Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

bugün kahvaltımı yaptım ,az önce yaptığım tatlıdan bir parça yedim veeeee işte yine uyuz bi durum akşama yine arkadaş toplantısı var ,aslında bu kadar sık toplanmıyoduk ama ben ve bir arkadaşım daha 1,5 ay sonra atama nedeniyle burdan gidiyoruz arkadaşlar da sağolsunlar biz gitmeden hepsi evlerine alıyor birer birer eee onlar sevdikleri için böyle bişi yapınca şimdi gitmeden de olmuyor sonuçta kimbilir bir daha ne zaman görüşücez neyse ben de evde telafi etmeye çalışıyorum napim

ya puf işte puf yaptım yaptım tam sona geldim beceremedim nereye yapıştıracağımı bilemedim

cnm yukarda kullanıcı panelıne gır orda profılı seç ve cızelge bolumu var oraya yapıstır ok

cnm bak gunduz dıkkat edıyorsun en azından dusunsene gunduz de dıkkat etmesen ıyıce ıpın ucu kacacak o davetlerı atlatınca gecelerıde baslarsın dıkkat etmeye

bu arada mehayım nerelerdesın ozledım cnm cım bugun ıcın bı yere gıdecegını soylemmemıstın ters bısey yok ınsallah

bgn nıye kımsecıkler yok ya ((
aksam yemegımı yedım cok acıkmıstım erkenden yedım bugun ıns. dayanabılırım
4kasık yagsız tuzsuz makarna
4-5 kasık yesıl mercımk
3kasık yogurt
bır kase corba ve bır dılım ekmek

acıkırsamda yogurt ve elma duunuyorum bakalım sbh 63.6yı korumus olacakmıyım

günaydın olabilir tabi neden olmasın

Tamamdir kizlar o zaman bu aksam cekilisi yapicam bakalim kim kime dusecek.... :))
Cik gecmis olsun caniiimmm sen hasta olma bebisin var cocuklarin 3 tane
Bu arada tebrikler guzel kilo vermissin fistik )

Canim hasta hasta birde leslimi yaptin sen?seni çılgın :)))
Kiz insallqh ikimizde yakinda 62 yi goruruz yaa brn lapa diyetinde 1.5 kilo vermistim ama ne zaman yapsam ikinci gunun kilosunu geri aliyorum bir kac gun sonra dikkatte etsem hep (

Canim yok gitmedim zaten idim vitmedi bugun tabanlarim sisti desem yeridir (
esim borek istemisti ,yasli bir teyze var burda bana gelmisti onada giderken borek vermistim kocasi cok begenmis...bende okul kapanmadsn yapayim dedim yarin son gun sonra iki hafta tatil...bende sabqh hamur yogurdum patatesli ve ispanakli harc yapip iki tepsi borek actim...mutfak savas alanina dondu orayi topladim temizledim evi sil supur toz al banyo tuvalet temizle derken saat oldu 4 oglumada corba yapip onu almaya gittim.daha simdi oturdum inan (

Bende sabah bir buyuk kase kellogs( 300 kalori)
oglen 1.5 dilim borek+bir bqrdaktan az portakal suyu
aksam 1 kase cacik bu kadar ...guya dunu telafi edecektim (

Eveeett cekilisi yaptim kizlar...dilvin bu hafta pek giremem demisti o yuzden kalan 4 kisiyle cekilisi yaptim...

İlk grup : mehay-canfunerda

ikinci grup:nazlibahar-mamelek

hadi bakalim pazartesi basliyoruz :))

Son düzenleme:

mehaycım ben sabah tartıldım hiç almamışım diye çok rahat davrandım kermes beni mahvetti bir daha kermes yok acilen yarışmaya başlayalım

Eveeett cekilisi yaptim kizlar...dilvin bu hafta pek giremem demisti o yuzden kalan 4 kisiyle cekilisi yaptim...

yarışmanın şartları var mı grubun toplamda verdiği kilomu baz alınıyor yani ayrıntıları paylaş güzelim ben hazırım

Yok canim sart yok sadece hergun her ogun menumuzu paylasucaz ortagimiz bizi takip edicek...ve pazartesi bildirimde hangi grup daha cok kilo verdiyse o takim 1.olask ) iste hepsi bu canim...

Aynen cnm ya 62 sevdasina 1 mil yurudum sagol cnm ins. Geri gelmez ben hic biseyi iki gin ust uste yapamiyorum sen bu hafta gorursun ins. Benimki zor henuz 63 u gordum

oyyyy ellerine saglik cnm benim evinde mis olmustur ne guzel benim ev bu hafta hic supurge gormedi

Bende sabah bir buyuk kase kellogs( 300 kalori)
oglen 1.5 dilim borek+bir bqrdaktan az portakal suyu
aksam 1 kase cacik bu kadar ...guya dunu telafi edecektim (
cok degilki ya hem aksama bir kase cacikla dayanabilcen mi???
Bu arada ben bugun 850 calori almisim

ooo ortim mamelek demek ooh yasadim o zmn sadece o verse biz birinciyiz demektir masallah gzl gidiyor o

demek oluyorki bu kermeste de kacamaklar yaptin :))))

Yok canim sart yok sadece hergun her ogun menumuzu paylasucaz ortagimiz bizi takip edicek...ve pazartesi bildirimde hangi grup daha cok kilo verdiyse o takim 1.olask ) iste hepsi bu canim...
Mckkks

kızlar yrn sabah saat 10da tokılerın kuraları cekılcek dua edınde bıze ınsallah gunes goren bır yerden cıksın guzel bır yerden olsun bu evımız gunes gormuyor cocuklar ıcın cok uzuluyorum gunes goremıyorlar (( zaten orasıda boyle bır yer olursa buyuk ıhtımalle tasınmazyız

Evet canim tertemiz oldu cok sukur cok yoruldum ama degdi...simdi keyif kahvesi icicem :)) cocuklarla zor canim seni anliyorum...ya benim oglum kucukken brni hic birakmiyordu ne yemek ne temizlik yaptiriyordu.az aglamadim sinirden ( gene senin cocuklarinin masallahi var uyku duzenleri falan iyi...benimki ne gece uyurdu ne gunduz (
Yok canim cacik yetti alistim az yemeye artik oglende borek yiyince fazla bile geldi cacik...
Evet sen mameleklesin sanslidin valla mamelek senin yerinede verir sen keyfine bak gunlere ,misafirliklere,avm ye falan git yemeye

Dua edicem canim.insallah gonlune gore verir Allah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…