalıkbir tatlı kaşığı kadar diyet sarelle :26: (bir tatlı kaşığı tepeleme değil tabiki.işte tahminen 10 gr gelse 43 kalori falan oluyo) ve yeşil çay

Nazlisim senin niye hiç sesin çikmiyor kiz? altta goruyorum ama hiç konusmuyorsun? diyete basladinmi artik bugun tamamen canim???:26:

canımmmm buradayım kızımı haızrlıyorudum okula gıtmek uzereydı sımdı cıktı sukur sırada ayse melegımı banyo yapıcam uyutucam ve ev ıslerı benı beklıyor
hergun baslıyorum bı ara ozellıkle aksam seker komasına gırıyorum ve buldugum butun çikoları güpletıyorum (

cok guzel masallah aynen devam çikosuda nazar boncugun olmus canım
evet mehaycım bu aralar onun pek tadı yok galiba eşide rahatsızdı ya dün ,çocuklar falan , bende merak ettim

ah cnm cok sagol belırlı bır sebepte yok ama havalar benı cok etkılıyor sanırm
sukur esım bıraz daha ıyı agrısı olmuyor o da cok uzdu benı ara ara gelıyor suan agrıları gıttı dukkanı actı mecburen ınsanın kendı ısı olunca ıscımızde yok mecburen gıttı actı ekmek teknesı sonucta
kimsecikler yok madem bende gidip sporumu yapayim bari...lesliyle 3 mil hadi bakalim

oh cnm masallah yap yap belkı bende gaza gelırım bende kalkıp su ıslerımı halledeyım bari

bu sbh:salamlı beyaz ekmekten tost yaptım cok az degıl cok ta dfazla degıldı 5zeytın ve cılek recelı ıle yedım onu
sımdı ara yapıyrum cerez yeım leblebı ve fıstık
oğlen:nesfıt dusunuyorum yanında da 3tane cıg kofte

bu arada ınsallah bı leslı deneyım dıyorum ıslerımı bıtırebılırsem

evet ya sorma evliliğin tadını çıkaramadık ama oğlum da bi tatlı ki maşallah nazar değiyor hasta oluyor çocuk ya :))))))))) dedik yaş gidiyo beklemeden yapalım sen erken evlenmişsin beklemek için vaktin olmuş ona rağmen benden daha erken anne olmuşsun biz geç evlendik neyse canım ...

ben de bugün kahvaltımı yaptım akşam sebze çorbası yanına salata yicem ... arada elma

yeşil çay ,nescafe hergün düzenli zaten

3 mayısta izne çıkıyoruz memlete gidicez inşallah bir de istanbulda arkadaşlara da gidicez 3-4 gün bu arada ben Bursa /Gemlik liyim (meşhur Gemlik zeytinini bilmeyen var mı ?) bakalım kilo vermiş halimi görünce ne yapacaklar 6 aydır gitmiyorum ve o zamanlar 64 kiloydum ,iki haftam daha var kızlar bi 3 kilo daha versem ...

aslında biz biraz hızlı gidiyoruz ,geçen tv de doktor dediki en sağlıklı kilo verme ayda 2 kilo dedi ,ama işte yaz yaklaştı napcen

kızlar bugunku menum bıraz tuhaf oldu
sbh:beyaz ekmekle salanlı tost 4-5 zeytın bır ıkı catal cılek recelı
ara:bıraz cerez yedım leblebı fıstık nescafe ooo baya olmus ya sankı ana ogun :)) az da marul
oğle:3ciğ kofte
ara:azcık corba ıctım

aksama da arkadasa davetlıyım dıkkat etcem aksama da ya cok gıbı gorunsed de sanırım fazla degıl sızın fıkırlerınızde alabılırmıyım

Oy kirk yilda bir spora kalkistik 15. Dakkada kapi tikladi oda kar diye dusuniyorum acaip hamlamisim 15 dakka bile zorladi beni

mamelegım oglunun olay sonucu ne oldu ????

adam şikayetci olmuş canım bu yüzden karakolda 6 saat alıkonulmuş bunun üzerine oğlum da şikayetci olmuş adam önüme atladı diye sonuçta 100 m ilerde yaya geçidi 50 m geride üst geçit varmış savcı burakın demiş de akşam eve gelebildi, mahkeme olacak bakalım nolucak sonuç ,ama avukat alırız diyomuş.

öğlen yediklerimi ne ben söyleyim ne siz duyun geçtiğimiz iki saati hiç yaşanmamış kabul ediyorum bir şey oldu bana birsürü cıs yedim.:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

Aman iyisorun cikmamis cnm hayirlisyla bitsin gitsin ins

öğlen yediklerimi ne ben söyleyim ne siz duyun geçtiğimiz iki saati hiç yaşanmamış kabul ediyorum bir şey oldu bana birsürü cıs yedim.:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
sman olur oyle arada bir kacamak uzme sakin birakma aynen devam aksama hafif biseyle gecistir cnm

Selam kizlar misafirlikten geldigimden beri anca oturdum ayaklarim feci agriyor tabanlarim sizliyor (
Ogle:avuc ici kadar peynirli pide incecikti birde bir corba kasesi kisir ama bu cok olmus galiba degilmi?
Aksam: 1 kucuk tavuk baget (izgara) 2 kasik pilav (oglumdan kalan) ,yarim bardak meyve suyu...

Cokmu olmus dersiniz kizlar?

bencede canim adam %100 hatali bu durumda cunku...

Allahtan cips sevmiyorum ve hic aramiyorum..bende serbetli tatlilara duskunum cok...herkesin bir zaafi var iste :))

Mehayim bana gore cok olmamis ama daha az yiyebilirdin

Bende simdi geldim arkadastan
Aksam:1 sigara boregi 1krk azda patates salatasi yedim keki yemeseydim iyiydi ama yedik yinede sukur dune gore hadi ins. Basladim sanirim diyete yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…