Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

kekler bıraz fazla olmus bencede
sınavı gecmene sevındım tebrık edıyorum hayat hep guzel lıkler getırsın sana cunku daha yolun coook basındasın
hangı okuldu cnm o ıstnabul ıstıyordun sanırım sen

Evet ablacım ama bu sene gitmicem moda atölyemde diploma alıcam tören haziranda yada mayısın sonunda o zamana zayıflamaya çalışıyorum. istanbul business school istedigim okul Allahıma şükürler olsun sınavlarımın çogunu kazandım :)

aa oylemi hayirli olsun canim yabanci ulkeyemi gideceksin yani? Okul nerde?
Evet canim hemde ne basliycam yarin :)) yarin kendi usulum olan ve ilk defa deneyecegim kellogs ve cacik detoksu yapicam :))) ve hic ekmeksiz gunu tamamliycam...malum bugun fazlasiyla karbonhidrat depoladim :))

yani ablacım kazandım ama okul istanbulda ister istanbula gidicem ister irlanda dubline büyük ihtimal istanbul olur yurtdısına gidersem 4 sene galiba gelemiycem falan fistan baya karışık ama kazandım ya onun sevinci bambaşka annem benden daha heyecanlı

Canim neden yurtdisini secmiyorsun?cok daha iyi para kazanirsin..ailen gondermezmi?

Canim neden yurtdisini secmiyorsun?cok daha iyi para kazanirsin..ailen gondermezmi?

Abla irlandada uzman çok ama türkiyede uzman yok hemde bilinmiyo o yüzden yabancı olarak egitimimi tamamliycam ki bu işin hem uzmanı hem danışmanı olayım ve ilklerdenim ki buda çok önemli zaten bu yüzden özel egitim alıyorum türkiyede yok oldugu icin
Bu arada annem beni besliyo şimdi anne kız gece kacamagı yapıyoruz

Hmm anladim canim hakkinda hayirlisi olsun o zaman :))

Kizlar aklima super bir fikir geldi...motivasyonumuzu 100% arttiracak bir fikir hemde egleneli olur diye dusundum...
Bu onumuzdeki hafta grup yarisi yapmaya ne dersiniz?su anda topikte 4 kisiyiz en az iki grup oluruz...eger isterseniz isimlerimizi bir kagida yazarak adil bir cekilis yapicam ve yaris pazartesi baslayacak.herkes kendiyle eslesen arkadasiyla ortak olacak ve en cok hangi grup kilo verirse (toplamda) o grup o haftanin birincisi olacak...ilerde cogalirsak daha eglenceli olur ama boylede eglenecegimizi ve hirslanacagimizi dusunuyorum ben...
Hem grup olursak ayni gruptaki arkadaslardan biri kacamak yaparsa ortagi ona kizar ve herkes daha cok dikkat eder :))

Simdi soyleyin bakalim istermisiniz grup yarismasini?eger isterseniz cekilisi yarin yapip ortaklari belirliycem pazartesi kilo bildirimi sonrasi grup savasimiz baslayacak :))

Ablacım ben 15-20 mekik çekip yatıcam yarın erken başlıyo dersim birde sen cacık detoksunu nasıl yapıcaksın

vala ben sıcak sıcak döktüm ne bilim güzel oldu vala ,bir de kızlar derin dondurucuda çok fazla tutmayın içi buz buz oluyo buz çözülürken de su bırakıyo az bi soğuyup çıkarın ...iyi geceler sabaha görüşürüz...

Nazlisimda erkenden uyudu sanirim ...yarin sabah sonucu erkenden ogrenmek icin erken yatti erken kalkicak merakli hihihi :))
Ehh bu durumda dukkani kapatmak bana kaldi hadi bakalim iyi geceler herkese....

Grup yarismasi icin cevaplarinizi bekliyorum ? )

Yok oyle bisey kiz yani yarin sabah kellogs oglen aksam cacik yiycem demek istedim bugun cok yedigim icin...telafi amacli yani )

Haa tamam ablacım anladım :) bu arada ben bikaç gün böyle arada girebilicem devamlı giremeyebilirim çünkü 2 bilgisayarımıda bozdum nasıl bozuluyo anlamıyorum kı ((

Haa tamam ablacım anladım :) bu arada ben bikaç gün böyle arada girebilicem devamlı giremeyebilirim çünkü 2 bilgisayarımıda bozdum nasıl bozuluyo anlamıyorum kı ((

Tamam canim ama bildirime gelmeyi unutma sakin.ha birde bisey yazmistim okudunsa cevabini bekliyorum :))

günaydın olabilir tabi neden olmasın

kutlarım canım Allah yolunu açık etsin senin adına çok sevindim .yanlız mesleğin ne olacak onu anlamadım.

mehaycım süper bir fikir .bu hafta burda hava hiç açmadı ,bende bundan çok etkilendim bi psikolojim bozuldu bi şeyler oldu bana odamdan bile çıkmak istemedim.birde hastaydık ailecek hala da atlatmış değiliz. onun için ne yürüyüş yapabildim ne ne spor .bu hafta hiç kilo veremeyebilirim bunun için. cumadan sonra inşallah hava açacakmış e bende açarım inş. birazdan müslimi yeyip hazırlanıp kermese gidecem.gidiyim de keklerimi satayım . dönünce yine görüşürüz .

Yatagimdan sesleniyorum gunaydnnn
Gece uyuyakalmisim mehayim ve sbh uyandigimda cok hastayim bebisim hic uyanmamis acikmis cok
Yatak dosek yatiyorum esim oglumu hazirlamis gittmisler kizİmda evi toplamis kardesyle ilgilenmis ama birazdan okula gitcek bebisim bana kalcak
Kahvalti istemiyor cnm ilac ictim yatiyorum
Bu arada tek sevindirici haber 900 gr. Vermisim vweee63.6 ins. Geri gelmez(( dikkat etmeliyim ipin ucunu kacirmadan kacamak yapmadan bitmeli bu hafta

çooook tebrik ederim insanın hedefine ulaşması kadar güzel bişi olamaz süpersin ...

kızlar sbh kahvaltı yapamıstım ve otururken bebişimle bır avuc leblebı yedım
sımdı de oglen yemegım :dunden oglumdan artan balık ardı ceyrek ti sanırım alabalık yanında boooolca salata ve yrm dılım ekmek yedım
bır mıl de leslı ıle yuruduk 1mıle zor dayandım bıraktım
kımsecıkler yok mamelek kermese gıttı ıns. butun keklerını satar
bu arada orti listesı dıyebılırz yenı yarısma lıstemıze bende uyarım ınsallah ama sansına bana kım cıkarsa haftaya persembeye gunum var ve yemıyı dusunuyorum o gune kadar hıc kacamak yapmayı dusunmeden 62 yı gormeyı hedeflıyorum oda odul olcak ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…