Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

haklisin canim.o da olur insallah

Neyseki ortilik pazartesi baslayacak...
Haftaya misafirligi yasakliycam ona zaten :)) butun randevulari ,yemeli gezmeleri,misafirlikleri iptal etsin :)))
Ya bende bu hafta oyle yapmistim haftaya gunum var bugundu ertelediler haftaya

Onun yaptigi kalip nasil?birde oktayusta eliyle itip cikarttigi hamuru neyle kesiyordu onden?
senin tarif ettigine benziyordu biseyle kesmedi ittirerek kestirdi
Esim geldi cikiyorum ben

Kizlar oluyorum ben mideeeeemmmm ((
Oglum cips yerken 2-3 tane cips attim agzima aman Ya rabbim bu nasil bir bulantidir ( zatrn cipside sevmem en son ne zaman yedigimide unuttum ama oglum yerken attim agzima nedense...atmaz olaydimmm (
Birde insan saglikli beslenmeye alisinca cok agir geliyor boyle seyler sanirim..sanki dersin bir kalip yag yedim ( yaniyor midem...ne yapsamda gecirsem bu bulantiyi yanmayi nolur diyin bana? (

Hic bilmem ki cnm ya benim midem hic hassas degil ((

Bu arada 3-4 kasik yogurt yedim ara olarak tmm dir bugun de guzel gecti yrn tarti ne dicek bakem bana

Hic bilmem ki cnm ya benim midem hic hassas degil ((

Bu arada 3-4 kasik yogurt yedim ara olarak tmm dir bugun de guzel gecti yrn tarti ne dicek bakem bana
Benimki cok hassas canim arkadaslar zorlqmazlar beni fazla ye ye diye o yuzden...israr etselerde vazgecerler kisa surede cunku bir keresinde karsi komsum israr etmisti bisey yerken zirlar bitirdim eve zor attim kendimi afedersin hepsini cikardim.ogun bugundur israr yok :) simdi biraz daha iyiyim neyseki...
Malesef canim ya ismin gorunmuyor keske gorunse bazen yoksunuz sanip cikiyorum (
Cnm ben telden giriyorum o zmn da altta ismim cikiyor mu???

Canim ben oyle olunca bir cay bardagi soguk sut icerim bir mudder rahatlatir ama en iyi ilac zaman cok gecmis olsun ben de simdi bir form cayinin yabanci versiyonunu ictim aksi takdirde yediklerimi sindiremiycem

ayse melegımı uyutuyorum bı yndan da sızlerı takıp edıyorum kızlar yrn 70-79larda kılo bıldırımı yapıcam cok merak edıyorum acaba 63.6 yı koruyabıldımmi

Cok sukurki daha iyiyim canim....
aman dıkkat et o zmn
dusunsene yawrularımızın mıdesı nasıl daynıyor acaba onlara( bız hıc almıyoruz cola cıps sekerleme ama dedemız dolduruyor hıc abartmıyorum cuvalla alıyor adam ya gıtmedıgımızdede buraya getırıyor ben bısey dıyemıyorum da esım hemen kızıyor :)))ama oda dewam yedırmeye

ayse melegımı uyutuyorum bı yndan da sızlerı takıp edıyorum kızlar yrn 70-79larda kılo bıldırımı yapıcam cok merak edıyorum acaba 63.6 yı koruyabıldımmi

Bende lapa diyetinin ikinci gunu verdigim kiloyu koruyamadim aslinda yediklerim cok az ama yinede aliyorum anlamadim gitti..ac gezsemde veremiycek duruma geldim artik (
Uzuluyorum (

Bende almiyorum cips arkadasim verdi dun oglum isteyine bu paketi....kolayida arada esim alir cok aramam ben..kolada icirmem emreye...

Bende lapa diyetinin ikinci gunu verdigim kiloyu koruyamadim aslinda yediklerim cok az ama yinede aliyorum anlamadim gitti..ac gezsemde veremiycek duruma geldim artik (
Uzuluyorum (

bende farkındayım cnm senın bu durumunun aca ba normalde de cok az yıyordun da dıyete gecınce bısey anlmadımı vucut ya da spormu ıstıyor bende farkındayım senın
bu arada 2.gun kac vermıstın kı sen ???suan kacsın??

Bende almiyorum cips arkadasim verdi dun oglum isteyine bu paketi....kolayida arada esim alir cok aramam ben..kolada icirmem emreye...

ya ben colayı cok severım evlenemden sbh kalkıp kahvalı nıyetıne gece klalkıp su nıyetıne ıcerdım o deece yanı ama 52 kılodan da gr. yukarı cıkmaz asa dusersem de baygınlık gecırırdım
sımdı esım almıyor da Allah tan cocuklarda ıcemıyor ben de :))) ama dısarda saldırıyoruz gormemıs gıbı hehehhehe

Canim ilk gun 1 kilo 2. gun 500 gr vermistim.dun aksam hicbisey yemedim oglen saat 3 te yedigimle durdum bu sabah 63.6 geldim (
Gecen senelerde calisiyordum 8 saat ayaktaydim ondanmi hizli veriyordum diyorum ama oglum dogdugunda da cabuk vermistim evdeydim ve isde yapamiyordum sabahtan aksama kadar kucagimda bebekle koltukta oturuyordum.bu kadar siki diyette yapmadigim halde tikir tikir kilo veriyordum..anlamiyorum bu sene neden boyle oldu?hayattan tat almamaya basladim artik inan (

Haa birde diyetten oncede az yemiyordum tatlilar,borekler,kurabiyeler hergun yapiyordum ve yiyordum.farketmemesi imkansiz bunyenin...hatta va hatta ani ve hizli dususler yasamasi lazim o yemeyle bu yemeyi kiyaslarsak...aklina belki yiyorda yazmiyor acaba sorusu takilabilirnyemin ederim ne yesem yaziyorum kiz ictigim cayi koydugum sekeri herseyi...

of ya oyle deme ( hersey kılo demek degılkı olsun bız bu kılolrımızla da guzelız aslında ve dusunsene o zmn emzırıyordun hızlı verıyordun sımdı benım emzırdıgım gıbı ıste demekkı bı yerde bı eksıklık var bı püf noktası var bıde bır hafa boyunca spor yaparak denesene zaten yuruyordun sen emreyı okuldan alıp gelmeye alıskın vucut daha falasını ıstyordur belkıde

eee o zmn sımdı aynımız yanı senle :))) 63.6 da bulustuk yanı )) sabah ola hayrola bakemmmm nolcekkk

Birde onumuzdeki ay tr ye gelicemya annemler hep sevdigim seyleri yaparlqr yengemler falan..bunca acliga veremiyorsam orda yediklerimle 1.5 ay sonra 70 le donerim herqlde ( Allah korusun yaa...
Hamileligim haric hayatimda 70 kiloya hic cikmadim....

aaa olurmu hıc oyle sey hıc aklıma gelmedı bıle kız yıyorda yazmıyor dıye dusunmek bende mesea yedıgım de yazmıyorum cunku butun gun o kadar yıyorum kı hangını yazayım yazsam bu nasıl kılo verıyo dıye dusunursuznuz vallaha bıde bu yılkı dıyetım de yıye yıye verdım he sanırım emzırdıgım ıcın oyle oldu hanı bırakınca da zaten bunye yemeye alıskın dıcem galıba :)))
ama su son 4 kıloda durakladı ıste sanırım artık dıkkat ederek vermem gerekıyor bı 60 olsam son hedef 58 yapıcam ve cübileeee:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…