cnm kılo cızelgesı yapamadın mı ???
3kılo mu vercektın sen ???
hazırlasana bı cızelge
ya puf işte puf yaptım yaptım tam sona geldim beceremedim nereye yapıştıracağımı bilemedim
bugün kahvaltımı yaptım ,az önce yaptığım tatlıdan bir parça yedim veeeee işte yine uyuz bi durum akşama yine arkadaş toplantısı var ,aslında bu kadar sık toplanmıyoduk ama ben ve bir arkadaşım daha 1,5 ay sonra atama nedeniyle burdan gidiyoruz arkadaşlar da sağolsunlar biz gitmeden hepsi evlerine alıyor birer birer eee onlar sevdikleri için böyle bişi yapınca şimdi gitmeden de olmuyor sonuçta kimbilir bir daha ne zaman görüşücez neyse ben de evde telafi etmeye çalışıyorum napim
günaydın olabilir tabi neden olmasın
Tamamdir kizlar o zaman bu aksam cekilisi yapicam bakalim kim kime dusecek.... :))mehaycım süper bir fikir .bu hafta burda hava hiç açmadı ,bende bundan çok etkilendim bi psikolojim bozuldu bi şeyler oldu bana odamdan bile çıkmak istemedim.birde hastaydık ailecek hala da atlatmış değiliz. onun için ne yürüyüş yapabildim ne ne spor .bu hafta hiç kilo veremeyebilirim bunun için. cumadan sonra inşallah hava açacakmış e bende açarım inş. birazdan müslimi yeyip hazırlanıp kermese gidecem.gidiyim de keklerimi satayım . dönünce yine görüşürüz .
Cik gecmis olsun caniiimmm sen hasta olma bebisin var cocuklarin 3 taneYatagimdan sesleniyorum gunaydnnn
Gece uyuyakalmisim mehayim ve sbh uyandigimda cok hastayim bebisim hic uyanmamisacikmis cok
Yatak dosek yatiyorum esim oglumu hazirlamis gittmisler kizİmda evi toplamis kardesyle ilgilenmis ama birazdan okula gitcekbebisim bana kalcak
Kahvalti istemiyor cnm ilac ictim yatiyorum
Bu arada tek sevindirici haber 900 gr. Vermisim vweee63.6 ins. Geri gelmez(( dikkat etmeliyim ipin ucunu kacirmadan kacamak yapmadan bitmeli bu hafta
kızlar sbh kahvaltı yapamıstım ve otururken bebişimle bır avuc leblebı yedım
sımdı de oglen yemegım :dunden oglumdan artan balık ardı ceyrek ti
sanırım alabalık yanında boooolca salata ve yrm dılım ekmek yedım
bır mıl de leslı ıle yuruduk 1mıle zor dayandım bıraktım
kımsecıkler yok mamelek kermese gıttı ıns. butun keklerını satar
bu arada orti listesı dıyebılırz yenı yarısma lıstemıze bende uyarım ınsallah ama sansına bana kım cıkarsa haftaya persembeye gunum var ve yemıyı dusunuyorum o gune kadar hıc kacamak yapmayı dusunmeden 62 yı gormeyı hedeflıyorum oda odul olcak ınsallah
cnm yukarda kullanıcı panelıne gır orda profılı seç ve cızelge bolumu var oraya yapıstır ok
cnm bak gunduz dıkkat edıyorsun en azından dusunsene gunduz de dıkkat etmesen ıyıce ıpın ucu kacacak o davetlerı atlatınca gecelerıde baslarsın dıkkat etmeye
bu arada mehayım nerelerdesın ozledım cnm cım bugun ıcın bı yere gıdecegını soylemmemıstın ters bısey yok ınsallah
Tamamdir kizlar o zaman bu aksam cekilisi yapicam bakalim kim kime dusecek.... :))
Cik gecmis olsun caniiimmm sen hasta olma bebisin var cocuklarin 3 tane
Bu arada tebrikler guzel kilo vermissin fistik)
Canim hasta hasta birde leslimi yaptin sen?seni çılgın :)))
Kiz insallqh ikimizde yakinda 62 yi goruruz yaa brn lapa diyetinde 1.5 kilo vermistim ama ne zaman yapsam ikinci gunun kilosunu geri aliyorum bir kac gun sonra dikkatte etsem hep(
Eveeett cekilisi yaptim kizlar...dilvin bu hafta pek giremem demisti o yuzden kalan 4 kisiyle cekilisi yaptim...
