Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

hehehe ya ben paylasımda bulunamıyorum sadece lıste ıcın (( bu aralar bı vakıtsızlık bı kafa dolulugu aldı gıdıyor bende ya oturdukca benımkıler benden bıseyler ıstyorlar smdıde ıhlamur ıstıyorlar yatsalarda bende rahatlasam :)))

Evet ben bu aycanin beslenme listelerini yasam tarzim haline getiricem...haftanin 1-2 gunu misafirlik olursa o da kendime izin vericem sadece...
Sende gercekten bunca yemeye almadinsa gercekten ayse melegin sayesinde...masallah sana canim...
Haklisin vucudu rahat birakmali arada psikolojik olarakta rahatlamali...ama bu rahatlama sureci 2 gunu gecmemeli haftada bence sonrasi kilo aldiriyor cunku...

Sorma ya insani hic rahat birakmiyorlar filmim basladi meyve tabagi istiyorlar ,aciktim ,cay kahve yap offf...sabah 7 isbasi aksam 23:00 paydos dunyanin en agir iscileriyiz biz anneler....

sorma cnm ya sukur ki almadım hıc yedıklerımı saatlerıyle gece 3ler 5ler demeden hemde şok olurdun bunca yemeye

sorma cnm ya sukur ki almadım hıc yedıklerımı saatlerıyle gece 3ler 5ler demeden hemde şok olurdun bunca yemeye

Canim miktarlarida azdi sanirim yediklerinin yoksa gece 3-5 lerde buyuk dilim pasta borekler yesen belki alirdin..yada kalorisi az seylerdi belkide...emzirmeninde etkisiyle almadin tabi :) sanslisin valla )

Canim miktarlarida azdi sanirim yediklerinin yoksa gece 3-5 lerde buyuk dilim pasta borekler yesen belki alirdin..yada kalorisi az seylerdi belkide...emzirmeninde etkisiyle almadin tabi :) sanslisin valla )

yok cnm gercekten cok buyuk seylerdı mıktar olarakta çikolar ardına ardına havada ucustu tatlılar dısında bunlar ama sukur ya sanırım hareketlıyım ya bırazda ondan kaynaklandı
neyse gectı gıttı sorunsuz ınsallah

Kızlaaaar üzgünüm giremedim bugün ama vaktim yoktu gözlerim kan çanağı valla hemen yediklerimi yazıyorum
sabah:1 çay bardağı süt 1 dilim çavdar ekmegiyle 1 dilim peyniri tost yaptım
10 gibi ders arasında az şekerli kahve
ögle:2 küçük sarma, salata, 2 kasık yogurt, 1 tabaktan az mercimek çorbası 2 lokma ekmek
ve kahve şekersiz
akşam:1 tabak çorba, yogur ve şimdi de 1 avuc leblebi ve fındık karısık yiyorum form çayıyla

gunaydınnnnnn
kımsecıkler gelmemıs henuz eskı gunlerdekı gıbı dukkanı ben acmaya basladım yıne ınsallah guzel sonuclar almayada baslarım
kahvaltımı yapıyorum :bır yumurta ve yrm dılım ekmek
bır yandan da ayran detoksum ıcın baklagıllerımı kaynatıyorum bır gun yapmam yeterlı olur sanırım ıkıncı gune dayanamm ((

dilvincim haklısın anne demek hareket demek ama canım bır sure sonra vucut alısıyor o hareketlılıge be canım daha fazlasını ıstıyor
kımsler yokken evde bebişimde uyurken ben bıraz leslı yapayım bari kac dakka olursa kar kardır ))

Eweeet sporumu yaptim ayran corbami yaptim oh tadida kotu degil ya 12 de bir kase iccem birazdan bir gun yapmayi dusunuyorum ins.

dün temizlik yaptım giremedim döktürmüşsünüz vala ,

bugün kahvaltıyı hafif yaptım 1-2 saat sonra bir kase çilek yicem ,akşama da arkadaşa gidicez yani bugün yine yeme -içme pufffff

neyse yarın hallederiz artık yediklerimi

dünkü yediklerime kendi uydurduğum bi parça tatlıyı da ekledim ama çok merak ettim napayım o da bir güzel olmuşki sormayın ...

kızlar dün 2 avuç kuru yemiş yedim leblebi ve birazda fındık başka bişey yemedim ve bugün orucum akşama kararlıyım sadecee çaorba salata yoğurt başka bişey yemiycem

ellerıne saglık canım ıyı yapmıssın aklında duracagına mıdende dursun demı ama

kızlar dün 2 avuç kuru yemiş yedim leblebi ve birazda fındık başka bişey yemedim ve bugün orucum akşama kararlıyım sadecee çaorba salata yoğurt başka bişey yemiycem

ya nasıl dayancaksın ya oyle ben olsam bayılırım he

Kızlar size detoks ayranı tarifini yazayım bunu bir ara öğün yerine içiyorsunuz ,Uzman Diyetisyen Selahattin Dönmez tarifidir;

az yağlı yoğurt ,yarım su bardağı
su ,yarım su bardağı
az miktarda kıyılmış dereotu
taze nane ve taze maydanoz
hepsini karıştırıp blenderdan geçiriyorsunuz o kadar ...

huhu kızlar herkesler burada ama kımse konusmuyor nıye ki aceppp??? madem bende kalkayımda azcık leslı daha yapayım yrn a kesın kararlıyım ya 63 ü gormelıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…