kızlar hepinize ettim dua gerisi rabbime kalmış :) umarım canım hayırlısıyla sonuçlanır :)
Tesekkur ederim canim ama yanlis anlamissin...
Mamelegin oglu arabayla birine carpmis ,dua ette carptigi kisinin onemli biseyi olmasin oglum kurtulsun bu isten demek istemis...
ayyy canım ınsallah bısey yoktur rabbım yardımcınız olsundilvinciğim Allah kabul etsin orucunu
kızlar sormayın yaa benim oğlan arabayla birine çarpmış lütfen dua edin de hayırlısıyla selamete kavuşsun
yumurtanın bırı cokmu olmus ne bılemedımSelam kizlar sabah ve ogle menumu paylasmistim akdamki menumu duysaniz sasarsiniz..ayca kaya diyetiyle alakasi yok hic...ama sanirim birkac gundur hicbir et turunu yemedigim icin bunyem ihtiyac duydu....
Aksam: 2 haslanmis yumurta,2 dilim tavuk salam, 1kase cacik ve 1 dilim cavdar ekmegi....hepsi toplam 500 kalori civari...fazlami olmus sizce?
Bugun toplam 1200 kalori civari almisim...cok olmus bugun yarindata misafirlikteyim insallah cok kacirmam...carsambadan itibaren %100 ayca kayaya uymam lazim...bu hafta verdiklerimi geri almamam ustunede en az 500-1000 gr arasi vermem lazim...
kızlar hepinize ettim dua gerisi rabbime kalmış :) umarım canım hayırlısıyla sonuçlanır :)
dua eden etmeyen herkes sağolsun çarptığı adamın hayati tehlikesi yokmuş da sanırım kırıkları varmış hala eşimle karakoldalar inşallah şikayetçi olmazlar ,oğlum 92 doğumlu canım yani 21 yaşında 18 i bitirdiği gün ehliyetini aldı o zamandan beri araba kullanır.burda bütün gün yağmur vardı ondan mı oldu nedir.henüz ayrıntılarını bilemiyorum selamet eve gelsin de inşallah.
Tesekkur ederim canim ama yanlis anlamissin...
Mamelegin oglu arabayla birine carpmis ,dua ette carptigi kisinin onemli biseyi olmasin oglum kurtulsun bu isten demek istemis...
dua eden etmeyen herkes sağolsun çarptığı adamın hayati tehlikesi yokmuş da sanırım kırıkları varmış hala eşimle karakoldalar inşallah şikayetçi olmazlar ,oğlum 92 doğumlu canım yani 21 yaşında 18 i bitirdiği gün ehliyetini aldı o zamandan beri araba kullanır.burda bütün gün yağmur vardı ondan mı oldu nedir.henüz ayrıntılarını bilemiyorum selamet eve gelsin de inşallah.
cnm aman ıyı sukurkı hayatıtehlıkesı yokmus hayırlıısyla da eve gelırler ıns.
benımde esımın agrılrı yıne basladıtaş düşürüyor bu gece gene uzun olacak sanırım ne zor bısey ya onu oyle goormek ayrı bı zor o acıları cekmesı onun ıcın zor bende dua ıstıyorum kızlsar
Evet canim yumurtalarin tarihi yaklasiyordu gecmeden hasladim 4 tane 2 esim yedi 2 ben...sen hala ne diye yiyip duruyorsun yapisip kalaak bak 4 kilo..neler yesim bugun oglen ve aksam?ayyy canım ınsallah bısey yoktur rabbım yardımcınız olsun
yumurtanın bırı cokmu olmus ne bılemedım
oyyyyy oy gel bıde bana sor bende gene yedım durdum sımdı
duaların sagol cnm (amın)
Amin canim insallah....ablacım biliyorum ettim ama yemek yediğim için tam yazamadımhepinize ett,m ayrıyeten mamelek ablamadaa ettim umarım kabul olur :)
Bende öğrenicemde zaman yok
dilvinciğim Allah kabul etsin orucunu
kızlar sormayın yaa benim oğlan arabayla birine çarpmış lütfen dua edin de hayırlısıyla selamete kavuşsun
Canfunerda senin boyun kacti canim?birde yasin?
boy 1.57 yaş :30 :)
Ayni yastayiz canim :) kac cocugun var yaslari kac?
Benim 1 oglum var 3.5 yasinda
canim iki haftada bir yapicaz lapayi her hafta odem gitmez bence...o yuzden bu hafta yapmiycaz...birde sen istersen cuma cumartesi yap ben pazar yaparim bildirim oncesi canim...kızlar akşam yemeğimi yazıyorum 1 tabak çorba ama hepsini ben içmedim oyun oynarken (boğuşurken arada kaynadı ve annemle içtim) 1 tabak tam tamına bir tabak yaprak sarması ama annem akşamdan tuzunu alsın diye suda bekletmiş ve sırf zeytinyağlıydı diyete uygun yani 3 parmakta çavdar ekmeği yoğurt çayla beraber bebe bisküvisi yedim 10 tane falan ama baya rahatsız oldum yarın ayça kayanın 2. diyet listesini yapacağım mehaayyy ablacnım senin sözüne geldim tilkinin dönüp dolaşıp gelceği yer kürkcü dükkanıymış hanımlar benimde o hesap ama cuma cumartesi yapsak olmaz mı pirinç lapasını veya perşembe cuma bu haftalık ((
fazla degistirme ama canim o zaman ise yaramiyorkızlar günaydın güzel bir gün olması dileklerimle.
mehay ablacım çıkmadan yazayım ben senin yaptıgın 2. listeye uymaya çalışacağım ama biraz değiştiricem mesela şimdi 1 çay bardağı süt ve 1 dilim çaydar ekmeği (kızarmış) 1 lokma peyaz peynir ders arasında az şekerli kahve içerim
bu arada sabah ki kilom 52.5
2,5 yıllık evliyim 19 aylık çok tatlı bi oğlum var :) ablası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?