kızlar aksam yemeginde 1 kase mercimek çorbası yogurt salata (zeytinyağlı ve az tuzlu) ve tadına bakmak icin 1-2 kaşık yemek 2 lokma ekmek
şimdi form çayımla keyf yapıyorum 1 avuç leblebi 1 elma 1 avuçta fındık ceviz karışık 3 küçük pia kek portakallı ay çok oldu ama sınavı gecmisim tayinimin çıkması icin ugraşıyolarmış ve hedefim olan yabancı okulu kazandım sevinçten yedim
kekler bıraz fazla olmus bencede
sınavı gecmene sevındım tebrık edıyorum hayat hep guzel lıkler getırsın sana cunku daha yolun coook basındasın
hangı okuldu cnm o ıstnabul ıstıyordun sanırım sen
aa oylemi hayirli olsun canim yabanci ulkeyemi gideceksin yani? Okul nerde?kızlar aksam yemeginde 1 kase mercimek çorbası yogurt salata (zeytinyağlı ve az tuzlu) ve tadına bakmak icin 1-2 kaşık yemek 2 lokma ekmek
şimdi form çayımla keyf yapıyorum 1 avuç leblebi 1 elma 1 avuçta fındık ceviz karışık 3 küçük pia kek portakallı ay çok oldu ama sınavı gecmisim tayinimin çıkması icin ugraşıyolarmış ve hedefim olan yabancı okulu kazandım sevinçten yedim
Evet canim hemde ne basliycam yarin :)) yarin kendi usulum olan ve ilk defa deneyecegim kellogs ve cacik detoksu yapicam :))) ve hic ekmeksiz gunu tamamliycam...malum bugun fazlasiyla karbonhidrat depoladim :))cnm cok yememıssın ama bu hafta bıraz bıraz kacamkların basladı sankı he ??? aman dıkkat et sonra toplaması zor oluyor
hehehe aynen kafıyelı oldu he
evet hıc kacamaksız bakalım nolcak yrn sbh ama bugun wc den cıkamadım he ıkı bardak ta yesıl cay ıctım ama daha ıcmem bugune ozeldı o
evet senın beslenme seklın e gore bıraz fazla olmus ama olsun arada olur hemen yrn basla pazartesıye kadar toparla
Canim neden yurtdisini secmiyorsun?cok daha iyi para kazanirsin..ailen gondermezmi?yani ablacım kazandım ama okul istanbulda ister istanbula gidicem ister irlanda dubline büyük ihtimal istanbul olur yurtdısına gidersem 4 sene galiba gelemiycem falan fistan baya karışık ama kazandım ya onun sevinci bambaşka annem benden daha heyecanlı
Canim neden yurtdisini secmiyorsun?cok daha iyi para kazanirsin..ailen gondermezmi?
Abla irlandada uzman çok ama türkiyede uzman yok hemde bilinmiyo o yüzden yabancı olarak egitimimi tamamliycam ki bu işin hem uzmanı hem danışmanı olayım ve ilklerdenim ki buda çok önemli zaten bu yüzden özel egitim alıyorum türkiyede yok oldugu icin
Bu arada annem beni besliyo şimdi anne kız gece kacamagı yapıyoruz
canımkremşantiyi muhallebi sğuduktan sonra katıcaz değil mi yoksa sıcak sıcakmı ama şanti soğuk sütle çırpılır ya bilemedim
bu gayette diyet yemeği olur canım hem balık hem fırında bence paylaşmalısın
Ablacım ben 15-20 mekik çekip yatıcam yarın erken başlıyo dersim birde sen cacık detoksunu nasıl yapıcaksın
Yok oyle bisey kiz yani yarin sabah kellogs oglen aksam cacik yiycem demek istedim bugun cok yedigim icin...telafi amacli yani)
Haa tamam ablacım anladım :) bu arada ben bikaç gün böyle arada girebilicem devamlı giremeyebilirim çünkü 2 bilgisayarımıda bozdum nasıl bozuluyo anlamıyorum kı((
Kizlar aklima super bir fikir geldi...motivasyonumuzu 100% arttiracak bir fikir hemde egleneli olur diye dusundum...
Bu onumuzdeki hafta grup yarisi yapmaya ne dersiniz?su anda topikte 4 kisiyiz en az iki grup oluruz...eger isterseniz isimlerimizi bir kagida yazarak adil bir cekilis yapicam ve yaris pazartesi baslayacak.herkes kendiyle eslesen arkadasiyla ortak olacak ve en cok hangi grup kilo verirse (toplamda) o grup o haftanin birincisi olacak...ilerde cogalirsak daha eglenceli olur ama boylede eglenecegimizi ve hirslanacagimizi dusunuyorum ben...
Hem grup olursak ayni gruptaki arkadaslardan biri kacamak yaparsa ortagi ona kizar ve herkes daha cok dikkat eder :))
Simdi soyleyin bakalim istermisiniz grup yarismasini?eger isterseniz cekilisi yarin yapip ortaklari belirliycem pazartesi kilo bildirimi sonrasi grup savasimiz baslayacak :))
kızlar aksam yemeginde 1 kase mercimek çorbası yogurt salata (zeytinyağlı ve az tuzlu) ve tadına bakmak icin 1-2 kaşık yemek 2 lokma ekmek
Kizlar aklima super bir fikir geldi...motivasyonumuzu 100% arttiracak bir fikir hemde egleneli olur diye dusundum...
Bu onumuzdeki hafta grup yarisi yapmaya ne dersiniz?su anda topikte 4 kisiyiz en az iki grup oluruz...eger isterseniz isimlerimizi bir kagida yazarak adil bir cekilis yapicam ve yaris pazartesi baslayacak.herkes kendiyle eslesen arkadasiyla ortak olacak ve en cok hangi grup kilo verirse (toplamda) o grup o haftanin birincisi olacak...ilerde cogalirsak daha eglenceli olur ama boylede eglenecegimizi ve hirslanacagimizi dusunuyorum ben...
Hem grup olursak ayni gruptaki arkadaslardan biri kacamak yaparsa ortagi ona kizar ve herkes daha cok dikkat eder :))
Simdi soyleyin bakalim istermisiniz grup yarismasini?eger isterseniz cekilisi yarin yapip ortaklari belirliycem pazartesi kilo bildirimi sonrasi grup savasimiz baslayacak :))
yani ablacım kazandım ama okul istanbulda ister istanbula gidicem ister irlanda dubline büyük ihtimal istanbul olur yurtdısına gidersem 4 sene galiba gelemiycem falan fistan baya karışık ama kazandım ya onun sevinci bambaşka annem benden daha heyecanlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?