ayca nın dıyetı guzel ya bencede ınsankendıne gore ayarlayabılıyor sureklı sureklı dıyet olunca bunalıyor ınsan da he arada degısıklık yapılmalı vucudu raht bırakmalı bu arada ben fazla rahat bıraktım bu aralar Allah tan kılo almadım onca yemeye ayşe melegım sagolsun sanırım onun sayesınde oldu bu iş birde tek sol gogsumu emıyor sag tarafı 2. aydan ebrı emmıyor
hehehe ya ben paylasımda bulunamıyorum sadece lıste ıcın(( bu aralar bı vakıtsızlık bı kafa dolulugu aldı gıdıyor bende ya oturdukca benımkıler benden bıseyler ıstyorlar smdıde ıhlamur ıstıyorlar yatsalarda bende rahatlasam :)))
sorma cnm ya sukur ki almadım hıc yedıklerımı saatlerıyle gece 3ler 5ler demeden hemde şok olurdun bunca yemeyeEvet ben bu aycanin beslenme listelerini yasam tarzim haline getiricem...haftanin 1-2 gunu misafirlik olursa o da kendime izin vericem sadece...
Sende gercekten bunca yemeye almadinsa gercekten ayse melegin sayesinde...masallah sana canim...
Haklisin vucudu rahat birakmali arada psikolojik olarakta rahatlamali...ama bu rahatlama sureci 2 gunu gecmemeli haftada bence sonrasi kilo aldiriyor cunku...
sorma cnm ya sukur ki almadım hıc yedıklerımı saatlerıyle gece 3ler 5ler demeden hemde şok olurdun bunca yemeye
Tamam canim gorusuruz...cnm ben bi mama yapayım da geleyım
Canim miktarlarida azdi sanirim yediklerinin yoksa gece 3-5 lerde buyuk dilim pasta borekler yesen belki alirdin..yada kalorisi az seylerdi belkide...emzirmeninde etkisiyle almadin tabi :) sanslisin valla)
leslıyı haftada 3gun yapmamız yeterlimi acba ???bır gun ara ıle
dün temizlik yaptım giremedim döktürmüşsünüz vala ,
bugün kahvaltıyı hafif yaptım 1-2 saat sonra bir kase çilek yicem ,akşama da arkadaşa gidicez yani bugün yine yeme -içme pufffff
neyse yarın hallederiz artık yediklerimi
dünkü yediklerime kendi uydurduğum bi parça tatlıyı da ekledimama çok merak ettim napayım o da bir güzel olmuşki sormayın ...
kızlar dün 2 avuç kuru yemiş yedim leblebi ve birazda fındık başka bişey yemedim ve bugün orucum akşama kararlıyım sadecee çaorba salata yoğurt başka bişey yemiycem
ellerıne saglık canımıyı yapmıssın aklında duracagına mıdende dursun demı ama
ya nasıl dayancaksın ya oyle ben olsam bayılırım he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?