Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

valla eve yeni geldim şimdide misafir gelicekmiş annem mutfaga girdi ben evleri süpüğrüp silicem toplıycam

ohhh ıste kızlar buyuyunc annelerın yuku demek boyle hafıflıyor benım kızlarımda bana yardımcı olcakalr ınsallah o gunlerı gormek ıcın sanırım bu zor gunlere katlanmak gerekıyor

leslıyı haftada 3gun yapmamız yeterlimi acba ???bır gun ara ıle
Evet canim zaten normal insanlar icin 3-4 gun sen extra hareketlisin birde ustune 3 gun leslie ohhh :))
Oh oh ne guzel aramiza donmene sevindim bebisim :))
herkese günaydın.bügünkü kahvaltım:4 kaşık müsli bir bardak sütle
Harikasin canimcim....
Eweeet sporumu yaptim ayran corbami yaptim oh tadida kotu degil ya 12 de bir kase iccem birazdan bir gun yapmayi dusunuyorum ins.
Hadi ya tadi lapadan guzel yani he? Nohutsuz olmazmi bu yaa?tuz koyuyormuyuz buna?

Olsun canim sen genelde cok dikkatlisin zaten bunu odul olarak kabul et....ama devami olmasin iste o kotu olur...kendi uydurdugum bir tatli drmussin sutlu tatli degil sanirim?

ohhh ıste kızlar buyuyunc annelerın yuku demek boyle hafıflıyor benım kızlarımda bana yardımcı olcakalr ınsallah o gunlerı gormek ıcın sanırım bu zor gunlere katlanmak gerekıyor

annem zor durumda kalmasın diye erken çıktım dersten tabi ablacım birde senin yanlış anlamadıysam 2 kızçen var ohhh ne güzel ben tek kızım ve birde erkek kardişim var 12 yaşında
kızlar ne bulduuum bakın

AYRAN DETOKSU Nasıl Yapılır?
Gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilecek. YALNIZCA YAĞDAN 1,5-2 KG VERiLMEKTEDiR, DENENMiŞTiR…
(ayran detoksu, zayıflama, ayran diyeti, detoks, ayran detoks, ayran detoksu tarifi, ayran detoksu nasıl yapılır)
1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı şekildedir.
Sabah saat 09-10 kahvaltı:
1 dilim kepek ekmek,
1 yumurta,
az miktarda Beyaz Peynir ve
(bolca yenebilir) domates, salatalık, yeşillik
En son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin.

2 litre yağsız ayranın içine 2 adet salatalık (rendelenecek)
4 yemek kaşığı haşlanmış bulgur,
4 yemek kaşığı haşlanmış nohut ve
4 yemek kaşığı yeşil mercimek eklenecek,
İstenirse baharatlar konulup her 2 saat arayla bir çorba kasesi içilecektir.

Yeşil Çay, Çay, Su serbest sınırsız (istenirse)
Kafeinli, asitli, şekerli içecekler ve tuz yasaktır.
ve kesinlikle başka birşey yenmeyecektir.
2. Günde aynı şekilde beslenilecektir.
Karışım yeniden yapılacak. İdrarınızdan yağların çıktığını göreceksiniz…

Evet canim aynen oyle...insallah hayirli evlat olurlarda yukumuzu hafifletirler buyuyunce...burdakilerin cogu tembel kultur farki iste...laf soz dinlemezler esimin yegenleri,tembeller,kendilerinden 30 yas buyuk amcalarina ismiyle hitap ederek cagirirlar...anneleri suslenip puslenip gezmekten egitim vermedi malesef ortaya cikan cocuklarda icler acisi...Rabbim izin verirse ben saygili,edepli,caliskan bir evlat yetistiricem...simdiden basladim egitime insallah ogle olmayacak benim oglum...

