Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

kızlar hepinize ettim dua gerisi rabbime kalmış :) umarım canım hayırlısıyla sonuçlanır :)

Tesekkur ederim canim ama yanlis anlamissin...
Mamelegin oglu arabayla birine carpmis ,dua ette carptigi kisinin onemli biseyi olmasin oglum kurtulsun bu isten demek istemis...

Mamelegin oglu arabayla birine carpmis ,dua ette carptigi kisinin onemli biseyi olmasin oglum kurtulsun bu isten demek istemis...

dua eden etmeyen herkes sağolsun çarptığı adamın hayati tehlikesi yokmuş da sanırım kırıkları varmış hala eşimle karakoldalar inşallah şikayetçi olmazlar ,oğlum 92 doğumlu canım yani 21 yaşında 18 i bitirdiği gün ehliyetini aldı o zamandan beri araba kullanır.burda bütün gün yağmur vardı ondan mı oldu nedir.henüz ayrıntılarını bilemiyorum selamet eve gelsin de inşallah.

dilvinciğim Allah kabul etsin orucunu

kızlar sormayın yaa benim oğlan arabayla birine çarpmış lütfen dua edin de hayırlısıyla selamete kavuşsun
ayyy canım ınsallah bısey yoktur rabbım yardımcınız olsun

yumurtanın bırı cokmu olmus ne bılemedım
Bugun toplam 1200 kalori civari almisim...cok olmus bugun yarindata misafirlikteyim insallah cok kacirmam...carsambadan itibaren %100 ayca kayaya uymam lazim...bu hafta verdiklerimi geri almamam ustunede en az 500-1000 gr arasi vermem lazim...

oyyyyy oy gel bıde bana sor bende gene yedım durdum sımdı

kızlar hepinize ettim dua gerisi rabbime kalmış :) umarım canım hayırlısıyla sonuçlanır :)

duaların sagol cnm (amın)

cnm aman ıyı sukurkı hayatıtehlıkesı yokmus hayırlıısyla da eve gelırler ıns.

benımde esımın agrılrı yıne basladı taş düşürüyor bu gece gene uzun olacak sanırım ne zor bısey ya onu oyle goormek ayrı bı zor o acıları cekmesı onun ıcın zor bende dua ıstıyorum kızlsar

kızlar ben kalkıyorum esımın agrıları sıddetlenmeden mutfagımı toparlayım kızımın odevlerını halledeyım ben kib goruwsmek uzere

ablacım biliyorum ettim ama yemek yediğim için tam yazamadım hepinize ett,m ayrıyeten mamelek ablamadaa ettim umarım kabul olur :)

ablacım inşallah eve gelicek merak etme sen rabbim kötüye fırsat vermesin yağıştanda olduysa anlayışla karşılarlar umarım

nazlıbahar abla evet o çok zor ben bilirim o acıyı babamda düşürmüştü onu öyle görünce kocaman kız ağlayarak babama sarılmıştım çınaryaprağı iyi geliyo ama benim dedemde de varmış onu içmiş düşmüş babamda içti düştü ve kızlar unutmayın sade soda içmekde taş yaparmış içine küçük bir dilin limon atın yada keyfinize kalmış ama meyveli, soda almayın doğal değil onlar

Son düzenleme:
parrdon ablacım çınar ağacının yaprağını sabah öğle ve akşam aç karnına 1 fincan yani 1 su bardağı içsin ve bir daha olmasınııda engelliyormuş annem dedi şimdi

Evet canim yumurtalarin tarihi yaklasiyordu gecmeden hasladim 4 tane 2 esim yedi 2 ben...sen hala ne diye yiyip duruyorsun yapisip kalaak bak 4 kilo..neler yesim bugun oglen ve aksam?
ablacım biliyorum ettim ama yemek yediğim için tam yazamadım hepinize ett,m ayrıyeten mamelek ablamadaa ettim umarım kabul olur :)
Amin canim insallah....

Tekrar gecmis olsun canim...nasil olmus ya?birdenmi cikmis onune?
Araba kullanmaktan korkmuyorum kurallarada tam anlamiyla uyarimda aniden biri onume atlar diye fobi olustu bende yaa ((

kızlar akşam yemeğimi yazıyorum 1 tabak çorba ama hepsini ben içmedim oyun oynarken (boğuşurken arada kaynadı ve annemle içtim ) 1 tabak tam tamına bir tabak yaprak sarması ama annem akşamdan tuzunu alsın diye suda bekletmiş ve sırf zeytinyağlıydı diyete uygun yani 3 parmakta çavdar ekmeği yoğurt çayla beraber bebe bisküvisi yedim 10 tane falan ama baya rahatsız oldum yarın ayça kayanın 2. diyet listesini yapacağım mehaayyy ablacnım senin sözüne geldim tilkinin dönüp dolaşıp gelceği yer kürkcü dükkanıymış hanımlar benimde o hesap ama cuma cumartesi yapsak olmaz mı pirinç lapasını veya perşembe cuma bu haftalık ((

kızlar günaydın güzel bir gün olması dileklerimle.
mehay ablacım çıkmadan yazayım ben senin yaptıgın 2. listeye uymaya çalışacağım ama biraz değiştiricem mesela şimdi 1 çay bardağı süt ve 1 dilim çaydar ekmeği (kızarmış) 1 lokma peyaz peynir ders arasında az şekerli kahve içerim
bu arada sabah ki kilom 52.5

Son düzenleme:
canim iki haftada bir yapicaz lapayi her hafta odem gitmez bence...o yuzden bu hafta yapmiycaz...birde sen istersen cuma cumartesi yap ben pazar yaparim bildirim oncesi canim...
fazla degistirme ama canim o zaman ise yaramiyor
2,5 yıllık evliyim 19 aylık çok tatlı bi oğlum var :) ablası

oo masallah siz bebis icin beklememissiniz sanirim bende 10 yillik evliyim canim... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…