İlk grup : mehay-canfunerda
ikinci grup:nazlibahar-mamelek
hadi bakalim pazartesi basliyoruz :))
mehaycım ben sabah tartıldım hiç almamışım diye çok rahat davrandım kermes beni mahvetti bir daha kermes yok acilen yarışmaya başlayalım
yarışmanın şartları var mı grubun toplamda verdiği kilomu baz alınıyor yani ayrıntıları paylaş güzelim ben hazırım
Aynen cnm ya 62 sevdasina 1 mil yurudum sagol cnm ins. Geri gelmezTamamdir kizlar o zaman bu aksam cekilisi yapicam bakalim kim kime dusecek.... :))
Cik gecmis olsun caniiimmm sen hasta olma bebisin var cocuklarin 3 tane
Bu arada tebrikler guzel kilo vermissin fistik)
Canim hasta hasta birde leslimi yaptin sen?seni çılgın :)))
Kiz insallqh ikimizde yakinda 62 yi goruruz yaa brn lapa diyetinde 1.5 kilo vermistim ama ne zaman yapsam ikinci gunun kilosunu geri aliyorum bir kac gun sonra dikkatte etsem hep(
oyyyy ellerine saglik cnm benim evinde mis olmustur ne guzel benim ev bu hafta hic supurge gormediCanim yok gitmedim zaten idim vitmedi bugun tabanlarim sisti desem yeridir(
esim borek istemisti ,yasli bir teyze var burda bana gelmisti onada giderken borek vermistim kocasi cok begenmis...bende okul kapanmadsn yapayim dedim yarin son gun sonra iki hafta tatil...bende sabqh hamur yogurdum patatesli ve ispanakli harc yapip iki tepsi borek actim...mutfak savas alanina dondu orayi topladim temizledim evi sil supur toz al banyo tuvalet temizle derken saat oldu 4 oglumada corba yapip onu almaya gittim.daha simdi oturdum inan(
cok degilki ya hem aksama bir kase cacikla dayanabilcen mi???Bende sabah bir buyuk kase kellogs( 300 kalori)
oglen 1.5 dilim borek+bir bqrdaktan az portakal suyu
aksam 1 kase cacik bu kadar ...guya dunu telafi edecektim(
ooo ortim mamelek demek ooh yasadim o zmn sadece o verse biz birinciyiz demektir masallah gzl gidiyor oEveeett cekilisi yaptim kizlar...dilvin bu hafta pek giremem demisti o yuzden kalan 4 kisiyle cekilisi yaptim...
İlk grup : mehay-canfunerda
ikinci grup:nazlibahar-mamelek
hadi bakalim pazartesi basliyoruz :))
demek oluyorki bu kermeste de kacamaklar yaptin :))))mehaycım ben sabah tartıldım hiç almamışım diye çok rahat davrandım kermes beni mahvetti bir daha kermes yok acilen yarışmaya başlayalım
yarışmanın şartları var mı grubun toplamda verdiği kilomu baz alınıyor yani ayrıntıları paylaş güzelim ben hazırım
MckkksYok canim sart yok sadece hergun her ogun menumuzu paylasucaz ortagimiz bizi takip edicek...ve pazartesi bildirimde hangi grup daha cok kilo verdiyse o takim 1.olask) iste hepsi bu canim...
Aynen cnm ya 62 sevdasina 1 mil yurudum sagol cnm ins. Geri gelmezben hic biseyi iki gin ust uste yapamiyorum sen bu hafta gorursun ins. Benimki zor henuz 63 u gordum
oyyyy ellerine saglik cnm benim evinde mis olmustur ne guzel benim ev bu hafta hic supurge gormedi
cok degilki ya hem aksama bir kase cacikla dayanabilcen mi???
Bu arada ben bugun 850 calori almisim
ooo ortim mamelek demek ooh yasadim o zmn sadece o verse biz birinciyiz demektir masallah gzl gidiyor o
demek oluyorki bu kermeste de kacamaklar yaptin :))))
Mckkks
Mamelek cokmu yedin bugun?
kızlar yrn sabah saat 10da tokılerın kuraları cekılcek dua edınde bıze ınsallah gunes goren bır yerden cıksın guzel bır yerden olsun bu evımız gunes gormuyor cocuklar ıcın cok uzuluyorum gunes goremıyorlar(( zaten orasıda boyle bır yer olursa buyuk ıhtımalle tasınmazyız
baya yedı sanırım sesıde cıkmıyor baksaa suçluuuuuuuuuuuuuuuuuuu
yessssssssssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?