sütlü tatlı ben sütlü tatlıları daha çok seviyorum aslında muhallebi kısmı vardı da gerisi bana ait ,eşim de çok beğendi erkekleri tavlamak mideden geçer değil mi ama :) hem çok pratik hem de hafif ,gerçi sen şerbetli severim demişsin ama şu dönemde sütlü tercih et bence

ablacım bir çocuga bakıcaksın birde annesine bir annenin eseridir yavrusu çocugu. kısa ve öz. ama senin maşallahın var

cnm tuz koymadım ben yazmıyordu bı baharatsız yedım yarısnı sonra nane karar ve pul bıber koydum lapa yı hıssettırdı sımdı sacede nane ıle denıcem baharatsız daha ıyı geldı ban a:))))
nohutsuz olmazmıs sanırım okudugum yorumlarda n oyle anladım bırısı sormustu nohutsuz olurmu dıye olmuyormus sanırım
bende yrn sabah bakıcam bıraz fazla vermıs ısem yrn da devam edıcem ıns. bı yerelere gıtmezsem bıılerı gelmezse tabii annemle babamla gelcek ama bakalım bugunu bı haledelm sonucunu gorelım

bu arada leslıe ıle de 3mılı tam bıtıremıyorum 2. de kalıyorum ya bebıs uynnıyor ya kapı calısyor o yuzden ogleden sonra yıne yapayım dıye dusunuyorum

ayse melekte ek gıdaya basladı ya bugun 2 bardak yesıl cay ıceyım dıye dusunuyorum bakalım

bugun acaıp dopıng aldım sanırım ınsallah bu sekılde devam ederım bırakmam yolsa azcık kaldı bır nefeste de bu 4 kıloyu verırısem korumam zor olmuyor bunu anladım ben

nazlıbahar ben gün de iki fincan yeşil çay içtiğimden beri faydasını gördüm ya hem sanki biraz iştah da kapatıyor ama sakın şeker koyma emi ve başla kesinlikle ,

arkadaşlar hergün düzenli 2 fincan yeşil çay ve kahve tüketenlerin felç olma riski baya azalıyomuş kahve de alzheimeri de önlüyor biliyorsunuz :)

Dilvincim tesekkur ederim fistigim bende yapicsm sanirim bunu malzemeleri alip ama nohutsuz :))

bence nohutla daha güzel olur :)

bizimkiler yarım yaglı veya light yogurt ürün almazlar ben tam yaglıdan yapsam olmaz mı aa komşular

evet cnm bırı 9 yasında bırı 7aylık ıkı kızım 3.5 yasında da bır efem var :))) rabbım herkesın yawrusunu hayırlı bır evlat etsın ıns.

amın amın ıns. cnm
yurt dısındakı cocukları korumak cok zor dıye dusunuyoum bırazda aıle ılgısızse ıyıce ozentılerle buyuyorlar sankı bır marıfetmıs gıbı
bızım cocukarımız ıns Allahın ıznı ıle hayırlıs saygılı cocuklar olucak cnamı benım

oh oh ellerıne saglık cnm bende bugun oğlum a sutlac yapıcam bayılıyor uzun szamndır da yapmıyorum ki bu aralar hamur ıslerıne ara vermem lazım onlarda ozlesın bende az dınleneyım hem de dıyete devam etmem ıcın :)))

ablacım bir çocuga bakıcaksın birde annesine bir annenin eseridir yavrusu çocugu. kısa ve öz. ama senin maşallahın var
aynen cnm

Dilvincim tesekkur ederim fistigim bende yapicsm sanirim bunu malzemeleri alip ama nohutsuz :))

yap cm yap kotu degıl tadı ya nohutta az koyarsın arada bır gelır agzına ıkı kasıkta bıle az gelıyor ya

dılvıncım bu tarıfı yaptım bende sımdı saat 2 de ıcıcem ıkıncı kasemı ardından 3 gıbı yesıl cay ıceyımbari

Tesekkur ederim canim benim....

