Ya bende bu hafta oyle yapmistim haftaya gunum var bugundu ertelediler haftayahaklisin canim.o da olur insallah
Neyseki ortilik pazartesi baslayacak...
Haftaya misafirligi yasakliycam ona zaten :)) butun randevulari ,yemeli gezmeleri,misafirlikleri iptal etsin :)))
senin tarif ettigine benziyordu biseyle kesmedi ittirerek kestirdiOnun yaptigi kalip nasil?birde oktayusta eliyle itip cikarttigi hamuru neyle kesiyordu onden?
Hic bilmem ki cnm ya benim midem hic hassas degilKizlar oluyorum ben mideeeeemmmm((
Oglum cips yerken 2-3 tane cips attim agzima aman Ya rabbim bu nasil bir bulantidir( zatrn cipside sevmem en son ne zaman yedigimide unuttum ama oglum yerken attim agzima nedense...atmaz olaydimmm (
Birde insan saglikli beslenmeye alisinca cok agir geliyor boyle seyler sanirim..sanki dersin bir kalip yag yedim( yaniyor midem...ne yapsamda gecirsem bu bulantiyi yanmayi nolur diyin bana? (
Benimki cok hassas canim arkadaslar zorlqmazlar beni fazla ye ye diye o yuzden...israr etselerde vazgecerler kisa surede cunku bir keresinde karsi komsum israr etmisti bisey yerken zirlar bitirdim eve zor attim kendimi afedersin hepsini cikardim.ogun bugundur israr yok :) simdi biraz daha iyiyim neyseki...Hic bilmem ki cnm ya benim midem hic hassas degil((
Bu arada 3-4 kasik yogurt yedim ara olarak tmm dir bugun de guzel gecti yrn tarti ne dicek bakem bana
Cnm ben telden giriyorum o zmn da altta ismim cikiyor mu???
Kizlar oluyorum ben mideeeeemmmm((
Oglum cips yerken 2-3 tane cips attim agzima aman Ya rabbim bu nasil bir bulantidir( zatrn cipside sevmem en son ne zaman yedigimide unuttum ama oglum yerken attim agzima nedense...atmaz olaydimmm (
Birde insan saglikli beslenmeye alisinca cok agir geliyor boyle seyler sanirim..sanki dersin bir kalip yag yedim( yaniyor midem...ne yapsamda gecirsem bu bulantiyi yanmayi nolur diyin bana? (
Haa pardon canim ben pc den girdiysem goruyorumda cepten girince goremiyorum ismini...
Cok sukurki daha iyiyim canim....Canim ben oyle olunca bir cay bardagi soguk sut icerim bir mudder rahatlatir ama en iyi ilac zaman cok gecmis olsun ben de simdi bir form cayinin yabanci versiyonunu ictim aksi takdirde yediklerimi sindiremiycem
aman dıkkat et o zmnCok sukurki daha iyiyim canim....
ayse melegımı uyutuyorum bı yndan da sızlerı takıp edıyorum kızlar yrn 70-79larda kılo bıldırımı yapıcam cok merak edıyorum acaba 63.6 yı koruyabıldımmi
aman dıkkat et o zmn
dusunsene yawrularımızın mıdesı nasıl daynıyor acaba onlara( bız hıc almıyoruz cola cıps sekerleme ama dedemız dolduruyor hıc abartmıyorum cuvalla alıyor adam ya gıtmedıgımızdede buraya getırıyor ben bısey dıyemıyorum da esım hemen kızıyor :)))ama oda dewam yedırmeye
Bende lapa diyetinin ikinci gunu verdigim kiloyu koruyamadim aslinda yediklerim cok az ama yinede aliyorum anlamadim gitti..ac gezsemde veremiycek duruma geldim artik(
Uzuluyorum(
Bende almiyorum cips arkadasim verdi dun oglum isteyine bu paketi....kolayida arada esim alir cok aramam ben..kolada icirmem emreye...
bende farkındayım cnm senın bu durumunun aca ba normalde de cok az yıyordun da dıyete gecınce bısey anlmadımı vucut ya da spormu ıstıyor bende farkındayım senın
bu arada 2.gun kac vermıstın kı sen ???suan kacsın??
Canim ilk gun 1 kilo 2. gun 500 gr vermistim.dun aksam hicbisey yemedim oglen saat 3 te yedigimle durdum bu sabah 63.6 geldim(
Gecen senelerde calisiyordum 8 saat ayaktaydim ondanmi hizli veriyordum diyorum ama oglum dogdugunda da cabuk vermistim evdeydim ve isde yapamiyordum sabahtan aksama kadar kucagimda bebekle koltukta oturuyordum.bu kadar siki diyette yapmadigim halde tikir tikir kilo veriyordum..anlamiyorum bu sene neden boyle oldu?hayattan tat almamaya basladim artik inan(
Haa birde diyetten oncede az yemiyordum tatlilar,borekler,kurabiyeler hergun yapiyordum ve yiyordum.farketmemesi imkansiz bunyenin...hatta va hatta ani ve hizli dususler yasamasi lazim o yemeyle bu yemeyi kiyaslarsak...aklina belki yiyorda yazmiyor acaba sorusu takilabilirnyemin ederim ne yesem yaziyorum kiz ictigim cayi koydugum sekeri herseyi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?