Haklisin canim yaa sutlu tatliyida severimde bazen seker ihtiyacim zirveya cikiyor sankrsam sutlu tatli tatli gibi bile gelmiyor..yemesemde olur diyorum...ama bazen nadirende olsa oglusuma yaptigim muhallebilerden bende yerim...senin tatlinda hafif bir tatli sanirim...regl doneminde fazla kilo aldirmadan tatli ihtiyacimizi karsilar sanirim...tarifi paylasirmisin?

evet cnm yesıl cayı ıcınce bende faydasını goruyorum ve kabuk tarcınla ıcıyorum ama benım bebegım 7aylık henuz bı ara bır ıkı gun denemıstım karnından sesler gelıyordu onuda etkılemıstı alıycan o yuzden bıraktım yoksa coktan ıcıcem ama sımdı dek gıdaya basladı bugun deneyım bıda ha bakalım ne olcak

bence nohutla daha güzel olur :)

bizimkiler yarım yaglı veya light yogurt ürün almazlar ben tam yaglıdan yapsam olmaz mı aa komşular
cnm ben hazır yogurt kullanmıyorum calısırken bı velıme yaptırıyordum smdıde kendım yapıyorum yuzunden yagını alıyorum bılemıycem hanı ben de bununla yaptım cunku

bu arada tatlı tarıfını bı paylasırmısın canım

arkadaşlar yazıyorum tarifi;günde bir iki dilimden bişi olmaz nede olsa içide kalorili bişiler var ama inanın yerken veya yedikten sonra rahatsız olmuyorsunuz ;

1 kilo süt
2 yemek kaşığı nişasta
2 yemek kaşığı un
5 yemek kaşığı şeker
1 yemek kaşığı tereyağ( en azından margarin değil :) )
1 paket vanilya
bunları karıştırıp pişiriyoruz , ocaktan aldıktan sonra 1 paket toz krem şantiyi muhallebinin içine karıştırıp 5 dakika çırpıyoruz ,5 dak. çırpmak önemli yalnız .

daha önceden de şu meyveleri küçük küçük doğrayıp hazırlarsak muhallebinin içine ekliyoruz : muz,kivi,çilek

bu karşımı cam borcama koyup derin dondurucuya atıyoruz ,yarım saat sonra çikolata sos yapıp hafif katılaşan meyveli muhallebinin üstüne döküyoruz
sonra yime derin dondurucuya,kesilecek kıvama gelince ya da siz hangi sertlikte sevecekseniz o zaman çıkarıp servis edebilirsiniz :)

vala çok lezzetli oluyo inşallh siz de beğenirsiniz :)

nazlıbahar bi ara sana bebek muhallebisini yazıcam benim oğluşum uyandı saldırıyo klavyeye ama 1 yaşından sonra yaparsın çok besleyici ve sağlıklı ...

nazlıbahar bi ara sana bebek muhallebisini yazıcam benim oğluşum uyandı saldırıyo klavyeye ama 1 yaşından sonra yaparsın çok besleyici ve sağlıklı ...

tmm cnm benklıyorum sen bebısle ılgılen cnm buradayım ben bugun :)))) ellerıne saglık bu arada tatlından cnm cektı ya ama yok bugun kaamak yok
eşim aradı sımdı alabalık almıs gelimmi yaparmısın dıyo ben yemıcem dıyemedım kızacak cunku bebeiş beslensın dıyıp duruyor ((( sonra Allah tan aksama getırırım dedı vazgectı sımdılık atlattık bakalım annnemle konustuk o da cumaya gelıcek yanı bu demek oluyorkı ben keyfım yerınde olursa ayran corbama yrn da devam edebılırım sabah ınsallah guzel bır sonuc gorurum de gaza gelırım

İnsallah canim yarin 63 lere geri donersin umarim :))

alabalık dedin de fırında kiremitte bir alabalık tarifim var vala buna sadece eşim değil herkes bayılıyo

ama burdan yazmayayım tarifi özelden yazarım madem alabalık seviyorsunuz,burdan yazarsam vala kovalayacaklar beni şurda diyet yapmaya çalışıyoruz herhalde diye ,ama bu da fırında yapılıyor kızartılmıyor ok canım özelden yazarım bi ara ,dene çok güzel oluyor ,hem göze hem mideye hitap ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…